Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Joj ovih spijuna sto ih salje premier. Cekamo onog da na nam postavi dobitni od 20 milja ... ubo liberec dvojku liverpool x
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Razumijem ja tebe druže, fino bi bilo 500km umnožiti koji put, a šta ako krene po zlu i odmah se padne na tiketu, eh to je onda sve ispočetka
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Fine kvote skidoh na zadnja 2 listića, Tottenhem primi u 82. min izjednačujući go, Marsej od 30+ šuteva izgubi od Libereca koji je uputio 1 šut u okvir gola, ali i to je fudbal

reeds čestitke

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
gonzales je napisao/la:Razumijem ja tebe druže, fino bi bilo 500km umnožiti koji put, a šta ako krene po zlu i odmah se padne na tiketu, eh to je onda sve ispočetka
Jeste. Ipak treba se probati. Kolko puta neko dobije listić sa 20 parova ili 16. Nek ostavi 320km i plati nesta sto je važno ostalo nek halali. Vjeruj mi da je to pravi put. Kapital je Kapital
Kakav Spion PremierePremiere?
PodrzavamTheChief je napisao/la:Takođerpinoglavi je napisao/la:Jos jednom i Moldeu i Ajaxu se sjetim najmilijih

- fanatic1991
- Kontakt:
zadnji kes neslavno prodje

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako ih brat uze, svaka cast!!!!!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
cijeli dan razmisljam dal da igram paok daje gol i da propustim augsburg .... i uradim bas ono sto nisam trebao i kiks
euroliga moze samo na golove da se igra i nista drugo
anderlechta se sjetit treba a bome i augsburga
euroliga moze samo na golove da se igra i nista drugo
anderlechta se sjetit treba a bome i augsburga

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
SAMO ČELIK !
Dobro jutro dobri ljudiiii
Jutro Meštrebojler je napisao/la:Dobro jutro dobri ljudiiii

Danas cemo ga proanalizirat vala jenu kvotu 10 da oderemomdeebosna je napisao/la:Jutro Meštrebojler je napisao/la:Dobro jutro dobri ljudiiii

Ja sam nesto probrao...
Ali svakako cu odigrati tvoj prijedlog

znas kako napisem ono sve sto je tu da cisto raja znaju kakva je situacija ko fali ko je u kakvim **** mozda ce nekome pomoc da se predomisli il nesto kad bude igro il ono ako bas nema neke ideje moze nesto i moje ispratit i onda aBd prodje bude finomdeebosna je napisao/la:Ja sam nesto probrao...

Recimo sinoc Dortmund...pisao sam u srijedu o tome i jos neki clan je jucer napisao da ce BVB krenuti bez 5 provtimaca...taj par smo svi izbjegli osim koje igrao 1x iili ddg...inace bi bilo na svakom drugom tiketu pobjeda gosta.
Liberec da ce dati gol itd itd....super sto ima takvih poput tebe da skrene paznju na takve stvari...vecinom vidimo dobra kvota i znamo kakva je momcad i to je to ali dosta toga utice na ishod...
Liberec da ce dati gol itd itd....super sto ima takvih poput tebe da skrene paznju na takve stvari...vecinom vidimo dobra kvota i znamo kakva je momcad i to je to ali dosta toga utice na ishod...
Dobro je jutro počelo sa Lopezom.
Hajde Marinee yebo te taj Jet Lee
Hajde Marinee yebo te taj Jet Lee

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
jutro/dan narode, meni je super dan svanuo 
p.s. Molio bih ako mogu da mi potvrde da li su su stigle uplate za one koji su se javili
cisto da budem siguran....

p.s. Molio bih ako mogu da mi potvrde da li su su stigle uplate za one koji su se javili

Brate meni je doslo hvala tireeds je napisao/la:jutro/dan narode, meni je super dan svanuo
p.s. Molio bih ako mogu da mi potvrde da li su su stigle uplate za one koji su se javilicisto da budem siguran....

btw koja je ovo poslovnica jel gore kod Taksista ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.