Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Arteta je dobar igrac samo sto ne igra na svojoj poziciji. Samo nek dodje Schneiderlin i bice dovoljno. Napadac i nije potreban. I nek izbaci Drvo iz odbrane pa nek sa Kossom igra Chambers.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:
Pa da inace kad se utrkujes sa Ferarijem i Bugatijem jako ce ti puno koristiti sto umjesto Yuge imas Golfa dvicu...Smijesna smo mi ekipa kad nam nam povratak Mikela Artete dodje ko pojacanje...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
sa njim dobivamo na cuvenom "mental strenghtu"
Golf 2 je za Yugu Ferrari.
Otprilike tako dođe i sa Kapitenom i Flaminiem
Upravo. Izuzetno mentalno jakka ličnost.
Otprilike tako dođe i sa Kapitenom i Flaminiem
Upravo. Izuzetno mentalno jakka ličnost.
A.F.C. Bournemouth!
de rambo ne glupiraj se
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
kod kapitena jedino moze bit jak volumen kose, sve ostalo je trahana
Mnogima se ovde treba crtat. Evo slikovito.
Arteta je za Flaminia mentalna gromada.
Dakle,sve rečeno za Artetu sam doveo u kontekst poređenja sa Flaminiem
A svakako da nama treba igrač na toj poziciji
Arteta je za Flaminia mentalna gromada.
Dakle,sve rečeno za Artetu sam doveo u kontekst poređenja sa Flaminiem
A svakako da nama treba igrač na toj poziciji
A.F.C. Bournemouth!
Dobar je Sissoko iz Newcastlea ali ne znam moze li igrati na toj poziciji.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
može,i puno je više ofanzivniji igrač od šniderlina,žalosno je da su se ovi igrači mogli dovesti za 2,3 milijuna direkt iz francuske lige,a sad bi ih trebalo platiti 10x tolikoGreivis je napisao/la:Dobar je Sissoko iz Newcastlea ali ne znam moze li igrati na toj poziciji.
-
- Kontakt:
Sisoko je za Artetu i Flaminija svemirski brod ali i on je igrac koji voli otici naprijed kao onomad Song pa onda ostane rupetina na sredini iz koje protivnik moze da odigra dobru kontru. Nama treba strogi defanzivac samo da dodaje loptu igracima koji su zaduzeni da kreiraju igru...Schneiderlin bi bio idealan jer bi mogao i u LP igrati a ja bi volio Carvalha ili kad bi bas trosili lovu onda Vitsela..
Koji ce se povrijediti na prvom treninguanell je napisao/la:A na kraju ćemo dovesti neko igrača kao što je Kim Källström

Nama fali SONG ljudi.. Da ga hoce vratiti
Kad se sjetim prvo dodavanja za Henryjev gol protiv Leedsa, pa onda protiv Evertona onaj nezaboravan pas za Van pussyjaa... A da ne kazem da je u defanzivi bio poslije Gilberta Silve jedan od najboljih koje je Arsenal imao od 2000.
A mi bi nekog Snajderlinga.. A Songa brat bratu necemo platiti vise od 7-8 milki Eura

A mi bi nekog Snajderlinga.. A Songa brat bratu necemo platiti vise od 7-8 milki Eura
-
- Kontakt:
Dobro razumijem da je zadnjih godina sa obzirom kakva dva polovnjaka nam igraju na dmfu i Song tu dodje ko top igrac ali sjeti se samo da je i taj Song poprilicno spor igrac koji je volio otici naprijed i ostaviti veliku rupu iza sebe, sta smo samo glupih golova primili zbog njega i onog panja Gallasa.
Kupit onog malog od 16 godina na DMF i ako Bog da za 5 godina imamo najboljeg DMF-a u ovoj galaksiji 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Skontaj da je Song pokrenuo dobre igre West Hama.. i vjeruj da ce nas u nedelju dobroo namuciti, a Song ce da odigra vrhunski, jer Cazorla meda nece moci pored njega..BigBigBang je napisao/la:Dobro razumijem da je zadnjih godina sa obzirom kakva dva polovnjaka nam igraju na dmfu i Song tu dodje ko top igrac ali sjeti se samo da je i taj Song poprilicno spor igrac koji je volio otici naprijed i ostaviti veliku rupu iza sebe, sta smo samo glupih golova primili zbog njega i onog panja Gallasa.
Moje misljenje je da nam je on potreban prije svega sto ce doci za manje para nego neki Snajderling, a cisto sumnjam da je kvalitetniji od Songa tolikoo koliko vi mislite..
Mi sa Songom smo dobro drzali sredinu terena, imali smo loptu uvijek vise od protivnika, a i nije ckapi da se ne smije udarati..
Arsenal and Liverpool are set to go head-to-head as they hope to sign James Milner on a free transfer, according to the Daily Express.
Samo nam sad jos on treba..

Bolje kupiti nekog veceg talenta od 11 godina i za 10 godina imati jos boljeg igraca.topnik1 je napisao/la:Kupit onog malog od 16 godina na DMF i ako Bog da za 5 godina imamo najboljeg DMF-a u ovoj galaksiji

ili nekog ko se tek rodio pa za 20 godina imati zvijer

Hajd nije on uopste los igrac za te pare, moze bit koristan igrac kad ionako imamo dosta problema s povredama, ne bih imao nista protiv da takav igrac dodje za dzaba. S druge strane nisam za njegov dolazak iz razloga sto bi Wenger 100% rekao da je taj grac veliko pojacanje i da nema potrebe da se traze novi igraciZip je napisao/la:Arsenal and Liverpool are set to go head-to-head as they hope to sign James Milner on a free transfer, according to the Daily Express.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.