I Zvezdu ste pobjedili jer ste bili bolji a ne zato što su vam pustiliBosna je .urton od ekipe ali je pobijedila jer je tu veče bila bolja.Je li ti sada lakše?

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
I Zvezdu ste pobjedili jer ste bili bolji a ne zato što su vam pustiliBosna je .urton od ekipe ali je pobijedila jer je tu veče bila bolja.Je li ti sada lakše?
ja mislio da ti ne spavaš od utorka,a sad vidim da nisi oka sklopio od zadnjeg kola NLB lige.kksiroki je napisao/la:I Zvezdu ste pobjedili jer ste bili bolji a ne zato što su vam pustiliBosna je .urton od ekipe ali je pobijedila jer je tu veče bila bolja.Je li ti sada lakše?
nista prijatelju, nista....sve u svemu bosna je po meni odigrala po prvi put u ovoj ligi utakmicu s malo oscilacija...odbrana solidna, napad korektan fino se trazio covjek viska...kapiten najbolji, dobri bili zarko, zlaja....podsjetio je na proslu sezonu sa par probijanja i kroz cijelu odbranu par puta...dobri povratni pasovi, dobro razigravanje zarka....bozo solidan, moze on mnogo bolje....sve u svemu igokea se mora dobiti i onda pokusati izboriti finale....al... je napisao/la:...prije svega, hvala Neno za link, mogla se fino pogledati utakmica, bar se uhvatilo drugo poluvvrijeme. Bosna za promjenu ozbiljna u pristupu igri cijelo vrijeme (bar ono što sam ja gledao). racionalno korištenje napadačke formacije, poubacivali su otvorene šuteve, fino raširili formaciju i upropastili slobodinu zonu. Samo dva puta sam vidio nerezonske ulaze (Felix i Božo po jednom), ovo ostalo je bilo kvalitetno korištenje napada. Sloboda se previše oslanjala na individualne akcije, onaj plej (Filip, čini mi se), je odradio pola posla za Bosnu svojim nerezonskim ulazima. Bosna znalački zatvorila ulaze i ruka u lice šuterima u 90% slučajeva. Uglavnom, sada je sve u našim rukama u Zetri.
Mislis platni moment dobarBrigateBL je napisao/la:Mislim da ce duel presuditi skok igra . Ako budete skakali posebno u defanzivi imate sanse .
Jaci ste na pleju, a vidjecemo koga ce bolje krenuti sut za tri . U Igokei je dosad jedino raspolozen bio Djerasimovic. Protiv Sirokog ni bazen bne bi pogodili 13-1
Na centrima su Igosi jaci i brojniji. Medjutim oni imaju puno problema u organizaciji napada. Bocka se zabija
rijetko asistira i spusta za centre sto je lose. Batler ne znam sta su ga i dovodili ne pokazuje nista.
Opasnost po Vas je Mesi, koji je jako opasan kad mu je voljni momenat dobar...
Ma po pola kosa razlike svaku kod kuce i dobro.Vise boliarmin je napisao/la:Očekujem od 10-15 poena razlike protiv Igokee!
treba doći na utakmicu da "pozdravimo" miljana.mahalac je napisao/la:Miljan Bocka ce biti igrac utakmice
Kako i prilicideniso je napisao/la:treba doći na utakmicu da "pozdravimo" miljana.mahalac je napisao/la:Miljan Bocka ce biti igrac utakmice
prekosutra nemoj da se puno nerviras da dzaba ne nosim lijekove za visok pritisakdeniso je napisao/la:treba doći na utakmicu da "pozdravimo" miljana.mahalac je napisao/la:Miljan Bocka ce biti igrac utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.