DevilsAdvocate je napisao/la:Treba sacekat prvo da cujemo od Meše sta je sa Bicakcica,Kruinica,Cimirota koji su se morali naci na ovom spisku kao i Bajica i Hodzica zasto im se nije pruzila sansa u A timu , pa ako ne bude imo validno obrazlozenje, onda mu **** mater xD
Tako je, mada je on to sam vec trebao obrazloziti.
MESA me jos jedanput razocarao, osim ako ne opravda ta nepozivanja pojedinih igraca...
Nadam se da cemo bar napokon imati igru, kakvu takvu...do sada je nismo imali i to je moja najveca zamjerka trenutnom selektoru...
Najvise mi je zao Krunica - fakticki se Mesa sprda s momkom i to je jako "nisko" s njegove strane, za Cimirota kontam da je ipak do povrede, inace bi ga zvao 100%...za Bicu mi nikako nije jasno...
Za Hajrovica, Medu i Mujdzu razumljivo sto ih nije pozvao, za sada je to u redu...ali je nejasno otkud medju pozvanima Anicic i neka dr.lica, ako mu liga jos nije pocela, a bajg hoces da probas neke igrace, itd...
Mateo Susic - desni bek nam treba i u redu je sto ga je pozvao, da vidimo sta moze ponuditi.
Mnogo pitanja, malo odgovora...nadam se da ce na dobro ispasti...
A valjda je napokon jasno zasto se VAHA nije htio latiti posla u NSBiH...mislim oduvijek je jasno bilo, ali eto.