Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
sumnjam da ce braga dobit ukrajince,al' nije nemoguce marak remi da izvuku i ja se nadam...cala je napisao/la:volio bi da braga dobije shatara a mi da razvalimo partizana onda cemo stat na prvo mjesto i bice puno lakse. ali cisto sumnjam da ce sahtar kiksat zadnju utakmicu. samo se mozemo nadat da ne izvucemo neki prejak klub. jer prva mjesta igraju sa drugim u osmini :S, prizeljkujem salke,bayern i mozda totenhem
a ovaj jevrejski klub si u pogresno drustvo svrstao

molicemo mi boga da nas dolet i magatov schalke

moguci protivnici u 1/8 finala(uslov:Arsenal zavrsava drugi):
-Schalke
-Barcelona
-Bayern
-Real Madrid
nema ih puno i ako zavrsimo drugi,molim boga ako nam se sreca nenasmije pa da Schalke,daj nam Boze ovu Barcelonu vise

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Čekajmo večeras kraj i da vidimo šta i kako i onda možemo diskutovati ko će da nam zapadne iako imam osjećaj da će bit to Bayern

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
idealno bi bilo salke, jer bi magatha naucili fino kako se igra a buduci i da u bayernu ne cvjetaju ruze ove sezone a mi imamo vrlo raspolozenog nasrija, RVP a dotad ce bit 100% i fabregas spreman, imamo dobru sansu i protiv njih
- VolimLiverpool
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Dobra kvota da Partizan neće preći centar. Čak 2.25.

Nešto si pobrkao, jer dosad Arsenal nije prešao centar.

...što je više lome to je volim jače...
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Hahahajacky09 je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Dobra kvota da Partizan neće preći centar. Čak 2.25.![]()
Nešto si pobrkao, jer dosad Arsenal nije prešao centar.

Bgm 0:0 polovica 1.pol.

You'll never walk alone.
Sreca Arsenala da je igrac Partizana onako bezpotrebno skrivio penal inace sa onakvom igrom ne bi dali gola do zore 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Arsenal kada bi krenuo 10% jace iskuc'o bi Partizan,ovako losa,da ne kazem ocajna tekma,osim penala nismo videli krsten sut ka golu,ovako prava uspavanka na terenu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- _karabaja_
- Kontakt:
Ocajno
.
Ocekivao sam da ce te ih rastaviti na proste faktore, a vi niste postene akcije napravili. Sreca vas samo sto igrac Partizana napravi bespotreban penal.
Vjerovatno su i igraci Arsenala mislili kao i ja, da ce s lakocom dobiti Partizan.

Ocekivao sam da ce te ih rastaviti na proste faktore, a vi niste postene akcije napravili. Sreca vas samo sto igrac Partizana napravi bespotreban penal.
Vjerovatno su i igraci Arsenala mislili kao i ja, da ce s lakocom dobiti Partizan.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Zasluženo.
Arsenal igra sa 5% snage i to im se osvećuje.
Arsenal igra sa 5% snage i to im se osvećuje.
...što je više lome to je volim jače...
Što se tiče večerašnje tekme, pobjedu piši, sve ostalo briši. Ali iskren da budem nisam ni očekivao neku veliku pobjedu, Arsenal teško igra pod pritiskom i večeras ih je spasila Partizanova neuigranost i neiskustvo.
YNWA !
- -Paja
- Kontakt:
Crveni karton za Sagnu je jasan plan da se Arsenal sto vise oslabi kako bi bio eliminiran, znaju ti korumpirani lopovi da cemo mi imati bar jednog igraca iz prve postave out zbog povreda sad nam Sagnu suspenduju!
Treba bojkotovati ovo smijesno takmicenje!
Treba bojkotovati ovo smijesno takmicenje!
Dio Arsenala
Sad Wenger neka gleda u leđa Šaktaru i neka se moli za povoljan ždrijeb...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Trebao je i Ilić dobiti crveni karton jer je koračao zelenom površinom Emirates stadiona kada je najbolji lijevi bek svijeta Gibbs povrijedio članak. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Tako je kralju zadnji igrac odbrane dobija priznanje kad srusi igraca ne znam kakva je budala izmislila crveni karton. Vjerovatno onaj korumpirani Platini 

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Pa apsolutno je svejedno koji si u grupi jer veoma jake i teške protivnike možeš dobiti iako si prvi. Meni ide to na živce što smo vrlo lahko mogli igrat Europa ligu ove godine. I ne znam kako je Wenger stavio RvPa da igra sredinu. RvP nije polušpica ni veznjak, nit će ikad bit, a centralne vezne igraju dva zadnja vezna. Nikad lošiju postavu i taktiku od Wengera nisam vidio.Saurman je napisao/la:Sad Wenger neka gleda u leđa Šaktaru i neka se moli za povoljan ždrijeb...
YNWA !
- -Paja
- Kontakt:
U ovakvoj situaciji nema potrebe za crvenim. Da se oni drze pravila uvijek ja bi rekao uredu ali da je tu bio neki spanski poluklub napadac bi dobio zuti za simuliranje! Zao mi Gibbsa sto se ozlijedi nemamo srece nikako!VELA je napisao/la:Tako je kralju zadnji igrac odbrane dobija priznanje kad srusi igraca ne znam kakva je budala izmislila crveni karton. Vjerovatno onaj korumpirani Platini
Dominacija je neminovnost!
Dio Arsenala
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Partizan je bio bolji 

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.