Ide Isak vjv na 3. mjesto
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ma taj je lik dio neke krimi organizacije u svrhu pranja para.
Definitivno uz Salaha najproduktivniji dio Liverpulovog napada al et doveli su Etiketu koji ima prošle sezone približno isto šuteva u okvir gola kao i Isak samo što je zabio dva, tri puta manje pa je i logično da Njukaš traži 150 mil funti kad su vidjeli koliko su platili ovog.
Strasna pojacanja Chelsea dovodichily-rz je napisao/la: ↑30 jul 2025, 11:41Terekovci su jaki sa pričom kako su uvalili Maduekea Arsenalu s obzirom da kako kažu nije dovoljno inteligentan i produktivan a imao je više golova od Pedra Neta prošle sezone ili ima jednak učinak kao i Gittens u lošijoj ligi a ovog sad predstaviše kao upgrade na Nonija.
Nek je Noni osvojio CWC medalju jer neće skoro nešto osvojiti, važno je da smo mi njega poslali kući pred samo finale protiv Pariza, koji je lagano izbaacio Arsenal, da završi transfer. Čovjek nam ne treba više budite sretni, mi smo zaradili na njemu skoro duplo u odnosu šta smo platili. Svi sretni, vi zadovoljni Maduekeom, mi sretni što nam dajete pare za Simonsa.chily-rz je napisao/la: ↑30 jul 2025, 11:41Terekovci su jaki sa pričom kako su uvalili Maduekea Arsenalu s obzirom da kako kažu nije dovoljno inteligentan i produktivan a imao je više golova od Pedra Neta prošle sezone ili ima jednak učinak kao i Gittens u lošijoj ligi a ovog sad predstaviše kao upgrade na Nonija.
Simons, Nkunku i Estevao. Sve gemovi.IQ200 je napisao/la: ↑30 jul 2025, 12:23Nek je Noni osvojio CWC medalju jer neće skoro nešto osvojiti, važno je da smo mi njega poslali kući pred samo finale protiv Pariza, koji je lagano izbaacio Arsenal, da završi transfer. Čovjek nam ne treba više budite sretni, mi smo zaradili na njemu skoro duplo u odnosu šta smo platili. Svi sretni, vi zadovoljni Maduekeom, mi sretni što nam dajete pare za Simonsa.chily-rz je napisao/la: ↑30 jul 2025, 11:41Terekovci su jaki sa pričom kako su uvalili Maduekea Arsenalu s obzirom da kako kažu nije dovoljno inteligentan i produktivan a imao je više golova od Pedra Neta prošle sezone ili ima jednak učinak kao i Gittens u lošijoj ligi a ovog sad predstaviše kao upgrade na Nonija.
Ne razumijem sta on radi u Liverpoolu. Nece valjda top5 golman svijeta biti rezerva u klubu.