Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Nema ko da ga kupi u Engleskoj trenutno. A za strane klubove je vrlo skupo kupovat iz Engleske. Ali dobar je i Stoke, igra svake sedmice u vrlo jakoj ligi i ima dosta posla. Jedino mislim da covjek zasluzuje da igra Ligu Prvaka i da se bori za titutle, a to ne moze u Stokeu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Precijenjujete ovog panja. Daleko je on od oblaka, handanovica i subasica koji brane u velikim i jakim momcadima i koji su istinske klase dok je ovaj prosjecan golman upravo samo to. Zapitajte se zasto se vec godina povlaci po klubovima koji se bore za ostanak u ligi. I onaj butland kako vec je za njega buffon
Momcina za 10 postova popljuva pola repke i zasluzi ban. Aferim. 
Neka, vratit ce se on.

Neka, vratit ce se on.
Prvo me je porazio Asmir Begović. Ne da me je oduševio, nego me je postidio. To je tako krasan i vaspitan momak. Bolje govori engleski jezik od novinara koji ga je intervjuisao.
Kroz priču otkriva nekoliko detalja: najmanje mjesečno pročita knjigu, pa počinje nabrajati naslove pročitanih knjiga, pa njegovi komentari o knjigama…
Evo, još sebi ne mogu doći kako je i pametan i skroman u isto vrijeme, bukvalno – plijeni. Pita ga taj američki novinar Omar Sacirbey – kako ispunjava slobodno vrijeme, osim čitanjem?
Kaže Asmir:
“Najviše volim da sam u kući sa mojom ženom i kćerkicom. A ako ne to, onda volim da zajedno obilazimo familiju.”
Kroz priču otkriva nekoliko detalja: najmanje mjesečno pročita knjigu, pa počinje nabrajati naslove pročitanih knjiga, pa njegovi komentari o knjigama…
Evo, još sebi ne mogu doći kako je i pametan i skroman u isto vrijeme, bukvalno – plijeni. Pita ga taj američki novinar Omar Sacirbey – kako ispunjava slobodno vrijeme, osim čitanjem?
Kaže Asmir:
“Najviše volim da sam u kući sa mojom ženom i kćerkicom. A ako ne to, onda volim da zajedno obilazimo familiju.”
Tesko da je bio i da ce veci gospodin zaigrati u dresu BIH... 

-
- Kontakt:
GOSPODIN!Begović je osim igrama u Stokeu između ostalog govorio i o privatnom životu, odnosno svojoj supruzi Nicolle koju je upoznao u malom baru u Portsmouthu.
„Upoznali smo se u pubu tako što sa je zaštitio od pijanih ljudi koji su se zatekli tu. Zaštitio sam je i napravio pravu stvar,“ dodao je Begović.

Ja gledo interviju na TVu u avionu se upoznali prico on il je ona slagat cu :SviKK je napisao/la:GOSPODIN!Begović je osim igrama u Stokeu između ostalog govorio i o privatnom životu, odnosno svojoj supruzi Nicolle koju je upoznao u malom baru u Portsmouthu.
„Upoznali smo se u pubu tako što sa je zaštitio od pijanih ljudi koji su se zatekli tu. Zaštitio sam je i napravio pravu stvar,“ dodao je Begović.
Belma i Haris Etemi, bračni par iz Sarajeva prije nekoliko dana su postali roditelji dječaka kojem su ime dali po golmanu bh. reprezentacije Asmiru Begoviću, piše novinska agencija Patria. Asmira ne poznaju, ali ih je svojim potezima na terenu, ali i van njega „pridobio“, te su bez imalo razmišljanja svom sinu dali njegovo ime.
Međutim, ono što će uslijediti fasciniralo je i same Etemije. Begović je preko novinske agencije Patria saznao za ovaj slučaj i odmah zatražio Harisov broj telefona.
- Drago mi je čuti da je neko dobio ime po meni. Mislim da je to dobra odluka. Malo se šalim, ali svakako da sam ponosan što to čujem – kazao je Begović.
A, zatim je Begović i održao obećanje te poslao SMS poruku Harisu u kojem se zahvalio na tom činu. Haris kaže da nije vjerovao da će se to desiti, ali da mu je drago da je Asmir saznao da su svom sinu ime dali upravo po njemu.
- Smatramo da je Asmir prije svega izuzetno dobar čovjek, a njegov poziv, odnosno poruka koju nam je uputio obradovala nas je neizmjerno i znamo da će i naš Asmir akobogda biti ponosan što je ime dobio upravo po njemu - kaže Haris.
On dalje dodaje da nije do sada imao sretniji trenutak, koji je Begovićev SMS dodatno upotpunio.
- Ostat ćemo i dalje u kontaktu i vjerujem da ćemo uspjeti i upoznati Begovića kada dođe u BiH. U svakom slučaju njegov poziv nama dokaz je o kakvoj se ljudskoj veličini radi – dodao je Etemi.
Inače, Etemijevi su veliki ljubitelji fudbala, a utakmice Svjetskog prvenstva nisu propuštali.

1946
Head je napisao/la:Belma i Haris Etemi, bračni par iz Sarajeva prije nekoliko dana su postali roditelji dječaka kojem su ime dali po golmanu bh. reprezentacije Asmiru Begoviću, piše novinska agencija Patria. Asmira ne poznaju, ali ih je svojim potezima na terenu, ali i van njega „pridobio“, te su bez imalo razmišljanja svom sinu dali njegovo ime.
Međutim, ono što će uslijediti fasciniralo je i same Etemije. Begović je preko novinske agencije Patria saznao za ovaj slučaj i odmah zatražio Harisov broj telefona.
- Drago mi je čuti da je neko dobio ime po meni. Mislim da je to dobra odluka. Malo se šalim, ali svakako da sam ponosan što to čujem – kazao je Begović.
A, zatim je Begović i održao obećanje te poslao SMS poruku Harisu u kojem se zahvalio na tom činu. Haris kaže da nije vjerovao da će se to desiti, ali da mu je drago da je Asmir saznao da su svom sinu ime dali upravo po njemu.
- Smatramo da je Asmir prije svega izuzetno dobar čovjek, a njegov poziv, odnosno poruka koju nam je uputio obradovala nas je neizmjerno i znamo da će i naš Asmir akobogda biti ponosan što je ime dobio upravo po njemu - kaže Haris.
On dalje dodaje da nije do sada imao sretniji trenutak, koji je Begovićev SMS dodatno upotpunio.
- Ostat ćemo i dalje u kontaktu i vjerujem da ćemo uspjeti i upoznati Begovića kada dođe u BiH. U svakom slučaju njegov poziv nama dokaz je o kakvoj se ljudskoj veličini radi – dodao je Etemi.
Inače, Etemijevi su veliki ljubitelji fudbala, a utakmice Svjetskog prvenstva nisu propuštali.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako je ovo lijepo procitat!

Buduci kapiten reprezentacije dominira u susretu protiv Schalke-a...za sad je fantastican 

ne mogu da vjerujem da ovakva golmanska velicina,gromada,gigant ne brani u nekoj velikoj ekipi,,prevazisao je Stoke odavno. Ovo je kapacitet za Real Madrid 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Pored seks bombe i Seo izgleda kao regularan momčić.
Reci mu to u lice ako smijes!!!Donnie Darko je napisao/la:Pored seks bombe i Seo izgleda kao regularan momčić.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Asmiru da je seks bomba? No problem. Radio bih mu puno više od togaCartman je napisao/la:Reci mu to u lice ako smijes!!!Donnie Darko je napisao/la:Pored seks bombe i Seo izgleda kao regularan momčić.

Reci rusiocu da je momčić a ne ovom da je sex bombaDonnie Darko je napisao/la:Asmiru da je seks bomba? No problem. Radio bih mu puno više od togaCartman je napisao/la:Reci mu to u lice ako smijes!!!Donnie Darko je napisao/la:Pored seks bombe i Seo izgleda kao regularan momčić.

Na Sea mislim...
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ah, mislio sam da je to očigledno. A gore je i slika koja to dokazuje.
Mislio sam na Sea.Donnie Darko je napisao/la:Asmiru da je seks bomba? No problem. Radio bih mu puno više od togaCartman je napisao/la:Reci mu to u lice ako smijes!!!Donnie Darko je napisao/la:Pored seks bombe i Seo izgleda kao regularan momčić.
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, MokraKifla i 68 gostiju.