NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
ne moze, mora se zakonski cekati 30 dana da građani imaju pravo da kupe uloge. tek nakon toga, ako ne kupe gradjani 50% ide prodaja investitoru.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa koliko je dana proslo kupuje li narodPantelija je napisao/la:ne moze, mora se zakonski cekati 30 dana da građani imaju pravo da kupe uloge. tek nakon toga, ako ne kupe gradjani 50% ide prodaja investitoru.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
od danas, ma ko ce kupiti....solinas je napisao/la:Pa koliko je dana proslo kupuje li narodPantelija je napisao/la:ne moze, mora se zakonski cekati 30 dana da građani imaju pravo da kupe uloge. tek nakon toga, ako ne kupe gradjani 50% ide prodaja investitoru.
-
- Kontakt:
Kakav narod hahah taj narod je i unistio jedinstvo 

Ima li kakvih novosti, da li će do početka sezone doći golman?
Istina je da u Krajini ima nogometaša koji trenutno mogu igrati prvu postavu u Jedinstvu, pa ne vidim razlog zašto naš klub ne pokuša dovesti iste.
Vidim da se spominje nova oprema, ali sve je to u ovome trenutku manje bitno, najbitnije je opstati u ligi.
Istina je da u Krajini ima nogometaša koji trenutno mogu igrati prvu postavu u Jedinstvu, pa ne vidim razlog zašto naš klub ne pokuša dovesti iste.
Vidim da se spominje nova oprema, ali sve je to u ovome trenutku manje bitno, najbitnije je opstati u ligi.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
golmana treba podhitno dovesti pidan je kritican skroz....plus stoper jedan odbrana nam je bas tanka
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Teoretski da ima neko ko ce kupiti tih 50 posto kako ide to sada kome sta gdje i koliko.Pantelija je napisao/la:od danas, ma ko ce kupiti....solinas je napisao/la:Pa koliko je dana proslo kupuje li narodPantelija je napisao/la:ne moze, mora se zakonski cekati 30 dana da građani imaju pravo da kupe uloge. tek nakon toga, ako ne kupe gradjani 50% ide prodaja investitoru.
Moze i na pp da ne gusimo ovdje ili ne moze jedna osoba kupiti sve i koliko moze.
Ako se kupi svih 60 mjesta odnoso 300 000 , klub nastavlja sa istim ljudima i istim radom , pokrice se dugovi nesto ce biti para i to je to , ako sad neko sa USK kupi 2/3 od 60 mjesta to je 40 mjesta i mora dati 200 000 samim tim postaje vecinski vlasnik jer ce imati 2/3 kao i taj strani insvestitor, kolike su sanse da se to desi su ravne nuli , tako da cemo vidjeti sta nas ceka , za sad opstanak primarni cilj ...
SN96
Druze,mozda nisam bio jasan,postoji li u vasem statutu mogucnost da jedna osoba kupi klub komplet zanemari sada tog investitora,kao da ga nema.i koliko kosta to,po glasu,dionici kako.Mramic je napisao/la:Ako se kupi svih 60 mjesta odnoso 300 000 , klub nastavlja sa istim ljudima i istim radom , pokrice se dugovi nesto ce biti para i to je to , ako sad neko sa USK kupi 2/3 od 60 mjesta to je 40 mjesta i mora dati 200 000 samim tim postaje vecinski vlasnik jer ce imati 2/3 kao i taj strani insvestitor, kolike su sanse da se to desi su ravne nuli , tako da cemo vidjeti sta nas ceka , za sad opstanak primarni cilj ...
Hajde da se nasalimo,da hocu ja da kupim komplet klub,samo za sebe ko yebe tog investitora,je li to izvodljivo,da se Jedinstvo komplet proda jednoj osobi
Trenutno nije... Mora proći određeno vrijeme da građani mogu kupiti glas u skupštini. Jedan glas je 5000KM, znači ne mogu ja doći i kupiti 10 glasova recimo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Koliko ima glasova u prodaji ukupno,sve je to u onih 300 000,ili...harden je napisao/la:Trenutno nije... Mora proći određeno vrijeme da građani mogu kupiti glas u skupštini. Jedan glas je 5000KM, znači ne mogu ja doći i kupiti 10 glasova recimo.
Znaci kada prodje taj rok,ostatak glasova moze ici u prodaju,znaci de fakto ako se i proda sada koji glas,ispadne da za manje od 300 hiljada moze neko kupiti vecinu glasova,tj de fakto kupi klub...
Malo je zapetljano, ali koliko sam shvatio najbolje je da nas niko ne kupi u roku od 30 dana tj. da građani ne kupuju jer je to samo procedura ?
SiouxLukavac je napisao/la:Ko vas je do sada pojačao osim Galina i onog kosonje (ne znam mu ime, halalite), a ko vas je sve napustio od igraca koji su bili u prvih 11?
Otisli: Mirza Burnic (94), Almin Abdihodzic (90), Mujo Mujagic (96), Aleksandar Pantic (86), Jasmin Abdihodzic (96) i Sinan Samardzic (97).
Dosli: Borislav Topic (84) Sloboda Bos. Novi, Edis Pribinja (95) Bosna Sarajevo, Dzenis Suman (97) Mladost Doboj-Kakanj, Milos Galin (90) Sliema Wanderers
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
jasmin abdihodzic najvjerovatnuje da se vraca kao i dokazak anela curica iz fk gorazde
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Gradjani mogu zeti maksimalno 3 uloga (jedna osoba 3 uloga)
Firme ili osoba ne mogu uzeti vecinski paket upravljackih glasova u prvih 30 dana, tu pravo imaju samo građani.
Poslije 30 daana, pravo kupovine imaju firme, investitori i fiiziccka lica u neogranicenim kolicinama.
Ali, svako fizicko lice, firma, ili investitor pri kupovini udjela, potpisuje ugovor sa NK Jedinstvo prema kojem u naredne 4 godine mora da na godsinjem nivou srazmjerno broju tj, postotku glasova unese novca u klub, tj na racun kluba na pocetku godine unese određenu kolicinu novca po ugovoru.
Time se klub zasticuje od toga da ga kupi neki kabadahija i da onda radi od njega sta hoce.
Vec to mora biti neko ko je spreman da istinski investira u klub.
Dakle cijena imena kluba nije 300 000 KM vec mnogo veca.
Firme ili osoba ne mogu uzeti vecinski paket upravljackih glasova u prvih 30 dana, tu pravo imaju samo građani.
Poslije 30 daana, pravo kupovine imaju firme, investitori i fiiziccka lica u neogranicenim kolicinama.
Ali, svako fizicko lice, firma, ili investitor pri kupovini udjela, potpisuje ugovor sa NK Jedinstvo prema kojem u naredne 4 godine mora da na godsinjem nivou srazmjerno broju tj, postotku glasova unese novca u klub, tj na racun kluba na pocetku godine unese određenu kolicinu novca po ugovoru.
Time se klub zasticuje od toga da ga kupi neki kabadahija i da onda radi od njega sta hoce.
Vec to mora biti neko ko je spreman da istinski investira u klub.
Dakle cijena imena kluba nije 300 000 KM vec mnogo veca.
Pa dobro treba se zastiti od budala ali to se rjesi ugovorom aneksom koji kaze nesmije ga ugasiti nesmije ispasti u trecu ligu,ne smije mjenjati boje ime grb tako te stvari,ali odredjivati nekome sta i koliko ce da radi sa svojim novcem je malo degutantno...
Kako je definisan stadion kod vas jer sta znam dodje investitor i usprica pare kupi igrace a infrastruktura nula bodova....Nemaju ljudi kada cekati grad ako je gradski pogotovo Bihac toliko duzan.
Zanimljivo u svaku ruku jer niko nece uloziti i kupiti pravo glasa ili vecinu da odlucuje a neko mu je vec napisao i odredio sta ce i kako ce narednih 5 godina...Ali vi znate svoje mene je samo zanimalo kako ide kod vas,jer ne znam.
Kako je definisan stadion kod vas jer sta znam dodje investitor i usprica pare kupi igrace a infrastruktura nula bodova....Nemaju ljudi kada cekati grad ako je gradski pogotovo Bihac toliko duzan.
Zanimljivo u svaku ruku jer niko nece uloziti i kupiti pravo glasa ili vecinu da odlucuje a neko mu je vec napisao i odredio sta ce i kako ce narednih 5 godina...Ali vi znate svoje mene je samo zanimalo kako ide kod vas,jer ne znam.
nisi skontao, on odlucuje sta ce sa novcem, samo mora godsinje da ulozi toliko i toliko, sad hoce li u infrstrukturu, vanzemaljce ili prvi tim, to je odluka njega i ljudi koje ce postaviti vjerovatnosolinas je napisao/la:Pa dobro treba se zastiti od budala ali to se rjesi ugovorom aneksom koji kaze nesmije ga ugasiti nesmije ispasti u trecu ligu,ne smije mjenjati boje ime grb tako te stvari,ali odredjivati nekome sta i koliko ce da radi sa svojim novcem je malo degutantno...
projektom, infrstruktiura je BR1, pa sve ostalo
Moze li se to korigovati uz dogovor,recimo da potpise da ce u roku 3 godine izgraditi kompletnu infrastrukturu (glavni stadion i pomocne terene da ce stadion imati minimum trecu kategoriju) i da ce Jedinstvo biti premjerligas,bez uslovljavanja koliko mora uloziti.Pantelija je napisao/la:nisi skontao, on odlucuje sta ce sa novcem, samo mora godsinje da ulozi toliko i toliko, sad hoce li u infrstrukturu, vanzemaljce ili prvi tim, to je odluka njega i ljudi koje ce postaviti vjerovatnosolinas je napisao/la:Pa dobro treba se zastiti od budala ali to se rjesi ugovorom aneksom koji kaze nesmije ga ugasiti nesmije ispasti u trecu ligu,ne smije mjenjati boje ime grb tako te stvari,ali odredjivati nekome sta i koliko ce da radi sa svojim novcem je malo degutantno...
projektom, infrstruktiura je BR1, pa sve ostalo
koliko uopste statutom tim novim mora uloziti godisnje,objasnicu ti kasnije na pp sto pitam.
moze i na taj fazonsolinas je napisao/la: Moze li se to korigovati uz dogovor,recimo da potpise da ce u roku 3 godine izgraditi kompletnu infrastrukturu (glavni stadion i pomocne terene da ce stadion imati minimum trecu kategoriju) i da ce Jedinstvo biti premjerligas,bez uslovljavanja koliko mora uloziti.
koliko uopste statutom tim novim mora uloziti godisnje,objasnicu ti kasnije na pp sto pitam.
E to,jednostavniji je.Pantelija je napisao/la:moze i na taj fazonsolinas je napisao/la: Moze li se to korigovati uz dogovor,recimo da potpise da ce u roku 3 godine izgraditi kompletnu infrastrukturu (glavni stadion i pomocne terene da ce stadion imati minimum trecu kategoriju) i da ce Jedinstvo biti premjerligas,bez uslovljavanja koliko mora uloziti.
A ciji je stadion i kako je to regulisano....
Da se potpuno adaptira centralna tribina do trece kategorije i izgradi jos barem 5000 mjesta natkrivenih potrebno je par miliona....Je li stadion gradski ili ....I kada i ako ulozi u njega je li dobija koncesiju na neki period ako ulozi u infrastrukturu sta on dobija statutom....to pitam pod pretpostavkom da je gradski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.