Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Samo da spomenem, Flamini asistent za izjednacenje. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kakav skok Flaminija kod gola, ne vjerujem nane mi da je on capable za ovo. 

Sve na stranu al ovaj vas Flamini je budaletina nevidenih razmjera. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
https://www.google.ba/search?q=steve+bo ... B580%3B386" onclick="window.open(this.href);return false;QUARTERBACK je napisao/la:Gdje je slika koja to dokazuje?Zip je napisao/la:Oj suncee vam yebem, pa ko milione dobija i za sta ih dobija
Ovo vise nije slucajnost.. Ovo je definitivno najgori Arsenal unazad 10+ godina, pa i pobjedili ovde..
Ovo je katastrofa ljudi moji.. Sunce vam yebemm, ima li iko mudaaa u ovoj ekipi??? Ikooo mudaaa.. Siluju nas svi ko stignuuu.. Ovoo je aramotaa na sa je Arsenal spaoo..
Citav zivot pratim Arsenal, ocelavioo sam zbog njih... Al ovo je jedno veliko NISTA, fujjj
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 21 dec 2014, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Odmah novi ugovor!bega_afc je napisao/la:Samo da spomenem, Flamini asistent za izjednacenje.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma dobijate ovo do kraja, prvu pravu šansu koju napravite zabit ćete, ako naleti koji prekid još bolje.
Dok jos nije pocelo da sudiji jeb.em tetku.
@Anele, IMPROVED.
@Anele, IMPROVED.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ono kad ocelavisZip je napisao/la:https://www.google.ba/search?q=steve+bo ... B580%3B386" onclick="window.open(this.href);return false;QUARTERBACK je napisao/la:Gdje je slika koja to dokazuje?Zip je napisao/la:Oj suncee vam yebem, pa ko milione dobija i za sta ih dobija
Ovo vise nije slucajnost.. Ovo je definitivno najgori Arsenal unazad 10+ godina, pa i pobjedili ovde..
Ovo je katastrofa ljudi moji.. Sunce vam yebemm, ima li iko mudaaa u ovoj ekipi??? Ikooo mudaaa.. Siluju nas svi ko stignuuu.. Ovoo je aramotaa na sa je Arsenal spaoo..
Citav zivot pratim Arsenal, ocelavioo sam zbog njih... Al ovo je jedno veliko NISTA, fujjj

kraljuu

Nisi se valjda kladio na njih?Zip je napisao/la:Oj suncee vam yebem, pa ko milione dobija i za sta ih dobija

Uvijek podrzavati ARSENAL pa makar i u ligi Evrope igrali
al ove igrace, ovo treba protjeratii... ovam looserpoolu nismo ni do koljenaa...
a ovi yebeni navijaci samo znaju dvije yebene pjesme za dva invalidaa "ooo santi cazorlaa" i " nana giruu"
Oni da gledaju kako im ova dva klipane yebu zenuu, oni bi opett pjevalii "oooo Santii cazorlaaa" pa ima li iko muda i od nas navijaca da kaze DOSTAA... MI smo svi ovde bez mudaaa... I nek nas yebuuu

a ovi yebeni navijaci samo znaju dvije yebene pjesme za dva invalidaa "ooo santi cazorlaa" i " nana giruu"
Oni da gledaju kako im ova dva klipane yebu zenuu, oni bi opett pjevalii "oooo Santii cazorlaaa" pa ima li iko muda i od nas navijaca da kaze DOSTAA... MI smo svi ovde bez mudaaa... I nek nas yebuuu
Ti pratiš Arsenal čitav život i tako pričaš. Ne vjerujem ja nešto u to
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kaze Ziru: Ja cu jos malo jeb.avat i odo.
Ma jok drug, ne kladim se ja nikad na Arsenal... neg sam poludiooologme je napisao/la:Nisi se valjda kladio na njih?Zip je napisao/la:Oj suncee vam yebem, pa ko milione dobija i za sta ih dobija

tesko ovo gledatii, nemocnooo pravoo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
joj girouda pobi ove hudnike 

To trebaa da aplaudiram igracimaa nakon one utakmice protiv Stoka, protiv Dortmunda, protiv ovih sada, protivv... ???Zato sto sutimo, nama ce ovo biti normalno i postalo je normalno, kao tebi.. ti koji nisi rodjeni pobjednik i koji podrzavaa sto mu se nad klubom pisaju svakakvi igraci i timovitopnik1 je napisao/la:Ti pratiš Arsenal čitav život i tako pričaš. Ne vjerujem ja nešto u to
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 21 dec 2014, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo se moglo radit i van terena, kradu vrijeme.
Mnogo losi prekidi Aleksisa.
Mnogo losi prekidi Aleksisa.
Joj ove curice Sterlinga 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!

Crveni za Sterlinga.
Zadnja izmjena: bega_afc, dana/u 21 dec 2014, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ja Poljaka idiota.

Oj odbrane .......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.