Žervinjo je klasicno krilo, ako ga dovedu, a dovesce ga, to nikako ne predstavlja problem za PjanicaCartman je napisao/la:Nisam ni ja pratio, ali eto navodno igraju 4-2-3-1, a Pjanic je u ove dvije utakmice bio jedan od ova dva povucena vezna. Eh sad kad krenu ozbiljne utakmice, logicno bi bilo da Strootman i De Rossi tu igraju, a Pjanic ispred njih. Ali onda bi Totti morao igrat centarfora. Vidit cemo, mislim da jos nije iskljucena ni prodaja. Bilo je price da ce prodat Pjanica a dovest Gervinha (nisu normalni ako to urade, ali eto).
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
i sta sad, pa sam je Pjanic skoro izjavio da najvise voli da igra na poziciji DMC-a tj zadnjeg veznog, i sad kad ga stavi tu da igra vi se ko nesto bunite. pa ako to najbolje i najvise voli da igra nek se sad pokaze 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nije u tome problem, nego sto nemaju para, pa ako zele dovest Gervinha moraju nekoga prodat, a najvise se spominje Pjana.Durden je napisao/la:Žervinjo je klasicno krilo, ako ga dovedu, a dovesce ga, to nikako ne predstavlja problem za PjanicaCartman je napisao/la:Nisam ni ja pratio, ali eto navodno igraju 4-2-3-1, a Pjanic je u ove dvije utakmice bio jedan od ova dva povucena vezna. Eh sad kad krenu ozbiljne utakmice, logicno bi bilo da Strootman i De Rossi tu igraju, a Pjanic ispred njih. Ali onda bi Totti morao igrat centarfora. Vidit cemo, mislim da jos nije iskljucena ni prodaja. Bilo je price da ce prodat Pjanica a dovest Gervinha (nisu normalni ako to urade, ali eto).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
volim i ja igrat lijevo krilo al ne znammilanist je napisao/la:i sta sad, pa sam je Pjanic skoro izjavio da najvise voli da igra na poziciji DMC-a tj zadnjeg veznog, i sad kad ga stavi tu da igra vi se ko nesto bunite. pa ako to najbolje i najvise voli da igra nek se sad pokaze
al zato ti glupost lezi pravo, samo nastavi tako.viKK je napisao/la:volim i ja igrat lijevo krilo al ne znammilanist je napisao/la:i sta sad, pa sam je Pjanic skoro izjavio da najvise voli da igra na poziciji DMC-a tj zadnjeg veznog, i sad kad ga stavi tu da igra vi se ko nesto bunite. pa ako to najbolje i najvise voli da igra nek se sad pokaze
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Još ga nije vodio talijanski trener. A ne može se baš reći da Enrike, i evo sad Garcia, gaje neki talijanski stilCartman je napisao/la:Ma samo u Italiji njega mogu stavit na zadnjeg veznog, yebem im registu vise. Pjanic je pruzao najbolje partije kad je bio blize protivnickom golu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
"Prezadovoljan sam kako su odigrali Pjanić, Strootman i Bradley. Oni su vezni igrači koji tačno znaju kada treba promijeniti poziciju i odlično se kreću. To nam omogućama da vršimo pritisak kada je potrebno. Odlično su igrali", rekao je Garcia.
Miralem je sinoc malo pogubio zivce sto nije bas njegova karakteristika!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p2683409" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p2683409" onclick="window.open(this.href);return false;
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- Papastathopoulos
- Kontakt:
im'o je od koga učiti, Totti i De Rossi .. je l' tako Genije? 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Bice jos takvih situacija ako bude nastavio igrat ovu ulogu. U tom duelu se jasno vidi da nije za te pozicije, Donovan starohan mu pobjeze bez problema i onda ide amaterski klizeci start. Bez veze trosi energiju gdje mu nije mjesto. Nadam se da ce se ovaj trener dozvat pameti, sve pozitivne strane Pjanica su u ofanzivi.
jeste vi zapeli za ofanzivu, frajer sam kaže da se najbolje osjeća kao regista i da on jeste regista .. dakle, isto kao Hernanes, može igrati odlično kao 'trequartista', al' najbolje se osjeća kao regista 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
I De Rossi je govorio da zeli bit neka vrsta playmakera, pa mu je Zeman jasno rekao da on to ne moze da bude, tako i jest. Nije njegovo da to odlucuje, kad svako vidi sta je sta na terenu. A gdje je link te izjave? Stalno ponavljate, a nema izvora.JTS je napisao/la:jeste vi zapeli za ofanzivu, frajer sam kaže da se najbolje osjeća kao regista i da on jeste regista .. dakle, isto kao Hernanes, može igrati odlično kao 'trequartista', al' najbolje se osjeća kao regista
Pjanic je unatoc sukoba sa Zemanom igrao najbolje utakmice u Romi pod njim. Tu je bio puno ofanzivniji od registe.
Mire to nije samo tako rekao, on voli kad ima loptu u nogama, a najviše je imaju registe .. on je inteligentan igrač, dobro kreira igru, dakle playmaker .. normalno da je kod Zemana igrao ofanzivno, kad kod Zemana stoperi dođu kao registe
kod njega je čak igrao i kao krilni napadač
Mire najbolje partije pruža u repki, a u repki igrao kao regista .. Rudi Garcia je dobar trener i vjerujem da će pod njim napredovati i igrati svoju poziciju
možeš naći te njegove izjave, proguglaj malo, ukucaj Miralem Pjanić regista, izbacit' će ti neke linkove
De Rossija kad vidiš, odmah znaš da je defanzivni vezni

možeš naći te njegove izjave, proguglaj malo, ukucaj Miralem Pjanić regista, izbacit' će ti neke linkove

De Rossija kad vidiš, odmah znaš da je defanzivni vezni

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Regista u nasoj reprezentaciji ne postoji. On u reprezentaciji igra uz Zahirovica koji je cisti defanzivni vezni, to daje Pjanicu priliku da ide naprijed da asistira i postize golove. Pogledaj nase golove protiv Latvije i Litvanije, igrac koji igra poziciju registe nikad ne bi imao te golove i asistencije sto je Pjanic tu imao. Regista stoji ispred odbrane i odatle dijeli pasove, kao Pirlo. Pjanic za repku ulazi u kazneni prostor, nadje se odma iza napadaca, nekad se pomjeri i na krilo da nadje mjesta i tako dalje. Pjanica ce uloga registe samo limitirat, to jest ako je ovaj Garcia bude praktikovao u pravom smislu te rijeci. Kao ofanzivniji od dva centralna vezna naravno da moze igrat, to je druga prica i druga uloga.
A za tu izjavu, i googlao sam i nigdje nisam nasao da je rekao da mu je to najdraza uloga. Nasao sam da kaze da je ok sto to igra, da ga uopste pitaju pokazuje da to nije njegova priordna uloga nego nesto novo i nametnuto.
A za tu izjavu, i googlao sam i nigdje nisam nasao da je rekao da mu je to najdraza uloga. Nasao sam da kaze da je ok sto to igra, da ga uopste pitaju pokazuje da to nije njegova priordna uloga nego nesto novo i nametnuto.
evo ti ovdje link: http://****/vijest/53914.html tačka iza sc je višak 
sad, ja ga više vidim kao registu, nego kao ofanzivnog veznog .. Zeman je rekao da on nije playmaker, a Rudi Garcia će ga koristiti kao playmakera .. isto tako, u ovom slučaju si ti Zeman, a ja Rudi Garcia

sad, ja ga više vidim kao registu, nego kao ofanzivnog veznog .. Zeman je rekao da on nije playmaker, a Rudi Garcia će ga koristiti kao playmakera .. isto tako, u ovom slučaju si ti Zeman, a ja Rudi Garcia

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
@gringosu, nastavi citat' moje postove, mozda i naucis nesto.
Pa naravno da cu citati u cemu je problem, hebo ba zarez nije vrijedan zahebancijemandraX je napisao/la:@gringosu, nastavi citat' moje postove, mozda i naucis nesto.

Tu smo mi svi zato sto volimo BiH i repku, a kroz polemiku se dozna i neceg novog

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Pa i jest on playmaker, ali ne povuceni playmaker (regista). To ga samo limitira i trosi njegovu energiju u defanzivi.JTS je napisao/la:evo ti ovdje link: http://****/vijest/53914.html tačka iza sc je višak
ma ne mora se on previše bazirati na odbranu, osim ako to ne bude tražio Rudi Garcia .. za te stvari ima De Rossija i Strootmana
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI