Champions League 2017/18

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ko osvaja LP 2017/18?

Liverpool FC
54
52%
Real Madrid CF
50
48%

Ukupno glasova: 104

Fudo
Kontakt:

Re: Champions League 2017/18

Post Postao/la Fudo » 02 maj 2018, 23:42

L-Train je napisao/la:@Fudo,jesam ja negdje napisao da je to bilo za penala?,Roma je ostecena za Dzekin nepostojeci offside,penal plus crveni,ovo sto je svirao u 93 minuti nije promjenilo tok utakmice jer je svejedno bilo gotovo.
Dobro ali zato je dao gol iz nedozvoljene pozicije..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 02 maj 2018, 23:45

Fudo je napisao/la:
L-Train je napisao/la:@Fudo,jesam ja negdje napisao da je to bilo za penala?,Roma je ostecena za Dzekin nepostojeci offside,penal plus crveni,ovo sto je svirao u 93 minuti nije promjenilo tok utakmice jer je svejedno bilo gotovo.
Slika koja je ovdje postavljena ne ide u prilog tome...bas bi volio vidjeti da se povuce crta tu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 02 maj 2018, 23:49

L-Train je napisao/la:Slika koja je ovdje postavljena ne ide u prilog tome...bas bi volio vidjeti da se povuce crta tu.
slika

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 maj 2018, 23:49

Zasluzen prolaz Lpoola, ostalo je naprdjivanje, sudija negdje da, drugdje uzme, to je tako sve dok se ne uvedu neke stvari pod kontrolu.
Roma nedorasla ovom nivou, ali nije se dala obrukati nakon 2 uvjerljiva poraza u prvim utakmicama sto ce reci da ima tu kvaliteta i karaktera. Puno su poklanjali Barci i Lpoolu i izvukli su maksimum s tom činjenicom.

U finalu ce biti gusto, obje ekipe suplje nazad s tim da je Madrid sposoban konsolidirati odbranu i zatvoriti, a Lpool i ne bas. Prednost Lpoola je to sto ce biti bas motivisani i letit ce terenom, oni nemaju komplekse u LP, a i s Madridom su znali igrati.
Madrid opet preiskusan i sretan u finalima.
Na jednu tekmu bih cak bio spreman dati promil vise Lpoolu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 02 maj 2018, 23:51

anonymousHD je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Slika koja je ovdje postavljena ne ide u prilog tome...bas bi volio vidjeti da se povuce crta tu.
slika
Ma da,otprilike se i na prvoj slici vidjelo da je Lovrenova desna noga najbliza golu.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 02 maj 2018, 23:52

L-Train je napisao/la:
Fudo je napisao/la:
Slika koja je ovdje postavljena ne ide u prilog tome...bas bi volio vidjeti da se povuce crta tu.
A sta sa penalom za liverpool kojeg je napravio manolas?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 maj 2018, 23:55

slika

Sudije kriminalne po navici,.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 02 maj 2018, 23:58

@Fudo-E jbga sad :urnebes: sta cemo sa drugim golom L'poola i faulom nad Dzekom ako cemo do kraja cjepidlaciti :mrgreen:

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 maj 2018, 00:04

L-Train je napisao/la:@Fudo-E jbga sad :urnebes: sta cemo sa drugim golom L'poola i faulom nad Dzekom ako cemo do kraja cjepidlaciti :mrgreen:
Ti cjepidlacis jarane. Liverpool je zgazio Romu u prvoj gdje je trebalo biti 7-0. Roma se nihe vidjela od 20-80 minute. I u toj tekmi su dobili penal,koji je sumnjiv. U ovoj tekmi gdje je liverpool igrao lose i sa pola snage, Roma opet dobije penal. I opet neki tvrde da je sudija pomogao liverpoolu i da je liverpool tu ne zasluzeno, nakon ubjedljivog prolaza protiv porta i citya. I sa najvise postignuti golova.. Ko cjepidlaci?

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 maj 2018, 00:08

Ja ne cjepoidlacim za igru,nego za sudijske greske,hajmo dalje.U zadnje cetiri utakmice L'pool je imao ogromu sudijsku pomoc,to nema nikakve veze s tim da li su bili bolji,sto svakako jesu.

mastodont
Kontakt:

Post Postao/la mastodont » 03 maj 2018, 00:13

L-Train je napisao/la:Ja ne cjepoidlacim za igru,nego za sudijske greske,hajmo dalje.U zadnje cetiri utakmice L'pool je imao ogromu sudijsku pomoc,to nema nikakve veze s tim da li su bili bolji,sto svakako jesu.
City nije bio poguran u drugoj utakmici protiv Liverpoola?
Onda 2 penala za Romu oba sumnjiva, nesviran cist penal na Maneu itd itd

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 maj 2018, 00:14

L-Train je napisao/la:Ja ne cjepoidlacim za igru,nego za sudijske greske,hajmo dalje.U zadnje cetiri utakmice L'pool je imao ogromu sudijsku pomoc,to nema nikakve veze s tim da li su bili bolji,sto svakako jesu.
U zadnje 4 tekme imali pomoc i to Ogromnu??? Koja je to pomoc bila protiv citya majke ti. Roma u 2 meca 2 penala a liverpool u 4 meca 0 i mi imali pomoc a Romu unistise sudije.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 maj 2018, 00:16

Ne vjerujem kakav lik. 3 slike ljudi postavljaju on opet bruji neki ofsajd. Kad mu se konačno skrene pažnja on okrene trebalo je biti 7-0 u prvoj. Pa što nije bilo? I nisam znao da ako protivnik primi 5 golova nema pravo da se vrati i da igra fudbala, da je disko i da je gotovo. Neko novo pravilo UEFA-e za koje samo ovaj frajer zna.

Penal čist da je sviran kao što je i trebao oko 70-te prpa bi ih uhvatila isto kao onih zadnjih 10 minuta na Anfieldu i to su fakti.
Bezveze je objašnjavati i raspravljati se s ljudima koji jednostavno ne žele da vide neke stvari.

Yebace vas španci opet kao i lani.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 maj 2018, 00:20

Sta se ovog niko ne sjeca :crazy: koliko me sjecanje sluzi i u prvoj utakmici Saneu je sviran nepostojeci offside.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 maj 2018, 00:21

wobly92 je napisao/la:Ne vjerujem kakav lik. 3 slike ljudi postavljaju on opet bruji neki ofsajd. Kad mu se konačno skrene pažnja on okrene trebalo je biti 7-0 u prvoj. Pa što nije bilo? I nisam znao da ako protivnik primi 5 golova nema pravo da se vrati i da igra fudbala, da je disko i da je gotovo. Neko novo pravilo UEFA-e za koje samo ovaj frajer zna.

Penal čist da je sviran kao što je i trebao oko 70-te prpa bi ih uhvatila isto kao onih zadnjih 10 minuta na Anfieldu i to su fakti.
Bezveze je objašnjavati i raspravljati se s ljudima koji jednostavno ne žele da vide neke stvari.

Yebace vas španci opet kao i lani.
Ne vjerujem kakav lik. Ti zaboravljas 1 neppstojeci penal. 1 sumnjiv penal koji je svran za Romu. 2 sumnjiva penala koja nisu svrana za Liverpool. Sudije su grijesile u obje tekme ali nije da je se samo grijesilo u korist Rome. Pojedinci jednostavno ne zele da vide to jer Dzeko igra za Romu.

mastodont
Kontakt:

Post Postao/la mastodont » 03 maj 2018, 00:23

Realovi fanovi najglasniji nije valjda da se bojite luzerpula

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 03 maj 2018, 00:25

Liverpool odigrao drugo poluvrijeme amaterski i vec u glavama da je sve zavrseno a to se ne smije pogotovo u polufinalu. Pricate o penalima nekim a ovaj penal Klavana poklon sudije et kompenzacija za ono sto prije nije svirao. Inace Liverpool je zasluzeno prosao i bolja su ekipa i vec u finalu ce drasticna razlika u igri biti letit ce po terenu. Zavarala su ih ona dva gola i u drugo usli samo da se odigra sto se ne smije desit u ovoj fazi takmicenja ovako opusteno i nonstalantno odigrat ali zasluzeno u finalu.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 03 maj 2018, 00:26

Nisu sudije grijesile samo na stetu Rome, Dzeko je postigao gol iz ofsajda

ako ne uvedu VAR ni sljedece godine u LP, to bi bilo krimanalno
Don't believe the hype.

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 03 maj 2018, 00:28

L-Train je napisao/la:

Sta se ovog niko ne sjeca :crazy: koliko me sjecanje sluzi i u prvoj utakmici Saneu je sviran nepostojeci offside.
U prvoj utakmici je priznat gol poslije ofsajda Salahu, te su sudije svirale Saneu taj ofsajd koji je nemoguć.
Trebalo je biti 2:1 ako ćemo po tome

U drugoj naravno još veća krađa u vidu poništenog čistog zgoditka

Mada je svejedno ko god da je prošao, i tu prošlu i ovu sada fazu, već tri godine se takmičenje uzaludno igra, resursi na kojima jaše klub iz Madrida su nedostižni
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 maj 2018, 00:31

akisarajevo92 je napisao/la:Nisu sudije grijesile samo na stetu Rome, Dzeko je postigao gol iz ofsajda

ako ne uvedu VAR ni sljedece godine u LP, to bi bilo krimanalno
Jesi ti vidio sliku iznad gdje imas i liniju povucenu?

I jos nesto u drugoj utakmici City-L'pool nakon udarca Bernarda Silve lopta pogadja u ruku jednog branica L'poola ali ni tu nije bio sviran penal.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.