FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bod sa strane, kup pred nama, idemo dalje !
bod iz zenice nije loš pogotovo kad smo gubili od 1.minute,ako je čelik toliko loš pa ga dobiju borac,sarajevo i široki nema šanse da čelik ostane u ligi.Ne dobija se prvenstvo u zenici već u gabeli,gradišci,lukavici,trebinju itd
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
allahimanet titula, nosam je previse bodovanidi je napisao/la:bod iz zenice nije loš pogotovo kad smo gubili od 1.minute,ako je čelik toliko loš pa ga dobiju borac,sarajevo i široki nema šanse da čelik ostane u ligi.Ne dobija se prvenstvo u zenici već u gabeli,gradišci,lukavici,trebinju itd
Za zivot cijeli!
Vidjecemo vas protiv Goska,Slavije!!! Niste u stanju kuci Zrinskog dobiti i nesto pametuje te!!!!
Uvijek ima neki razlog sto drugima ide bolje. Razlog je sto vi jedino imate Zebu koji zna lopte,
ovo ostalo su sve cirkus igraci. A vi se kurcite! A ako Bog da doce i derbi u kojem nas niste dobili
nepamtim od kada!! I to dok smo na virslama bili a vi na kavijaru!! Smijesni ste!!

Uvijek ima neki razlog sto drugima ide bolje. Razlog je sto vi jedino imate Zebu koji zna lopte,
ovo ostalo su sve cirkus igraci. A vi se kurcite! A ako Bog da doce i derbi u kojem nas niste dobili
nepamtim od kada!! I to dok smo na virslama bili a vi na kavijaru!! Smijesni ste!!

-
- Kontakt:
Čelik grozan, mi za nijansu bolji. Do gola nismo ništa pokazali, sve na silu i iz prekida. U drugom poluvremenu dosta bolje, pogotovo nakon izlaska Ramića i ulaska Selimovića koji je unio živost. Ramiće baš nepkolovan igrač i da je za nijansu veći kvalitet možda bi i otili sa tri bobe. U izadnjih 10 minuta smo stvorili neke 3 fine šanse. Ali Nurković baš golmančina. Ianče nešto opasniji kod Čelika Hadžić istalo sve zalutalo u ovaj sport. Ipak najgori pojedinac sudija, toliko je neopravdano sjeckao igra da je ubio volju igračima da igraju, a nama na terenu da gledamo. Iako piše da je Čoviću dao drugu žuti, meni se ipak čini da je bio direktni crveni. A za šta, e to je stvarno enigma. Faul koji je predhodio kartonu vjerovatno niko u nekoj ozbiljnoj ligi ne bi ni pomislio suditi. Zeba izgubio loptu poprilično čisto i mahalski pao. Ovo danas je stvarno treblo biti lagano gostovanje, ali niej bio još smo izvlačili živu glavu. jamak najbolji. Stanić najrastrčaniji. A njih dvojica ko biva najviše piju. Nešto neštima u plavoj dolini i plavoj igri. Šta? To je na Osimu. Ali evidentno je bilo da smo u utakmicu ušli ma lako ćemo. Tako nonšalantan gol nismo odavno primili.
Neznam jesi li bio u Zenici ali da jesi vidio bi da je bod itekako los. Celik je tanak ko svila pa gori su od GOSK-a i Kozare zajedno. Ali dobro sta je tu je. Vadicemo se protiv velikana iz platonove u blnidi je napisao/la:bod iz zenice nije loš pogotovo kad smo gubili od 1.minute,ako je čelik toliko loš pa ga dobiju borac,sarajevo i široki nema šanse da čelik ostane u ligi.Ne dobija se prvenstvo u zenici već u gabeli,gradišci,lukavici,trebinju itd

I jos jedna stvar pljuvali ste Viscu poslije Sirokog kad je fulio sansu za pobjedu sto sad ne pljujete Zebu hebo vas on.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
-
- Kontakt:
bordo je napisao/la:Vidjecemo vas protiv Goska,Slavije!!! Niste u stanju kuci Zrinskog dobiti i nesto pametuje te!!!!
nepamtim od kada!! I to dok smo na virslama bili a vi na kavijaru!! Smijesni ste!!![]()
![]()
![]()
Da nisam gledao Sarajevo ove seznone možda bih i rekao da si realan. Ali, 90% igrača prvog tima Sarajeva nema individualan kvalitet ni da sjedi na klupi Želje, ali ste na terenu organizovaniji od nas. Eh možda tu leži zec.
Što se crvenog tiče ovaj je naprvio faul i udario zebu laktom poslije toga i dobio zuti, a onda jos dodatno prigovarao i dobio crveni. Sto se stanica tice mogu i ja trcat ko muha bez glave a da nista ne uradim. on je dijelom krivac za prvi gol. Sudija jeste sjeckao ali nemoj zaje odavno nismo imali bolje suđenje osim u finisu mozda jedan faul nepostojeci koji je sudio. Treba spomenuti i nepostojeci ofsajd suđen i nama i njima ali za to nije glavni kriv.Rade Paprica 9 je napisao/la:Čelik grozan, mi za nijansu bolji. Do gola nismo ništa pokazali, sve na silu i iz prekida. U drugom poluvremenu dosta bolje, pogotovo nakon izlaska Ramića i ulaska Selimovića koji je unio živost. Ramiće baš nepkolovan igrač i da je za nijansu veći kvalitet možda bi i otili sa tri bobe. U izadnjih 10 minuta smo stvorili neke 3 fine šanse. Ali Nurković baš golmančina. Ianče nešto opasniji kod Čelika Hadžić istalo sve zalutalo u ovaj sport. Ipak najgori pojedinac sudija, toliko je neopravdano sjeckao igra da je ubio volju igračima da igraju, a nama na terenu da gledamo. Iako piše da je Čoviću dao drugu žuti, meni se ipak čini da je bio direktni crveni. A za šta, e to je stvarno enigma. Faul koji je predhodio kartonu vjerovatno niko u nekoj ozbiljnoj ligi ne bi ni pomislio suditi. Zeba izgubio loptu poprilično čisto i mahalski pao. Ovo danas je stvarno treblo biti lagano gostovanje, ali niej bio još smo izvlačili živu glavu. jamak najbolji. Stanić najrastrčaniji. A njih dvojica ko biva najviše piju. Nešto neštima u plavoj dolini i plavoj igri. Šta? To je na Osimu. Ali evidentno je bilo da smo u utakmicu ušli ma lako ćemo. Tako nonšalantan gol nismo odavno primili.
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
poslije tekme čelika na koševu svi hvalili čelik kako je zaslužio najmanje bod sad odjednom gori od goškadiego_TM je napisao/la:Neznam jesi li bio u Zenici ali da jesi vidio bi da je bod itekako los. Celik je tanak ko svila pa gori su od GOSK-a i Kozare zajedno. Ali dobro sta je tu je. Vadicemo se protiv velikana iz platonove u blnidi je napisao/la:bod iz zenice nije loš pogotovo kad smo gubili od 1.minute,ako je čelik toliko loš pa ga dobiju borac,sarajevo i široki nema šanse da čelik ostane u ligi.Ne dobija se prvenstvo u zenici već u gabeli,gradišci,lukavici,trebinju itd
I jos jedna stvar pljuvali ste Viscu poslije Sirokog kad je fulio sansu za pobjedu sto sad ne pljujete Zebu hebo vas on.
Čelik nije nimalo naivna ekipa, na koševu su odigrali vrlo dobar meč.
Evo sad iz Zenice, sta reci osim da je grijeh bilo danas ne uzeti ovakav celik, celik nam se nudio a mi ne znamo iz 4-5 zicera da zabijemo gol. Imali smo sve uslove da ih natrpamo , medjutim nemamo napadaca koji ce iz jedne sanse da rjesava utakmice.
Imali smo odlicno sudjenje bolje nego kuci cini mi se, igraci celika veoma korektni sto ja ne pamtim da su ikada bili ovakvi poslije rata, publika bez pritiska njih jedva 3-4.000, nasih oko 400-500 odlicnu su podrsku davali do 80. min. kad su morali izaci, zadnjih 15. min. igraca vise i opet iz zicera ne znamo da damo gol i da posaljemo ovaj celik u drugu ligu.
Celik osim pocetnog napada i gola u 30 sec nije ucinio nista, osim sto su se u preostalih 93. min. branili i odugovalcili igru i kod rez. 1:1, posjed lopte je bio jedno 70-30 u nasu korist, jednostavno puno smo bolji od celika, kao i od travnika, sirokog itd, ali nesto nam se desava sto ni ja ne mogu da skontam, nesto nam uglavnom fali za nesto vise.
Preneseno sa orga.
Imali smo odlicno sudjenje bolje nego kuci cini mi se, igraci celika veoma korektni sto ja ne pamtim da su ikada bili ovakvi poslije rata, publika bez pritiska njih jedva 3-4.000, nasih oko 400-500 odlicnu su podrsku davali do 80. min. kad su morali izaci, zadnjih 15. min. igraca vise i opet iz zicera ne znamo da damo gol i da posaljemo ovaj celik u drugu ligu.
Celik osim pocetnog napada i gola u 30 sec nije ucinio nista, osim sto su se u preostalih 93. min. branili i odugovalcili igru i kod rez. 1:1, posjed lopte je bio jedno 70-30 u nasu korist, jednostavno puno smo bolji od celika, kao i od travnika, sirokog itd, ali nesto nam se desava sto ni ja ne mogu da skontam, nesto nam uglavnom fali za nesto vise.
Preneseno sa orga.
danas im nisu igrali Purić i Isaković. A ta dvojica su im pola ekipe. Uz Hadžića oni su ih jedini na Koševu držali u tekmi.FCS je napisao/la:Čelik nije nimalo naivna ekipa, na koševu su odigrali vrlo dobar meč.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
joj ljudi moji isto da ja kazem zelju svi hvalili protiv makabija a sad odjednom nista. celik je jedna velika 0. oni nisu napravili sansu nijednu poslije prve minute niti su ista uradili. eto reci mi po cemu nije gori od goska to jest po cemu su oni danas bio dobar???nidi je napisao/la:poslije tekme čelika na koševu svi hvalili čelik kako je zaslužio najmanje bod sad odjednom gori od goškadiego_TM je napisao/la:Neznam jesi li bio u Zenici ali da jesi vidio bi da je bod itekako los. Celik je tanak ko svila pa gori su od GOSK-a i Kozare zajedno. Ali dobro sta je tu je. Vadicemo se protiv velikana iz platonove u blnidi je napisao/la:bod iz zenice nije loš pogotovo kad smo gubili od 1.minute,ako je čelik toliko loš pa ga dobiju borac,sarajevo i široki nema šanse da čelik ostane u ligi.Ne dobija se prvenstvo u zenici već u gabeli,gradišci,lukavici,trebinju itd
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
taj isti isakovic je qrcina sirovina ona prava. krampaVanBasten je napisao/la:danas im nisu igrali Purić i Isaković. A ta dvojica su im pola ekipe. Uz Hadžića oni su ih jedini na Koševu držali u tekmi.FCS je napisao/la:Čelik nije nimalo naivna ekipa, na koševu su odigrali vrlo dobar meč.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ima li neko slučajno knjigu ''Željezničar 1982-2007'', u pdf-u, hitno da hitnije ne može.
Ma znam, to mu je i jedina kvaliteta. No mora se priznati da dobro igra u defanzivi, jest sirovina i sve, ali je koristan z anjih itekako. Dođe im ko neka malo grublja verzija Ćulumanime_tm87 je napisao/la:taj isti isakovic je qrcina sirovina ona prava. krampaVanBasten je napisao/la:danas im nisu igrali Purić i Isaković. A ta dvojica su im pola ekipe. Uz Hadžića oni su ih jedini na Koševu držali u tekmi.FCS je napisao/la:Čelik nije nimalo naivna ekipa, na koševu su odigrali vrlo dobar meč.

Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 10 sep 2011, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Imam ja Plava Krv 1921-2011partibrejker1921 je napisao/la:Ima li neko slučajno knjigu ''Željezničar 1982-2007'', u pdf-u, hitno da hitnije ne može.
-
- Kontakt:
Ono faula nije vidilo, a nisam vidio iskreno da je radio i lakat. Onda ok. Što se tiče ofsajda koji suđen Zaji stvarno niđe veze, inače 100% šansa vjerujem da bi ga ovaj i zabio. Mislim da je ono sjeckanje više odgovaralo nespremnom Čeliku.diego_TM je napisao/la:Što se crvenog tiče ovaj je naprvio faul i udario zebu laktom poslije toga i dobio zuti, a onda jos dodatno prigovarao i dobio crveni. Sto se stanica tice mogu i ja trcat ko muha bez glave a da nista ne uradim. on je dijelom krivac za prvi gol. Sudija jeste sjeckao ali nemoj zaje odavno nismo imali bolje suđenje osim u finisu mozda jedan faul nepostojeci koji je sudio. Treba spomenuti i nepostojeci ofsajd suđen i nama i njima ali za to nije glavni kriv.Rade Paprica 9 je napisao/la:Čelik grozan, mi za nijansu bolji. Do gola nismo ništa pokazali, sve na silu i iz prekida. U drugom poluvremenu dosta bolje, pogotovo nakon izlaska Ramića i ulaska Selimovića koji je unio živost. Ramiće baš nepkolovan igrač i da je za nijansu veći kvalitet možda bi i otili sa tri bobe. U izadnjih 10 minuta smo stvorili neke 3 fine šanse. Ali Nurković baš golmančina. Ianče nešto opasniji kod Čelika Hadžić istalo sve zalutalo u ovaj sport. Ipak najgori pojedinac sudija, toliko je neopravdano sjeckao igra da je ubio volju igračima da igraju, a nama na terenu da gledamo. Iako piše da je Čoviću dao drugu žuti, meni se ipak čini da je bio direktni crveni. A za šta, e to je stvarno enigma. Faul koji je predhodio kartonu vjerovatno niko u nekoj ozbiljnoj ligi ne bi ni pomislio suditi. Zeba izgubio loptu poprilično čisto i mahalski pao. Ovo danas je stvarno treblo biti lagano gostovanje, ali niej bio još smo izvlačili živu glavu. jamak najbolji. Stanić najrastrčaniji. A njih dvojica ko biva najviše piju. Nešto neštima u plavoj dolini i plavoj igri. Šta? To je na Osimu. Ali evidentno je bilo da smo u utakmicu ušli ma lako ćemo. Tako nonšalantan gol nismo odavno primili.
vama cestitke..
uzeli ste bod,mada ste mogli i sva 3 samo da ste sekund bolje odigrali jer celik ne da je lose igr'o nego ogavno da ne moze ogavnije..
uzeli ste bod,mada ste mogli i sva 3 samo da ste sekund bolje odigrali jer celik ne da je lose igr'o nego ogavno da ne moze ogavnije..

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
al' jbg igras onoliko koliko ti protivnik dozvoli !T-MAC je napisao/la:vama cestitke..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MostarReds22 i 20 gostiju.