Maestro^^ je napisao/la:Bosh izjavio da bi mogao biti spreman za sedmicu dana.

Jeste li procitali zasto je Griffin udario onoga i slomio ruku?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Maestro^^ je napisao/la:Bosh izjavio da bi mogao biti spreman za sedmicu dana.
Pričat će se o njemu ko najboljem igraču koji je izabran u 2 najboljem draftu u počecima 21 stoljećaAlphonseKauders je napisao/la:gledam nesto statistike, KAT posljednjih 30 dana- 22.5 pts, 12.5 reb, 2.2 blk, 0.5 3s, 60% FG, 85% FT, uz solidnih 2.4TO - monstrum!
A izgleda i da ce Lawson u Jazz, Trey Burke u drugom pravcu. Verovatno ne samo on, da bi odradili match salary morace Jazz jos neke igrace poslati.The Atlanta Hawks have not made a decision on whether they will trade Al Horford but a league **** tells CSNNE.com that the Boston Celtics have emerged as one of the favorites to land him if the Hawks decide to part ways with the veteran forward.
ne, štoGreivis je napisao/la:Maestro^^ je napisao/la:Bosh izjavio da bi mogao biti spreman za sedmicu dana.![]()
Kome vi mislite uvaliti onaj TPE sto si najavljivao kao strasni potez vaseg GM-a?Ne mogu da vjerujem da oko toga jos nisam nikakvu pricu procitao a kamoli neki konkretniji scenarij..trade deadline je uvijek zanimljiv jer tu mnoge ekipe odredjuju sebi smjer u sljedecih par godina,zakuju se ugovorima ili rasprodaju sve za pikove druge rundeadriano_leite je napisao/la:Pola ovih stvari oko trejdova nema veze s istinom. Obicno naprdjivanje medija kao da se mi okupimo i bacamo neke logicne trejd scenarije s tim da bismo mi bili vjerovatno realniji.
Moja prognoza je da ce se do veceras desiti maksimalno 5 trejdova bez nekog velikog trejda, dok ce biti mnogo aktivnije kada krenu buy outi i tu bismo mogli vidjeti pravo pojacavanje playoff ekipa.
Pa TPE ti sluzi da ga sa nekim pickom upakujes za nekog igraca. To je strasan potez GM-a jer ekipa kojoj je pun salary cap ne moze angazovati FA igraca niti ici preko salary capa u nekom trejdu, dok sa TPE mozes uzeti nekog koga se zeli rijesiti neki tim. Evo recimo, Frye se povezuje s nama, mozes ga uzeti sa TPE jer odgovaraju plate, Markieff je na izlaznim vratima iz Sunsa i da imamo neki pick mogli bismo njega dovesti, imas Kevina Martina koji je takodjer na izlaznim vratima itd. itd. itd. Dakle, normalno da je dobar potez kada se kreira TPE, ali kao i u svakom poslu, moras imati dvije zainteresirane strane, TPE kao TPE ti ne znaci nista ako nema ekipe koja je spremna dati ono sto trazis. Neces nuditi TPE za nekog startera PO ekipe jer ce ti svako to odbiti.Slatinash_7 je napisao/la:Kome vi mislite uvaliti onaj TPE sto si najavljivao kao strasni potez vaseg GM-a?Ne mogu da vjerujem da oko toga jos nisam nikakvu pricu procitao a kamoli neki konkretniji scenarij..trade deadline je uvijek zanimljiv jer tu mnoge ekipe odredjuju sebi smjer u sljedecih par godina,zakuju se ugovorima ili rasprodaju sve za pikove druge rundeadriano_leite je napisao/la:Pola ovih stvari oko trejdova nema veze s istinom. Obicno naprdjivanje medija kao da se mi okupimo i bacamo neke logicne trejd scenarije s tim da bismo mi bili vjerovatno realniji.
Moja prognoza je da ce se do veceras desiti maksimalno 5 trejdova bez nekog velikog trejda, dok ce biti mnogo aktivnije kada krenu buy outi i tu bismo mogli vidjeti pravo pojacavanje playoff ekipa.
Pa evo, pitam te, sta ti mislis, da li ce se vise pisati oko trejda Lovea ili uzimanje nekog za TPE? Bez obzira sto Love 99% nece ici nigdje... Novinari su zeljni senzacije i u tom smjeru pisu. Sigurno nece napisati Cavsi ponudili TPE za igraca XY, jer to ne prodaje pricu kao blockbuster 3 team deal, NOH-CLE-BOS, Anderson i Crowder i Bradley u CLE, Love u BOS, Mozy, Jerebko, Mo i neki pick u NOH. To je taj senzacionalizam kojem se stremi, a od kojeg 99% nema nista. Evo citam kako je Houston nudio Howarda Clevelandu i Cleveland to odbio...Slatinash_7 je napisao/la:Pa kakav je to strasan posao ako ga pustis da propadne..pitam samo jer niste toliko aktivni sa TPE koliko se spominju Love,Mozgov i Iman,malo mi je to cudno a znam da ti citas sve oko Cavsa pa da vidim sta se pise tamo,ne omalovazavajuci poteze vaseg GM-a..
Hoces li ?miki_92 je napisao/la:bolje cuvati taj TPE za ljeto, znamo ko je prvak ove godine sa ili bez trejdova
Ja ne znam ko ce biti prvak ove sezone, tako da nemoj pricati u mnozini ako su se zvijezde samo tebi obratilemiki_92 je napisao/la:bolje cuvati taj TPE za ljeto, znamo ko je prvak ove godine sa ili bez trejdova
JuveBelmin6 je napisao/la:Hoces li ?miki_92 je napisao/la:bolje cuvati taj TPE za ljeto, znamo ko je prvak ove godine sa ili bez trejdova
The Suns are working on a deal to send Mirza Teletovic to Milwaukee.
Ovaj mu rekao da su Clippersi bolji kako on ne igra. Inace su kao dobri jarani tako da je vjerovatno kroz zayebanciju bilo a Blake poludi.Admir_Sa je napisao/la:ne, štoGreivis je napisao/la:Maestro^^ je napisao/la:Bosh izjavio da bi mogao biti spreman za sedmicu dana.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.