džakailibu je napisao/la:Anti NWO je napisao/la:
to za zastave sa ljljanima mi je potpuno jasno. mislim, to nije zastava bih i time opravdavaš da "oni" isuču svoje zastave koje nam jako smetaju. ne treba biti dvolican i nije mi jasno da se malo to ne odradi na kvalitetan način.
Zastava sa ljiljanima nije zastava BiH? Izgleda da si ti spavao izmedu 92-95 i na casovima historije.
Da te malo podsjetim, Srbi nisu prihvatili zastavu Ljiljane kao svoju i tako smo dobili novu zastavu sa zapada plavo-zute boje. Nasa nova zastava koju Srbi u kompletnom entitetu rs neprihvataju je stvar licemjernosti. Ako je tako da nasi navijaci imaju ratnu zastava BiH (WTF??) na stadionu, zasto Srbadija po citavom entitetu rs ima srpske zastave a ne plavo zutu. Smjesno ba, hebe mi se za ovu Srbadiju.[/quote]
ti nisi prespavao nego još spavaš u vremenu daytonske BiH.btw- prihvataju oni tu zastavu bih u zakonskim okvirima- u banja luci ispred zgrade u kojoj znam biti s vremena na vrijeme je zastava bih na ulazu u neku drzavnu agenciju. to sto bi ja volio jedno a oni drugo je samo razlog vise za kompromis a ne da ti pravdas svoje postupke nekim nihovim "licemjernim" pristupom stvari jer si time isti kao oni. Imamo zastavu BiH i to treba nositi na utakmice. zastava sa ljljanima, koliko god je ja volio, za neke građane bih je ratna zastava i time dajes razloga da kazu - e eno ih provociraju. jer oni to jedva cekaju. a prica mi smo u pravu a oni nisu je moj prijatelju zavrsena potpisom u daytonu. a bilo bi dobro da se probudis ili nadji poemu "čeračemo se još" i živi svoj-para život![/quote]
Ti nisi normalan nikako. Srbi su ti uzeli tvoju Bosansku zastavu, koju nisu prihvatili a da bi scenario bio jos gori, neprihvataju ni plavo-zutu.
Halo bolan, 90 % ili vise ljudi iz RS navija za Portugal, probudi se bolan iz sna. Neka si ti vidio na jednom mjestu u Banja Luci plavo zutu i na tom egradis svoju argumentaciju. A sto po mjesec dana na vladinoj zgradi nevisi plavo zuta jer je skinu o tome nisi progovorio ni rijec.
Uostalom ti nalazi snjima kompromis kakav hoces, ali tesko ces se dogovoriti jer oni svakako zele da se odcjepe i BiH nedozivljavaju svojom drzavom a ja nemam ni snage ni volje da tebe ili njih ubjeduvjem u suprotno.
Zalosno da si zaboravio odakle poticu tvoji korjeni i da si spreman zaboraviti sta su Ljiljani da bi rasistima ugodio ili nasao snjima kompromis.
Svako od vas koji smatra da je zastava sa Ljiljanima ratna zastava nije normalan. Boze sacuvaj sta cu sve procitati, nemogu da vjerujem.