Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Raya Casablanca - Atletico MG 2 1.40
Real M. - Olimpic Xativa 4+ 1.50
Roda - Vitesse 3+ 1.45 / 2 1.85
Hajduk - Dinamo (d/n) 1 1.60
PSG - St.Etienne 1 1.45 / (d/n) 1 1.70
Marseille - Toulouse gdg 1.70
Lyon - Reims 1 1.60
Tottenham - West Ham 3+ 1.70
Stoke - Man.Utd pik 2 1.50
Waregem - Cercle Brugge 3+ 1.65
Sturm Graz - Rapid V. (d/n) 1 1.55
Austria V. - Ried 1 1.65
Real M. - Olimpic Xativa 4+ 1.50
Roda - Vitesse 3+ 1.45 / 2 1.85
Hajduk - Dinamo (d/n) 1 1.60
PSG - St.Etienne 1 1.45 / (d/n) 1 1.70
Marseille - Toulouse gdg 1.70
Lyon - Reims 1 1.60
Tottenham - West Ham 3+ 1.70
Stoke - Man.Utd pik 2 1.50
Waregem - Cercle Brugge 3+ 1.65
Sturm Graz - Rapid V. (d/n) 1 1.55
Austria V. - Ried 1 1.65
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- majestic24
- Kontakt:
amarosim je napisao/la:NBA
milwaukee-new york 2 1,70
Bucski vjerovatno bez Maya koji je otisao na sprovod svoje bake dok su Middleton i Ilyasova upitni zbog povreda,vjerujem da barem dvojica nece igrati,gosti veliki favoriti,Mela nema ko cuvati...........
Duncan 15,5 vise
Parker je out barem dvije utakmice,vcrs Spursi ide Phoenixu koji je vrlo slab pod kosem tako da bi Timmy trebao ovo rijesiti............
Eurocup
Maccabi Haifa-Kalev -11,5 2
Domacini ako zele lakseg protivnika u iducoj fazi(to su sad novi fazoni jer se prikljucuju ekipe iz Eurolige) moraju vcrs izgubiti utakmicu,kod domacina nece biti prvog playa Rotha,prve cetvorke Randlea i rezervnog centra Kozikara...............
Cantu-Cibona -11.5 1
Cantu igra za prvo mjesto,Cibona ni za sta,nema Zizica i Planinica,Uter i Cousin bi trebali biti domainanti pod kosem,predvidjam 15+ pobjedu domacina.................
zasto nema parkera??? ozljeda ili nesto drugo??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Bitno je da si ti to naplatio, a hejteri neka pocrkajuEvolution87 je napisao/la:za fine pare me povali gay sinoc![]()

- dr.van nostrand
- Kontakt:
povrijedjenmajestic24 je napisao/la:zasto nema parkera??? ozljeda ili nesto drugo??

http://www.dodaj.rs/f/u/Vp/4IuEkYXz/tonyp.png" onclick="window.open(this.href);return false;
knicks
http://www.dodaj.rs/f/Z/11m/3uK4UF6p/ny.png" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- Titova-Juga
- Kontakt:
HahahahaKladioholicar je napisao/la:Kod nas u Srbiji u vecini kladionica kad su izbori mozes da se kladis na konje.Anderson8 je napisao/la:Smijesna je bhplay. Yebo ih radovi na stranici, i to taman kad se okladit treba, pred Ligu prvaka je to obicaj bio.
Ja sam malo presao i na sportplus, svidja mi se izgled stranice
Plus mozes igrat i na utrke konja
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ja sam se jos davno reg.na sportplus, zar su I oni ubacili online kladjenje da odmah idem uplatitAnderson8 je napisao/la:Smijesna je bhplay. Yebo ih radovi na stranici, i to taman kad se okladit treba, pred Ligu prvaka je to obicaj bio.
Ja sam malo presao i na sportplus, svidja mi se izgled stranice
Plus mozes igrat i na utrke konja

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Hibbert 13,5 over
Briljira protiv Miamija, u posljednjih 8 ut. protiv njih ide preko 13 p.
U zadnjoj ut. ubacio 24 p., prosle sezone u svim ut. play offa ubacio najmanje 18 p.
Heat nema igraca koji ga moze zaustaviti, i svakako da to i Roy i Pacersi koriste...
Zadnji susret on i Pacersi su zakazali (Detroit), veceras ce da grize, samo eto da ga posluzi sut, slobodna ionako gadja jako fino...
Griffin 18,5 over
Vodeci je strijelac ekipe sa prosjekom od 20,3.
Lutrija ga stavila na 18,5, morao sam uzeti, ima lagan matchup, jer vidim da protivnici pored Andersona ubacuju u zadnjih nekoliko ut. prosjecno oko 24 poena. Bas puno. i ponajvise zbog toga moram ovo uzeti, jer je kako god over Griffina dosta izgledniji od undera.
Za 35 min. igre Blake bi trebao biti oko 20 poena, najmanje, pa i uz BO.
Svoj naredni susret LA C. igraju tek u subotu.
U zadnjoj ut. ubacio 24 p., prosle sezone u svim ut. play offa ubacio najmanje 18 p.
Heat nema igraca koji ga moze zaustaviti, i svakako da to i Roy i Pacersi koriste...
Zadnji susret on i Pacersi su zakazali (Detroit), veceras ce da grize, samo eto da ga posluzi sut, slobodna ionako gadja jako fino...
Griffin 18,5 over
Lutrija ga stavila na 18,5, morao sam uzeti, ima lagan matchup, jer vidim da protivnici pored Andersona ubacuju u zadnjih nekoliko ut. prosjecno oko 24 poena. Bas puno. i ponajvise zbog toga moram ovo uzeti, jer je kako god over Griffina dosta izgledniji od undera.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Prijedlozi odbojka, kvote 2,5 i veće:
Jastrzebski - H. Ankara 1 2,50 Pobjedom domaćini osiguravaju prvo mjesto u grupi, što ne sumnjam da će uspjeti pred domaćom publikom.
Nantes - Novyi Urengoy 1 2,50... Challenge kup, prvu tekmu današnji domaćini izgubili u gostima sa 3:2, danas očekujem pobjedu od njih i prolazak dalje.
Posojilnica - Lok. Novosibirsk... 1 3,60... Gostujuća ekipa mnogo, mnogo kvalitetnija, al' ovo im je potpuno nebitna utakmica, jer su već ispali iz takmičenja, domaći će pokušati ostvariti prvu pobjedu u grupi te se tako oprostiti od daljeg takmičenja.
Pozdrav. Ja sam odigrao sve 3 u singlovima.
Jastrzebski - H. Ankara 1 2,50 Pobjedom domaćini osiguravaju prvo mjesto u grupi, što ne sumnjam da će uspjeti pred domaćom publikom.
Nantes - Novyi Urengoy 1 2,50... Challenge kup, prvu tekmu današnji domaćini izgubili u gostima sa 3:2, danas očekujem pobjedu od njih i prolazak dalje.
Posojilnica - Lok. Novosibirsk... 1 3,60... Gostujuća ekipa mnogo, mnogo kvalitetnija, al' ovo im je potpuno nebitna utakmica, jer su već ispali iz takmičenja, domaći će pokušati ostvariti prvu pobjedu u grupi te se tako oprostiti od daljeg takmičenja.
Zadnja izmjena: GazijaKalesija, dana/u 18 dec 2013, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
GazijaKalesija je napisao/la:Pozdrav. Ja sam odigrao sve 3 u singlovima.

jel u odbojci nema X

koliko znam nema

silver & black
silver & black
- GazijaKalesija
- Kontakt:
hahaa, nema, i takve sportove volim, ili će biti 1 ili 2, trećeg nema.dr.van nostrand je napisao/la:GazijaKalesija je napisao/la:Pozdrav. Ja sam odigrao sve 3 u singlovima.
jel u odbojci nema X![]()
koliko znam nema

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- DrinaJedina
- Kontakt:
Real Madrid v Olimpić - pobjeda domaćina 5 golova razlike (5.20 kv Premier kladionica)
Nešto što bi vrijedilo probat' na manji ulog!
EDIT :

Eto još nešto, proberite jer sam ja na pauzi !
Nešto što bi vrijedilo probat' na manji ulog!

EDIT :
Eto još nešto, proberite jer sam ja na pauzi !

Koliko je minimalna uplata na Sportplus online račun ?
@amarosim, nisi baš u pravu za Maccabi, ne odlučuju oni o svojoj sudbini, sve zavisi od Banvita, ako Banvit izgubi do 19 razlike od Rige ide na 3 mjesto sigurno( koje im odgovara). Svakako mislim da je dobro odigrati kontra hendikep na Maccabi jer sigurno neće zapinjati ni u kom slučaju +izostanci.
Šta misliš za Banvit jer porazom idu na 3 mjesto, hoće li pustit
Šta misliš za Banvit jer porazom idu na 3 mjesto, hoće li pustit

Pustiću sunce da topi ljubav!
u premieru pise da su ovo muskiGazijaKalesija je napisao/la:Prijedlozi ženska odbojka, kvote 2,5 i veće:

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
hjahaha, s*eba se, jer do sad sam sve vam davao žensku odbojku i na brzinu, halalite, evo ispravljeno.LenBias je napisao/la:u premieru pise da su ovo muskiGazijaKalesija je napisao/la:Prijedlozi muška odbojka, kvote 2,5 i veće:
- stomaklija
- Kontakt:
Evo jedan od 16.00:

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Panathanaikosu danas fali par bitnih igraca od kojih je jedan prvo ime kluba ,a domacin ima u nizu 5 pobjeda kod kuce.
LenBias je napisao/la:u premieru pise da su ovo muskiGazijaKalesija je napisao/la:Prijedlozi ženska odbojka, kvote 2,5 i veće:
Blage ti nemaš. Jednom pogodio i nastavio da lupaš. Ne znaš ni jesu li žene ni muškarci, lupetaš.

Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Gdje gledaš ponudu lutrije za igrače ? To nemaju na portalu...dr.van nostrand je napisao/la:Hibbert 13,5 over
Griffin 18,5 over
Fyllingen - Elverum preko golova
Domaći trener: Moramo usporiti Elverum! Gosti igraju jako brz rukomet, domačin dobra ekipa tako sam mišljenja da će zaista biti bruku golova.
Hajduk - Dinamo Zagreb 1x
Tudor ne vjeruje u prolaz, no želi pobjedu nad Dinamom. Kad su mogli nedavno na Maksimiru naštimati X, Dinamo danas može pustiti Hajduka jer su u uprave u sve boljim odnosima. Zašto
Zenit Kazan - LB Macerata 2
Posljednji poraz Zenit je doživio upravo od Macerate i danas će biti željan osvete. Talijani žele novu pobjedu i prvo mjesto.
Kraj godine žele zaključiti pobjedama, a Baranowicz je jasno rekao kakve su im namjere:
- Želimo svih šest bodova iz utakmica sa Zenitom i Ravennom.
I pored svega zna se ko je u odbojci mama i tata, naravno Trentino.
Friedrichshafen - Roeselare 1
Roeselare u Njemačku dolazi lišen bilo kakvih briga oko pozicije u skupini. Pobjedom nad Galatasarayem osigurali su prvo mjesto i mogu u Njemačkoj odigrati rasterećeno.
Raja Casablanca - Atletico Mineiro 2
Atletico se pažljivo pripremao za ovaj turnir, u Maroku je već osam dana.Protiv Brazilaca će imati teži zadatak, no prednost su im i dalje vatrena podrška s tribina, te prilagođenost na suhu lokalnu klimu. Problema s izostancima nemaju i vjerojatno će po treći put istrčati ista postava.
- Nemamo što izgubiti, već smo ostvarili povijesni doseg. Učinit ćemo sve što možemo da nastavimo ovu avanturu - naglasio je veznjak Moutouali.
Prvaku Južne Amerike Svjetsko klupsko prvenstvo postalo je prioritet otkako su izborili nastup na njemu odnosno od osvajanja Cope Libertadores. Brazilsko prvenstvo je tako ostalo u drugom planu što se vidjelo na konačnom plasmanu i nadasve nezainteresiranim igrama u gostima. Večeras će Pijetlovi iz Belo Horizontea upisati svoj premijerni nastup na ovom natjecanju, a na putu do očekivanog finala s Bayernom stoji im, kako su je brazilski mediji opisali, skromna momčad Raja Casablance.
Iako ih ne smatraju dostojnim protivnikom, Brazilci upozoravaju na fanatične navijače domaćih, ali i na ispadanje Internacionala od kongoanskog Mazembea 2010. godine. Atlético je u pripremi nastupa na klupskom Mundialu radio sve kako bi na njega došao u optimalnoj formi koju su dozirali kroz prvenstvo koje je završilo prije 10 dana, a u Maroku su od 10. prosinca pa ni problema s prilagodbom na lokalne uvjete ne bi smjelo biti.
Domaći trener: Moramo usporiti Elverum! Gosti igraju jako brz rukomet, domačin dobra ekipa tako sam mišljenja da će zaista biti bruku golova.
Hajduk - Dinamo Zagreb 1x
Tudor ne vjeruje u prolaz, no želi pobjedu nad Dinamom. Kad su mogli nedavno na Maksimiru naštimati X, Dinamo danas može pustiti Hajduka jer su u uprave u sve boljim odnosima. Zašto

Zenit Kazan - LB Macerata 2
Posljednji poraz Zenit je doživio upravo od Macerate i danas će biti željan osvete. Talijani žele novu pobjedu i prvo mjesto.
Kraj godine žele zaključiti pobjedama, a Baranowicz je jasno rekao kakve su im namjere:
- Želimo svih šest bodova iz utakmica sa Zenitom i Ravennom.
I pored svega zna se ko je u odbojci mama i tata, naravno Trentino.

Friedrichshafen - Roeselare 1
Roeselare u Njemačku dolazi lišen bilo kakvih briga oko pozicije u skupini. Pobjedom nad Galatasarayem osigurali su prvo mjesto i mogu u Njemačkoj odigrati rasterećeno.
Raja Casablanca - Atletico Mineiro 2
Atletico se pažljivo pripremao za ovaj turnir, u Maroku je već osam dana.Protiv Brazilaca će imati teži zadatak, no prednost su im i dalje vatrena podrška s tribina, te prilagođenost na suhu lokalnu klimu. Problema s izostancima nemaju i vjerojatno će po treći put istrčati ista postava.
- Nemamo što izgubiti, već smo ostvarili povijesni doseg. Učinit ćemo sve što možemo da nastavimo ovu avanturu - naglasio je veznjak Moutouali.
Prvaku Južne Amerike Svjetsko klupsko prvenstvo postalo je prioritet otkako su izborili nastup na njemu odnosno od osvajanja Cope Libertadores. Brazilsko prvenstvo je tako ostalo u drugom planu što se vidjelo na konačnom plasmanu i nadasve nezainteresiranim igrama u gostima. Večeras će Pijetlovi iz Belo Horizontea upisati svoj premijerni nastup na ovom natjecanju, a na putu do očekivanog finala s Bayernom stoji im, kako su je brazilski mediji opisali, skromna momčad Raja Casablance.
Iako ih ne smatraju dostojnim protivnikom, Brazilci upozoravaju na fanatične navijače domaćih, ali i na ispadanje Internacionala od kongoanskog Mazembea 2010. godine. Atlético je u pripremi nastupa na klupskom Mundialu radio sve kako bi na njega došao u optimalnoj formi koju su dozirali kroz prvenstvo koje je završilo prije 10 dana, a u Maroku su od 10. prosinca pa ni problema s prilagodbom na lokalne uvjete ne bi smjelo biti.
Zadnja izmjena: TimeLine, dana/u 18 dec 2013, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.