Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
31
32%
2) 10 bodova
23
23%
3) 15 ili više
44
45%

Ukupno glasova: 98

effe_sa
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la effe_sa » 29 dec 2011, 12:50

anton 1983 je napisao/la:
geronimo je napisao/la: Ti ga gledao vise puta pa mozes ovako nesto tvrditi???
NE. No postoje tzv. predrasude u nogometu kojih se ljudi drže ko pijani plota kada se priča o igračima. Kada igrač dolazi iz Austrijske lige, a niko nije za njega čuo, spreman je otići u Werder i košta 2 miljona eura, dobiva od mene automatski etiketu smeće. Da si je Werder recimo kupio Pranjića, ja i ti bi smatrali da je on bolji igrač od tog Juzunovića jer Pranjića znamo, jer igra za Bayern itd. a opet oba dvoje znamo o kakvom se igraču radi te Pranjić za Werder nebi bio bog zna kakvo pojačanje kada je u pitanje TRENUTNO OĆEKIVANJE. Znači od tog igrača se sada ništa neočekuje. Još tome pridodaj činjenicu da je BUMEN klub koji bi se trebao boriti da uđe u LP i kod nas postoji želja da ipak dovede kakvog takvog ŠPEK igrača..."Dobar" posao bi bio da su recimo uspjeli dovesti Salihovića iz Hoffenheima...Sad ćeš možda shvatiti o ćem pričam!
Junuzović je sasvim solidan i čulo se za njega dosta. Nije on sad igrač koga će se pola Evrope na prvu sjetit, ali radi se o solidnom fudbaleru. E sad dal će se on snać u Werderu to je druga stvar, ali prije bi uprava Werdera trebala s Junuzovićem pokušat nego sa nekim drugim fudbalerom.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 dec 2011, 13:17

SC Freiburg urucio otkaz svom treneru Marcusu Sorgu, a kao prviremeno rjesenje na tu funkciju je postavljen Christian Streich - no ostaje da se vidi hoce li dobiti povjerenje uprave ili ce krenuti u angazovanje novog trenera.
Po meni ko god dodje tesko ce izboriti opstanak u drustvu najboljih jer ova ekipa nema kvaliteta.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 dec 2011, 13:18

Da malo skrenemo s Junuza i bacimo oko na moguce transfere. :)
Haman da Kusen nece kupiti Berbatova, naime, kazu da je sve zasnovano nqa spekulacijama. Hebem ti onaj hattrick, on je sve pokvario. :twisted:

S druge strane, Svabe bi mogle ostati bez Molinara, na kojeg je udicu bacio MIlan, ali samo u slucaju da prodaju Taiwa. (Ne dolazi u obzir :mrgreen: )

Vjerujem da ce ova zima biti pravo uzbudljiva, s obzirom da se uveliko spekulise oko nekih spektakularnih transfera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 29 dec 2011, 14:12

effe_sa je napisao/la:
Junuzović je sasvim solidan i čulo se za njega dosta. Nije on sad igrač koga će se pola Evrope na prvu sjetit, ali radi se o solidnom fudbaleru. E sad dal će se on snać u Werderu to je druga stvar, ali prije bi uprava Werdera trebala s Junuzovićem pokušat nego sa nekim drugim fudbalerom.
To je transfer koji me podsjeća na Avdića.

Ode Almeida dođe Avdić. ode merteGnjili dođe Wolf, ode Wesley dođe juzunović.

FUJKI McBLJAKI!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 dec 2011, 18:55

Christian Streich(46) novi je trener Freiburga.Do sad je radio kao trener omladinaca a nekoliko godina je bio i pomocni trener prvotimaca.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

black071
Kontakt:

Post Postao/la black071 » 29 dec 2011, 18:59

ma Freiburg se neizvuce da dovedu Mourinha, fali kvalitete, nekako mi djeluju ko tim bez žara.
Wir sind Borussia!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 dec 2011, 19:03

black071 je napisao/la:ma Freiburg se neizvuce da dovedu Mourinha, fali kvalitete, nekako mi djeluju ko tim bez žara.
Samo pogledaj spisak prvotimaca i nista vise . :mrgreen: 9. su na tabeli ,je*em li ga kako :mrgreen: ajde Makiadi,Rosenthal i Mujdza i nekako ,ostali raspadanje.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 dec 2011, 19:09

Tribalian je napisao/la: Samo pogledaj spisak prvotimaca i nista vise . :mrgreen: 9. su na tabeli ,je*em li ga kako :mrgreen: ajde Makiadi,Rosenthal i Mujdza i nekako ,ostali raspadanje.
:?:
Vom Jäger zum Gejagten

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 dec 2011, 19:12

geronimo je napisao/la:
Tribalian je napisao/la: Samo pogledaj spisak prvotimaca i nista vise . :mrgreen: 9. su na tabeli ,je*em li ga kako :mrgreen: ajde Makiadi,Rosenthal i Mujdza i nekako ,ostali raspadanje.
:?:
:shock: :shock: :shock: Ja se izvinjavam,ko zna sta sam prebacio :roll: jesu 9,ali 9x2 :roll:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 dec 2011, 19:17

:mrgreen: :mrgreen:

nista prix, desava se. ;) jos dva posta iznad covjek vec objavio taj otkaz posljednoplasiranoj ekipi Bundeslige. :D
ps. kako zaboravi cisse-a? :?
Vom Jäger zum Gejagten

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 dec 2011, 19:22

geronimo je napisao/la: ps. kako zaboravi cisse-a? :?
Za mene je Cisee samo jedan :) salim se tebra,ali realno,i iskreno povrsni sam poznavalac ove ekipe.Odgledao sam ove sezone mozda 4-5 utakmica njihovih,i to sam gledao zbog njihovih rivala. Ove trojice koje sam nabrojao, setio sam se na prvu,valjda jer su najpoznatiji,jeb*m liga. :)

black071
Kontakt:

Post Postao/la black071 » 30 dec 2011, 21:17

Ko se sve raspituje za Reusa, pa on ako ne ode ovaj prijelazni rok, Borussia je, ne na konju, na slonu brate.
Wir sind Borussia!

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 30 dec 2011, 21:45

slažem se, evo i Real se počeo raspitivati
Agieren statt reagieren

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 dec 2011, 17:52

Drugovima (bez drugarica :D ) sa ovog podforuma, velikim zaljubljenicima Bundeslige, kao i ostalim, zelim sretnu novu godinu.
U zdravlje momci. slika
Vom Jäger zum Gejagten

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 31 dec 2011, 18:10

također... sretna Vam
Agieren statt reagieren

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 31 dec 2011, 18:57

Sretna Nova 2012 godina sve najbolje od srca ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 jan 2012, 18:36

DRUGOVIMA sa ovog podforuma zelim cestitati Novu godinu i da im se sve zelje ostvare, sa zeljom da Dortmundovci i Bavarci malo smire strasti kada su njihovi klubovi u pitanju - jer ipak smo najkvalitetniji podforum, a takodjer zelim i @geronimu mirnu godinu kada je ovaj podforum u pitanju. ;) ;)
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 jan 2012, 18:51

Tim polusezone.

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

black071
Kontakt:

Post Postao/la black071 » 01 jan 2012, 19:39

haj nek neko ima iz Borussije :D

Sretna nova godina svima 8-)
Wir sind Borussia!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 jan 2012, 19:56

amerosm je napisao/la:DRUGOVIMA sa ovog podforuma zelim cestitati Novu godinu i da im se sve zelje ostvare, sa zeljom da Dortmundovci i Bavarci malo smire strasti kada su njihovi klubovi u pitanju - jer ipak smo najkvalitetniji podforum, a takodjer zelim i @geronimu mirnu godinu kada je ovaj podforum u pitanju. ;) ;)
Amere, neka (sitnih, ukusnih :) nadam se) podbadanja, forum zivi od takvih stvari. Ono sto meni smeta, je bespredmetna rasprava, bezvezna vrijedjanja i glupe/neslane sale na racun drugih klubova.
Hvala jos jednom, mada nema potrebe za pretjeranom brigom, ovdje je vecinom sve u granicama normale.
Hare_BvB je napisao/la: Lista strijelaca:

slika
SEXualna lista. :) Nema sada onih, koji su prosle sezone, u nedostatku drugih argumenata, dolazili ovdje i kritikovali top-strijelce Bundeslige. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.