Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Belmin6
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la Belmin6 » 23 nov 2014, 01:10

slika

Ovu sliku svi na avatar. :bih: :bih:

Kapitenu. :ljepota: :ljepota:

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 23 nov 2014, 01:28

Anheleee :tokralju: :tokralju:

JuKaTu
Kontakt:

Post Postao/la JuKaTu » 23 nov 2014, 02:41

Juče daleko najbolji De Gea i Smalling, a i Young, nevjerovali ili da, je odigrao dosta dobru utakmicu.

Generalno govoreći potpuno nezaslužena pobjeda, ali ko te pita kakva je, dok god je pobjeda. Ovakve je Ferguson nizao kao na traci, pa se niko nije bunio :mrgreen:

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 23 nov 2014, 08:45

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Sljedeća utakmica sa hullom, tu utakmicu obavezno treba pobijediti, još kući igramo za 7 dana. Nadam se povratku el tigrea, jonesa evansa a tako i rafaela. Znali neko šta je sa shawom?

:rol: :rol: Arsenalov horoz

slika
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 23 nov 2014, 09:31

Policeman je napisao/la:
ragazzidelsud1987 je napisao/la:Sljedeća utakmica sa hullom, tu utakmicu obavezno treba pobijediti, još kući igramo za 7 dana. Nadam se povratku el tigrea, jonesa evansa a tako i rafaela. Znali neko šta je sa shawom?

:rol: :rol: Arsenalov horoz

slika
Sta kaze fella: "What the fuck?" :rol: :rol: :rol:

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 23 nov 2014, 11:21

Mnogi ce rec pa i ja sam pobjeda iz niceg.Bili su bolji i nisu zasluzili poraz.I oni kao i mi kubure sa povredama.Al ja sam sretan kao malk djete.Mozda najvatmznija 3 boda,al cinjenica da je falila cijela odbrana fakticki izlaskom Shawa.te Blind,Falcao nedovoljno spremni Herrera me cini ponosnim..
Maruan Fellaini se pronasao.Nadam se barem da ce Shaw bit spreman ha Hulla.Idemo momci lagano 4 pozicija je tu,ali bit ce to i bolje jos

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 23 nov 2014, 11:36

Losa utakmica, United je previse prostora i samih lopti poklanjao protivniku. Pola tima podbacilo i spletom okolnosti smo uzeli tri boda. Naravno ne zelim kritikovati ekipu jer sa igracima poput Blacketta, Smalla, Fellainija, napraviti bilo sta je cudo. Skoro citav defanzivni teret u vezi pao na Carrickova ledja. Zasto je Ander na klupi, cudno. Nije moguce da mu je Fella uzeo mjesto. RVP van forme.

Rooney i Di Maria, klase...

Medjutim jako bitna tri boda, nadam se povratku nekih igraca te boljoj igri u narednom periodu.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 23 nov 2014, 11:39

slika

O čemu li ovi :rol:

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 23 nov 2014, 12:10

Riješili smo Arsenalu niz od 15 mjeseci bez poraza na domaćem terenu, možda to nismo uradili nekim spektakularnim fudbalom, al' smo ipak došli do tri boda što i jest bilo najpotrebnije i najbitnije...

Uz 39. povreda od početka sezone, evo nas na 4. mjestu na tabeli, što je pozitivno. LvG: "I hope there are players coming back. Every week I have to change my line-up. I am the kind of coach who always has the same line-up." od početka sezone još uvjek nismo gledali prvih i najjačih 11. Uniteda, valjda krene period bez povreda, pa da uvežemo dobre rezultate i napravimo od ove sezone što se može napravit...
Chris Smalling vs Arsenal.

3 aerial duels won
5 interceptions
18 clearances
3 blocks.
:salut:
Di Maria has now recorded 20 league assists in 2014, more than any other player in the Top-5 leagues.
Angel Di Maria:
10 appearances
6 assists
3 goals
:kafa:

"When we score you celebrate together and show your spirit" -Sir Alex
last words in his team talk
slika
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 23 nov 2014, 13:37

Chris Smalling vs Arsenal.

3 aerial duels won
5 interceptions
18 clearances
3 blocks.
To je to kod ovog frajera. Jednu tekmu ce odigrati kao WC stoper, sljedecu ce usrati utakmicu, a trecu ce se povrijediti. I sve tako u krug.

belson
Kontakt:

Post Postao/la belson » 23 nov 2014, 13:40

De Gea man of the match :cool: Al sam oplakao sinoc kad sam vidio Wilshera i Fellu u ovom duelu ahaha

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 23 nov 2014, 13:46

Small moze proci kao treci stoper. Medjutim problem je u tome sto nemamo prva dva. Jones vjecno out, dok Evans moze biti debela rezerva.

Slijede dva meca na OT (Hull, Stoke).. Uzeti 6 bodova pred tesko gostovanje Sotonu...
- Ed Woodward for Prime Minister !

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 23 nov 2014, 14:04

@Belmin6
istina... za nadat' se samo da će uspjet vezat par utakmica na nekom većem nivou, jer mora istupit, ako ne istupi sad.. kad će, pored njega trenutno igraju McNair i Blackett.

He was not a line up player. He was more substitute than line up. And even with different coaches, he was a not a line up player. And then comes Mr van Gaal and the world is changing? No, the world is not changing. The facts are there. They are not my facts, they're facts of Danny Welbeck.
-Van Gaal on Welbeck :lol:
Louis van Gaal delighted with 'quality' decision to deploy back three
“If Arsenal had scored in the first 20 minutes, you would be asking about why I picked three defenders - but now I can laugh,” he observed to reporters.
“I am confident I made the right decision. To make it before the match, that’s a quality decision. I can say that now, that’s the life of a coach. The result always gives you the reason or not.
“I have to say I cannot do other things because I don’t have many players. I think the players have done fantastic. Blackett, McNair and Luke Shaw 3 - how old are they?
“I hope some players come back from injuries because it’s unbelievably difficult to create consistency in the team,” he continued.
“Every week I have to change my lineup. That is not always good to create ultimatism in the team.”
“I was not pleased with the way we played in the first half but, of course, it was an away game against a top team and we have won so, OK, I can say yes, it’s my best victory [at United].
“In the first 35 minutes we gave the ball away so easily; that’s not possible for a top team. Arsenal created a lot of chances but fortunately we have a very good goalkeeper [in David de Gea]. After the first 35 minutes, you saw us coming back in the game.
“That’s what I said at half-time. When we keep the ball, when we show confidence, then we shall score goals.
“Ball possession is always more in the mind of the players or the stomach of the players. You can’t train it in a direct way - you have to give them the freedom to do it.”
“ ‪‎De‬ ‪‎Gea‬ has quality. I’m used to his quality [but] he can improve also, in other aspects of his game,” the manager added.
“When I say that, you think I’m crazy but I’m not crazy.”
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 23 nov 2014, 14:33

@AlanSmith14

... ma ne mislim na to drug, naravno da ne smije ovakva odbrana ostati ako imamo ikakvih aspiracija za povratak u euro elitu. Ali dok se ne dovede neka zvijer i možda uz njega još jedan utility player ala Rojo (nadam se već u januarskom roku) klinjo nek skuplja minute i iskustvo, sve je to njemu bonus, a time i nama. Ove sezone ne igramo CL, konkurencija je uprkos svim našim nevoljama dovoljno tanka da primarni cilj - povratak u CL ne bi smio doći u pitanje, tako da ima mjesta da igra, bar dok ne dođemo u fazu da igramo baš one bitne utakmice.

E sada, što se tiče dovođenja, tu baš moramo biti pažljivi i prilično me strah kako ćemo tu "odigrati", jer tržište defanzivaca i nije kakvo. Bojim se da ne istresemo neke strašne pare na nekog WC igrača koji je mačak u vreći glede povreda ala Hummels ili da ko kone spucamo 30 miliona hladno na flopinu ala Mangala. O onim drugim opcijama, tipa "vratićemo nekog našeg ex juniora koji sada igra u Sunderlandu...", hvala i doviđenja. Da je ta ekipa bivših šta valjala, ne bi ih SAF otjerao. Sve u svemu biće ovo možda najbitnije dovođenje u ovom rebuildingu. Ubodemo li pravog lika komandanta odbrane, maltene zaokružuješ ekipu: povučiće čovjek sve za sobom - sa njim će i ostali igrači odbrane dobiti na sigurnosti, vezni red će moći zauzeti svoje prirodne pozicije bez da udaraju ekstra smjenu pomažući u odbrani. U konačnici, potpuno druga, daleko moćnija ekipa. Useremo li stvar, zna se, nastavak nereda na terenu, pritisak na LVG-a, na Eda zbog sprženih para i sve što ide s tim.

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 23 nov 2014, 14:52

Ja nesto jedva cekam.mec protiv Southamptona,a da nam pritom se vrate Jones,Falcao,Herrera,Shaw,Rafa kako ce to bit otvoren mec i zanimljiv takav imam osjecaj sa ce se igrat za gol vise

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 nov 2014, 14:52

evo momci citam da bi nas kugla mogao u januaru sletiti u macester uz jos 7 miliona erua ,a u suprotnom pravcu bi krenuo herera in minken :mrgreen:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 23 nov 2014, 14:55

Kugla mislis na Saqira?

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 nov 2014, 15:05

PEP je napisao/la:evo momci citam da bi nas kugla mogao u januaru sletiti u macester uz jos 7 miliona erua ,a u suprotnom pravcu bi krenuo herera in minken :mrgreen:
Herrera ima problem s povredom, i ne vjerujem da ju je dovoljno zalijecio. Odlicno se pokazao u mecevima koje je igrao ako izuzmemo ono poluvrijeme protiv WBA kada je igrao sa slomljenim rebrom. Mogli bi i mediji malo manje naglabati o glupostima, Herrera ne ide nigdje i u to sam apsolutno siguran.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 23 nov 2014, 15:08

Ma nema od toga nista. Mislim sto se tice razmjene. A za kupovinu, prodaju Sacira ne znam, mozda bude.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 nov 2014, 15:10

muamerc je napisao/la:Ma nema od toga nista. Mislim sto se tice razmjene. A za kupovinu, prodaju Sacira ne znam, mozda bude.
Pa koliko vidim vi ga bas i ne koristite, iako bi trebali ako mene pitas. Legao bi fino Unitedu ali niposto razmjena, pogotovo ne za Andera, to sam mislio reci. Albanac vrijedi i ako ga budete prodavali volio bih da dodje u United jer mislim da bi u Engleskoj proigrao.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.