Stiglo. Hvalareeds je napisao/la:jutro/dan narode, meni je super dan svanuo
p.s. Molio bih ako mogu da mi potvrde da li su su stigle uplate za one koji su se javilicisto da budem siguran....

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Stiglo. Hvalareeds je napisao/la:jutro/dan narode, meni je super dan svanuo
p.s. Molio bih ako mogu da mi potvrde da li su su stigle uplate za one koji su se javilicisto da budem siguran....
super, drug, nema na cemubojler je napisao/la:Brate meni je doslo hvala tireeds je napisao/la:jutro/dan narode, meni je super dan svanuo
![]()
btw koja je ovo poslovnica jel gore kod Taksista ?
I meni hvala ti braco puno. Valjda vratim kad'reeds je napisao/la:jutro/dan narode, meni je super dan svanuo
7021: METALAC VALJEVO - PARTIZAN, 21.00Convicts1988 je napisao/la:Metalac - Partizan , kec 1.20 ?? Znači Partizan je haos loš ove sezone, ima li neko upuceniji ??
Jesu se u Partizanu desile velike promjene otišli skoro svi bitni igrači. Metalac jest prošle sezone solidno odigrao, ostali skoro svi igrači. Ali mislim da ih Metalac neće dobiti 10 razlike što ima u ponudi u Premieru tako da ovaj H2 nije loše probati po kv 1.7.Convicts1988 je napisao/la:Metalac - Partizan , kec 1.20 ?? Znači Partizan je haos loš ove sezone, ima li neko upuceniji ??
Partizan ce igrati sa 7-8 igraca u rotaciji jer ne igraju Andric i Muric.Civa je napisao/la:Jesu se u Partizanu desile velike promjene otišli skoro svi bitni igrači. Metalac jest prošle sezone solidno odigrao, ostali skoro svi igrači. Ali mislim da ih Metalac neće dobiti 10 razlike što ima u ponudi u Premieru tako da ovaj H2 nije loše probati po kv 1.7.Convicts1988 je napisao/la:Metalac - Partizan , kec 1.20 ?? Znači Partizan je haos loš ove sezone, ima li neko upuceniji ??
Priča se da Real šalje ponudu za LuokuSlevinKelevra je napisao/la:Na Bjelorusiju je kvota bila nekih 1.20![]()
Evo ja imam na listicu Al Rayyan 1,14 kvota 55. minuta 0:0 i Rusija u17 1,06 kvota 48 minuta 0:0. Na jednom od ta dva moram pasti.SlevinKelevra je napisao/la:Na Bjelorusiju je kvota bila nekih 1.20![]()
Neces razbojniceEmirTM87 je napisao/la:Evo ja imam na listicu Al Rayyan 1,14 kvota 55. minuta 0:0 i Rusija u17 1,06 kvota 48 minuta 0:0. Na jednom od ta dva moram pasti.SlevinKelevra je napisao/la:Na Bjelorusiju je kvota bila nekih 1.20![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.