https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/3C7A08 ... jk0W3vOp_u" onclick="window.open(this.href);return false;
Van Gaal: "I am convinced that I made the right decision [3-5-2]. I think it's a quality decision by me"

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Sam kazes. Desava se svima. Messi, Ronaldo, Suarez, Neymar, Ibra.... da ne nabrajam. Bitna je sveukupnost utakmice kada se desi da igrac fula zicer, bar po meni. Di Maria je poslao onaj odlican pas Rooneyu kod gola i bio je danas uz kapitena nas najbolji igrac u polju. Nema smisla sada gledati samo jedan promasaj a igrac odigrao dobru tekmu gdje taj promasaj nije kostao ekipu nicega. Bar meni nema smisla a i ne vidim vala da su ga mediji zbog toga "razapeli".ragazzidelsud1987 je napisao/la:Pregedao sam nekoliko puta angelov promašaj, dešava se i najboljima. Ali ovo..
Paaaa, i nisu kada malo razmisliš. Za početak, ima jednu prednost nad većinom, a to je da, za razliku od ostalih, teren napušta na dvije noge, a ne na nosilima. Šalim se naravno, ali i to će itekako biti faktor, pogotovo čini mi se ove sezone. Drugo, kada eliminišeš većinu igrača koji su defanziva na bokovima (Rafael, Shaw, pa i Rojo-a koji je na poziciji stopera više silom prilika), naš izbor za defending line je Jones, Smalling, Blackett i Evans. Iskreno, Smalling i Evans su dva kompletna bezveznjakovića koji su tu godinama i koji su već sada ništa bolji od klinje. Krenuvši od toga da su brutalni kikseri, pa do toga da nijedan ne posjeduje nijedan element odbrambene igre u kojoj je dobro jak, pa da kažeš "e zbog toga ga držimo". Jednostavno dva limitirana lika koji su tu već godinama, što znači da je ono što sada gledamo vrh onoga ćemo vidjeti od njih sve dok su ovdje. To su dva igrača za kakvog ligaša donje trećine tabele koji su spletom sretnih okolnosti odjenuli dres UTD-a i u takvoj konstelaciji snaga, radije ću istrpiti godinu-dvije školovanog klinca sa stvarnim talentom i mudima, nego ova dva panja zbog kojih sam nebrojeno puta kosu počupao. Jedino gdje se zaista sada vidi da mu fali još "kuveta" i da je tek ispao iz juniora je građa, eksplozivnost i snaga koje mu fali, jer ga po pravilu izguravaju u zračnim duelima. BIće on super, treba mu itekako dati šansu, klesati ga, istrpiti koju dječiju bolest i biće to strava igrač. Meni je jedino žao što trenutno nema nikoga ala Nemanja ili Rio da trenira s njim i da mu budu "mjera", jer bi cijeli proces išao još brže.AlanSmith14 je napisao/la:Mc'Nair je jako spor i imao je nekoliko kriticnih dodavanja koja se na našu sreću nisu ispostavila pogubnim.
Činjenica je da je talenat (veći od Blacketta) i da na njega treba računati u budućnosti, ali tvrdnje da mora u prvu postavu su smiješne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.