Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Da, da. To ili ovo:eric_cantona je napisao/la:ovo sa ozljedama je materijal za dobru komediju. hoće li biti Herrera spreman? Falcao? Rafael? Jones? do kad je Rojo suspendiran?
vjerojatni sastav
Lindegaard
Rafa/Valencia - McNair, Evans - Shaw
Herrera - Fellaini - Di Maria
Rooney
Falcao - Van Persie
u gostima kod Arsenala.. najofenzivnije moguće. Eventualno Mata tu negdje ili Januzaj
Rojo je povrijeđen i to rame, nema ga makar jos par sedmica.eric_cantona je napisao/la:ovo sa ozljedama je materijal za dobru komediju. hoće li biti Herrera spreman? Falcao? Rafael? Jones? do kad je Rojo suspendiran?
vjerojatni sastav
Lindegaard
Rooney
Falcao - Van Persie
u gostima kod Arsenala.. najofenzivnije moguće. Eventualno Mata tu negdje ili Januzaj
a znam, sjetio sam se poslije, nešto mi je otišlo da je suspendiran, ne znam štoUnitedWA je napisao/la:Rojo je povrijeđen i to rame, nema ga makar jos par sedmica.eric_cantona je napisao/la:ovo sa ozljedama je materijal za dobru komediju. hoće li biti Herrera spreman? Falcao? Rafael? Jones? do kad je Rojo suspendiran?
vjerojatni sastav
Lindegaard
Rooney
Falcao - Van Persie
Ne znam fkt sta bude s tim mladim igracima, dosta ih ima slican put. Veseli je vazio za izuzetno perspektivnog beka, na U17, cini mi se, prvenstvu bio jedan od najboljih igraca, velikani se borili za njega i onda te put dovede u BH ligu, ili neku u okruzenju.braco je napisao/la:Mora da je strašno dobar kad je iz Uniteda u Sarajevo prešao. Možda mu je uvijek bio san da igra sa Puzigaćom, šta znaš.
Sve je ured' dok u Zelju ne predje, e tek onda bi karijera bila ubraco je napisao/la: Ali opet kad pogledaš u periodu od 3-4 god od kapitena U17 Švice, pa City i United pa do bh. lige, shvatiš da ti je karijera u teškom qrcu .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.