Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Meni da donesu tako ruzne pizze u smecu bi zavrsile. Jos i zagorile. 

-
- Kontakt:
Bruda, jesi jeo pizzu u Montani? Speed kaze da je dobra.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Normala tebra. Najbolja u gradu. Ne uzimam ja ove poluproizvode kao aerodromicar.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 22:51Bruda, jesi jeo pizzu u Montani? Speed kaze da je dobra.![]()

- Quartararo
- Kontakt:
Nevjerovatno čime se ljudi hrane. Doduše, nema svako keša kao mi da se hrani po najskupljim restoranima.Masqareda je napisao/la: ↑04 okt 2025, 22:56Normala tebra. Najbolja u gradu. Ne uzimam ja ove poluproizvode kao aerodromicar.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 22:51Bruda, jesi jeo pizzu u Montani? Speed kaze da je dobra.![]()
![]()

Kerim Ćutuna s temua 

Ako Filip Zavladav ne pokupi onda ne treba niko.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Samo od donacije iz Hrvatske su ljudima mogli napraviti kuće opremiti i da im ostane u fondu za pomoć drugima.Na komemoraciji više od polovine stolica na kojim su trebali sjediti političari su bile prazne dovoljno jasna slika u kojem se stanju nalazi država i društvo.jasmin10 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:24Godinu dana poslije nisu u stanju ljudima obezbjediti smještaj. Dolazili na samom početku da se slikaju i uzimaju političke poene. Sreća narod je odmah vidio to i organizirao proteste ali bez ikakvog učinka nazalost.
Tik tokeri poput smrada Nedzmina i njegove one žene dolazili zbog snimanja. Lik nije dao komad pite da se podijeli dok on i njegova žena to ne snime.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Važnije je Helezu financirati opijanja i večere. Mater im yebem bolesnu.Saurman je napisao/la: ↑05 okt 2025, 08:41Samo od donacije iz Hrvatske su ljudima mogli napraviti kuće opremiti i da im ostane u fondu za pomoć drugima.Na komemoraciji više od polovine stolica na kojim su trebali sjediti političari su bile prazne dovoljno jasna slika u kojem se stanju nalazi država i društvo.jasmin10 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:24Godinu dana poslije nisu u stanju ljudima obezbjediti smještaj. Dolazili na samom početku da se slikaju i uzimaju političke poene. Sreća narod je odmah vidio to i organizirao proteste ali bez ikakvog učinka nazalost.
Tik tokeri poput smrada Nedzmina i njegove one žene dolazili zbog snimanja. Lik nije dao komad pite da se podijeli dok on i njegova žena to ne snime.
Tko je aerodromicar?Masqareda je napisao/la: ↑04 okt 2025, 22:56Normala tebra. Najbolja u gradu. Ne uzimam ja ove poluproizvode kao aerodromicar.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 22:51Bruda, jesi jeo pizzu u Montani? Speed kaze da je dobra.![]()
![]()

- Centre forward
- Kontakt:
Reis abolira prevaranta Fadila i proziva Sud.
Zašto se ne uhapsi ovo gradačačko pašče ?
Zašto se ne uhapsi ovo gradačačko pašče ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
It's better when it's live
Znači ni Reis ne poštuje odluke suda koje mu se ne sviđaju. Nešto, nešto, Mile Dodik
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne ko Mile Dodik, nego kopiranje recepta kompletne velikosrpske zločinačke mašinerije
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Narod se oglasio.
https://rateyourmusic.com/release/album ... -showgirl/
Pušiona za novi money-grabbing-album Taylor.
https://rateyourmusic.com/release/album ... -showgirl/
Pušiona za novi money-grabbing-album Taylor.
Nema razlike izmedju Dodika i Kavazovica
Zašto reis ne poštuje institucije DRŽAVE BOSNE ?

it's football day
Sve više islamizirani dolaze na istu deredžu sa svetosavskim srbima. Rusija good guy, Sud BiH politički, Švabo turista…
it's football day
- Centre forward
- Kontakt:
Braća Suniti u ovim "teškim" vremenima kupuju EA za tričavih 55 milijardi dolara. Sad su stvarno prekucali igricu. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.