Nemamo mi kome sta dokazivati cijelu sezonu, sve je dokazano onog trena kad je osvojeno trenutno najteze takmicenje za osvojiti. Bedz na dresu ce samo posluziti da slucajno ko ne bi zaboravio

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nemamo mi kome sta dokazivati cijelu sezonu, sve je dokazano onog trena kad je osvojeno trenutno najteze takmicenje za osvojiti. Bedz na dresu ce samo posluziti da slucajno ko ne bi zaboravio
Ja mislim da ce u studenom i prosincu biti ispred Projekta i da ce ovi napustiti temu.
superFrankie je napisao/la: ↑05 avg 2025, 15:26Sesko je prihvatio ponudu i Uniteda i Newcastlea, mislim da se ne bi snasao ni u jednom od ta dva kluba, Unitedu pogotovo. Po meni United puno vecih problema ima u veznom redu i odbrani nego u napadu i da bi i sa Seskom i dalje bili nekoliko nivoa ispod ekipa koje se bore za mjesta koja vode u Europu
Ma ako se Sesko odluci za United Njuka ide po Wissu ili Jacksona, a Chelsea ide po Garnacha i Simonsa zajedno, ne samo jednogVivaLaStella je napisao/la: ↑05 avg 2025, 18:41superFrankie je napisao/la: ↑05 avg 2025, 15:26Sesko je prihvatio ponudu i Uniteda i Newcastlea, mislim da se ne bi snasao ni u jednom od ta dva kluba, Unitedu pogotovo. Po meni United puno vecih problema ima u veznom redu i odbrani nego u napadu i da bi i sa Seskom i dalje bili nekoliko nivoa ispod ekipa koje se bore za mjesta koja vode u Europu
![]()
Promasio si totalno, kao sto i igraci promase kada izaberu klub radi takmicenja ili bilo koje druge stvari a ne radi kluba.
A ja baš mislio United ide po Šeška da sjebe skauzeresuperFrankie je napisao/la: ↑05 avg 2025, 19:29Ma ako se Sesko odluci za United Njuka ide po Wissu ili Jacksona, a Chelsea ide po Garnacha i Simonsa zajedno, ne samo jednogVivaLaStella je napisao/la: ↑05 avg 2025, 18:41superFrankie je napisao/la: ↑05 avg 2025, 15:26Sesko je prihvatio ponudu i Uniteda i Newcastlea, mislim da se ne bi snasao ni u jednom od ta dva kluba, Unitedu pogotovo. Po meni United puno vecih problema ima u veznom redu i odbrani nego u napadu i da bi i sa Seskom i dalje bili nekoliko nivoa ispod ekipa koje se bore za mjesta koja vode u Europu
![]()
Ma vise govorim za ovaj drugi dio, nego jel se spominje kakav vezni, tu ste najtanjiVivaLaStella je napisao/la: ↑05 avg 2025, 20:29A ja baš mislio United ide po Šeška da sjebe skauzeresuperFrankie je napisao/la: ↑05 avg 2025, 19:29Ma ako se Sesko odluci za United Njuka ide po Wissu ili Jacksona, a Chelsea ide po Garnacha i Simonsa zajedno, ne samo jednogjbg
Njima je sve ravno, fan baza bez brige i pameti takvi su topnici.Severina007 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 20:33Danas je lako biti navijač arsenala,sve isto kao i prije 20g trofej misaona imenica![]()
Haha jel moguce da im je uvaljao sell-on klauzulu na transfer od 80m eura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.