U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
dobro je maroko vodi 1:0

Ima hadalja (ne znam ni sta znaci, ali koristim tvoj izraz) i u Sarajevu, poput Čive, Muharemovica i slicnih, nije Siroki samo problem.Vandelanoitte je napisao/la:Što se Popović i Bajić popišaše po Karačiću ovaj nek opet zove svoje hadalje iz Širokog.
upravo tako, nemojte te samo lijepiti na igrace sirokog. ova je selekcija losa u svim segmentima.zrinjke je napisao/la:Ima hadalja (ne znam ni sta znaci, ali koristim tvoj izraz) i u Sarajevu, poput Čive, Muharemovica i slicnih, nije Siroki samo problem.Vandelanoitte je napisao/la:Što se Popović i Bajić popišaše po Karačiću ovaj nek opet zove svoje hadalje iz Širokog.
- legenda reala
- Kontakt:
Meni samo ne ide u glavu što Amar dovodi ove stare polovnjake, pored onakvih juniora 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kjosevski je imao dobrih intervencija ,ali 100 % kriv za drugi(lopta u peterac ili ti golmanski prostor) i 80% za prvi gol lopta putovala,putovala dugo dugo, a on zakovan na liniji! isto tako velika sadaka i kod treceg slobodnog udarca sa oko 40 metara !!!!
-
imperator10
- Kontakt:
Mislis da je Plakalo parader bolji?ehoraje je napisao/la:Kjosevski je imao dobrih intervencija ,ali 100 % kriv za drugi(lopta u peterac ili ti golmanski prostor) i 80% za prvi gol lopta putovala,putovala dugo dugo, a on zakovan na liniji! isto tako velika sadaka i kod treceg slobodnog udarca sa oko 40 metara !!!!
ko je ovaj Vesleinović u plzenu
imperator10 je napisao/la:Mislis da je Plakalo parader bolji?ehoraje je napisao/la:Kjosevski je imao dobrih intervencija ,ali 100 % kriv za drugi(lopta u peterac ili ti golmanski prostor) i 80% za prvi gol lopta putovala,putovala dugo dugo, a on zakovan na liniji! isto tako velika sadaka i kod treceg slobodnog udarca sa oko 40 metara !!!!
Ne pisemo o Plakalu nego o Kjosevskom,Plakalo je svoju pricu ispricao ranije!!!! Glupo je napisati da lopta pada u peterac i frajer ti glavom zabije gol, a stevie napise da kjosevski nije kriv,pa to ni sasa matic ne bi rekao,pogovu sto i ti izgleda mislis da nije Kjosevski kriv!!!!pogledaj jos jednom golove!!!!
ima kjosevski kod tog gola krivicu, ali imaju i odbrambeni. pa kod oba gola stoje po 2 albanaca potpuno sami na 6-7 metara od gola. molili smo za primljene golove i dobili ih zasluzeno
Ima li sta novo za transfere ovih iz mlade repke? Prvenstveno mislim na Mesanovica, negdje sam procitao da bi mogao u Belgiju. I Hajrovic (navodno Club Brugge), Prcic, Grahovac i jos par njih bi mogli prec u nove klubove.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Za Mesanovica ce se sve znat' narednih dana, al' haman je zagrizlo par jakih klubova(koliko jaki klubovi mogu zagrist za igrace iz premijer lige)..Ima Travancic na probi u Zvezdi, vjeruj on je i veci puno potencijal od Mesanovica i ostalih - samo da sredi stvari u glavi i hladno ce kroz 3-4god moc' igrat' u ligama petice..Cartman je napisao/la:Ima li sta novo za transfere ovih iz mlade repke? Prvenstveno mislim na Mesanovica, negdje sam procitao da bi mogao u Belgiju. I Hajrovic (navodno Club Brugge), Prcic, Grahovac i jos par njih bi mogli prec u nove klubove.
- ASD
- Kontakt:
Imas dole temu NK Celik i upitaj ko je veci potencijal od Travancica i Mesanovica.fanatic je napisao/la:Za Mesanovica ce se sve znat' narednih dana, al' haman je zagrizlo par jakih klubova(koliko jaki klubovi mogu zagrist za igrace iz premijer lige)..Ima Travancic na probi u Zvezdi, vjeruj on je i veci puno potencijal od Mesanovica i ostalih - samo da sredi stvari u glavi i hladno ce kroz 3-4god moc' igrat' u ligama petice..Cartman je napisao/la:Ima li sta novo za transfere ovih iz mlade repke? Prvenstveno mislim na Mesanovica, negdje sam procitao da bi mogao u Belgiju. I Hajrovic (navodno Club Brugge), Prcic, Grahovac i jos par njih bi mogli prec u nove klubove.
PopovicASD je napisao/la:Imas dole temu NK Celik i upitaj ko je veci potencijal od Travancica i Mesanovica.fanatic je napisao/la:Za Mesanovica ce se sve znat' narednih dana, al' haman je zagrizlo par jakih klubova(koliko jaki klubovi mogu zagrist za igrace iz premijer lige)..Ima Travancic na probi u Zvezdi, vjeruj on je i veci puno potencijal od Mesanovica i ostalih - samo da sredi stvari u glavi i hladno ce kroz 3-4god moc' igrat' u ligama petice..Cartman je napisao/la:Ima li sta novo za transfere ovih iz mlade repke? Prvenstveno mislim na Mesanovica, negdje sam procitao da bi mogao u Belgiju. I Hajrovic (navodno Club Brugge), Prcic, Grahovac i jos par njih bi mogli prec u nove klubove.
- ASD
- Kontakt:
Nadam se.fanatic je napisao/la:
Popovic
Neka Popovića tu gdje je još koju godinu

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Popović je potpisao četverogodišnji ugovor sa Čelikom 
-
imperator10
- Kontakt:
Fino ti je rekao Dinoehoraje je napisao/la:imperator10 je napisao/la:Mislis da je Plakalo parader bolji?ehoraje je napisao/la:Kjosevski je imao dobrih intervencija ,ali 100 % kriv za drugi(lopta u peterac ili ti golmanski prostor) i 80% za prvi gol lopta putovala,putovala dugo dugo, a on zakovan na liniji! isto tako velika sadaka i kod treceg slobodnog udarca sa oko 40 metara !!!!
Ne pisemo o Plakalu nego o Kjosevskom,Plakalo je svoju pricu ispricao ranije!!!! Glupo je napisati da lopta pada u peterac i frajer ti glavom zabije gol, a stevie napise da kjosevski nije kriv,pa to ni sasa matic ne bi rekao,pogovu sto i ti izgleda mislis da nije Kjosevski kriv!!!!pogledaj jos jednom golove!!!!
- bosnacazin
- Kontakt:
ej ljudi, kakvo je stanje na tabeli u nasoj grupi, juce nisam bio u mogucnosti da pratim rezultate, pa ne znam ni kako je igrala Turska s Marokom,
Sve sto sam napisao ,ti si samo potvrdio!Nije vazno je li Plakalo ili Kjosevski ,je li hordas ili maniac,treba biti realan i prenijeti vec ako pises istinu, pa kako god bilo!!
Stanje na tabeli ti je:bosnacazin je napisao/la:ej ljudi, kakvo je stanje na tabeli u nasoj grupi, juce nisam bio u mogucnosti da pratim rezultate, pa ne znam ni kako je igrala Turska s Marokom,
Maroko 6
Turska 3
Albanija 1
Bosna i Hercegovina 1
Kad bi dobili Turke, a Maroko ne bi izgubio od Albanaca, bili bi u polufinalu...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.