FK Radnički Lukavac

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la staragarda » 13 jun 2015, 16:26

Iraola je napisao/la:Ima li kakvih novosti o igračima ? Da li je ko napustio klub ? Da li se Mićo vratio u Slobodu ? Sigurno jest, a teško da on ima budućnosti u Slobodi, pa možda se može očekivati povratak u Radnički ?
kakav Mico i Tusanj....nema on mjesta kod nas....mozda klupa al i to tesko...neka ga jos koju sezonu kod vas...poslije,ko zna
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 14 jun 2015, 15:33

staragarda je napisao/la:
Iraola je napisao/la:Ima li kakvih novosti o igračima ? Da li je ko napustio klub ? Da li se Mićo vratio u Slobodu ? Sigurno jest, a teško da on ima budućnosti u Slobodi, pa možda se može očekivati povratak u Radnički ?
kakav Mico i Tusanj....nema on mjesta kod nas....mozda klupa al i to tesko...neka ga jos koju sezonu kod vas...poslije,ko zna
Neka neka,dobro ce biti ako ostane kod nas,dobar igrac strahota a mlad.. ne znam sto se na pocetku govorilo "jakog vam pojacanja" i tako te gluposti,momak je bio jedan od boljih u timu..Licno bi volio da ostane u Radnickom :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jun 2015, 18:18

golDIE je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Neka neka,dobro ce biti ako ostane kod nas,dobar igrac strahota a mlad.. ne znam sto se na pocetku govorilo "jakog vam pojacanja" i tako te gluposti,momak je bio jedan od boljih u timu..Licno bi volio da ostane u Radnickom :D
nemam ja nista protiv comija...ja ti kazem da nema mjesta za njega u Slobodi...ne kontam sto me citiras...nije on los igrac al fizicka konstitucija mu je losa,vrlo losa...i slazem se neka ga kod vas u lukavcu...i jadna vam majka ako je on jedan od boljih u timu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 14 jun 2015, 19:42

Neka neka,dobro ce biti ako ostane kod nas,dobar igrac strahota a mlad.. ne znam sto se na pocetku govorilo "jakog vam pojacanja" i tako te gluposti,momak je bio jedan od boljih u timu..Licno bi volio da ostane u Radnickom :D[/quote]
nemam ja nista protiv comija...ja ti kazem da nema mjesta za njega u Slobodi...ne kontam sto me citiras...nije on los igrac al fizicka konstitucija mu je losa,vrlo losa...i slazem se neka ga kod vas u lukavcu...i jadna vam majka ako je on jedan od boljih u timu[/quote]

Nije bas da je jedan od boljih,,,ali bljesne povremeno....zna u sesnestercu napraviti dribling i zabiti.
Da mu je jos koja kila bio bi jos bolji.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 14 jun 2015, 21:40

Ne znam što su svi zapeli za Miću da mu fali kilograma.. Jedino možda da izgradi tijelo za Panonskog.. Svi koji su nekad igrali fudbal znaju da ta krila kao što je Mićo, koja već imaju brzinu i prodornost, trebaju samo još malo fudbalske edukacije..Uredu je teretana..Eto primjer Neymara koji muku muči s kilogramima, mislim da ima 60 i nešto, pa eto ga jedan od najboljih igrača na svijetu..To je samo jedan primjer..To ne smije da bude neki izgovor za Miću. Ima ono što je potrebno jednom krilnom igraču, ali teško je igrat na našim terenima, sa ovim igračima i trenerima. Koliko imamo takvih igrača, pa eto Miću i Janjeta stavit na krila, ubijaju..Isto tako Mićo treba konstantno da igra, a većinom je kod nas ulazio s klupe, naravno i nije bio u formi al' pred kraj sezone je zablistao..Nadam se da će uprava naći nekog stručnjaka da postavi igru i taktiku jer itekako možemo da igramo moderan fudbal. I kad sam već kod stručnjaka, ne znam šta Sadiković radi u Lukavcu, stalno neke kafe ispija, a mislim da je pratio i par utakmica, nije valjda da se sa njim nešto dogovara..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 jun 2015, 13:09

SIOUX-i nizom akcija žele pomoći Radničkom i poručuju: Mi živimo za klub, klub živi u nama, mi ne živimo od kluba!

Navijačka skupina SIOUX Lukavac, uz podršku načelnika Dževada Mujkića pokrenula je inicijativu „Za bolji Radnički“ koja ima za cilj zaustavljanje daljnje degradacije FK Radnički i stvaranje jedne pozitivne atmosfere, sredine u kojoj ćemo svi početi osjećati FK Radnički kao svoj klub.

– FK Radnički, treba i mora, da postane kolektiv svih nas, a ne pojedinaca preko kojeg će se ostvarivati lični interesi, Ističu iz navijačke skupine za naš portal te nastavljaju: – Čak i onim manje upućenim u situaciju u klubu jasno je da su ogromna sredstva godinama trošena, a da rezultati nisu onakvi kakve očekujemo i kakve kluba sa skoro stogodišnjom tradicijom zaslužuje. Infrastruktura je sramotna, legende kluba su zaboravljene, omladinski pogon postoji zaslugama pojedinaca, potpuno zaboravljen i prepušten sam sebi i upravo iz tog razloga prvi tim je sastavljen od „igrača sa strane“ jer godinama FK Radnički ne uspijeva iznjedriti kvalitetnog igrača. Ovo su samo neki od problema sa kojima se NAŠ klub suočava.

S namjerom da se stanje promjeni u narednom periodu oni namjeravaju pokrenuti niz akcija, a prva među njima jeste okrugli sto u kome će, nadaju se, između ostalih učešće uzeti i svi veći privrednici sa područja naše općine. Na taj način bi ustanovili problem, ali i pokušali naći rješenje otkrivenih problema.

Mi živimo za klub, klub živi u nama, mi ne živimo od kluba! Poručuju popularni SIOUX-i.

O daljim koracima naš portal će blagovremeno obavještavati javnost

http://www.sodalive.ba/sport/sioux-i-ni ... o-od-kluba

turskilukavac
Kontakt:

Post Postao/la turskilukavac » 18 jun 2015, 15:13

SiouxLukavac je napisao/la:SIOUX-i nizom akcija žele pomoći Radničkom i poručuju: Mi živimo za klub, klub živi u nama, mi ne živimo od kluba!

Navijačka skupina SIOUX Lukavac, uz podršku načelnika Dževada Mujkića pokrenula je inicijativu „Za bolji Radnički“ koja ima za cilj zaustavljanje daljnje degradacije FK Radnički i stvaranje jedne pozitivne atmosfere, sredine u kojoj ćemo svi početi osjećati FK Radnički kao svoj klub.

– FK Radnički, treba i mora, da postane kolektiv svih nas, a ne pojedinaca preko kojeg će se ostvarivati lični interesi, Ističu iz navijačke skupine za naš portal te nastavljaju: – Čak i onim manje upućenim u situaciju u klubu jasno je da su ogromna sredstva godinama trošena, a da rezultati nisu onakvi kakve očekujemo i kakve kluba sa skoro stogodišnjom tradicijom zaslužuje. Infrastruktura je sramotna, legende kluba su zaboravljene, omladinski pogon postoji zaslugama pojedinaca, potpuno zaboravljen i prepušten sam sebi i upravo iz tog razloga prvi tim je sastavljen od „igrača sa strane“ jer godinama FK Radnički ne uspijeva iznjedriti kvalitetnog igrača. Ovo su samo neki od problema sa kojima se NAŠ klub suočava.

S namjerom da se stanje promjeni u narednom periodu oni namjeravaju pokrenuti niz akcija, a prva među njima jeste okrugli sto u kome će, nadaju se, između ostalih učešće uzeti i svi veći privrednici sa područja naše općine. Na taj način bi ustanovili problem, ali i pokušali naći rješenje otkrivenih problema.

Mi živimo za klub, klub živi u nama, mi ne živimo od kluba! Poručuju popularni SIOUX-i.

O daljim koracima naš portal će blagovremeno obavještavati javnost

http://www.sodalive.ba/sport/sioux-i-ni ... o-od-kluba
lazete vi ste neprijatelji kluba i sistema. sve ide naprijed postoji plan i program koji ce kao rezultat da napravi premijerligasa i okosnicu reprezentacija BiH. :bih:

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 20 jun 2015, 21:57

Neko će da financira huligane koji prave sacekuse. Nikad vam taj hinjski napad na zmajeve iz Gradacca neću oprostiti. Nego jeli vam igrao Joguncic posljednju sezonu

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 20 jun 2015, 22:16

reddragon001 je napisao/la:Neko će da financira huligane koji prave sacekuse. Nikad vam taj hinjski napad na zmajeve iz Gradacca neću oprostiti. Nego jeli vam igrao Joguncic posljednju sezonu
Jeste , naigrao se ,zabio je tri gola zabit ce i vama sledece sezone ne sumnjam :D ,,,sto se tice navijaca samo jako i zestoko :wtf:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 jun 2015, 10:26

slika

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 21 jun 2015, 16:04

Darko Vojvodic, Denis Sadikovic ili neko treci....Ko ce predvoditi Radnicki u novoj sezoni Prve lige, neke ekipe polako krecu s pripremama, kad Radnicki pocinje zna li se :)

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 21 jun 2015, 18:26

ma curguz ili sadikovic,po svemu sudeci curguz

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 jun 2015, 19:00

Jeko taj?

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 21 jun 2015, 19:49

agalo je napisao/la:ma curguz ili sadikovic,po svemu sudeci curguz
Kova otišao Edin Husić iz Radničkog u Mladost DK.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 21 jun 2015, 21:27

njemu sudbinu kroji Bog,pa jedan nas momak zna on koji je to.on ako mu kaze da ne moze igrati vise fudbal nece ga igrati.znaju i osstali clanovi foruma i lukavcani o cemu pricam

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 21 jun 2015, 22:03

agalo je napisao/la:njemu sudbinu kroji Bog,pa jedan nas momak zna on koji je to.on ako mu kaze da ne moze igrati vise fudbal nece ga igrati.znaju i osstali clanovi foruma i lukavcani o cemu pricam
Ništa novo, to zna cijeli TK, Husara, menažer njegov. Više vuče na đavola nego li na Boga.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 25 jun 2015, 12:01

Ima li kakvih vijesti u i oko kluba. Da li se sta desava ? Koje sve napustio klub do sada? Zamrla nam tema mozda u skladu ambicija ili nesto drugo :think: ....

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 27 jun 2015, 12:52

Ja sam saznao da bih se trebo Joge vratit vama ;)
Raspada se Gorazde :kafa:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 27 jun 2015, 13:12

GracanicaAA je napisao/la:Ja sam saznao da bih se trebo Joge vratit vama ;)
Raspada se Gorazde :kafa:
Joge se navodno vratio na nasu opstinu ali igra za NK Poljice tako ti je kod nas sve gazde pate da igraju jednog dana protiv Radnickog u istom rangu takmicenja ,,,

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 27 jun 2015, 13:54

Joge je doktor, pogotovo za Šubu i Čejvanovića. Čejvanović nema budućnosti u našem klubu, dok Šubi treba priredit oproštajnu utakmicu. Ali slabo se tu prati kvalitet..Ima tu igrača koji moraju da igraju, sigurno, nebitno ako ima neko kvalitetniji.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.