BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

LukasL33
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la LukasL33 » 14 nov 2011, 11:25

dinoze je napisao/la:Razmislja li ko o penalima?

Sta mislite ako se zavrsi sve sa nulom. Mozda bi Susic trebao malo i na tome poraditi. Steta so Salihovica nema, vazno je samo da Dzeki nedaju da puca u prvom krugu.
Ja mislim da su jaci na penale ako odemo. Mi bas nemamo iskustva sa tim penalima, nismo nikad imali penale na tekmama repke.
AL kao sto neko rece, bilo bi dobro radi fazona da ih treniraju pred novinarima, u jednu ruku dobro je d avjezbaju za svaki slucaj a u drugu, malo da i mi nesto zakuhamo i dodjemo u centar paznje, ne samo Ronaldo.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 14 nov 2011, 11:28

kako su ovi portugalci cudni ljudi, igraci ih mole putem promotivnog videa da dodju na utakmicu i daju im podrsku :S
...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 14 nov 2011, 11:30

Evo nešto još gore i kako se onda ponašati. Pokušavaš biti dobar savijamo kicmu non stopo, a oni gaze i gaze. Ako su ljiljani ratna zastava, onda su ti i šahovnica i srpska zastava jer su oni ratovali pod tim zastavama. Da nisu glupi koliko jesu, pa da znaju potijeklo ljiljana i šta oni pradstavljaju,ne bi tako pricali. Jadni Tvrtko sigurno se u grobu okrece kad vidi šta misle o ljiljanima
http://www.****.info/index.php?option ... :e-pa-zato" onclick="window.open(this.href);return false;

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 nov 2011, 11:31

panties je napisao/la:kako su ovi portugalci cudni ljudi, igraci ih mole putem promotivnog videa da dodju na utakmicu i daju im podrsku :S
Ti bi trebao da znas da je Portugal u problemima kao i Grcka, ogromni dugovi a para nema - pa narodu nije bas do fudbala. Ni kod nas nije nista bolje, ali mi se ipak necemu nadamo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 nov 2011, 11:32

Ne treba se nadati previse pa dozivjeti veliko razocarenje,domaci teren,navijaci,Ronaldo i Nani,sve to ide u prilog Portugalcima,napast ce nas od prve minute,bit ce to teski trenuci i za nase igrace i za nas gledaoce,ja fakat ne znam kako cu prezivjeti onaj trenutak kad Portugal povede 1:0,Begovic vadi loptu iz mreze,erupcija radosti na stadionu,Portugalski igraci se grle..

Nadam se da ce se zbilja na terenu primjetiti da je nasima igracima stalo koliko predstavljaju,dakle ocekujem da proliju znoj i krv za svaku loptu!
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 14 nov 2011, 11:34

džakailibu je napisao/la:
Anti NWO je napisao/la:
to za zastave sa ljljanima mi je potpuno jasno. mislim, to nije zastava bih i time opravdavaš da "oni" isuču svoje zastave koje nam jako smetaju. ne treba biti dvolican i nije mi jasno da se malo to ne odradi na kvalitetan način.
Zastava sa ljiljanima nije zastava BiH? Izgleda da si ti spavao izmedu 92-95 i na casovima historije.

Da te malo podsjetim, Srbi nisu prihvatili zastavu Ljiljane kao svoju i tako smo dobili novu zastavu sa zapada plavo-zute boje. Nasa nova zastava koju Srbi u kompletnom entitetu rs neprihvataju je stvar licemjernosti. Ako je tako da nasi navijaci imaju ratnu zastava BiH (WTF??) na stadionu, zasto Srbadija po citavom entitetu rs ima srpske zastave a ne plavo zutu. Smjesno ba, hebe mi se za ovu Srbadiju.[/quote]
ti nisi prespavao nego još spavaš u vremenu daytonske BiH.btw- prihvataju oni tu zastavu bih u zakonskim okvirima- u banja luci ispred zgrade u kojoj znam biti s vremena na vrijeme je zastava bih na ulazu u neku drzavnu agenciju. to sto bi ja volio jedno a oni drugo je samo razlog vise za kompromis a ne da ti pravdas svoje postupke nekim nihovim "licemjernim" pristupom stvari jer si time isti kao oni. Imamo zastavu BiH i to treba nositi na utakmice. zastava sa ljljanima, koliko god je ja volio, za neke građane bih je ratna zastava i time dajes razloga da kazu - e eno ih provociraju. jer oni to jedva cekaju. a prica mi smo u pravu a oni nisu je moj prijatelju zavrsena potpisom u daytonu. a bilo bi dobro da se probudis ili nadji poemu "čeračemo se još" i živi svoj-para život![/quote]

Ti nisi normalan nikako. Srbi su ti uzeli tvoju Bosansku zastavu, koju nisu prihvatili a da bi scenario bio jos gori, neprihvataju ni plavo-zutu.
Halo bolan, 90 % ili vise ljudi iz RS navija za Portugal, probudi se bolan iz sna. Neka si ti vidio na jednom mjestu u Banja Luci plavo zutu i na tom egradis svoju argumentaciju. A sto po mjesec dana na vladinoj zgradi nevisi plavo zuta jer je skinu o tome nisi progovorio ni rijec.

Uostalom ti nalazi snjima kompromis kakav hoces, ali tesko ces se dogovoriti jer oni svakako zele da se odcjepe i BiH nedozivljavaju svojom drzavom a ja nemam ni snage ni volje da tebe ili njih ubjeduvjem u suprotno.

Zalosno da si zaboravio odakle poticu tvoji korjeni i da si spreman zaboraviti sta su Ljiljani da bi rasistima ugodio ili nasao snjima kompromis.

Svako od vas koji smatra da je zastava sa Ljiljanima ratna zastava nije normalan. Boze sacuvaj sta cu sve procitati, nemogu da vjerujem.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 14 nov 2011, 11:34

Elegant je napisao/la:
panties je napisao/la:kako su ovi portugalci cudni ljudi, igraci ih mole putem promotivnog videa da dodju na utakmicu i daju im podrsku :S
Ti bi trebao da znas da je Portugal u problemima kao i Grcka, ogromni dugovi a para nema - pa narodu nije bas do fudbala. Ni kod nas nije nista bolje, ali mi se ipak necemu nadamo.
ni u bosni ne cvjetaju ruze ali podrska nije upitna.
...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 nov 2011, 11:36

ja sam bio pesimista kada smo izvukli portugal al poslije ove prve utakmice sam bas optimista.0-0 super rezultat nismo dobili kartone samo sejo ne igra papac ulijece.realno bice tesko a imam neki osjecaj da bi moglo se i nama otvoriti da i nas sreca pogleda.bice gusto bice 1-1 AMIN

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 14 nov 2011, 11:38

ZOI84 je napisao/la:Evo nešto još gore i kako se onda ponašati. Pokušavaš biti dobar savijamo kicmu non stopo, a oni gaze i gaze. Ako su ljiljani ratna zastava, onda su ti i šahovnica i srpska zastava jer su oni ratovali pod tim zastavama. Da nisu glupi koliko jesu, pa da znaju potijeklo ljiljana i šta oni pradstavljaju,ne bi tako pricali. Jadni Tvrtko sigurno se u grobu okrece kad vidi šta misle o ljiljanima
http://www.****.info/index.php?option=com_content&view=article&id=31393:e-pa-zato" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti očekuješ od ljudi koji nalaze nekakve nacionalne i vjerske simbole tamo gdje ih nema da znaju šta ljiljani znače? ZOI84, pa takvi zatucani neandertalci ne znaju značenje trobojke ili šahovnice, a kamoli ljiljana. Ti ljudi ti nisu u stanju objasniti šta su jutros doručkovali, a kamoli da znaju ko je bio Tvrtko. Moj savjet ti je da se okreneš utakmici, ponosno poneseš naše hiljadugodišnje ljiljane sa sobom i aBd raduješ se kada odemo na Euro. A zatucane stavi na ignore.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 14 nov 2011, 11:44

Sutra ide tekma nekodirano na SPORT 1 (bivsi DSF) za ove nase "strance" sto nemaju BHT ;) ;)

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 14 nov 2011, 11:45

revan je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:Evo nešto još gore i kako se onda ponašati. Pokušavaš biti dobar savijamo kicmu non stopo, a oni gaze i gaze. Ako su ljiljani ratna zastava, onda su ti i šahovnica i srpska zastava jer su oni ratovali pod tim zastavama. Da nisu glupi koliko jesu, pa da znaju potijeklo ljiljana i šta oni pradstavljaju,ne bi tako pricali. Jadni Tvrtko sigurno se u grobu okrece kad vidi šta misle o ljiljanima
http://www.****.info/index.php?option=com_content&view=article&id=31393:e-pa-zato" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti očekuješ od ljudi koji nalaze nekakve nacionalne i vjerske simbole tamo gdje ih nema da znaju šta ljiljani znače? ZOI84, pa takvi zatucani neandertalci ne znaju značenje trobojke ili šahovnice, a kamoli ljiljana. Ti ljudi ti nisu u stanju objasniti šta su jutros doručkovali, a kamoli da znaju ko je bio Tvrtko. Moj savjet ti je da se okreneš utakmici, ponosno poneseš naše hiljadugodišnje ljiljane sa sobom i aBd raduješ se kada odemo na Euro. A zatucane stavi na ignore.
Znam, al nanervira me njihiva mržnja, eto i ovaj clanak o polumjesecu, pa onda procitam clanak na **** u kome neka krava objašnjava zašto Ante više voli Ronalda nego Džeku i takve stvari, ali upravu si manimo se budala i uživajmo

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 nov 2011, 11:45

Jesam nesto optimistican pred ovu utakmicu, ne znam ni sam sto ali mozda i odemo na EP. AkoBogda.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 14 nov 2011, 11:51

@antiNWO-
frajeru zaboravi. niti ih branim niti ih volim ali uvijem krecem od sebe!posto u ovoj zemlji niko ne zeli da krene od sebe vec se svi pravdaju "onim drugim" i jesmo u zacaranom krugu.samo se nemoj ljutiti kada prozivaju repku kao bošnjačku. Boli me da li oni navijaju za BiH i kako. Puno me više interesuje na koji nacin mi navijamo za BIH koja ima svoju zastavu i svoju himnu- kakva god da je naša je. To sto oni nesto skidaju zastavu pa opet stavljaju ili ne stavljaju je i napravljeno za ljude poput tebe koji na to kazu - e sada cemo mi neshto uraditi isl. Oni koji vole ovu zemlju trebaju biti puno pametniji, mudriji, obazriviji, pristupacniji itditd.od tih "drugih" valjda je to paradox Bosne. najlakse je zbiti se u svoj tor i reci kako je tvoja istina ona prava i jedina. stipu tu pricu.i da zavrsim sa ovim spamom, nakon daytona ljljani su prepoznati kao simbol bošnjačkog naroda pa je iz tog razloga umetnut u grb federacije bih zajedno sa šahovnicom(sada je to neustavno nije više ni bitno zašto). ja o cinjenicama ne o svojim osjecajima koji su subjektivne prirode
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 14 nov 2011, 12:00

džakailibu je napisao/la:@antiNWO-
frajeru zaboravi. niti ih branim niti ih volim ali uvijem krecem od sebe!posto u ovoj zemlji niko ne zeli da krene od sebe vec se svi pravdaju "onim drugim" i jesmo u zacaranom krugu.samo se nemoj ljutiti kada prozivaju repku kao bošnjačku. Boli me da li oni navijaju za BiH i kako. Puno me više interesuje na koji nacin mi navijamo za BIH koja ima svoju zastavu i svoju himnu- kakva god da je naša je. To sto oni nesto skidaju zastavu pa opet stavljaju ili ne stavljaju je i napravljeno za ljude poput tebe koji na to kazu - e sada cemo mi neshto uraditi isl. Oni koji vole ovu zemlju trebaju biti puno pametniji, mudriji, obazriviji, pristupacniji itditd.od tih "drugih" valjda je to paradox Bosne. najlakse je zbiti se u svoj tor i reci kako je tvoja istina ona prava i jedina. stipu tu pricu.i da zavrsim sa ovim spamom, nakon daytona ljljani su prepoznati kao simbol bošnjačkog naroda pa je iz tog razloga umetnut u grb federacije bih zajedno sa šahovnicom(sada je to neustavno nije više ni bitno zašto). ja o cinjenicama ne o svojim osjecajima koji su subjektivne prirode
Evo samo da ti kazem zasto je Ljiljan simbol Bosnjaka iako je Ljiljan hriscanski simbol. Iz razloga sto se samo Bosnjaci identifikuju sa BiH. Ovo ostalo zeli da podjeli BiH u zastavae susjednih nam drzava, ako tebi to nije alarmantan znak ja neznam.

Ljepo je da zelis suzivot i da mene predstavlja kao subhuman ali nazalost nisi previse realan, a uz tvoju zelju da nades kompromis si spreman da zaboravis ko si i sta si.

Steta sto nikako neodigramo utakmicu u Banja Luci da vidimo koli je od nas dvoje upravu.

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 14 nov 2011, 12:10

neka nama nasih zmajeva i dijamanata.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 nov 2011, 12:13

Ocekujem izjave Blatera i Platinia "Ne mogu zamisliti prvenstvo bez Ronalda" ... :| Nekako sam u strah da ce nas izigrati na ne sportski nacin.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 14 nov 2011, 12:17

Ljudi postite se nacionalizma/politike - nije to nikakva šteta što Reprezentacija nikad neće igrat u Banjaluci. Oni Banjalučani koji vole našu zemlju doće na Mjesec ako treba. Isto tako važi za svinjetinu, pa Srbi nisu ni u Playoffu.

Ja ću svakome ko ponese ljiljane na utakmicu lično pružiti ruku i odrazit svoj respekt
Zadnja izmjena: marseille7, dana/u 14 nov 2011, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 14 nov 2011, 12:25

slika

:lol: :lol:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 14 nov 2011, 12:32

marseille7 je napisao/la:Ljudi postite se nacionalizma/politike - nije to nikakva šteta što Reprezentacija nikad neće igrat u Banjaluci. Oni Banjalučani koji vole našu zemlju doće na Mjesec ako treba. Isto tako važi za male gmizavce, pa ljud Srbi nisu ni u Playoffu.

Ja ću svakome ko ponese ljiljane na utakmicu lično pružiti ruku i odrazit svoj respekt

eh da je nekako vratiti vrijeme prije 1991 pa kada bi se skupila raja iz : novoselije,g.sehera,sitara,hisete,mejdana i borika taj bi stadion gorio za BIH.nazalost sada su sisli sa brda oni koji nisu imali struje u kucama,kamoli TV

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 14 nov 2011, 12:36

Nasi su namjerno pokvarili teren u Zenici. Isli su svjesno na 0-0 i da se puno ne umore. Prvo poluvrijeme je trebalo bolje ali dobro je. U momentu kada su poceli da igraju vidjeli smo da je Portugal ranjiv. Oni su se vise umorili na prvoj utakmici nego nasi te se nada da ce se to odraziti na drugoj utakmici.

Sada mozemo da igramo bezkompromisno i da ne mislimo na zute kartone. Odbrana nam je kud i kamo jaca. Portugalci su tek sada skontali u kakvim su **** pa zovu navijace i psihologe da im pomognu. Mislim da nemaju vremena za terapiju :mrgreen: i da cemo i poderati.

Oni misle da cemo igrati na kontru. Grdno su se zajebali. Posjed lopte ce biti na nasoj strani i pocinjemo sa slijedecimo sastavom.

-------------------------------------------------------Begovic-------------------------------------------------------

Lulic-----------------------Pandza--------------------------------------------Spahic--------------------Papac

-------------------------------Rahimic-----------------------------Medunjanin-----------------------------------

---------------Pjanic-------------------------------------------------------------------Misimovic-----------------

---------------------------------Dzeko-----------------------------Ibisevic----------------------------------------

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.