Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Policeman
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la Policeman » 22 nov 2014, 20:52

GOLDEN BOY kakva strast :bow: :bow:

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/3C7A08 ... jk0W3vOp_u" onclick="window.open(this.href);return false;

Van Gaal: "I am convinced that I made the right decision [3-5-2]. I think it's a quality decision by me" :kralj:

slika
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 22 nov 2014, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 22 nov 2014, 20:55

volim kad ubodem kvotu od 3.50 KM :nedam:

DDG :tokralju:
odbrana najvažnije da je izdržala, al' brate onaj Blacket je kritičan pravo. Ne može on igrati u Unitedu-barem ne sada.
Smalling se popravio u drugom poluvremenu, a onaj drugi dečkić u obrani sasvim solidno.

Što se tiče ostatka ekipe, tačno imamo samo dva kvalitetna igrača (Rooney i Di Maria) ne računajući golmana, eventualno treći bi mog'o bit Carrick. Kad to uzmeš u obzir ova tri boda su ogromnaa.

WE'LL NEVER DIE

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 22 nov 2014, 21:43

Lud meč totalno... De Gea... care, kralju, šahu. By the way, ko god da se oporavi, koga god da dovedemo, mali Irac McNair mora igrati, pa ono samopouzdanje uz još uvijek jednocifren broj utakmica... Svaka čast. Također, Carrick tata kada stane na loptu, Fella isto kamara osvojenih lopti. Anhel i Rooney :tokralju: . Shaw :facepalm: S druge strane, RvP ograjisao, mislim da i ima osnove priča da ode. Realno, ne treba plakati za njim, ovakav nam ne treba. Nadam se da će el-tigre brzo doći sebi jer sa ovakvim Robinom smo tanki gore. Ne može Wayne sve sam. Sretan sam zbog pobjede, ali realno, nigdje igre, ljudi su nas nadigrali, stvorili metar šansi, moglo je hladno biti 3:0 da nije bilo Davida... Ponovo 3-5-2, izdržali smo, ali realno, ne znam šta da mislim, nemamo mi taj kvalitet u odbrani da to ispratimo...
Za kraj, par statistika koje je iskopao komentator na SK kao tema za razmišljanje: "u 4 mjeseca 38 povreda, LVG prisiljen da u ekipu stavi čak 7 članova iz juniorskog sastava". Pa ti budi u čovjekovoj koži...

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 22 nov 2014, 21:46

United!

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 22 nov 2014, 21:51

United!
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 22 nov 2014, 21:52

Mc'Nair je jako spor i imao je nekoliko kriticnih dodavanja koja se na našu sreću nisu ispostavila pogubnim.
Činjenica je da je talenat (veći od Blacketta) i da na njega treba računati u budućnosti, ali tvrdnje da mora u prvu postavu su smiješne.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 22 nov 2014, 22:10

KO JE OTAC?
WAZZA JE OTAC SVEGA I SVACEGA!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 22 nov 2014, 22:18

Samo Wayne Rooney, samo Wayne!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 22 nov 2014, 23:04

Sljedeća utakmica sa hullom, tu utakmicu obavezno treba pobijediti, još kući igramo za 7 dana. Nadam se povratku el tigrea, jonesa evansa a tako i rafaela. Znali neko šta je sa shawom?

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 nov 2014, 23:12

Sta reci za ovo danas? Imao je i SAF ovakvih meceva dosta, Mourinho je LP uzeo ovako i gore, svi treneri su ih imali tako i LvG. Bez cijele odbrane smo igrali i bez jedinog DMFa u ekipi, ovi bodovi mogu izuzetno pozitivno uticati na ekipu ali i mogu zavarati, United treba igrati bolje nego danas. Nekako smo uspjeli prebroditi milion i jedan peh s povredama i slaviti na jednom od tezih gostovanja lige, samopouzdanje ekipe bi moglo porasti nakon ove pobjede i nadam se da hoce, dosta su momci prepreka savladali da bi danas slavili pobjedu.

Nadam se fkt skorijem povratku defanzivaca, odbrana je danas bila pod konstantnim pritiskom i pravili su greske koje Arsenal nije kaznio.

ADM i Rooney odigrali jako dobru utakmicu, DDG izvadio situacija u par navrata dok kod gola tesko da je sta mogao, Giroud je fkt potegao odlicno i zabio golcinu. Steta sto Di Maria nije zabio onu za 0:3 ali je lose zahvatio loptu, ne treba uopste onaj promasaj da mu utice na samopouzdanje, ekipa je dobila i on je bio jedan od boljih u istoj. RvP se pod hitno treba dozvati ili mu dati nogu u skorije vrijeme, ovakvog ga ne treba trpiti fkt, steta samo sto Tigre nije spreman inace bi imali i jaku alternativu za Nizozemca.

U TOP 4 smo, oscilirat cemo mi jos siguran sam, samo se nadam kako ce na kraju sve to biti dovoljno za LP.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 22 nov 2014, 23:20

Pregedao sam nekoliko puta angelov promašaj, dešava se i najboljima. Ali ovo..
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 22 nov 2014, 23:28

Bravo cijela ekipa, svi bravo. :njanjanja:

Ova pobjeda je bila za nešeg brata @Narina i @Cartmana, Wazza kažu gol posveti gol bratu iz Norway.

Uživajte momci, možda budemo cak slavili duplu pobjedu, ako RS dobije Depor. :mrgreen:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 nov 2014, 23:31

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Pregedao sam nekoliko puta angelov promašaj, dešava se i najboljima. Ali ovo..
Sam kazes. Desava se svima. Messi, Ronaldo, Suarez, Neymar, Ibra.... da ne nabrajam. Bitna je sveukupnost utakmice kada se desi da igrac fula zicer, bar po meni. Di Maria je poslao onaj odlican pas Rooneyu kod gola i bio je danas uz kapitena nas najbolji igrac u polju. Nema smisla sada gledati samo jedan promasaj a igrac odigrao dobru tekmu gdje taj promasaj nije kostao ekipu nicega. Bar meni nema smisla a i ne vidim vala da su ga mediji zbog toga "razapeli". :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 22 nov 2014, 23:35

Ma nema veze, profulao-profulao. Bitan je pas za kapitena, Angel igra super. Fali nam dosta igraca, ali opet smo uzeli ovdje pobjedu. Van Persie je van svih fudbalskih akcija, ne mogu da vjerujem kako ondje nije dao loptu ADM, kada bi ovaj izašao sam na golmana.

Sve u svemu, GGMU. :bih:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 nov 2014, 23:40

Strašno bitna 3b, možda i najbitnija u dosadašnjem tijeku sezone. Jer i pored loše igre i ogromnih problema sa povredama izdržali smo i slavili pobjedu protiv direktnog konkurenta za top 4. Ovo može biti velik podstrek za samopouzdanje cijele ekipe i nastavak sezone, pogotovo što nam slijedi koliko toliko laganiji raspored gdje nema mjesta greškama i gdje moramo ovu pobjedu potvrditi sa jednim nizom dobrih rezultata, kako bi stekli neku prednost pred ovim direktnim konkurentima.

Treba istaći dobru tekmu Smallinga i Valencie u odbrani, kao i Younga nakon ulaska, a o DDG-u je svakako suvišno govoriti jer nas je već navikao na ovakve tekme, sigurno naš najbolji igrač i ove sezone. Wazza pokazao koliko je bitan za naš tim, i koliko je nedostajao u proteklom periodu, a za njega je važno da je nastavio sa golgeterskim nizom, nakon tekme Gordy Albiona, jer on kad udje u jedan takav niz zna biti nezaustavljiv, jedino ga povrede znaju prekinuti, nadam se da to sada neće biti slučaj :)

Nadam se da Lukeom nije ništa ozbiljno, jer smo ionako u problemima sa povredama i ne treba nam još jedna, posebno u odbrani gdje smo najtanji, a i sam Luke je bio jedan od naših najboljih igrača ove sezone, tako da će biti vrlo bitno da se što prije oporavi, zajedno sa ostalim kolegama iz odbrane, jer drugi protivnici teško da će propustiti kazniti onakav propuh u odbrani kakav smo imali u prvih pola sata, nakon čega smo se stabilizovali koliko toliko.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 22 nov 2014, 23:41

momci svaka cast na pobjedi nad arsenalom :mrgreen:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 22 nov 2014, 23:46

AlanSmith14 je napisao/la:Mc'Nair je jako spor i imao je nekoliko kriticnih dodavanja koja se na našu sreću nisu ispostavila pogubnim.
Činjenica je da je talenat (veći od Blacketta) i da na njega treba računati u budućnosti, ali tvrdnje da mora u prvu postavu su smiješne.
Paaaa, i nisu kada malo razmisliš. Za početak, ima jednu prednost nad većinom, a to je da, za razliku od ostalih, teren napušta na dvije noge, a ne na nosilima. Šalim se naravno, ali i to će itekako biti faktor, pogotovo čini mi se ove sezone. Drugo, kada eliminišeš većinu igrača koji su defanziva na bokovima (Rafael, Shaw, pa i Rojo-a koji je na poziciji stopera više silom prilika), naš izbor za defending line je Jones, Smalling, Blackett i Evans. Iskreno, Smalling i Evans su dva kompletna bezveznjakovića koji su tu godinama i koji su već sada ništa bolji od klinje. Krenuvši od toga da su brutalni kikseri, pa do toga da nijedan ne posjeduje nijedan element odbrambene igre u kojoj je dobro jak, pa da kažeš "e zbog toga ga držimo". Jednostavno dva limitirana lika koji su tu već godinama, što znači da je ono što sada gledamo vrh onoga ćemo vidjeti od njih sve dok su ovdje. To su dva igrača za kakvog ligaša donje trećine tabele koji su spletom sretnih okolnosti odjenuli dres UTD-a i u takvoj konstelaciji snaga, radije ću istrpiti godinu-dvije školovanog klinca sa stvarnim talentom i mudima, nego ova dva panja zbog kojih sam nebrojeno puta kosu počupao. Jedino gdje se zaista sada vidi da mu fali još "kuveta" i da je tek ispao iz juniora je građa, eksplozivnost i snaga koje mu fali, jer ga po pravilu izguravaju u zračnim duelima. BIće on super, treba mu itekako dati šansu, klesati ga, istrpiti koju dječiju bolest i biće to strava igrač. Meni je jedino žao što trenutno nema nikoga ala Nemanja ili Rio da trenira s njim i da mu budu "mjera", jer bi cijeli proces išao još brže.
Phila Jonesa neću ni uzimati u tu komparaciju - momak je najjači igrač defanzive naše ekipe, ali čovjek koji ima nezabilježen maler sa ozljedama i bojim se da ćemo ga više spominjati u kontekstu onoga što je mogao biti, nego onoga što je odigrao. Kažem, nažalost. Malog Blacketta mi je žao, jer je upao silom slučaja u nešto za što ni fizički ni mentalno nije pripremljen i to se vidi. Za njega bi, kada se stabilizira ovo sa povredama, najbolje bila jedna posudba na jedno godinu dana, pa onda lagano...
Sve u svemu, ja bih ga držao, pa neka se kali - dobio je šansu, povjerenje je opravdao i zaslužio je svoje mjesto.

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 23 nov 2014, 00:17

Mislim da definitivno nesto smrdi za Herreru,nemoguce da mjesec dana sjedi na klupi Nedovoljno spreman..bio je neki belaj haman,ili Van Gal ne racuna vise na njega..pa da ga yebes korisniji je od belgijske krosnje koja nam igra stalno..

Inace,bitna pobjeda,igra k'o goli qrac

Sent from my Grand X Pro using Tapatalk

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 23 nov 2014, 00:52

@al ... ako će nam Mc'Nair biti prva opcija na stoperu onda se trebamo zapitati koji je cilj Uniteda u narednom periodu.
Znači lik nije loš, ali ne ulijeva nimalo povjerenja i sigurnosti ... npr poređenje sa jednim Varaneom (sa 19 godina dominirao u El Clasicu i igra kao da mu je 30 god) je dovoljno da se shvati kakva je razlika izmedju svjetskog talenta i potencijalno dobrog stopera. Jednostavno na stoperskoj poziciji moramo imati iskusne world class igrače i to nikako ne smije biti pozicija u timu na kojoj ćemo 'školovati' igrača, jer ta pozicija ne trpi greške.Za razliku recimo od Januzaja koji na krilu može biti loš u 5 utakmica, a da se to ne odrazi nužno na rezultat ...čisto zbog neosjetljivosti pozicije.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 23 nov 2014, 01:07

Bit ce ludilo kada zadnja linija bude kompletna ako smo sa ovom dobili Arsenal.Waynea trebamo tetovirati svi
''Neka me mrze samo da me se boje''

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.