Glede najboljeg tima, moguće je da i ja sad tražim dlaku u jajetu, al' mislim da su Hunto i Reus mogli komotno biti u tom timu.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Meni još uvijek nije jasno kako je Markus Rosenberg došao do svojih 5 golova.
Glede najboljeg tima, moguće je da i ja sad tražim dlaku u jajetu, al' mislim da su Hunto i Reus mogli komotno biti u tom timu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- kraljttbvb
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:Tim polusezone.
Po ovom rasporedu ispadosmo mi sad desnicari a vi ljevicari
Desanka majka
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Po meni Kroos u najboljih 11 nema sta traziti, no sa ostalim bih se slozio. Umjesto Kroosa svoje mjesto je trebao naci Marco Reus, ali veca armija navijaca pri glasanju je ucinila svoje.Omerbavarac je napisao/la:Tim polusezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Leverkusen sad navodno zainteresovan za Juana....Konkurenti Leverkusenu su Palmeiras, Sao Paolo koji ga isto žele dovest, ali ga i Enrique želi zadržat u svojim redovima...
Allofs kaže da Werder neće nikog prodat u zimskom roku ali i dalje govori o interesu za Junuzovićem, kaže da ga već dugo prate, posmatraju.....
Allofs kaže da Werder neće nikog prodat u zimskom roku ali i dalje govori o interesu za Junuzovićem, kaže da ga već dugo prate, posmatraju.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Sigurdsson na posudbi u Swansea-u, ponajvise zbog propustenih ljetnih priprema.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Borussia M`Gladbach je u svoje redove na posudbuiz Wolfsburga dovela Tolga Cigerci-ija. Sportski direktor Max Eberl je takodjer izjavio da su zainteresovani za dovodjenje 20-godisnjeg Finca Alexandra Ringa iz HJK Helsinkija koji igra na poziciji defenzivnog veznog.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
to je to !!! još i ringa da je dovest pa napokon imamo solidan centar veze.... Ring je mislim isto tako gotova stvar, samo je stvar oko cijene neizvjesna 
Agieren statt reagieren
- Goalgetter
- Kontakt:
Hmm, u ovom timu su se komotno mogli naci Reus i Huntelaar.Omerbavarac je napisao/la:Tim polusezone.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Reus je mogao da se nadje ovdje , ali Huntelaar sigurno nije , zna se ko je prvi strijelac jesenjeg dijela Bundeske.Goalgetter je napisao/la:Hmm, u ovom timu su se komotno mogli naci Reus i Huntelaar.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Da je pravljen tim polusezone s drugom formacijom onda bi se tu našao i Huntelaar uz Gomeza, jer Holanđanin je zaista odigrao fenomenalno u ovom dijelu sezone.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Borussia M`Gladbach, polahko ali sigurno se raspada. Nakon Reusa, redove "Zdrijebaca" ce napustiti i Neustädter (kao slobodan igrac) i potpisati ugovor sa "Apotekarima". Ostaje da se vidi kako ce M`Gladbach kompenzirati odlazak ovog dvojca sa 17,5 miliona eura na racunu.
Takodjer se postavlja pitanje hoce li i Dante zatraziti transfer nakon odlaska dva kljucna igraca.
Takodjer se postavlja pitanje hoce li i Dante zatraziti transfer nakon odlaska dva kljucna igraca.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Borussia M`Gladbach, polahko ali sigurno se raspada. Nakon Reusa, redove "Zdrijebaca" ce napustiti i Neustädter (kao slobodan igrac) i potpisati ugovor sa "Apotekarima". Ostaje da se vidi kako ce M`Gladbach kompenzirati odlazak ovog dvojca sa 17,5 miliona eura na racunu.
mislim da to uopće nije tačno, glupo je sada pričati o nekom raspadanju... Neustadter i nije neka bogzna kakva klasa i nikako nije ključan igrač, i po onom što Favre pokušava po pitanju transfera da riješi, vidi se da tu Neustadter nije u prvim planovima ( ovdje prvenstveno mislim na transfere Cigercija i Ringa koji igraju na poziciji Neustadtera).. bitno je da nam Nordveita ne diraju, taj mali će biti klasa od igrača... a i taj potez sa apotekarima može da i znači nešto drugo, nije tajna da Gladbach pokušava da zvrši posao oko transfera oko jednog igrača Kusena ( ? )...
za sada nema sumnje u Gladbachovu upravu, ljudi rade izvrstan posao, tako da i ne sumnjam da će tako i da se nastavi... puno će toga ovisiti hoće li Gladbach nastaviti sa ovakvim igrama kao i u jesenjem dijelu sezone i da li će uspjeti dograbiti to toliko željeno i dugo iščekivani nastup u LP ....
Dante nek ne serucka, nek šuti i igra, nije on tolika klasa da ucjenjuje Gladbach...
Agieren statt reagieren
kakvo ba raspadanje sta je vama...otisao neustadter koji je tek od ove godine kao nesto odigrao i odmah raspad....umjesto njega ce igrati mali zimmerman koji nema ni 20 godina a vec je godinu i po bio standardan u cvajti i koji nije ni po cemu slabiji od romana...ja mislim da gladbach treba da dovede jednog dobrog desnog beka za male pare tipa mujdza a da jantschkea premjesti na prirodnu poziciju centralnog veznog...malog norveita na stopera i amin...sto prije produziti sa ter stegenom ,i gore navedenim dvojcem...herman ima ugovor do 2015 ne?sta je sa julianom korbom,racunal se na njega ?
-
Pale_Companion
- Kontakt:
nema potrebe da se jantschke premješta bilo gdje , mali igra odlično na desnom beku, a i mladi zimmermann može također odigrati desnog beka, tako da je ta pozicija po meni za sada u redu.... za centrale vezne također je već riješeno, došao cigerci i najvjerovatnije dolazi ring ( ostali su jos samo medicinski pregledi; s ovim transferom sam prezadovoljan, mali je strašan, vidjet će te već to protiv bayerna
)
sa Ter Stegenom je već produžen ugovor, tako da je to riješeno.... sa Hermannom se još nije ušlo u pregovore
Korb je tu u klubu, ali teško da će dobiti nešto više šanse za igru, nije u prvim planovima.... također je izvjesno da nas i napušta Thorben Marx za neku siću...( spominje se Freibeurg)
bitno je samo da se ove pare koje ćemo dobiti pametno investiraju i pokrpe rupe gdje škripi ( RM, CF, možda čak i LB ako Wendt ode)
sa Ter Stegenom je već produžen ugovor, tako da je to riješeno.... sa Hermannom se još nije ušlo u pregovore
Korb je tu u klubu, ali teško da će dobiti nešto više šanse za igru, nije u prvim planovima.... također je izvjesno da nas i napušta Thorben Marx za neku siću...( spominje se Freibeurg)
bitno je samo da se ove pare koje ćemo dobiti pametno investiraju i pokrpe rupe gdje škripi ( RM, CF, možda čak i LB ako Wendt ode)
Agieren statt reagieren
Kod M`Gladbacha imam osjecaj da ce im se "izgubljeni sin" vratiti kuci nakon ove sezone. Nakon prodaje Reusa u stanju su istog da financiraju, a takodjer bi imao zagarantovano mjesto u prvih 11, pa bi Hermann mogao igrati na desnoj strani. Uz to ne treba zaboraviti njegovo ogromno iskustvo kada su Evropska takmicenja u pitanju.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Mislim na Jansena. Na ljeto 2013.godine mu istice ugovor sa HSV-om koji se nece produziti, a licno nisam siguran da ce kvalitetniji klubovi biti zainteresovani za njegove usluge, tako da mislim da bi za njega Borussia M`Gladbach bila idealna opcija, gdje bi imao sigurno mjesto u prvih 11, solidnu platu, zatim bio bi u krugu svoje porodice i svojih prijatelja, a Gladbach bi doio idealnu zamjenu za Reusa koja ima jos Evropskog iskustva koja moze igrati na dvije pozicije i to kao LM i LV. Mislim da bi ovo bila win-win-win situacija gdje bi oba kluba bila zadovoljna kao i igrac.Pale_Companion je napisao/la:na koga misliš? na Marina?
-
Pale_Companion
- Kontakt:
došao Ring u Gladbach
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Agieren statt reagieren
pale vjeruj mi da je jantscke jos bolji n poziciji 6ce...jansen se polahko vraca u formu kako je pesko otisao mozda ga hamburg htjedne zadrzat ako nastavi igrat kao zadnjih 5-6 tekmi...jansen u formi je jedan od boljih bundesligaskih igraca....i svaka cast gladbahu za ringa momak je zvijer...bas sve ima,mi smo uboli sa pukkijem a ovaj je jos bolji od njega...strasan talenat...
Nakon Reusa i Neustädter koji ce na kraju sezone napustiti klub, to ce i po svemu sudeci uraditi Dante koji ce iskoristiti svoju klazulu da moze otici u drugi klub za 5 miliona €. Takodjer Favre je za BILD izjavio da je u ovoj polusezoni M`Gladbach igrao iznad svog maksimuma i da ce tesko ovo uspjeti ponoviti i da treba razmisljati o povlacenju onda kada si na maksimumu a ne onda kada ti se sprema otkaz.
Ova izjava Favre-a za mene zvuci kao veliki pritisak na upravu M`Gladbacha na celu sa Eberlom koji na diplomatski nacin trazi veca sredstva za kvalitetna pojcanja i konstantnu borbu za Evropu, a hoce li mu uprava zahtjevima udovoljiti buducnost ce pokazati.
Ova izjava Favre-a za mene zvuci kao veliki pritisak na upravu M`Gladbacha na celu sa Eberlom koji na diplomatski nacin trazi veca sredstva za kvalitetna pojcanja i konstantnu borbu za Evropu, a hoce li mu uprava zahtjevima udovoljiti buducnost ce pokazati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.