PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
hocel ko friendly, da ne izlazim iz igrice
eu2 dziza_23 pass:123
bujrum
eu2 dziza_23 pass:123
bujrum
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Gdje mi je frenkie igral on?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma nema tu nista p...., jednostavno imas pravila, utakmice se mogu odigrati do tad i tad i nema ništa poslije, p`da je tako dozvoliti da se igra kako se kome digne neka stvar, onda bi ova liga bila jedno veliko NISTA. Tvoja je dužnost bila da napišeš na oficjalnoj temi da se majestic nije javio, ako je tako bilo.Anderson8 je napisao/la:NIDJE veze, dodao sam frajera prije 5 dana na msn nikako se nije ulogovao da me prihvati! Ima li to smisla? Treba ga izbaciti onda iz lige, kako ce se iko dog sa njim!?
Umjesto da nabijem go razliku u plus on izbjegava... I sad ja sto nisam stavio tamo u sluzbenu stranicu 3 : 0 za mene necu dobit nista? Nisam htio ispast p... kontao sam da cemo se dogovorit da odigramo
Šta sam ja sam trebao biti sudija i ovdje određivati ko se kome nije javio, pravila su prosta da prostija ne mogu biti, a bila je mogucnost da date prijedloge na pravila, niste nista predlagali. A ovo za msn, pa ja vecinu utakmica dogovaram preko pp-a i ne vidim ništa loše u tome

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Jasko sto napusti tekmu?
-
- Kontakt:
ma nisam napustio..restartova mi se kompjuter jbg..ajd ponovo cemo..eto me idem..bavarian_bk je napisao/la:Jasko sto napusti tekmu?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
I sad samo zbog tog jednog posta kojeg nisam stavio u sluzbenu temu ja gubim bodove... al nea veze hajd, nece se ponovit definitvno... Uzivajjuventus 0244 je napisao/la:Ma nema tu nista p...., jednostavno imas pravila, utakmice se mogu odigrati do tad i tad i nema ništa poslije, p`da je tako dozvoliti da se igra kako se kome digne neka stvar, onda bi ova liga bila jedno veliko NISTA. Tvoja je dužnost bila da napišeš na oficjalnoj temi da se majestic nije javio, ako je tako bilo.Anderson8 je napisao/la:NIDJE veze, dodao sam frajera prije 5 dana na msn nikako se nije ulogovao da me prihvati! Ima li to smisla? Treba ga izbaciti onda iz lige, kako ce se iko dog sa njim!?
Umjesto da nabijem go razliku u plus on izbjegava... I sad ja sto nisam stavio tamo u sluzbenu stranicu 3 : 0 za mene necu dobit nista? Nisam htio ispast p... kontao sam da cemo se dogovorit da odigramo
Šta sam ja sam trebao biti sudija i ovdje određivati ko se kome nije javio, pravila su prosta da prostija ne mogu biti, a bila je mogucnost da date prijedloge na pravila, niste nista predlagali. A ovo za msn, pa ja vecinu utakmica dogovaram preko pp-a i ne vidim ništa loše u tome
Glory Glory Man United!
-
- Kontakt:
hocu ja ako si jos tu
-
- Kontakt:
jesam..ajd za 3 minute..jasko_juve..123..eu2dziza_23 je napisao/la:hocu ja ako si jos tu
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
dobro jutro radni narode
ja na godisnjem, ko vas j...
hocel' ko ? eu2, room funjai

hocel' ko ? eu2, room funjai
funjai jesil jos tu da igramo
hehe taman sam ti poruku poslaodziza_23 je napisao/la:funjai jesil jos tu da igramo

hocel ko da odigramo, u eu2 sam, cekam
-
- Kontakt:
Je li @kivi (Sevilla) još u ligi?
Vidim nije odigrao prošlo kolo, a nije ništa javio za 19. kolo.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Goalgetter
- Kontakt:
Tu je, sinoc je bio na FB. Sad nezz sto nije odigrao ligu.RiNo je napisao/la:Je li @kivi (Sevilla) još u ligi?
-
- Kontakt:
Miamiheat mi se nije javljao juce sam mu poslao PM nije nista odg...

Pa ima rok večeras do 00:00 da ti se javi, u suprotnom postaviš to na službenu stranicu..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ima li ko za friendly?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.