Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Nadam se da ćete u sljedećem kolu namiriti Topalčije. 

Strootman na klupi veceras,hmmm..inace,koliko su pouzdane price da je nas u januaru...odakle to generalno potice???
A nas Mire fantastican ponovo
P.S. evo udje Kevin u igru
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
Pa sa ss.bajasko__ je napisao/la:Strootman na klupi veceras,hmmm..inace,koliko su pouzdane price da je nas u januaru...odakle to generalno potice???

Najuticajniji medij na balkanu

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Potiče iz Van Gaalovog odnosa prema njemu, on mu je bio jedan od glavnih igrača u repki, a tu njegovu želju su prenijeli i svi pouzdaniji engleski mediji, jasno je da će se on pokušati dovesti, zavisi samo od njegovog zdravlja 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Treba biti realan, LvG je opsjednut Strootmanom, mnogi pouzdani izvori su isli tako daleko i govorili kako bi ovaj vec bio igrac Uniteda da se nije desila ona povreda. Jednostavno ga obozava a njih dva imaju odlican odnos. Siguran sam da ce United pokusati da ga dovede, i kada je odlazio iz PSVa smo se povezivali s njim ali tada do transfera nije doslo.gaston je napisao/la:
Pa sa ss.ba![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Pa znam ja to sveRooney88 je napisao/la:Treba biti realan, LvG je opsjednut Strootmanom, mnogi pouzdani izvori su isli tako daleko i govorili kako bi ovaj vec bio igrac Uniteda da se nije desila ona povreda. Jednostavno ga obozava a njih dva imaju odlican odnos. Siguran sam da ce United pokusati da ga dovede, i kada je odlazio iz PSVa smo se povezivali s njim ali tada do transfera nije doslo.gaston je napisao/la:
Pa sa ss.ba![]()

Samo sam se našalio

Cudo me nisi nazvao provokatorom

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ne mora ti se stalno ponavljati.
To se zna, top 5 provokatora na pdf-u EPL-a.

Yebote zar nemamo dovoljno povreda, pa jos treba da dovedemo Strootmana koji se tek oporavio ili Vidala koji muku muci s tim povredama? Prvo sto moramo gledat od sada je da dovodimo igrace koji nisu skloni povredama. Jaki, stabilni igraci koji ce odigrat manje-vise sve utakmice nam trebaju.
Podrzavam van Gaala, ali ne treba mu se dozvolit da dovodi brdo Holandjana. Odma ga treba zaustavit u toj namjeri.
Podrzavam van Gaala, ali ne treba mu se dozvolit da dovodi brdo Holandjana. Odma ga treba zaustavit u toj namjeri.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ucio sam od najboljegBelmin6 je napisao/la:Ne mora ti se stalno ponavljati.

Ko brat Benitez nekadCartman je napisao/la:Yebote zar nemamo dovoljno povreda, pa jos treba da dovedemo Strootmana koji se tek oporavio ili Vidala koji muku muci s tim povredama? Prvo sto moramo gledat od sada je da dovodimo igrace koji nisu skloni povredama. Jaki, stabilni igraci koji ce odigrat manje-vise sve utakmice nam trebaju.

Onda kada sam te nazvao i zasluzio si valagaston je napisao/la:Cudo me nisi nazvao provokatoromRooney88 je napisao/la:Treba biti realan, LvG je opsjednut Strootmanom, mnogi pouzdani izvori su isli tako daleko i govorili kako bi ovaj vec bio igrac Uniteda da se nije desila ona povreda. Jednostavno ga obozava a njih dva imaju odlican odnos. Siguran sam da ce United pokusati da ga dovede, i kada je odlazio iz PSVa smo se povezivali s njim ali tada do transfera nije doslo.gaston je napisao/la:
Pa sa ss.ba![]()

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Da je ponoviti onu utakmicu protiv arsenala kada su cleverly young i jos je bilo panjeva dobili arsenal 8-2 tada je rvp jos u arsenalu igrao 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Anderson i Cleverley dominirali sredinom yebote.

Anderson je tada dokazao svoj kvalitet.Belmin6 je napisao/la:Anderson i Cleverley dominirali sredinom yebote.![]()

Tada je valjao, priznajem.
Nego slucajno pogledam dole ove korisnike online, kad naš stari Vojvoda.
Vojvodo, šta ti je bolan ? Zar smo tako bezobrazni, pa nam neceš koju pametnu napisati ?

Vojvodo, šta ti je bolan ? Zar smo tako bezobrazni, pa nam neceš koju pametnu napisati ?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Čitam ja stalno te neke meni bitne teme.Belmin6 je napisao/la:Tada je valjao, priznajem.![]()
Mora da priznam da sam ljut kad se sjetim kako su se mnogi ponašali prošle sezone kada je u pitanju Moyes, a sada se van Gaalu bez ikakvog povoda bezgranično vjeruje iako raspolaže sa daleko kvalitetnijim sastavom. Za njega kao ima vremena a onog se već tjeralo u oktobru.
Nisam oduševljen, ni najmanje.
Eh moj Vojvodo, to ja njima ovdje piše, ali eto ja ispadam kao zaljubljen u tog Moyesa.
Dijelimo mišljenje definitivno, ništa bolji od Moyesa nije, a bolju ekipu ima.
Ali eto, na kraju sezone ce se vidjeti rezultat njegovog rada.
Dijelimo mišljenje definitivno, ništa bolji od Moyesa nije, a bolju ekipu ima.
Ali eto, na kraju sezone ce se vidjeti rezultat njegovog rada.
Open in new tab momcinoBelmin6 je napisao/la:ništa bolji od Moyesa nije, a bolju ekipu ima.

To je tako moj Zdravko, ovaj Svindale. 

Prestani lagat ovaj napaceni narod Unitedovaca. Pomak u igri se vidi, ako to ne vidite onda mi stvarno niste jasni. I nemoj sad da bi zapeli za ovu zadnju tekmu protiv Palacea, takve partije su se desavale i pod Fergusonom. Vazno je sto smo pobjedili.Belmin6 je napisao/la:To je tako moj Zdravko, ovaj Svindale.
Imali smo nevjerovatni peh sa povredama, mnogo novih igraca koji se moraju uigrat, u prve tri tekme smo igrali sa pizdarijom od ekipe, puno negativnosti oko ekipe i igrali smo protiv dvije najjace ekipe, i opet smo u dobroj poziciji za top 4. Ispred Liverpoola i Tottenhama, i vrlo blizu Arsenalu.
U dobroj smo poziciji zato što je konkurencija u teškom qrcu. Ova utakmica protiv CP je bila baš krš, teški. Ne znam što se vratio na 4231, kad se ona baklava taktika odlicno igrala.
Ja necu srati po covjeku, dok se sezona ne završi. Vi ste prošle godine u ovo vrijeme bacali bombe na Moyesa, a sada nikome ništa.
Tu se vidi ko je pravi gospodin.
Ja necu srati po covjeku, dok se sezona ne završi. Vi ste prošle godine u ovo vrijeme bacali bombe na Moyesa, a sada nikome ništa.
Tu se vidi ko je pravi gospodin.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.