FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znali neko nesto vise o ovom Petrovicu koju navodno potpisuje za nas ???
Ti si opet šampion !
Avazova priča, čekamo da se oglasi neko iz klubasimon je napisao/la:Znali neko nesto vise o ovom Petrovicu koju navodno potpisuje za nas ???

Kakvo je ovo pojačanje ? Ništa od Sirijca izgleda!!!!simon je napisao/la:Znali neko nesto vise o ovom Petrovicu koju navodno potpisuje za nas ???

lijevi bek, igra za nekog iz hercegovine, zapeo za oko nekom iz struke, dolazi na probu samo,simon je napisao/la:Znali neko nesto vise o ovom Petrovicu koju navodno potpisuje za nas ???
već ima par igrača na probi...
ništa bitno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
petrovic je prosao sve selekcije dina,a..od kadeta do juniora,,vrlo je mlad i talentovan decko,,zelja je jarnija,,prosao je na probi i potpisace ugovorHZSA1991 je napisao/la:Kakvo je ovo pojačanje ? Ništa od Sirijca izgleda!!!!simon je napisao/la:Znali neko nesto vise o ovom Petrovicu koju navodno potpisuje za nas ???
znaci nema vis epojacanja po svemu dudeci jer sutra se ide u antaliju e sad ko od nas ide u slobodu sto pisu fukare kazu Anid a ja mislim da od toga nema nista opet nezz sve je moguce kod nas e sad steta jeste za grahovca ali ako ljudi ga nedaju to je njihovo a mi cemo da se nevaramo ovu polusezonu pokusati osvojiti titulu i mislim d aje zeljo u maloj prednosti i ako ne osvojimo ove godine nece biti kraj svijete tek od iduce godine ide dominacija u to sam ubijedjen ako se ovako nastavi raditi jedino ako nesto naglo ne promijeni sto se svi nadamo da nece
Samo Sarajevo
pa sta ima rukfas nema te ovih dana
sta ima najnovoga

-
- Kontakt:
petrovic je prosao sve selekcije dinama..od kadeta do juniora,,vrlo je mlad i talentovan decko,,zelja je jarnija,, na probi je neko vrijeme u najvjerovatnije ce i potpisat ugovor,,,igra beka,,hercegovac cistokrvnisimon je napisao/la:Znali neko nesto vise o ovom Petrovicu koju navodno potpisuje za nas ???

jedino Amer Osmanagićkanarinac je napisao/la:znaci nema vis epojacanja po svemu dudeci jer sutra se ide u antaliju e sad ko od nas ide u slobodu sto pisu fukare kazu Anid a ja mislim da od toga nema nista opet nezz sve je moguce kod nas e sad steta jeste za grahovca ali ako ljudi ga nedaju to je njihovo a mi cemo da se nevaramo ovu polusezonu pokusati osvojiti titulu i mislim d aje zeljo u maloj prednosti i ako ne osvojimo ove godine nece biti kraj svijete tek od iduce godine ide dominacija u to sam ubijedjen ako se ovako nastavi raditi jedino ako nesto naglo ne promijeni sto se svi nadamo da nece

kakav Anid potpisao ugovor neki dan...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
ma nista konkretno,,nazalost,,,za sada,,,i tesko da ce biti nesto kvalittetno do kraja ovog prelaznog rokarammstein je napisao/la:pa sta ima rukfas nema te ovih dana![]()
![]()
sta ima najnovoga
Sjećam se kad je Asmir Suljić došao iz Butmira većina su bili skeptici ali frajer je izrastao u našeg najboljeg igrača. Nadam se i s ovim da će biti tako, ali njega definitivno ne možemo nazvati pojačanjem.farukzidane je napisao/la:
petrovic je prosao sve selekcije dina,a..od kadeta do juniora,,vrlo je mlad i talentovan decko,,zelja je jarnija,,prosao je na probi i potpisace ugovor
E **** ga Rukfas pa kako to stvarno mi to nije jasno vidi dva boda je nikava prednost ako imas dobre igrace ako hoces titulu a ovako bukvalno prepustis titulu i das protivniku opet mogucnost da se finasiski konsoliduje i zaradi dodatne pare i za iducu godinu.Puno vise sam ocekivao rukfas mojfarukzidane je napisao/la:ma nista konkretno,,nazalost,,,za sada,,,i tesko da ce biti nesto kvalittetno do kraja ovog prelaznog rokarammstein je napisao/la:pa sta ima rukfas nema te ovih dana![]()
![]()
sta ima najnovoga

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
slazem se sa tom konstatacijom,,,mada treba biti realan i reci i za komazeca,,,ja se sjecam kada smo ga doveli,,svi su govorili,,bio zamjena u mariboru,,bio u hajduku iz kule,,nije igrao godinu dana isl isl,,,pa,,,svi smo vidjeli sta je bilo,,, ono sto sam ja cuo o petrovicu je dosta dobrog,,e sada vidjecemo,,bas si Suljica pomenuo,,i svi smo vidjeli sta se i snjim desilo,,zato polako,,,sve cemo u junu vidjeti.. ko je kakav...hilmo je napisao/la:Sjećam se kad je Asmir Suljić došao iz Butmira većina su bili skeptici ali frajer je izrastao u našeg najboljeg igrača. Nadam se i s ovim da će biti tako, ali njega definitivno ne možemo nazvati pojačanjem.farukzidane je napisao/la:
petrovic je prosao sve selekcije dina,a..od kadeta do juniora,,vrlo je mlad i talentovan decko,,zelja je jarnija,,prosao je na probi i potpisace ugovor
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Suljic je dosao sa 18 godina, ovaj ima 23.hilmo je napisao/la:Sjećam se kad je Asmir Suljić došao iz Butmira većina su bili skeptici ali frajer je izrastao u našeg najboljeg igrača. Nadam se i s ovim da će biti tako, ali njega definitivno ne možemo nazvati pojačanjem.farukzidane je napisao/la:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
vjeruj da je tesko dovesti iole boljeg igraca,,,znam dobro sta se desavalo sa ovim prelaznim rokom,,ima dosta igraca koji nece u ovu ligu ni za bilo kakve pare,,mada ova sadasnja ekipa jaca je za 30% najmanje nego jesenja,,,jedino mi je zao za Grahiovca,,jer je strasan igrac i mislim da smo morali malo bolju ponudu poslati,,ali svi sada kontaju,,ovi imaju para i lupaju cijene igracapile87 je napisao/la:E **** ga Rukfas pa kako to stvarno mi to nije jasno vidi dva boda je nikava prednost ako imas dobre igrace ako hoces titulu a ovako bukvalno prepustis titulu i das protivniku opet mogucnost da se finasiski konsoliduje i zaradi dodatne pare i za iducu godinu.Puno vise sam ocekivao rukfas mojfarukzidane je napisao/la:ma nista konkretno,,nazalost,,,za sada,,,i tesko da ce biti nesto kvalittetno do kraja ovog prelaznog rokarammstein je napisao/la:pa sta ima rukfas nema te ovih dana![]()
![]()
sta ima najnovoga
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kakav je ovaj mali travancic posto je od sutra kod nas..na kojoj poziciji igra i hoce li nam bit pojacanje...on je celikovo dijete,jel tako 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne lupaj.staragarda je napisao/la:kakav je ovaj mali travancic posto je od sutra kod nas..na kojoj poziciji igra i hoce li nam bit pojacanje...on je celikovo dijete,jel tako
Zna poCerat ko Joge-staragarda je napisao/la:kakav je ovaj mali travancic posto je od sutra kod nas..na kojoj poziciji igra i hoce li nam bit pojacanje...on je celikovo dijete,jel tako
1946
-
- Interni moderator
- Kontakt:
e onda je top...a od sljedece sezone i mi uvodimo ulazak na stadion sa sve kocijama...imamo i mi tartan stazuHead je napisao/la:Zna poCerat ko Joge-staragarda je napisao/la:kakav je ovaj mali travancic posto je od sutra kod nas..na kojoj poziciji igra i hoce li nam bit pojacanje...on je celikovo dijete,jel tako

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hajde poceraj ziv bio.