Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Milwaukee - NY - 2
Svi ste saznali vijesti iz New Yorka, Felton, Martin, Prigioni i Stoudemire su out, a vraca se po meni najvaznija karika u lancu Knicksa: Tyson Chandler. Bez Chandlera u obrani je veliki kaos, a u napadu je velika sirina tako da svaki igrac, uz svoju ludu glavu, vidi mogucnost za probijanje prema kosu. Sad kada se Chandler uguzi pod kos nitko mu nece dolazit smetat. Malo karikiram, ali otprilike je tako. Knicksi imaju jako dobru ekipu, ekipu s kojom mogu napravit puno, ali nekim igracima fali nesebicnosti. Anthony se unormalio u zadnje vrijeme, Smith se posvado s trenerom i jos uvijek nastavio igrat svoju igru, a Bargnani se prikljucio Smithu i poceo silovat. Dobro je sto nema Feltona jer je on jedan od promasaja za bilo koju ekipu, slabo razigrava ekipu i gleda previse prema kosu. Steta sto nece bit Prigionija koji je odradivao odlican posao na playmaker poziciji. Udrih bi mogao pocet na PG poziciji ili mladi Hardaway, sto takoder nije lose. No, u ovom tipu nije tolko bitna postava Knicksa, Anthony moze sam rjesit tekmu protiv ovakve ekipe Bucksa. Vecina vas nije se ni skuzila informaciju o tome da je Mayou umrla baka. Isao je na sprovod i nije bio na treningu, upitan je za vecerasnju tekmu, a ja se nadam da nece nastupiti. Sa svakim igracem, kojem je umrla baka ili neko iz blize obitelji, se dogodilo da nije nastupio taj dan, valjda Mayo nece bit iznimka. Znaci, glavni igrac, Mayo je out. Osim njega nece nastupiti: Butler, Delfino, Pachulia i Sanders, a jedan od boljih igraca, Gary Neal je upitan. I jos su izasle dvije odlicne informacije sto idu u prilog ovom paru, a to su:
Khris Middleton's sore ankle limited him during Milwaukee's practices on Monday and Tuesday.
Ersan Ilyasova was limited by an ankle injury during practice on Monday and Tuesday.
Vise o ovim informacijama procitajte na rotoworldu. Posto Neala nema vec neko vrijeme pretpostavit cemo da nece igrat, iako nije tolko bitan za ishod utakmice. Sad cu vam nabrojat igrace koji su ostali zdravi u ekipi Milwaukeeja: Antetokounmpo (rookie), Adrian Griffin (39 godina), Henson, Knight, Raduljica (rookie), Ridnour (32 godine), Ekpe Udoh, Nate Wolters (rookie), te ova dva igraca koja muku muce s ozljedama pod trenizima, kako ce im tek bit na utakmici. 9 zdravih igraca imaju Bucksi, gotovo cijeli prvi sastav im je out. Necu ni gledat statistiku i formu ekipa, ove informacije su mi dovoljne da odigram
Svi ste saznali vijesti iz New Yorka, Felton, Martin, Prigioni i Stoudemire su out, a vraca se po meni najvaznija karika u lancu Knicksa: Tyson Chandler. Bez Chandlera u obrani je veliki kaos, a u napadu je velika sirina tako da svaki igrac, uz svoju ludu glavu, vidi mogucnost za probijanje prema kosu. Sad kada se Chandler uguzi pod kos nitko mu nece dolazit smetat. Malo karikiram, ali otprilike je tako. Knicksi imaju jako dobru ekipu, ekipu s kojom mogu napravit puno, ali nekim igracima fali nesebicnosti. Anthony se unormalio u zadnje vrijeme, Smith se posvado s trenerom i jos uvijek nastavio igrat svoju igru, a Bargnani se prikljucio Smithu i poceo silovat. Dobro je sto nema Feltona jer je on jedan od promasaja za bilo koju ekipu, slabo razigrava ekipu i gleda previse prema kosu. Steta sto nece bit Prigionija koji je odradivao odlican posao na playmaker poziciji. Udrih bi mogao pocet na PG poziciji ili mladi Hardaway, sto takoder nije lose. No, u ovom tipu nije tolko bitna postava Knicksa, Anthony moze sam rjesit tekmu protiv ovakve ekipe Bucksa. Vecina vas nije se ni skuzila informaciju o tome da je Mayou umrla baka. Isao je na sprovod i nije bio na treningu, upitan je za vecerasnju tekmu, a ja se nadam da nece nastupiti. Sa svakim igracem, kojem je umrla baka ili neko iz blize obitelji, se dogodilo da nije nastupio taj dan, valjda Mayo nece bit iznimka. Znaci, glavni igrac, Mayo je out. Osim njega nece nastupiti: Butler, Delfino, Pachulia i Sanders, a jedan od boljih igraca, Gary Neal je upitan. I jos su izasle dvije odlicne informacije sto idu u prilog ovom paru, a to su:
Khris Middleton's sore ankle limited him during Milwaukee's practices on Monday and Tuesday.
Ersan Ilyasova was limited by an ankle injury during practice on Monday and Tuesday.
Vise o ovim informacijama procitajte na rotoworldu. Posto Neala nema vec neko vrijeme pretpostavit cemo da nece igrat, iako nije tolko bitan za ishod utakmice. Sad cu vam nabrojat igrace koji su ostali zdravi u ekipi Milwaukeeja: Antetokounmpo (rookie), Adrian Griffin (39 godina), Henson, Knight, Raduljica (rookie), Ridnour (32 godine), Ekpe Udoh, Nate Wolters (rookie), te ova dva igraca koja muku muce s ozljedama pod trenizima, kako ce im tek bit na utakmici. 9 zdravih igraca imaju Bucksi, gotovo cijeli prvi sastav im je out. Necu ni gledat statistiku i formu ekipa, ove informacije su mi dovoljne da odigram
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Moze li ovo proci? Svi su over.
P.George 23,5
Affalo 20,5
DeRozan 22,5
K.Walker 17,5
Cousins 22,5
Wall 21,5
Randolph 18,5
Duncan 15,5
Griffin 20,5
P.George 23,5
Affalo 20,5
DeRozan 22,5
K.Walker 17,5
Cousins 22,5
Wall 21,5
Randolph 18,5
Duncan 15,5
Griffin 20,5
- GazijaKalesija
- Kontakt:
WIN! 3:2! Dva seta koja su izgubili, izgubili su rezultatom 25:27 i 37:39GazijaKalesija je napisao/la:Prijedlozi odbojka, kvote 2,5 i veće:
Jastrzebski - H. Ankara 1 2,50 Pobjedom domaćini osiguravaju prvo mjesto u grupi, što ne sumnjam da će uspjeti pred domaćom publikom.
Nantes - Novyi Urengoy 1 2,50... Challenge kup, prvu tekmu današnji domaćini izgubili u gostima sa 3:2, danas očekujem pobjedu od njih i prolazak dalje.
Posojilnica - Lok. Novosibirsk... 1 3,60... Gostujuća ekipa mnogo, mnogo kvalitetnija, al' ovo im je potpuno nebitna utakmica, jer su već ispali iz takmičenja, domaći će pokušati ostvariti prvu pobjedu u grupi te se tako oprostiti od daljeg takmičenja.
Pozdrav. Ja sam odigrao sve 3 u singlovima.

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Hvala gazija ispratio sam te ove prve dvije ,svaka cast jarane ...GazijaKalesija je napisao/la:WIN! 3:2! Dva seta koja su izgubili, izgubili su rezultatom 25:27 i 37:39GazijaKalesija je napisao/la:Prijedlozi odbojka, kvote 2,5 i veće:
Jastrzebski - H. Ankara 1 2,50 Pobjedom domaćini osiguravaju prvo mjesto u grupi, što ne sumnjam da će uspjeti pred domaćom publikom.
Nantes - Novyi Urengoy 1 2,50... Challenge kup, prvu tekmu današnji domaćini izgubili u gostima sa 3:2, danas očekujem pobjedu od njih i prolazak dalje.
Posojilnica - Lok. Novosibirsk... 1 3,60... Gostujuća ekipa mnogo, mnogo kvalitetnija, al' ovo im je potpuno nebitna utakmica, jer su već ispali iz takmičenja, domaći će pokušati ostvariti prvu pobjedu u grupi te se tako oprostiti od daljeg takmičenja.
Pozdrav. Ja sam odigrao sve 3 u singlovima.Ove dvije tek počinju. Al' ne znam ja, zna onaj padobranac Hajduk 1x i Macerata 2...
Nadam se da je neko ispratio makar ovu
Nemoj se obazirati na takve padobrance.GazijaKalesija je napisao/la:WIN! 3:2! Dva seta koja su izgubili, izgubili su rezultatom 25:27 i 37:39GazijaKalesija je napisao/la:Prijedlozi odbojka, kvote 2,5 i veće:
Pozdrav. Ja sam odigrao sve 3 u singlovima.Ove dvije tek počinju. Al' ne znam ja, zna onaj padobranac Hajduk 1x i Macerata 2...
ja nisam stigao na prvu,uplatio sam na Nantes pa ćemo vidjeti

gdje se ovo ima pratiti jer na rezultati dot kom piše samo konačni rezultat?
You'll never walk alone.
- barabababa
- Kontakt:
Bravo majstore, ispratio sve 3, nadam se da ce bar jos jedna procGazijaKalesija je napisao/la:WIN! 3:2! Dva seta koja su izgubili, izgubili su rezultatom 25:27 i 37:39GazijaKalesija je napisao/la:Prijedlozi odbojka, kvote 2,5 i veće:

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Na rez.com taj kup samo konačni rez. Imaš na bet365. ( http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 0880626726" onclick="window.open(this.href);return false; )Believe je napisao/la:Nemoj se obazirati na takve padobrance.GazijaKalesija je napisao/la:WIN! 3:2! Dva seta koja su izgubili, izgubili su rezultatom 25:27 i 37:39GazijaKalesija je napisao/la:Prijedlozi odbojka, kvote 2,5 i veće:
ja nisam stigao na prvu,uplatio sam na Nantes pa ćemo vidjeti![]()
gdje se ovo ima pratiti jer na rezultati dot kom piše samo konačni rezultat?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
-
- Kontakt:
Igrao sam Duncana +15, može li?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Vidim u max betu nesto i odigram, svidjelo mi se + dirali su margine
Jefferson 15,5 over 1,95
Ako Kemba i ekipa igraju bolje kod kuce, onda Al definitivno igra mnogo bolje na strani.
U gostima ubacuje 22-19-16-19-21 p. tako da mu prosjek iznosi 18,3 p.
Toronto pod kosem nista specijalno, nit su najgori nit se posebno isticu.
Sve u svemu, Catsi na strani igraju dosta lopti na svog najskupljeg kosarkasa.
C Paul 20,5 under 1,85
U zadnjih nekoliko ut. je morao potegnuti jer je ekipa imala gustu turneju po Istoku + nekoliko nenadanih poraza.
(Atlanta, Cleveland, Brooklyn).
Veceras igraju susret protiv umornog i slabijeg protivnika, a kad je tako, onda Paul uglavnom razigrava ekipu i rijetko forsira suteve, za njih je Crawford zaduzen
.Prosle sezone protiv NO nije prebacivao 20 p. Ove sezone kuci protiv slabijih ekipa uglavnom ubaci 15-17 p.
Nets, Bulls, Grizzlies, Knicks... njegov domaci prosjek je tacno 20 p.
Ocekujem ga veceras u okviru svog prosjeka, ali ipak nesto ispod 20 p.
Dirk 20,5 1,95
Veceras protiv Međeda koji krpaju prvu petorku, sumnjam da ce zapeti da popravlja svoj prosjek.
Ako ovdje ne bude BO, onda... plus bio je bolestan nekoliko dana ranije, propustio Buckse...
Znaci na poluvr. +12-15 p. i moguce da vise i ne ulazi u igru
@gazija

Jefferson 15,5 over 1,95
Ako Kemba i ekipa igraju bolje kod kuce, onda Al definitivno igra mnogo bolje na strani.
U gostima ubacuje 22-19-16-19-21 p. tako da mu prosjek iznosi 18,3 p.
Toronto pod kosem nista specijalno, nit su najgori nit se posebno isticu.
Sve u svemu, Catsi na strani igraju dosta lopti na svog najskupljeg kosarkasa.
C Paul 20,5 under 1,85
U zadnjih nekoliko ut. je morao potegnuti jer je ekipa imala gustu turneju po Istoku + nekoliko nenadanih poraza.
(Atlanta, Cleveland, Brooklyn).
Veceras igraju susret protiv umornog i slabijeg protivnika, a kad je tako, onda Paul uglavnom razigrava ekipu i rijetko forsira suteve, za njih je Crawford zaduzen

Nets, Bulls, Grizzlies, Knicks... njegov domaci prosjek je tacno 20 p.
Ocekujem ga veceras u okviru svog prosjeka, ali ipak nesto ispod 20 p.
Dirk 20,5 1,95
Veceras protiv Međeda koji krpaju prvu petorku, sumnjam da ce zapeti da popravlja svoj prosjek.
Ako ovdje ne bude BO, onda... plus bio je bolestan nekoliko dana ranije, propustio Buckse...
Znaci na poluvr. +12-15 p. i moguce da vise i ne ulazi u igru

@gazija

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Svaka cast drug. Ja sam te ispratio sve tri na tiketu, nadam se samo da necu biti ja peh na krajubarabababa je napisao/la:GazijaKalesija je napisao/la:WIN! 3:2! Dva seta koja su izgubili, izgubili su rezultatom 25:27 i 37:39GazijaKalesija je napisao/la:Prijedlozi odbojka, kvote 2,5 i veće:

Fordinjo je napisao/la:Hvala gazija ispratio sam te ove prve dvije ,svaka cast jarane ...GazijaKalesija je napisao/la:WIN! 3:2! Dva seta koja su izgubili, izgubili su rezultatom 25:27 i 37:39GazijaKalesija je napisao/la:Prijedlozi odbojka, kvote 2,5 i veće:

Cini mi se da ipak nista nece biti od hendikepaTimeLine je napisao/la:Zašto li je na bet-at-home kvota pala na skoro 4,5 na Cibonu sa 7-8jozinho je napisao/la:mislim da će Cibona danas doživjeti debakl,jer su amerikanci na odlasku,a večeras bi trebali igrati i neki mladi igrači,pa mi se ovo ne čini baš izglednimzgmiky je napisao/la:Cantu-Cibona -11.5 H2 2.05
Cantu-Cibona 1.pol.2 4.15
Cantu-Cibona 2 5.40
Cibona koliko god loša bila, nitko ih nije pobjedio u gostima sa 12 i više razlike, gubili su redom u češkoj -8, belgiji -2, u francuskoj dobili tu jedinu utakmicu +11 i njemačkoj -5 i premda večeras igraju sa vodećim iz ove grupe sigurno se neće predati i htjeti će dobiti ovu utakmicu ili makar časno izgubiti.Talijani su to i mogli bi odigrati za kladionice tako da ja ću probati sa pobjedom cibosa, pobjedom na poluvremenu i kontrahendicepom
Dobro je
Poluvrijeme 17:17 kisa golova ...

hajro je napisao/la:Ja neznam dali ce doci ali lik je stavio na: Steaua - Astra G.(zg) over 2.5 ravno 3000€.![]()
![]()
**** - covjek zna igrat 2:1 u sedamdesetoj
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Svaka mu cast a i tebi kad ga nadje!hajro je napisao/la:hajro je napisao/la:Ja neznam dali ce doci ali lik je stavio na: Steaua - Astra G.(zg) over 2.5 ravno 3000€.![]()
![]()
Ispratio @2.07
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Ima jajamancity je napisao/la:Svaka mu cast a i tebi kad ga nadje!hajro je napisao/la:hajro je napisao/la:Ja neznam dali ce doci ali lik je stavio na: Steaua - Astra G.(zg) over 2.5 ravno 3000€.![]()
![]()
Ispratio @2.07

Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
- DrinaJedina
- Kontakt:
Ne stigoh ranije postaviti, odigralo se al' se nije uplatilo!

Prepisana dva para prosla oba daju i time se zahvaljujem bratu Believeu svaka castPixma je napisao/la:Prepisana prva 2 i na to dodano:Believe je napisao/la:Jutarnji,fino analiziran:
Roda-Vitesse oba daju 1.45
Austria-Ried oba daju 1.65
Gent-Kortrijk 0-3 gola 1.35
3.23
Zaragoza - Gravelines 1 - domacinu potrebna pobjeda
Bilbao - Oldenburg 1 - isto
Artland - Nymburk 2 - potrebna pobjeda a uz to su i bolji tim
Besiktas - Radnicki 1 - pobjeda domacina vodi na 1. mjesto grupe
VEF Riga - Banvit 1 - domacina vodi dalje samo pobjeda od 19+ razlike, a najavili su prolaz pa eto(iskreno nisu toliko jaci tim)
Kolejililer - Alba - 1 sa hendikepom (12,5)
Sretno !!

A sto se tice mojih: Kolejililer 84 - 64 Alba
Artland 58 - 77 Nymburk
VEF Riga 91 - 77 Banvit
Zaragoza 86 - 73 Gravelines
Bilbao 90 - 84 Oldenburg
Besiktas 90 - 76 Radnicki
Valjda je neko ispratio

dali bi LeBron James moga preko 25,5 

@hajro, evo ga opet postavio, al ovaj put bez uplate
San Jose Oruro - Guabira Montero @ 3.5 Over @ 1.90 @ 9/10
San Jose Oruro - Guabira Montero @ 3.5 Over @ 1.90 @ 9/10
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.