Junuzović je sasvim solidan i čulo se za njega dosta. Nije on sad igrač koga će se pola Evrope na prvu sjetit, ali radi se o solidnom fudbaleru. E sad dal će se on snać u Werderu to je druga stvar, ali prije bi uprava Werdera trebala s Junuzovićem pokušat nego sa nekim drugim fudbalerom.anton 1983 je napisao/la:NE. No postoje tzv. predrasude u nogometu kojih se ljudi drže ko pijani plota kada se priča o igračima. Kada igrač dolazi iz Austrijske lige, a niko nije za njega čuo, spreman je otići u Werder i košta 2 miljona eura, dobiva od mene automatski etiketu smeće. Da si je Werder recimo kupio Pranjića, ja i ti bi smatrali da je on bolji igrač od tog Juzunovića jer Pranjića znamo, jer igra za Bayern itd. a opet oba dvoje znamo o kakvom se igraču radi te Pranjić za Werder nebi bio bog zna kakvo pojačanje kada je u pitanje TRENUTNO OĆEKIVANJE. Znači od tog igrača se sada ništa neočekuje. Još tome pridodaj činjenicu da je BUMEN klub koji bi se trebao boriti da uđe u LP i kod nas postoji želja da ipak dovede kakvog takvog ŠPEK igrača..."Dobar" posao bi bio da su recimo uspjeli dovesti Salihovića iz Hoffenheima...Sad ćeš možda shvatiti o ćem pričam!geronimo je napisao/la: Ti ga gledao vise puta pa mozes ovako nesto tvrditi???
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
SC Freiburg urucio otkaz svom treneru Marcusu Sorgu, a kao prviremeno rjesenje na tu funkciju je postavljen Christian Streich - no ostaje da se vidi hoce li dobiti povjerenje uprave ili ce krenuti u angazovanje novog trenera.
Po meni ko god dodje tesko ce izboriti opstanak u drustvu najboljih jer ova ekipa nema kvaliteta.
Po meni ko god dodje tesko ce izboriti opstanak u drustvu najboljih jer ova ekipa nema kvaliteta.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da malo skrenemo s Junuza i bacimo oko na moguce transfere.
Haman da Kusen nece kupiti Berbatova, naime, kazu da je sve zasnovano nqa spekulacijama. Hebem ti onaj hattrick, on je sve pokvario.
S druge strane, Svabe bi mogle ostati bez Molinara, na kojeg je udicu bacio MIlan, ali samo u slucaju da prodaju Taiwa. (Ne dolazi u obzir
)
Vjerujem da ce ova zima biti pravo uzbudljiva, s obzirom da se uveliko spekulise oko nekih spektakularnih transfera.
Haman da Kusen nece kupiti Berbatova, naime, kazu da je sve zasnovano nqa spekulacijama. Hebem ti onaj hattrick, on je sve pokvario.
S druge strane, Svabe bi mogle ostati bez Molinara, na kojeg je udicu bacio MIlan, ali samo u slucaju da prodaju Taiwa. (Ne dolazi u obzir
Vjerujem da ce ova zima biti pravo uzbudljiva, s obzirom da se uveliko spekulise oko nekih spektakularnih transfera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anton 1983
- Kontakt:
To je transfer koji me podsjeća na Avdića.effe_sa je napisao/la:
Junuzović je sasvim solidan i čulo se za njega dosta. Nije on sad igrač koga će se pola Evrope na prvu sjetit, ali radi se o solidnom fudbaleru. E sad dal će se on snać u Werderu to je druga stvar, ali prije bi uprava Werdera trebala s Junuzovićem pokušat nego sa nekim drugim fudbalerom.
Ode Almeida dođe Avdić. ode merteGnjili dođe Wolf, ode Wesley dođe juzunović.
FUJKI McBLJAKI!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Christian Streich(46) novi je trener Freiburga.Do sad je radio kao trener omladinaca a nekoliko godina je bio i pomocni trener prvotimaca.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
ma Freiburg se neizvuce da dovedu Mourinha, fali kvalitete, nekako mi djeluju ko tim bez žara.
Wir sind Borussia!
Samo pogledaj spisak prvotimaca i nista vise .black071 je napisao/la:ma Freiburg se neizvuce da dovedu Mourinha, fali kvalitete, nekako mi djeluju ko tim bez žara.
Tribalian je napisao/la: Samo pogledaj spisak prvotimaca i nista vise .9. su na tabeli ,je*em li ga kako
ajde Makiadi,Rosenthal i Mujdza i nekako ,ostali raspadanje.
Vom Jäger zum Gejagten
geronimo je napisao/la:Tribalian je napisao/la: Samo pogledaj spisak prvotimaca i nista vise .9. su na tabeli ,je*em li ga kako
ajde Makiadi,Rosenthal i Mujdza i nekako ,ostali raspadanje.
nista prix, desava se.
ps. kako zaboravi cisse-a?
Vom Jäger zum Gejagten
Za mene je Cisee samo jedangeronimo je napisao/la: ps. kako zaboravi cisse-a?
Ko se sve raspituje za Reusa, pa on ako ne ode ovaj prijelazni rok, Borussia je, ne na konju, na slonu brate.
Wir sind Borussia!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Drugovima (bez drugarica
) sa ovog podforuma, velikim zaljubljenicima Bundeslige, kao i ostalim, zelim sretnu novu godinu.
U zdravlje momci.
U zdravlje momci.

Vom Jäger zum Gejagten
-
Pale_Companion
- Kontakt:
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sretna Nova 2012 godina sve najbolje od srca 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
DRUGOVIMA sa ovog podforuma zelim cestitati Novu godinu i da im se sve zelje ostvare, sa zeljom da Dortmundovci i Bavarci malo smire strasti kada su njihovi klubovi u pitanju - jer ipak smo najkvalitetniji podforum, a takodjer zelim i @geronimu mirnu godinu kada je ovaj podforum u pitanju.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tim polusezone.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Amere, neka (sitnih, ukusnihamerosm je napisao/la:DRUGOVIMA sa ovog podforuma zelim cestitati Novu godinu i da im se sve zelje ostvare, sa zeljom da Dortmundovci i Bavarci malo smire strasti kada su njihovi klubovi u pitanju - jer ipak smo najkvalitetniji podforum, a takodjer zelim i @geronimu mirnu godinu kada je ovaj podforum u pitanju.![]()
Hvala jos jednom, mada nema potrebe za pretjeranom brigom, ovdje je vecinom sve u granicama normale.
SEXualna lista.Hare_BvB je napisao/la: Lista strijelaca:
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.