Nemoj tako. I ti si sigurno znao odigrati pa se iznervirati.Gunner4 je napisao/la:Buhahahaha kako mi je drago zbog ovih kladionicara. Nadam se da nikad neces dobiti nista!!!
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Lagana pobjeda. I sa igracem manje duplo kvalitetnija ekipa od Rangersa. Ljudi nemaju boda u gostima nikako.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Koga ba boli **** što si ti fulo na kladionici?UnSub je napisao/la:Dabogda ispali u championship retardosi
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Da je bilo 11 na 9 tek tada bi QPR možda i izjednačio.
Žiru uradio glupost,ali i onaj trzaj onog nigera je epski.
U Rozzi još uvijek ima života
Monreal strpao Austina u džep
Nedjelja WH. Tamo ne pamtim kad smo izgubili ili kad smo neriješeno odigrali. Šamarali smo ih redovno
Oni jesu u dobroj formi,ali mislim da to možemo uzet. Wenger je nekako uvijek uspio potuć Big Sam-a
U Rozzi još uvijek ima života

Monreal strpao Austina u džep

Nedjelja WH. Tamo ne pamtim kad smo izgubili ili kad smo neriješeno odigrali. Šamarali smo ih redovno
Oni jesu u dobroj formi,ali mislim da to možemo uzet. Wenger je nekako uvijek uspio potuć Big Sam-a
A.F.C. Bournemouth!
Ja čisto sumnjam da ga je Žiru dotakao. Onoliko crnjo a pada ko tetkicarambo16 je napisao/la:Da je bilo 11 na 9 tek tada bi QPR možda i izjednačio.
U Rozzi još uvijek ima života![]()
Monreal strpao Austina u džep![]()

A onaj penal što je Debuši napravio, gledam ponovljeni snimak koja sramota čovječe, čovjek izbio loptu prvenstveno, fudbalski savršeno čist start
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma danas su velika većina fudbalera,uličarskim žargonom rečeno,pi.čkice
Jedva čekaju neki oštar pogled prema njima pa da se sruše ko pokošeni.
Ali donekle je i dobro što Žiru neće igrat protiv WH-a
Okretniji napadač tipa Welbeck,sigurno može napravit više protiv Collinsa i Reid-a
Još im i Jenki neće igrat. . . Trpajte sve na 2
Jedva čekaju neki oštar pogled prema njima pa da se sruše ko pokošeni.
Ali donekle je i dobro što Žiru neće igrat protiv WH-a
Okretniji napadač tipa Welbeck,sigurno može napravit više protiv Collinsa i Reid-a
Još im i Jenki neće igrat. . . Trpajte sve na 2

A.F.C. Bournemouth!
Re: $: Arsenal
Dok sam igrao kladzu imao sam epske promasaje pa opet nisam to dijelio sa drugima.Greivis je napisao/la:Lagana pobjeda. I sa igracem manje duplo kvalitetnija ekipa od Rangersa. Ljudi nemaju boda u gostima nikako.
Nemoj tako. I ti si sigurno znao odigrati pa se iznervirati.Gunner4 je napisao/la:Buhahahaha kako mi je drago zbog ovih kladionicara. Nadam se da nikad neces dobiti nista!!!
Mislim bas nas zaboli sto je on pao i sto je jedan od milijarde ovaca sto kladionice sisaju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Wojo
Debuchy-Stoper-Mertesacker-Gibbs
Schneiderlin-Ramsey
-----Ozil-----
Alexis-Welbeck-Ox
Ekipa koja je odlična i koja je sigurno za top 4 a za nešto više od top 4 nam treba WC napadač, Welbeck to može postati ali mora raditi nevjerovatno puno, rijesiti se nepotrebnih igraca i dovesti normalne zamjene, prodaja podolskog sad ne bi bila dobra uopste.. ko zna ocel nas povrede opet **** u narednoj polusezoni, na ljeto se treba rijesiti : arteta, monreal, podolski, giroud i cazorlu da uvaljamo za 15-20 miliona dok jos valja, rosicky da zavrsi svoje, sanoga poslat po posudbama i joelu davati prilike kao i oxu, walcott je tu i imamo solidna krila, fali nam spic ali posto se sigurno necemo rijesiti :
arteta, giroud
mi ni naredne godine necemo biti neki konkurenti, dok god su ova 2 redovni clanovi prvih 11
Schneiderlin-Ramsey
-----Ozil-----
Alexis-Welbeck-Ox
Ekipa koja je odlična i koja je sigurno za top 4 a za nešto više od top 4 nam treba WC napadač, Welbeck to može postati ali mora raditi nevjerovatno puno, rijesiti se nepotrebnih igraca i dovesti normalne zamjene, prodaja podolskog sad ne bi bila dobra uopste.. ko zna ocel nas povrede opet **** u narednoj polusezoni, na ljeto se treba rijesiti : arteta, monreal, podolski, giroud i cazorlu da uvaljamo za 15-20 miliona dok jos valja, rosicky da zavrsi svoje, sanoga poslat po posudbama i joelu davati prilike kao i oxu, walcott je tu i imamo solidna krila, fali nam spic ali posto se sigurno necemo rijesiti :
arteta, giroud
mi ni naredne godine necemo biti neki konkurenti, dok god su ova 2 redovni clanovi prvih 11
jos koja utakmica i rosicky ce imati vise golova u epl od welbecka
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
AA23 je napisao/la:Wojo
Schneiderlin-Ramsey
-----Ozil-----
Alexis-Welbeck-Ox
arteta, giroud

Koji vam je sa golmanom više ? Jel neka zayebancija za golmana koju nisam upratio ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
vodi doma ludu kad ti je supertopnik1 je napisao/la:Koji vam je sa golmanom više ? Jel neka zayebancija za golmana koju nisam upratio ?

Objasni ? Gdje griješi ? gdje kiksa? U čemu je stvar 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Drvo u odbrani je sigurno veci problem od Woje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
može imati hrpu talenta ali šta mu to pomaže kad je u glavi teška rupetina,pogledaj malo primljenih po 6 komada,kako je postavljen,a ima još takvih golova primljenih od manjih timovatopnik1 je napisao/la:Objasni ? Gdje griješi ? gdje kiksa? U čemu je stvar
Ti ko da si počeo od ove godine pratiti fudbalSeaman je napisao/la:može imati hrpu talenta ali šta mu to pomaže kad je u glavi teška rupetina,pogledaj malo primljenih po 6 komada,kako je postavljen,a ima još takvih golova primljenih od manjih timovatopnik1 je napisao/la:Objasni ? Gdje griješi ? gdje kiksa? U čemu je stvar
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
od jučer,kad mi je anell objasnio kako lopta izgledaanell je napisao/la:Ti ko da si počeo od ove godine pratiti fudbalSeaman je napisao/la:može imati hrpu talenta ali šta mu to pomaže kad je u glavi teška rupetina,pogledaj malo primljenih po 6 komada,kako je postavljen,a ima još takvih golova primljenih od manjih timovatopnik1 je napisao/la:Objasni ? Gdje griješi ? gdje kiksa? U čemu je stvar

Pa vidi se po komenarima. I da ne zaboravimo Szczesny je kriv za onaj gol QPRaSeaman je napisao/la:od jučer,kad mi je anell objasnio kako lopta izgledaanell je napisao/la:Ti ko da si počeo od ove godine pratiti fudbalSeaman je napisao/la:
može imati hrpu talenta ali šta mu to pomaže kad je u glavi teška rupetina,pogledaj malo primljenih po 6 komada,kako je postavljen,a ima još takvih golova primljenih od manjih timova
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
U utakmicama gdje je Wojo primao 6 komada branio je bar isto toliko zapravo i vise, cistih zicera... Golman je najmanji problem.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Gunner4 je napisao/la:U utakmicama gdje je Wojo primao 6 komada branio je bar isto toliko zapravo i vise, cistih zicera... Golman je najmanji problem.
a od tih 6 on zasro pola jer se nije bio u stanju postaviti kako treba,u top 10 je po obrambenim greškama dosadašnje sezone

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.