Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

muamerc
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la muamerc » 23 nov 2014, 15:16

Rooney88 je napisao/la:
muamerc je napisao/la:Ma nema od toga nista. Mislim sto se tice razmjene. A za kupovinu, prodaju Sacira ne znam, mozda bude.
Pa koliko vidim vi ga bas i ne koristite, iako bi trebali ako mene pitas. Legao bi fino Unitedu ali niposto razmjena, pogotovo ne za Andera, to sam mislio reci. Albanac vrijedi i ako ga budete prodavali volio bih da dodje u United jer mislim da bi u Engleskoj proigrao.
I ja kazem ne koristimo iako bi trebali.

Na zalost na njegovoj poziciji igra Robben, nije dobro iskoristio predsezonu i niti vecinu minuta koje je dobio prije pa zbog toga se zakuc'o na klupu.

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 23 nov 2014, 15:59

Al kakav je igrqc Michael Carrick pitam se samo kako i gdje iskopat njegovog nasljednika.Kako taj covjek bez trunke straha hladno iznosi loptu sa kojom lahkocom igra to je ja lektire.Ander se jos uvjek privikava na otok sansi nema da ce taj otic jos uvjek nije potpuno spreman,ali kod LVG ce svi koji zasluzuju da igraju i igrat.Svidja mi se sto se nelibi u vatru slat Wilsona

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 23 nov 2014, 16:09

Haha moram ovu radost podijelit ljudi strasan vikend iza nas vazda se radujem kad ovaj luzerpol gubi,koliko mi je drago sto smo dobili cmarsenal,toliko i sto luzerpol gubi haha evo ga i 3ci za CP

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 nov 2014, 16:34

edoroki je napisao/la:Haha moram ovu radost podijelit ljudi strasan vikend iza nas vazda se radujem kad ovaj luzerpol gubi,koliko mi je drago sto smo dobili cmarsenal,toliko i sto luzerpol gubi haha evo ga i 3ci za CP

Raduj se privatno, nije ni nama ostalima mrsko kada LFC gubi i na daleko bolji nacin, a i originalniji bgmi, se moze reci kako je vikend bio odlican za nas.

Direktan konkurent dobijen na strani, drugi kiksao dok treci igra u ponedjeljak. Tottenham danas ostao da odigra svoj mec sa Hullom i tu se nadam nekoj jacoj pobjedi gostiju, cisto da se malo demoralise Hull pred tekmu s nama iduce kolo.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 23 nov 2014, 17:02

Rooney88 je napisao/la:
edoroki je napisao/la:Haha moram ovu radost podijelit ljudi strasan vikend iza nas vazda se radujem kad ovaj luzerpol gubi,koliko mi je drago sto smo dobili cmarsenal,toliko i sto luzerpol gubi haha evo ga i 3ci za CP

Raduj se privatno, nije ni nama ostalima mrsko kada LFC gubi i na daleko bolji nacin, a i originalniji bgmi, se moze reci kako je vikend bio odlican za nas.

Direktan konkurent dobijen na strani, drugi kiksao dok treci igra u ponedjeljak. Tottenham danas ostao da odigra svoj mec sa Hullom i tu se nadam nekoj jacoj pobjedi gostiju, cisto da se malo demoralise Hull pred tekmu s nama iduce kolo.
ti si nevjerovatan lik,ili ovaj forum dozivljavas toliko licno,trust mozgova.sta mislis da vidimo s adminima i moderatorima da uvedu opciju da ti prvi vidis kakav je post pa da se postavi,ako tebi odgovara..uzivaj pisi ja ti necu vise smetat,pametuj i mudruj nekom drugom,znam da ces i ovaj post prokomentsrisat i bit najpametniji,blago tebi..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 nov 2014, 17:11

Cekaj, na sta si se toliko uvrijedio? :crazy:

Sam si rekao, forum je. Imamo oboica pravo na misljenje i da ga iznesemo, i da nam se ne svidi necije. Ja iznesem svoje, ti svoje, nme slozimo se i idemo dalje. Tebi ne odgovara nacin mog pisanja, meni ne odgovara takodjer mnogo stvari koje citam po forumima i nekad se "odazovem" na njih, nekad ne. Kome ja to pobogu branim sta da pise? Gdje gore pise NEMOJ TAKO? :? Nigdje. Sam kazes da je ovo forum i da oboica mozemo reci sta god hocemo u granicama normale, isto tako imamo pravo da se ne slozimo jedan s drugim, bar ja to ne shvatam toliko ozbiljno kao ti (slutim nakon ovog posta gdje si se upalio bez ijedne jedine potrebe).

Ne smetas mi, gluho i daleko bilo. Meni samo smeta jer se iznova desavaju iste stvari a vi nikako da ih ukapirate. Oni kiksaju i vi juris na nnjihovu temu, padaju opasne provokacije i onda oni jedva cekaju nas kiks i eto ih ovamo. Samo stvarate krug i vrtite se u njemu bez ikakve potrebe. Ne smeta meni to sto ti slavis poraz Liverpoola, i meni je drago kada izgube i to je potpuno normalno, ne smeta mi ni sto slavis na forumu, i to je ocekivano i tvoje apsolutno pravo, moje je samo da kazes dali se slazem s tim ili ne.

Nemaq potrebe za ljutnjom. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 23 nov 2014, 17:19

jasko__ je napisao/la:Mislim da definitivno nesto smrdi za Herreru,nemoguce da mjesec dana sjedi na klupi Nedovoljno spreman..bio je neki belaj haman,ili Van Gal ne racuna vise na njega..pa da ga yebes korisniji je od belgijske krosnje koja nam igra stalno..

Inace,bitna pobjeda,igra k'o goli qrac

Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
Da nije Fellainija sinoc bilo United u prvom poluvremenu ne bi imao 3 pasa sastavljenu. Svaka lopta De Geje ili bilo koga drugog isla je duga na felainija koji se borio sa 2 igraca, spustao lopte, primio....
Zadnje 3 utakmice igra dosta dobro.
Jad i ocaj je gledat united u 3 : 5 : 2 gdje svaka lopta prvo mora do De Geje pa onda se nabije. Samo neke vile su pronosale tim sa Old Trafforda gdje Arsenal nije vodio bar 2 : 0 na poluvremenu.
Za vrijeme SAF-a je bilo dosta utakmica "bodove pisi, igru brisi"....
Samo da krene na bolje.
Van Persija maknut daleko od prvog tima, daleko
Glory Glory Man United!

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 23 nov 2014, 17:24

Ok jarane,upravu si...mozda sam krivo protumacio tvoju reakciju na moju radost za ove luzere,u svakom slucaju radujem se sto su izgubili vjeruj mi,a navijac sam uniteda od 97god.i kunem ti se nijednu tekmu id tog dana nisam propustio,previse emotivno dozivljavam svaku nasu tekmu,znao sam i plakat,nepricat sa zenom bogom nikim,a kao takav iz ponizenja bi mi bilo uopste zavirit na konkurentski liverpoolov dio foruma.jedno veliko izvinjenje ti saljem,jer te cijenim i rado citam tvoje tekstove,bolje da pisemo o klubu nego o glupostima ;-):-)

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 23 nov 2014, 17:25

Vidis, kazes igrali smo izbi nabi i onda kritikujes Persia, mislim da nema logike, nista nismo igrali i sta on tu moze uradit? Pa nebi ni Falcao bio bolji, sta vise nebi se vidio sa ovakvom postavom. Nije on kriv, mislim u losoj formi je ali nije bas on toliki problem da ga maknemo daleko kako ti kazes.

Zeljeznicar! 1921 !

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 23 nov 2014, 17:27

Rooney 88 nisi trebao biti tako ostar.hahahah joj oprah sam sebe ovim utd-om a sve mi ovo mirise nekako da ce sve dobro bit

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 nov 2014, 17:29

edoroki je napisao/la:Ok jarane,upravu si...mozda sam krivo protumacio tvoju reakciju na moju radost za ove luzere,u svakom slucaju radujem se sto su izgubili vjeruj mi,a navijac sam uniteda od 97god.i kunem ti se nijednu tekmu id tog dana nisam propustio,previse emotivno dozivljavam svaku nasu tekmu,znao sam i plakat,nepricat sa zenom bogom nikim,a kao takav iz ponizenja bi mi bilo uopste zavirit na konkurentski liverpoolov dio foruma.jedno veliko izvinjenje ti saljem,jer te cijenim i rado citam tvoje tekstove,bolje da pisemo o klubu nego o glupostima ;-):-)

Sve OK, sve 5. ;) I meni je najdrzae kada se ovdje pise samo o Unitedu, jos ako nas rezultati tjeraju da pisemo pozitivno onda je fenomenalno, e toga nek` bude najvise. :)

Mah @paranoja ti si ionako vjeciti optimista, ima nas nazalost koji svakoj utakmici prilazimo sa ogromnim oprezom, jbte ja se i Carrolla plasim kada igra protiv Uniteda, sve mi kroz glavu prolijece a sta ako bas danas proradi. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 23 nov 2014, 17:33, ukupno mijenjano 2 puta.
R.I.P

MIRZA RASCIC

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 23 nov 2014, 17:30

Edoroki brate kakvi bi mi bili navijaci da se ne radujemo porazima Poola u nasim pobjedama ha ya.Meni poraz Poola popravi i utice na cijelu narednu sedmicu.nmg iscekat da ih prolijemo.ga neka 4 kola abd

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 23 nov 2014, 17:38

Ma nisam Rooney kakav optimista Moyes ga je ubio u meni.Al nekako idu nam na ruku rezultati konkurenata sada kada vise se ne borimo za 1 mjesto promijenili su se u neka moja ocekivnja.LP je prioritet i mi lagano idemo ka tom.cilju.Napredak je ogroman u usporedbi sa proslom sezonom.Smatram da u punom kad smo sastavu nas vise nmze dobit ni Cizy bi Chelsea dokaz su 1-1 u 1-0 s igracem manje.A strepim i ja brate strepim drama pogotovo sto nam je i sreca malo okrenula ledja i sto svaki tim koji s nama igra u tom.mecu isto da ima CR7 svi imaju svoj dan.Medjutim razloga za optimzam ce da bude pogotovo ako uvezemo jos par pobj3da

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 23 nov 2014, 17:43

MrParanoic je napisao/la:Edoroki brate kakvi bi mi bili navijaci da se ne radujemo porazima Poola u nasim pobjedama ha ya.Meni poraz Poola popravi i utice na cijelu narednu sedmicu.nmg iscekat da ih prolijemo.ga neka 4 kola abd
haha jarane ma hej mrzim taj liverpool iz dubine duse i zaista nevjerovatno se radujem kad kixaju,spavam u posteljini sa grbom naseg uniteda,brisem se peskirima sa grbom naseg uniteda,nasao sam i zaluzine u sobi sa grbom naseg uniteda,morao sam i paravane naci hahah ali nasao sam,a ovaj liverpool hahah njihov grb je na poklopcu wc solje,ok da nebi ovo djelovalo djecacki sve u svemu jedva cekam ovih 6 bodova na OT u naredne 2 tekme..ali mi zao sto herrera neigra jer je to veeeeeelika radilica na terenu...

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 23 nov 2014, 17:45

Format je napisao/la:Vidis, kazes igrali smo izbi nabi i onda kritikujes Persia, mislim da nema logike, nista nismo igrali i sta on tu moze uradit? Pa nebi ni Falcao bio bolji, sta vise nebi se vidio sa ovakvom postavom. Nije on kriv, mislim u losoj formi je ali nije bas on toliki problem da ga maknemo daleko kako ti kazes.

Ma kad primi loptu postaje najsporiji igrac na svijetu. Plus sto zasere dosta dobrih akcija, sjeti se kad je mogao gurnuti za Di Mariju kod 0 : 1 da izbije saam na gol kao sto su 10 minuta nakon toga uradili Di Maria i Rooney.
Petlja neke lopte uz aut liniju. Covjek ima 2 metra a ne moze dobit nijedan duel, da ne pricam o tome da smiri jednu loptu.
Prva sezona je bila izuzetna, sjajna, majstorska. Ali onda su mu kosti ostarile, osjedio je i postao ispodprosjecan igrac.
Treba ga jos sacketi malo mozda uhvati formu, ali mali Wilson je sad s njim ako ne bolji onda bara bara i treba mu ranije i vise davati sansu.
Glory Glory Man United!

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 23 nov 2014, 17:56

Izgleda da ce Tigar bit spreman za Hull, stvarno mi je dragi.oni vode spurse na kraju prvog.mogu reci da su jako nezgodni tunje sad i.Ben Arfa kao i Abel.H

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 23 nov 2014, 17:57

Evo Falcao na Facebook-u napisao da je 100% spreman. :beba:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 23 nov 2014, 17:58

Rezultati i nisu toliko losi obzirom na katastrofalnu igru. Naravno, treba vremena da neke stvari dodju na svoje mjesto. Ali, jedno je sigurno, United mora kupovati. Koliko god prioriteti bili stoper i vezni, toliko je i desno krilo. Mnogo je igraca koji imaju cak i zavidnu minutazu, a kvalitetom za ekipa nizeg ranga.

RVP mora na klupu pod hitno. Odlican napadac, ali izgleda da nema konkurencije. Radije sa Wazzom u spicu te Matom ispod, nego gledati ovu patnju.

slika

Odlicno...
- Ed Woodward for Prime Minister !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 nov 2014, 18:48

Ramirez nece igrati protiv Uniteda, direktan crveni. Treba Hull ozbiljno fkt shvatiti, nisu uopste losa ekipa. Arapima su, uprkos porazu, napravili dosta problema a na strani su zakinuli za bodove i Liverpool i Arsenal.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 23 nov 2014, 18:50

MrParanoic je napisao/la:Al kakav je igrqc Michael Carrick pitam se samo kako i gdje iskopat njegovog nasljednika.Kako taj covjek bez trunke straha hladno iznosi loptu sa kojom lahkocom igra to je ja lektire.
Otkad ja to trubim za Carricka a vi tek sad skontali :mrgreen:

Svaki potez mu je zlatan :mrgreen:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.