Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Rajaz je napisao/la: Mi im ovim putem čestitamo na prvoj duploj koju su doživjeli
Potrudio se veceras da se ne vidi na terenu, a igrao finale LPMElloo je napisao/la:Da pohvalim Higuaina covjek je veliki madridista
HZ_ilidzaa je napisao/la:Kup Real Madrid i prijatelji
Nije! Isto kao ni sto nije Ronaldo > Messi.DragonReborn je napisao/la:Nego samo da pitam - da li je:
Zidan > Gvardiola ?
Konačno važan faktor u finalu, čestitke.Virtu4l je napisao/la:Cristiano Ronaldo, otac fudbalske igre
Ne znam zašto nezaslužena? Zar ovako kukavički pristup Juventusa zaslužuje titulu?Saurman je napisao/la:Ne zaslužena titula Reala al' Juventus je bio očajan večeras od te famozne odbrane ostalo samo ime.
Allegri je izgubio finale.Captain4 je napisao/la:Ne znam zašto nezaslužena? Zar ovako kukavički pristup Juventusa zaslužuje titulu?Saurman je napisao/la:Ne zaslužena titula Reala al' Juventus je bio očajan večeras od te famozne odbrane ostalo samo ime.
Guardiala je do savršenstva doveo potpuno novi stil igre, dok Zidane na već postavljene temelje osvaja dvije lige prvaka u dvije godine. Ne osporavam to, ali ipakDragonReborn je napisao/la:Nego samo da pitam - da li je:
Zidan > Gvardiola ?
Zidane > GuardiolaBesic je napisao/la:Zidan je bolji od Gurdiole
neznalice obicne trenutno prikljuceni na haparatimaKaunas je napisao/la:Neko je rekao i da je Alves najbolji bek svih vremena.Torres_9 je napisao/la:a kakve su neznalice tvrdile da juve ima vise sanse jbt, real i bez igre ima najbolju ekipu na svijetu i to debelo u odnosu na druge
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.