Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Manchester United F.C.
Moyes je bolji od Mourinha,Hiddinka,Capela,Lipija zajedno
Pozitivna osobina vašeg kluba: Marketinška pokrivenost.
Negativna osobina vašeg kluba: Arbitarna korupcija.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Negativna osobina vašeg kluba: Arbitarna korupcija.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hoce li Falcao biti spreman za Arsenal?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- OnlyUnited
- Kontakt:
Rafael and Rafael Falcao return to training at Man United... (espnfc)
- Ed Woodward for Prime Minister !
Odlicno, Falcao od pocetka, RvP malo nek' odmori, kritican je u zadnje vrijeme.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- OnlyUnited
- Kontakt:
Mislim da od toga nema nista, te da ce RVP dok je zdrav biti prvi izbor, nazalost. Radamel ce vjerovatno dobiti neku minutazu, te u tom vremenu mora pokazati mnogo toga, da bi imao bilo kakvu sansu.
Robin van Persie will take no part in Holland’s friendly against Mexico this week after Guus Hiddink confirmed he is suffering from a minor injury.OnlyUnited je napisao/la:Mislim da od toga nema nista, te da ce RVP dok je zdrav biti prvi izbor, nazalost. Radamel ce vjerovatno dobiti neku minutazu, te u tom vremenu mora pokazati mnogo toga, da bi imao bilo kakvu sansu.

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Michael Carrick has scan after Manchester United midfielder picks up groin injury on England duty after only just returning
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... paign=1490" onclick="window.open(this.href);return false;
Puskás Award
glasajte za RvP GOL protiv Spanije

http://www.fifa.com/ballon-dor/puskas-a ... candidates" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... paign=1490" onclick="window.open(this.href);return false;
Puskás Award
glasajte za RvP GOL protiv Spanije

http://www.fifa.com/ballon-dor/puskas-a ... candidates" onclick="window.open(this.href);return false;

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Januzaj i Fella u pocetnom, Blind protiv Meksika te ADM protiv Hrvatske..
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 12 nov 2014, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Uf koliko je Januzaj sebičan 

Hocel vec narod shvatit da je ovo djete promasaj od igraca,ako prodaju matu ostave januzaja nek idu u tri lijepe
- OnlyUnited
- Kontakt:
Decko je na pragu prvog tima Uniteda te igra za jednu od najperspektivnijih repki. Ja bih rekao da ima nekog potencijala, samo je jos mlad da bi konstantno pruzao vrhunske partije. Sigurno da je od pocetka sezone u nekoj krizi sto se forme tice, te trebat ce vjerovatno odredjeni period, povoljni rezultati kluba da bi digao samopouzdanje i bar min. opravdao ocekivanja.
Da decko je kriminalan haman pa svaku utakmicu,pegla,gusi,centarsut nula,usporava akcije dok se odluci da da loptu vrati se i napadac protivnicke ekipe a ne odbranaOnlyUnited je napisao/la:Decko je na pragu prvog tima Uniteda te igra za jednu od najperspektivnijih repki. Ja bih rekao da ima nekog potencijala, samo je jos mlad da bi konstantno pruzao vrhunske partije. Sigurno da je od pocetka sezone u nekoj krizi sto se forme tice, te trebat ce vjerovatno odredjeni period, povoljni rezultati kluba da bi digao samopouzdanje i bar min. opravdao ocekivanja.
Evo večeras je naprimjer najbolji igrač Belgije, bolje odigrao i od Hazarda, al hajd nije ova utakmica neko mjerilo.tajger je napisao/la:Hocel vec narod shvatit da je ovo djete promasaj od igraca,ako prodaju matu ostave januzaja nek idu u tri lijepe
19 mu je godina, sigurno ce jos mnogo napredovat. Zna iritirat ovim šutevima kad ima priliku dodat, što je najgore ti šutevi završe na tribini, ali ima zaista fenomenalnih poteza, neka njega još dugo, dugo.
Neka njega samo jos mu treba da bude starterDevi1 je napisao/la:Evo večeras je naprimjer najbolji igrač Belgije, bolje odigrao i od Hazarda, al hajd nije ova utakmica neko mjerilo.tajger je napisao/la:Hocel vec narod shvatit da je ovo djete promasaj od igraca,ako prodaju matu ostave januzaja nek idu u tri lijepe
19 mu je godina, sigurno ce jos mnogo napredovat. Zna iritirat ovim šutevima kad ima priliku dodat, što je najgore ti šutevi završe na tribini, ali ima zaista fenomenalnih poteza, neka njega još dugo, dugo.
Asistencija

Blind zabio za Nizozemsku. Samo da se Di Maria ne povrijedi veceras, Argentince kao da fudbal uopste ne zanima veceras.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Di marija nastavlja biti kriminalan
Ne lupetaj vise, dosta te je.tajger je napisao/la:Di marija nastavlja biti kriminalan
Ciji god da si ubaceni element boli me neka stvar. Citava ekipa Argentine je veceras bila za qrc, jedini koji mozda mogu dobiti prolaznu su Messi i Di Maria (onaj pas za Teveza je cista genijalnost), bez motiva su oboica podijelili par dobrih lopti i odigrali sasvim korektnu utakmicu. To sto ti ne gledas tekmu a lupas onako jer si vidio da nije dao gol nije moj problem i ne moramo mi ovdje citati postove likova koji se satro predstavljaju kao navijaci Uniteda a samo pljuju i pljuju. Nije tacno da je veceras bio los, kao ni u prethodnim utakmicama. Nije bio na nivou Evertona ili Leicestera, ili onda protiv Njemacke, ali nemoj se glupirati ako i ne gledas tekmu. Vidimo svi da uopste nisi navijac Uniteda nego kompleksas kojem je samo dosadno u zivotu pa pravi acconte i lazno se predstavlja, samo pljujes konstantno a sto te odaje je da to radis i kada uopste ne treba, kao sada recimo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ves Braun: Najgluplji fudbaler sa kojim sam igrao? Mora biti da je Anderson.
Šaljiva marketinška akcija Sanderlenda obila se o glavu ni krivom ni dužnom Andersonu. Poslednje što mu je posle silnih kritika na račun njegove kilaže i forme bilo potrebno jeste i da ga neko nazove glupim. A upravo je to uradio njegov bivši saigrač iz Mančester junajteda Ves Braun, koji sada fudbalski hleb zarađuje u taboru crnih mačaka.
Ali dobro pamti i eru na Old Trafordu, pa bez mnogo dvoumljenja kaže da je Rajan Gigs najbolji fudbaler sa kojim je igrao, Kristijano Ronaldo najvredniji i najveštiji, a Anderson – najgluplji! Naime ne pitanje ko je najmanje inteligentan igrač sa kojim je trenirao Braun imenuje baš Brazilca koji je sada na pozajmici u Fjorentini.
"Ne mogu da govorim o ljudima iz Sanderlenda, jer bi to moglo da mi se osveti, pa ću reći Anderson. Samo zato što sam četiri godine proveo sa njim, a iskreno mislim da ni sada ne govori engleski jezik", surovo se našalio Braun.

Ali što jest jest,ovi latinosi fakat ne znaju beknut engleski,a toliko godina igraju u Engleskoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.