S one strogo navijacke strane isti klub u gostima

Moderator/ica: GracanicaAA
Istog sam misljenjadinodino2019 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 13:31Odmah sada zelim najjaceg moguceg protivnika kuci, da napunimo stadion i ispadnemo iz tog Kupa. Mi smo ocito zaboravili da smo 3 liga i da nemamo fond igraca da igramo na dva fronta. Podsjeticu vas da na proljece imamo najtezi raspored i da se u zimskoj pauzi moramo dodatno pojacat, jer ove sezone ne smijemo nista prepustiti slucaju. Gostujemo Mosevcu, Borcu Jelah, Bosni, Kolini, Famosu, sve ekipama iz vrha tabele
Svaka ti je na mjestu ali de zamisli euforije u Zenici na uzvratnoj utakmici četvrtfinala kupa protiv ovih smradova s šugavice s pozitivnim rezultatom iz prve utakmice.dinodino2019 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 13:31Odmah sada zelim najjaceg moguceg protivnika kuci, da napunimo stadion i ispadnemo iz tog Kupa. Mi smo ocito zaboravili da smo 3 liga i da nemamo fond igraca da igramo na dva fronta. Podsjeticu vas da na proljece imamo najtezi raspored i da se u zimskoj pauzi moramo dodatno pojacat, jer ove sezone ne smijemo nista prepustiti slucaju. Gostujemo Mosevcu, Borcu Jelah, Bosni, Kolini, Famosu, sve ekipama iz vrha tabele
Vrati se buraz u realnost malo, kakvo cetvrtfinale i kakvi bakraciPonosniSmogovci je napisao/la: ↑16 nov 2022, 16:25Svaka ti je na mjestu ali de zamisli euforije u Zenici na uzvratnoj utakmici četvrtfinala kupa protiv ovih smradova s šugavice s pozitivnim rezultatom iz prve utakmice.dinodino2019 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 13:31Odmah sada zelim najjaceg moguceg protivnika kuci, da napunimo stadion i ispadnemo iz tog Kupa. Mi smo ocito zaboravili da smo 3 liga i da nemamo fond igraca da igramo na dva fronta. Podsjeticu vas da na proljece imamo najtezi raspored i da se u zimskoj pauzi moramo dodatno pojacat, jer ove sezone ne smijemo nista prepustiti slucaju. Gostujemo Mosevcu, Borcu Jelah, Bosni, Kolini, Famosu, sve ekipama iz vrha tabele
dinodino2019 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 13:31Odmah sada zelim najjaceg moguceg protivnika kuci, da napunimo stadion i ispadnemo iz tog Kupa. Mi smo ocito zaboravili da smo 3 liga i da nemamo fond igraca da igramo na dva fronta. Podsjeticu vas da na proljece imamo najtezi raspored i da se u zimskoj pauzi moramo dodatno pojacat, jer ove sezone ne smijemo nista prepustiti slucaju. Gostujemo Mosevcu, Borcu Jelah, Bosni, Kolini, Famosu, sve ekipama iz vrha tabele
Jedna tekma se igra, moze svako sa svakim, znaci mozemo i mi u goste Zrinjskom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.