Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Već par utakmica zaredom igramo kritično, povrede nisu krive za ovo. Jesu dodatno naštetile, ali igramo kritično drugo poluvrijeme od utakmice protiv Ville.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
valja nam sljedece ljeto prodavati aspasa i l. alberta kao i ove sto smo borinija. pa onda opet dovesti 2 krampa pa i njih naredono ljeto opet pokusati uvaliti nekome, naravno za 3x manju cijenu.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sto ovako nije igrao kod nas
[youtube][/youtube]
Tesko je kad citav tim padne u ocaj,povreda Tourea pa onda Johnson pa Coutinho sve to puno utice na igraca..Odsustvo Coutinha utice puno na Sturridgea to se vrlo lahko moze primjetiti,svi ti silni pasovi iza ledja odbrane i brzo kreiranje sansi...Gerrard je povlacio loptu iz odbrane do Coutinha koji je hranio Sturridgea...Zato i izgledamo ovako jadno bez njega...Gerrard je juce pregorio ostao bez snage nakon 70 minuta igre...

[youtube][/youtube]
Tesko je kad citav tim padne u ocaj,povreda Tourea pa onda Johnson pa Coutinho sve to puno utice na igraca..Odsustvo Coutinha utice puno na Sturridgea to se vrlo lahko moze primjetiti,svi ti silni pasovi iza ledja odbrane i brzo kreiranje sansi...Gerrard je povlacio loptu iz odbrane do Coutinha koji je hranio Sturridgea...Zato i izgledamo ovako jadno bez njega...Gerrard je juce pregorio ostao bez snage nakon 70 minuta igre...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 22 sep 2013, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Maxi je u svojoj zadnjoj polusezoni bio naš najbolji igrač.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- donCorleone1892
- Kontakt:
Lahko je reći nakon loših odigranih utakmica, ove i ove moramo prodati.arsliv je napisao/la:valja nam sljedece ljeto prodavati aspasa i l. alberta kao i ove sto smo borinija. pa onda opet dovesti 2 krampa pa i njih naredono ljeto opet pokusati uvaliti nekome, naravno za 3x manju cijenu.
De malo promisli doveo si ih ovo ljeto prodaš ih sljedeće ljeto ili šta više odmah na zimu, pa nije ovo Fashion Week.
Ako nastave katastrofalno prvo će ih poslati na posudbu pa tek onda ih baciti negdje u Černomorec i Ludogorec

I uvijek mi je bio drag, JokerCarlo je napisao/la:Maxi je u svojoj zadnjoj polusezoni bio naš najbolji igrač.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
A sta ce ba mislit kad se pojavi samo kad izgubimo?donCorleone1892 je napisao/la:Lahko je reći nakon loših odigranih utakmica, ove i ove moramo prodati.arsliv je napisao/la:valja nam sljedece ljeto prodavati aspasa i l. alberta kao i ove sto smo borinija. pa onda opet dovesti 2 krampa pa i njih naredono ljeto opet pokusati uvaliti nekome, naravno za 3x manju cijenu.
De malo promisli doveo si ih ovo ljeto prodaš ih sljedeće ljeto ili šta više odmah na zimu, pa nije ovo Fashion Week.
Ako nastave katastrofalno prvo će ih poslati na posudbu pa tek onda ih baciti negdje u Černomorec i Ludogorec![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- donCorleone1892
- Kontakt:
Onda će za sve to biti kriva glavna čistačica u klubu.Otelo je napisao/la:A sta ce ba mislit kad se pojavi samo kad izgubimo?donCorleone1892 je napisao/la:Lahko je reći nakon loših odigranih utakmica, ove i ove moramo prodati.arsliv je napisao/la:valja nam sljedece ljeto prodavati aspasa i l. alberta kao i ove sto smo borinija. pa onda opet dovesti 2 krampa pa i njih naredono ljeto opet pokusati uvaliti nekome, naravno za 3x manju cijenu.
Ako nastave katastrofalno prvo će ih poslati na posudbu pa tek onda ih baciti negdje u Černomorec i Ludogorec![]()

- donCorleone1892
- Kontakt:
- BeyKopites
- Kontakt:
Mignolet me malo nervira, kao Kenan Hasagić birvaktile
Mnogo čeka sa predajom lopte i mnogo je puta doveo bekove i štopere u nepriliku zbog odugovlačenja i pokušavanja da predribla protivničke igrače, nije to njegov posao.
Kad bi se tu malo iskontrolisao, bio bi gotovo savršen !

Kad bi se tu malo iskontrolisao, bio bi gotovo savršen !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Sa prvog na peto
Doduse samo Arsenal ima 2 boda vise, ostali su na 10 kao i mi.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa to je normalno za prvih 10 kola prvenstva gdje su razlike izmedju klubova oko 2-3b pa se desavaju nagli skokovi i padovi.Kasnije dolazi zaostajanje il odvajanje od grupe.gaston je napisao/la:Sa prvog na petoDoduse samo Arsenal ima 2 boda vise, ostali su na 10 kao i mi.
Start je bodovno odlican.Ja sam zelio da u prvih 10-ak kola budemo u nekoj jednakosti sa favoritima za titulu a to jesmo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma 5 puta vise bodova nego prosle sezone u ovo vrijeme, nego onako mi zao nesto, jucer bas bio fin pogled na tabelu a sad..Otelo je napisao/la:Pa to je normalno za prvih 10 kola prvenstva gdje su razlike izmedju klubova oko 2-3b pa se desavaju nagli skokovi i padovi.Kasnije dolazi zaostajanje il odvajanje od grupe.gaston je napisao/la:Sa prvog na petoDoduse samo Arsenal ima 2 boda vise, ostali su na 10 kao i mi.
Start je bodovno odlican.Ja sam zelio da u prvih 10-ak kola budemo u nekoj jednakosti sa favoritima za titulu a to jesmo.

I meni al haj primili smo manje golova u 5 utakmnica nego United u 62 minutegaston je napisao/la:Ma 5 puta vise bodova nego prosle sezone u ovo vrijeme, nego onako mi zao nesto, jucer bas bio fin pogled na tabelu a sad..Otelo je napisao/la:Pa to je normalno za prvih 10 kola prvenstva gdje su razlike izmedju klubova oko 2-3b pa se desavaju nagli skokovi i padovi.Kasnije dolazi zaostajanje il odvajanje od grupe.gaston je napisao/la:Sa prvog na petoDoduse samo Arsenal ima 2 boda vise, ostali su na 10 kao i mi.

Ma 5 puta vise bodova nego prosle sezone u ovo vrijeme, nego onako mi zao nesto, jucer bas bio fin pogled na tabelu a sad..
[/quote]
I meni al haj primili smo manje golova u 5 utakmnica nego United u 62 minute
[/quote]
Ima i tog

I meni al haj primili smo manje golova u 5 utakmnica nego United u 62 minute

Ima i tog

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Opet razne gluposti na temi. Prosle polusezone kada smo igrali odlicno, a rezultati bili losi, govorili ste da su rezultati najvazniji. Ove, kada igramo nesto losije, da li je takticki ili ne ( nije bitno ), govorite kako nam je igra katastrofa a zanemarujete cinjenicu da smo na vrhu tabele.
Dosta i mene to nervira, ali ljudima nikada ne ugoditi.OTNYS_YNWA je napisao/la:Opet razne gluposti na temi. Prosle polusezone kada smo igrali odlicno, a rezultati bili losi, govorili ste da su rezultati najvazniji. Ove, kada igramo nesto losije, da li je takticki ili ne ( nije bitno ), govorite kako nam je igra katastrofa a zanemarujete cinjenicu da smo na vrhu tabele.
Ali, primetan je pad u igri, i sreca pa imamo ovakav raspored, pa do Arsenala realno imamo ok utakmice, a prva ide sa ocajnom ekipom Sunderlanda. To mora da se dobije, i stize Suarez, jednostavno idealno. Jedan blow out bi bio pozeljan, da se dignu malo na noge, da se poveca samopouzdanje, poprilicno jalovo deluje napad u poslednje dve tekme, pa i tri, mada se protiv Utd i nije napadalo, ali protiv Swansea i Svetaca smo bili pogubljeni u napadu, niko nije znao sta ce sa loptom. Nedostatak kreacije, Coua nema, a ni Suareza, ali druga prica ce biti sa obojicom na terenu, pogotovo sa samo Suarezom.
Moses me za sada odusevljava, moze sve sa loptom, samo nedostaje mu fitnes, brzo se umori...
Inace, ja sam srecan sa osvojenim bodovima, nikad bolji start, i mozda je i bolje sto smo izgubili, da se trgnu malo, poraz bi dosao ranije ili kasnije...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Poraz nisam ocekivao protiv Southa, ali eto, desilo se. Kljucni igraci fale, nemamo ni te sirine na klupi, stoperi nam igrali na beku.. Svasta nesto. Uglavnom, kao sto ti rece @Paradajz, start je odlican, a poraz neka bude samo lekcija.
Evo trenutno uzimam za primjer navijace Utd-a. Ekipa koja se svake sezone bori za titulu od mogucih 15 ima 7 a mi kojima je primarni cilj LP imamo 10 od 15 i opet ima junaka koji se javljaju i nesto kude ekipu.Naravno, nije to prelijepa igra, ali je igra koja je zasad donijela 5 buda vise bodova nego u ovo vrijeme prosle sezone.Sta bi onda trebali đavoli da se vješaju
Nego uzivajte dok smo u igri za primarni cilj 

Lud je onaj kome nije drago sto mi imamo 10 bodova od mogucih 15 . Al' je isto lud onaj koji misli da smo mi igrali blizu onog kako mi svi znamo da ova ekipa moze . Kritiku sam dao Lucasu jer njega smatram boljkom koja nas kosta u napadackom smislu , a brat bratu nije ni najbolje defanzivni vezni ni kad su u pitanju defanzivni poslovi . Opet ponavljam kad bi trcao kao prije par sezona i ne dao da nas pretrcavaju kako su nas ekipe pretrcavale u ovih zadnjih par utakmica nista vise ni ne treba od njega .