Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Svi mi dobro znamo da je Milano grad mode, a da ova njegova ko fol ganja te gluposti. Edinov eventualni prelazak tamo nema nikakve veze s njegovim zeljama. Za sve je kriva Amra, koja zeli da maksimalno iskoristi njegove pare. Rim joj je otprilike brzo dosadio... 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Louis Vuitton iz Milana?ASD je napisao/la:Milan je grad mode. Odatle su najpoznatiji svjetski brendovi kao Armani, Versace, Dolce, Prada, Vuitton. Zena bi sigurno zeljela tamo ici.
Ali ne pita se samo ona, nesto se ipak pita i Ria.

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Zar nije iz Hadžića Luis VuittonVucevich je napisao/la:Louis Vuitton iz Milana?ASD je napisao/la:Milan je grad mode. Odatle su najpoznatiji svjetski brendovi kao Armani, Versace, Dolce, Prada, Vuitton. Zena bi sigurno zeljela tamo ici.
Ali ne pita se samo ona, nesto se ipak pita i Ria.bas ono zvuci talijanski.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
ZIviniceKrajisnikBosnjak je napisao/la:Zar nije iz Hadžića Luis VuittonVucevich je napisao/la:Louis Vuitton iz Milana?ASD je napisao/la:Milan je grad mode. Odatle su najpoznatiji svjetski brendovi kao Armani, Versace, Dolce, Prada, Vuitton. Zena bi sigurno zeljela tamo ici.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Zar nije iz Hadžića Luis Vuitton

Čitav život sam živio u laži.Vucevich je napisao/la:ZIvinice

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Pa daj u 3 pičhke materine pa jel realno da nam sEba reprezentaciju 
https://sportsport.ba/fudbal/sky-sport- ... let/298349

https://sportsport.ba/fudbal/sky-sport- ... let/298349
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Malo sam preletio, umjesto odatle, trebao sam napisati tamo su.Vucevich je napisao/la:Louis Vuitton iz Milana?ASD je napisao/la:Milan je grad mode. Odatle su najpoznatiji svjetski brendovi kao Armani, Versace, Dolce, Prada, Vuitton. Zena bi sigurno zeljela tamo ici.
Vuitton je jedan od brendova koji se nalaze u zlatnom Pravougaoniku.
Znači taj vlah Lui Viton određuje Džeki karijeru, a bome i reprezentaciji. Aferim Bošnjače!
Osim13 je napisao/la:Znači taj vlah Lui Viton određuje Džeki karijeru, a bome i reprezentaciji. Aferim Bošnjače!

Taj vlah je samo indirektni krivac, kojeg ne bi bilo da nema Amre! Postala mi je omrazenija od Vranjesa. Edine, lijep i uspjesan si momak, mozes ti naci i bolju od nje!
Nego, ja se fakat ne sjecam kad je Edin zadnji put bio povrijedjen, pa bar ovako na 10-ak dana. Je li to ona nasa utakmica protiv Izraela, kad ih je Pape napao s 11 igraca?

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Kad je Lula igro špica Allaha mi a Šunjić dobio crveni, namjerno
- MocMahale444
haman da si se zazelio sljema i krampeOsim13 je napisao/la:Kad je Lula igro špica Allaha mi a Šunjić dobio crveni, namjerno
Zarathustra
Srce ruka lopataMoggi je napisao/la:haman da si se zazelio sljema i krampeOsim13 je napisao/la:Kad je Lula igro špica Allaha mi a Šunjić dobio crveni, namjerno
Našo sam nam jednu staru
ovo nije tinta bila da se razumijemoOsim13 je napisao/la:Srce ruka lopataMoggi je napisao/la:haman da si se zazelio sljema i krampeOsim13 je napisao/la:Kad je Lula igro špica Allaha mi a Šunjić dobio crveni, namjerno
Našo sam nam jednu staru
Zarathustra
Ali ako se realno sagleda, bolje i Milan nego Roma. Roma ima ocajne igrace pa čak i Milian trenutno ima više kvaliteta usudit ću se reći, samo ne znam koliko je ovo istina i koliko je realno da Higuain ode odmah u januaru jer oni nece moci zajedno.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
boga mi ozbiljnija povreda nego što se očekivalo, skoro mjesec dana pauze.
cilj je da se vrati protiv juventusa 22.12, ali i to zavisi od toga kako će ići proces oporavka tako da je i to pod upitnikom.

cilj je da se vrati protiv juventusa 22.12, ali i to zavisi od toga kako će ići proces oporavka tako da je i to pod upitnikom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Le ferite di Edin Dzeko non sono di natura seria come è stato ipotizzato, ma il motivo della sua assenza è un disaccordo con il direttore sportivo Monchi. Monchi confermò nuovamente alle nostre fonti che Edin era sotto pressione da parte di sua moglie e sua figlia e del loro cane. (Gazzeta)

nista dok di marzio ne objaviOsim13 je napisao/la:Le ferite di Edin Dzeko non sono di natura seria come è stato ipotizzato, ma il motivo della sua assenza è un disaccordo con il direttore sportivo Monchi. Monchi confermò nuovamente alle nostre fonti che Edin era sotto pressione da parte di sua moglie e sua figlia e del loro cane. (Gazzeta)
Zarathustra
-
- Kontakt:
Ja sad naleti na ovo,
"Come impara lo spagnolo "Marca" La moglie di Edin, Amra, vuole che Edin continui la sua carriera a Valencia perché i rifiuti di Riovo provengono da Valencia, e il cane è stato depresso da molto tempo e manca una casa. Presumibilmente, i contatti sono già stati stabiliti, e Rio dovrebbe già tornare a Valencia a gennaio, e la famiglia di Edin lo seguirebbe. Edin addebiterà il numero 99 nella maglia di Valencia."
Eh sad koliko je tacno ...
"Come impara lo spagnolo "Marca" La moglie di Edin, Amra, vuole che Edin continui la sua carriera a Valencia perché i rifiuti di Riovo provengono da Valencia, e il cane è stato depresso da molto tempo e manca una casa. Presumibilmente, i contatti sono già stati stabiliti, e Rio dovrebbe già tornare a Valencia a gennaio, e la famiglia di Edin lo seguirebbe. Edin addebiterà il numero 99 nella maglia di Valencia."
Eh sad koliko je tacno ...
Daj ba, nemojte i ovu temu unistiti...Moggi je napisao/la:nista dok di marzio ne objaviOsim13 je napisao/la:Le ferite di Edin Dzeko non sono di natura seria come è stato ipotizzato, ma il motivo della sua assenza è un disaccordo con il direttore sportivo Monchi. Monchi confermò nuovamente alle nostre fonti che Edin era sotto pressione da parte di sua moglie e sua figlia e del loro cane. (Gazzeta)