Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zekoo
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Zekoo » 01 avg 2013, 04:11

Pa ja ne znam odakle ideja trenerima a i njemu se svidja to da igra zadnjeg veznog il tu registu :?

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 avg 2013, 04:12

Najbolje mu i leži ta pozicija.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 avg 2013, 04:15

Ne bi se baš složio da mu ta pozicija baš leži. Volio bi ga vidjeti još ofanzivnije gdje može priprijetiti prema gola te asistirati. Ovako odlično iznosi loptu i to je to. Bolje da igra u prvih 11, pa bilo gdje nego da je na klupi.

Igra do sada veoma ležerno, ne ide puno naprijed. Uglavnom Roma je bila bolja prvih 20-tak minuta onda su prepustili incijativu protivnicima.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 avg 2013, 04:18

Što se mene tiče ne mora nikad gola dati. Uživam ga gledati ovdje. A i on sam se najbolje osjeća na ovoj poziciji, što jhe više puta izjavio.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 01 avg 2013, 04:21

DLP je igrac koji zaista moras imat vrhunske kvalitete u svakom aspektu igre , bojim se da pjanicu fali puno puno igre u defanzivi. Jer i do sad sto je radio u defanzivi je to da pokupi loptu i da je prenese nikad nije imao bas neke prave defanzivne zadatke. U ovom prvom poluvremenu je dosta kasnio na klizece startove iako fino cita igru nekako kao da razmislja da li trci u pravom smjeru kad procita namjeru protivnika i uvijek je bio kratak za korak u klizecim startovima npr... Igra OK nista vise dijeli sigurne pasove okujem vise dugih pasova ovako samo daje najblizem igracu , mana mu je jos sto ovaj bredli je po meni destruktivan igrac u par navrata pjanic je pokusao neku kombinaciju sa njim ovaj je 2 puta zakasnio na taj dupli pas mislim da bi mu bolje pasao DDR ako vec pjanic mora igrat DM-a...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 avg 2013, 04:22

Meni naravno kao navijaču BiH je najvažnije da igraju naši reprezentativci, tako da mi je u neku ruku svejedno gdje će igrati. U repki će biti najvjerovatnije ofanzivniji.

Ovo je njegova sezona ako Bog da !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 avg 2013, 04:23

Od DDRa nikad lopte ne može dobiti.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 01 avg 2013, 04:32

Mire ima istu viziju igre kao i Xavi, razmjena kratkih pasova i sporo građenje napada. Naravno da on po potrebi zna dati i dugu loptu, ali to radi jako rijetko. Roma preferira malo bržu igru, pa njegovi pasovi izgledaju previše jednostavnim, ali ne može se puno igrača pohvaliti da igraju sa onakvom lakoćom.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 avg 2013, 08:11

po mom mišljenju Pjanić nije zadnji vezni .. pogledajte kakvu je ulogu u Lyonu imao , pa razmislite šta mu je bolje..
[youtube][/youtube]

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 01 avg 2013, 08:59

Pjanic je po meni bio vrlo dobar, skoro svaki napad je kreno od njega i ocigledno da ga trener gleda sa te strane, dakle da upravlja igru, a i ugodno sam iznenadjen njegovim defenzivnim kvalitetom, strpo je Henrya u dzep :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 01 avg 2013, 09:27

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam sta je s miretom u poslednje vrijeme......mozda bi trenutno bilo bolje, da se uzdamo u misketa, ipak mi pjanice djeluje izgubljen i totalno je van forme... :(
Koji si sad you(mandrizam)? :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

ne kuzim te gringoBrojJedan :)

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 01 avg 2013, 09:29

neznam raja, meni je pjanic u poslednje vrijeme jako tanak.....mozda nebi bila najbolje, da se oslanjamo na njega sad protiv slovaka....ipak, miske je miske .....

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 avg 2013, 10:31

Barcelona se ponovo interesuje za malog princa...

http://www.express.co.uk/sport/football ... lem-Pjanic" onclick="window.open(this.href);return false;

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 avg 2013, 10:40

Citam na Gazzetti, da je Pjanic slabo odigrao protiv ovog MLS Tima. Je li neko gledao utakmicu?

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 01 avg 2013, 13:18

Goalgetter je napisao/la:Citam na Gazzetti, da je Pjanic slabo odigrao protiv ovog MLS Tima. Je li neko gledao utakmicu?
Jesam ja , meni je bio ok bez toga da sam subjektivan. Ali stvarno nije imao nikakvu ulogu u ofanzivi , samo je davao prvi pas za naprijed i to je to. Ofanzivniji je bio bradley od njega...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 avg 2013, 14:16

ja sam gledao prvo poluvrijeme,bio je dobar,nije izgubio niti jedan duel,odlicna dodavanja,ali igra zadnjeg veznog,kao Zahirovic u reprezentaciji,sad da li mu je to prirodna pozicija ne znam.... u svakom slucaju vidi se da je u formi i po meni odigrao je bez greske,opet kazem u prvom poluvremenu sto sam gledao... ali problem je sto Roma ima puno igraca na sredini,moraju nekoga prodati,to ce biti DDR ili Pjanic,jer niti jedan niti drugi nisu za klupe,pogotovo ne Pjanic koji je kod novog trenera odigrao do sada svaku utakmicu kao starter!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 avg 2013, 14:18

Ma samo u Italiji njega mogu stavit na zadnjeg veznog, yebem im registu vise. Pjanic je pruzao najbolje partije kad je bio blize protivnickom golu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 avg 2013, 14:22

Bila je ima par dana neka izjava Garcie na ss.ba da on smatra Pjanića ofanzivcem i da ga želi koristiti tako da igra što bliže golu. Ne kontam sada kakvu poziciju igra, jer iskren da budem, nemam vremena, a ni volje da pratim ove prijateljske tekme u pauzi između prvenstava.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 avg 2013, 14:25

Nisam ni ja pratio, ali eto navodno igraju 4-2-3-1, a Pjanic je u ove dvije utakmice bio jedan od ova dva povucena vezna. Eh sad kad krenu ozbiljne utakmice, logicno bi bilo da Strootman i De Rossi tu igraju, a Pjanic ispred njih. Ali onda bi Totti morao igrat centarfora. Vidit cemo, mislim da jos nije iskljucena ni prodaja. Bilo je price da ce prodat Pjanica a dovest Gervinha (nisu normalni ako to urade, ali eto).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 01 avg 2013, 14:39

Znaci,mogli bi mi rjesiti pitanje zadnjeg veznog?Mi trazimo,trazimo a cijelo vrijeme nam je tu pred ocima.Eto zamjene za Zahu :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], zgembo89, Zglavkar i 32 gosta.