Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Okomili se svi na Slobodu koja duguje 150 hiljada a Borac 750 hiljada kao siguran ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Borac se ne inati, samo ljudi nemaju paraavenija je napisao/la:Okomili se svi na Slobodu koja duguje 150 hiljada a Borac 750 hiljada kao siguran ?

Ne vjerujem da ce Borac ispasti. Onaj Glisic sto je vlasnik Dzaje, svakako ima spor oko stadiona u Vrbanji sa FK Jedinstvo i Gradom Banja Luka. Mogu oni to vrlo lako prebit, a mislim i da su to mozda uradili jer je izborna godina.
Zato ce put prve lige RS-a. Svake godine prose za licencu kao ciganka. Nije ovo merhamet. Aj zdravo Borac.tale07 je napisao/la:Borac se ne inati, samo ljudi nemaju paraavenija je napisao/la:Okomili se svi na Slobodu koja duguje 150 hiljada a Borac 750 hiljada kao siguran ?
Sloboda ostaje, a najvjerovatnije i Celik.
- prisonbreak
- Kontakt:
Celik jednoglasno dobio licencu. Sada su na redu Sloboda i Borac
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Gdje nalazite te informacije?prisonbreak je napisao/la:Celik jednoglasno dobio licencu. Sada su na redu Sloboda i Borac
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Cestitke.prisonbreak je napisao/la:Celik jednoglasno dobio licencu. Sada su na redu Sloboda i Borac

Isto ocekujem i za Tuzlake.
- samoposteno
- Kontakt:
Radio ZenitRZ88Adnan je napisao/la:Gdje nalazite te informacije?prisonbreak je napisao/la:Celik jednoglasno dobio licencu. Sada su na redu Sloboda i Borac
-
- Kontakt:
sloboda bez licence
- prisonbreak
- Kontakt:
odakle informacija? provjereno?zenickicelik je napisao/la:sloboda bez licence
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- Zenicanin988
- Kontakt:
Auu rodjo moj izgleda nema ni kod nas vise kako ko hoce...zenickicelik je napisao/la:sloboda bez licence

Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Vitez nema licencu, neće je dobiti Borac i Sloboda znaći igra se majstorica između drugoplasiranih U FBiH i RS,
a možda bi najjednostavnije i najpoštenije bilo , ispadaju Čelik i Vitez, izbačeni Sloboda i Borac. Ulaze šampioni RS i FBiH i iduće godine igramo ligu 10, sa četvorokružnim sistemom
kuknjava
a možda bi najjednostavnije i najpoštenije bilo , ispadaju Čelik i Vitez, izbačeni Sloboda i Borac. Ulaze šampioni RS i FBiH i iduće godine igramo ligu 10, sa četvorokružnim sistemom
kuknjava

Zasto bi to bilo posteno, ako je Celik dobio licencu, uplatio bruku para prosle sedmice za dobijanje iste? Po meni Celik zasluzuje opstanak jer je uspio namaketi lovu.Esport je napisao/la:Vitez nema licencu, neće je dobiti Borac i Sloboda znaći igra se majstorica između drugoplasiranih U FBiH i RS,
kuknjava
Dalje, skracenje lige se najavi pred pocetak sezone, a ne sad.
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
Ako ispadnu Borac,Sloboda i Vitez ovo kako si ti napisao, po pravilniku ulaze dva iz FBiH i jedan iz RS.Esport je napisao/la:Vitez nema licencu, neće je dobiti Borac i Sloboda znaći igra se majstorica između drugoplasiranih U FBiH i RS,
kuknjava
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako je Čelik zasluzio opstanak ako su podbacili na terenu, gdje se i gleda ko je a ko nije zasluzio opstanak? i to su debelo podbaciliBronson je napisao/la:Zasto bi to bilo posteno, ako je Celik dobio licencu, uplatio bruku para prosle sedmice za dobijanje iste? Po meni Celik zasluzuje opstanak jer je uspio namaketi lovu.Esport je napisao/la:Vitez nema licencu, neće je dobiti Borac i Sloboda znaći igra se majstorica između drugoplasiranih U FBiH i RS,
kuknjava
Dalje, skracenje lige se najavi pred pocetak sezone, a ne sad.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Čelik ne može ostati makar 10 klubova ostalo bez licence. Pitanje je samo ko ispada, a ko dolazi (osim Viteza i Čelika).
Dabogda u inat ostali svim dusmanima

I Borac bez licence
Da su milijardu uplatili.... preko terena su izborili da idu na đubrište s ostalim velikanima
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Aj druga liga. Nema vise merhameta.Memara je napisao/la:I Borac bez licence
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.