Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Brcanskamalta
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Brcanskamalta » 22 maj 2018, 13:19

tuzlak1987 je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Sad je moguce da ako ispadne Borac da i Sloboda nogu dobije , jer ispast ce da su za sve ista pravila ...
Onda opet gledamo Celik i raspali Vitez :D
Sloboda prema drzavi ima reprogram vec 13 mjeseci, uplaceno na racun saveza vec 45 hiljada, ostatak ce da dogovori sa igracima. Svakako sve od toga nije zbog ove uprave (samo Ordagic) vec zbog prosle koja je namjerno nabacila te ugovore. Predsjednik Slobode je vec bio u savezu i razmatrao sta da urade pred ovu drugostepenu.
Tu isto ima podrske grada novcane, sponzora i afirmacije mladih igraca koji ce sada popuniti budzet kada se prodaju.

Uglavnom iza citavog masla stoji Azmir Husic varalica, uprava radi svoj posao korektno, a on naokolo munta igrace sta da urade.
Slobodin dug 2013 iznosio je skoro 8 miliona. ..
Dakle prije Azmira....
Ova uprava radi korektno....Ne blamiraj i sebe i klub matere ti...reprogram placa grad a ovi skrse milion gradskih para za golu borbu za opstanak jos svi nas tuze. Dje su ba pare.
Krpic ,Ordagic Subic su momci kojima ova uprava duguje...
Uskoro ce te tuzi Tandir,Jagodic Ziljkic i td....
Jagodic potrazuje oko 20 000....Rekli mu dati 5000 odma resto na rate. .ni marka nije data. ..
Bolje ti je suti i okani se predizborne suplje za sdp.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 maj 2018, 13:23

Fazon je sto je Azmir mislio da klub nakon njega leti dole, a nije tako bilo. Sada oni koji ga vole uzivaju kada ima nekog duga iako je i njima jasno da je on inicijator svega toga. Nekima je cilj da ispadnemo iz lige, da imamo sto vise duga i da Azmir pobjedi na kraju pa makar se Sloboda ugasila. A Azmiru je to i zelja. Pa samo nastavite sjeci noge upravi ovoj sada.. Kad ovaj vidi da mu ne ide ni na taj nacin onda ce aktivirati pozajmice pa cemo vidjeti ko ce ga tada podrzati.

Krpic prodao klub, uprava platila za njega 150 hiljada maraka, on odbio da potpise pro ugovor. I da neko ko se deklarise kao navijac Slobode to nabija na nos ovoj upravi? Sta je tu kriva ova uprava? Sto je Krpic podmitljiv?
Subic nije od ove uprave, samo je ostao kao teret prvu sezonu, da su ga se mogli rijesiti odmah rijesili bi ga se ali bi onda dugovali Partizanu 100 hiljada KM.

Nekim slucajem niko od tih ne potrazuje, samo potrazuju ovi koji imaju veze sa Husicem. Eto neka potrazi Jagodic, hajde da vidimo.

Manje smo za poreza drzavi imali duga prije Husica nego nakon njega, on kada je otisao nabio nam jos 750 hiljada. Pa sada i to moramo vracati. Nista on nije duga skinuo. I sto je platio stavio je na pozajmicu kao dug prema njemu.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 22 maj 2018, 13:28

Tuzlaci vi ste u vecim **** od nas.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 22 maj 2018, 13:30

Svaka uprava je ostavlja la bo lan neki teret i dugove...trebo ga je on placali i dalje...
Pa neka svi plate svoje dugove....
Davud te zavalio milion u dug jos trazi pola mil pozajmice....
Da li si normalan...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 maj 2018, 13:34

Ova uprava Slobode ako digne ruke klub nece imati marke i izgubiti ce svaku utakmicu u sezoni, a svi igraci otici te ce biti jos nabijeno 1-2 mil duga. Pa eto da vidimo koliko je losa ova uprava koja drzi klub u zivotu. Njima se ne moze pruziti nista osim podrska jer zele biti u klubu. A ako odu profitira samo jedan lik, svi ostali gubimo.

Ova uprava bolje radi i od Davuda i Sabovica i Kovacevica i Husica. Kada smo mi to imali bolju upravu od ove eto? Sve te pozajmice Husic, Davud, Sabovic mogu staviti u dupe jer se zna da su ostetili klub i trosili na svoju ruku. Idemo onda na sud.

Mi kao grad bolje uprave ne mozemo sastaviti, nece niko ili nema vise ko, potrositi cemo bilo koga bez obzira ko bio, ako ima neka budala uopste sto hoce.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 maj 2018, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 22 maj 2018, 13:36

tuzlak1987 je napisao/la:Ova uprava Slobode ako digne ruke klub nece imati marke i izgubiti ce svaku utakmicu u sezoni, a svi igraci otici te ce biti jos nabijeno 1-2 mil duga. Pa eto da vidimo koliko je losa ova uprava koja drzi klub u zivotu. Njima se ne moze pruziti nista osim podrska jer zele biti u klubu. A ako odu profitira samo jedan lik, svi ostali gubimo.

Ova uprava bolje radi i od Davuda i Sabovica i Kovacevica i Husica. Kada smo mi to imali bolju upravu od ove eto? Sve te pozajmice Husic, Davud, Sabovic mogu staviti u dupe jer se zna da su ostetili klub i trosili na svoju ruku. Idemo onda na sud.
Oderace nas ljudi na sudu. ..znas ti to ali hajde. ..
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 maj 2018, 13:38

prisonbreak je napisao/la:Tuzlaci vi ste u vecim **** od nas.
to je cak i za nas nemoguce. :rol:
nego jestel skontali gdje je pdf druuga liga :lol:
mi i ako kliznemo necemo s vama odosmo mi ko gospoda u kantonalnu :tralala:

p.s kako se samo nadaju da nece ko izletit a da oni ulete :lol:
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 22 maj 2018, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 22 maj 2018, 13:39

Sariel1987 je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:Tuzlaci vi ste u vecim **** od nas.
to je cak i za nas nemoguce. :rol:
nego jestel skontali gdje je pdf druuga liga :lol:
mi i ako kliznemo necemo s vama odosmo mi ko gospoda u kantonalnu :tralala:
:urnebes: :urnebes:
Još ništa nije gotovo :D
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 maj 2018, 13:40

ma vama je gotovo. druga liga ba nemojte dzaba gajit iluzije. :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 maj 2018, 13:43

Brcanskamalta je napisao/la: Oderace nas ljudi na sudu. ..znas ti to ali hajde. ..
Mozda da ali to je onda nepravda jer niko u Slobodi nije dao, a da nije uzeo jednako ili vise. Sabovic je pobjegao iz drzave, znaci lopov koji je ostavio nedovrsene zgrade, prodao svoju imovinu i utekao. Davud je dao ali upitno koliko, uplacivao igracima plate preko svoje firme, svi ti igraci opet naplatili duplo kasnije jer nije islo preko Slobode, odveo nas u ligu nize svi igraci otisli na amaterske i iz kluba znaci ostetio klub, Husic bolji od njih ali biznismen koji nas je navukao, kako on moze opravdati 3 miliona, zasto je onda on nas vodio ako je samo ubacio novac, a nije otplatio reprogram i ostale dugove, znaci samo zavrtio krug za 360 stepeni i bez ikakvog efekta, to se zove netransparentan rad i trosenje, ostetio klub.
Koliko su oni svi mogli usput da zarade na necasnim radnjama i kladionicama? To nikad ne znas.

Isplivati ce i iza ove uprave takvih stvari. Ali znamo dok ne odu necemo ispasti, kada odu onda mozemo dobiti samo nove dugove i ispadanje. Zasto ih tjerati ako nemamo drugog rjesenja?

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 22 maj 2018, 13:44

Sariel1987 je napisao/la:ma vama je gotovo. druga liga ba nemojte dzaba gajit iluzije. :mrgreen:
Zadnje kolo se igra u cetvrtak mi smo ispali ako nas htjednu vratit mi cemo gospodski odbit :D

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 22 maj 2018, 13:46

Virtu4l je napisao/la:Savez ovoga puta neće imati milosti prema Slobodi, a načuo sam da će i Azmir aktivirati pitanje duga, tu će im biti kraj.
Nije lud, cekat ce iducu godinu, i ako dodje u pitanje opstanak, samo aktivira pitanje duga :)

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 maj 2018, 13:48

samoposteno je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:ma vama je gotovo. druga liga ba nemojte dzaba gajit iluzije. :mrgreen:
Zadnje kolo se igra u cetvrtak mi smo ispali ako nas htjednu vratit mi cemo gospodski odbit :D
aha hocete :lol:
Ali se slazem da jednom treba uvesti reda u domaci fudbal.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 22 maj 2018, 13:55

Ako borac i sloboda ne dobiju licence, automatski skratiti ligu na 10 klubova!
I prosle godine je bilo natezanja i poslije drugostepene komisije, razvlacenja i navlacenja.
Ako se opet bude gledalo kroz prste bilo kome, je8es sve to, to nije ni savez ni liga vec obicna qrchina!
Bez pomilovanja, vracanja u ligu na mala vrata i slicno!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 maj 2018, 13:57

vlakanje je napisao/la:Ako borac i sloboda ne dobiju licence, automatski skratiti ligu na 10 klubova!
I prosle godine je bilo natezanja i poslije drugostepene komisije, razvlacenja i navlacenja.
Ako se opet bude gledalo kroz prste bilo kome, je8es sve to, to nije ni savez ni liga vec obicna qrchina!
Najbolje neka uvedu sve na pro ugovore, full porez od svakog, isti ugovor za svakog bez na ruke, sporazumi i ostale pm. Tako bi nam najbolje pomogao, a ne da igraci donose neke papire gdje im je neko tamo obecao novac. Ako ne isplatis igraca na pro ugovoru i drzavu pravac druga liga. Pa koliko ko moze, ista pravila za sve.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 22 maj 2018, 13:58

da je uzet i titulu u košarci da sijevaju čirevi sjeverno od ivana
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 22 maj 2018, 13:58

Sariel1987 je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:
aha hocete :lol:
Ali se slazem da jednom treba uvesti reda u domaci fudbal.
Tesko je to drug uvest kod nas previse je zamrseno a sto se tice licence dobice sve ekipe kao i svake godine

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 22 maj 2018, 14:05

vlakanje je napisao/la:Ako borac i sloboda ne dobiju licence, automatski skratiti ligu na 10 klubova!
Najbolje neka uvedu sve na pro ugovore, full porez od svakog, isti ugovor za svakog bez na ruke, sporazumi i ostale pm. Tako bi nam najbolje pomogao, a ne da igraci donose neke papire gdje im je neko tamo obecao novac. Ako ne isplatis igraca na pro ugovoru i drzavu pravac druga liga. Pa koliko ko moze, ista pravila za sve.
Veliki su porezi na plate kod nas....A fudbaler nece igrat za 500 maraka....
Da mu das full prijavu na 3000 maraka..(primjer).ugasi ligu odma...ili Zebi na 7000 u Slobodi...de ba.
Drzava mora imati zakon o sportu i regulisati to tek onda klubove pritisnut.
Zadnja izmjena: Brcanskamalta, dana/u 22 maj 2018, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 maj 2018, 14:06

HeraklitMracni je napisao/la:Sad je moguce da ako ispadne Borac da i Sloboda nogu dobije , jer ispast ce da su za sve ista pravila ...
Celik mozda, ali Vitez sigurno ne. Sama UEFA zahtjeva da posljednjeplasirana ekipa MORA ispasti iz lige. Vitez je 100% federalni prvoligas, za njih nema nikakve nade da ce ostati u PL, bez obzira tko sve ne dobio licence. Kod licence imas pet segmenata za zadovoljiti, a oni nisu zadovoljili rezultatski segment.

Nisam 100% siguran, ali mozda cak i za Celik grijesim. Mrsko mi je traziti pravilnik, ali postoji mogucnost da NFSBiH zahtjeva ispadanje i predposljednje ekipe, bez obzira na licence bolje plasiranih klubova.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 maj 2018, 14:06

Brcanskamalta je napisao/la:
Sloboda prema drzavi ima reprogram vec 13 mjeseci, uplaceno na racun saveza vec 45 hiljada, ostatak ce da dogovori sa igracima. Svakako sve od toga nije zbog ove uprave (samo Ordagic) vec zbog prosle koja je namjerno nabacila te ugovore. Predsjednik Slobode je vec bio u savezu i razmatrao sta da urade pred ovu drugostepenu.
Tu isto ima podrske grada novcane, sponzora i afirmacije mladih igraca koji ce sada popuniti budzet kada se prodaju.

Uglavnom iza citavog masla stoji Azmir Husic varalica, uprava radi svoj posao korektno, a on naokolo munta igrace sta da urade.
Slobodin dug 2013 iznosio je skoro 8 miliona. ..
Dakle prije Azmira....
Ova uprava radi korektno....Ne blamiraj i sebe i klub matere ti...reprogram placa grad a ovi skrse milion gradskih para za golu borbu za opstanak jos svi nas tuze. Dje su ba pare.
Krpic ,Ordagic Subic su momci kojima ova uprava duguje...
Uskoro ce te tuzi Tandir,Jagodic Ziljkic i td....
Jagodic potrazuje oko 20 000....Rekli mu dati 5000 odma resto na rate. .ni marka nije data. ..
Bolje ti je suti i okani se predizborne suplje za sdp.
druze ne slazem se ovde s tobom u jednom dijelu.
skupi sve dugove na kamaru i posteno reci ko je bio alfa i omega u slobodi zadnje dvije decenije..gledajuc preko uprava.nas i jeste ukopala ta politicka borba. ali treba biti posten pa reci ko je vedrio i oblacio.od sabovica preko gracanicke varalice zahirovica azmira do sad tomketa.njegovo cemo tek da vidimo vjerovatno

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.