BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

sorcnapruge
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la sorcnapruge » 18 sep 2012, 22:55

S-Y-L-A-R je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Čestitke na pobjedi, treba probat sad Cityju iščupat bar bod.
Ma ako neko ovome Cityu može bodove uzeti, to je onda Borussia.Odbrana im je smiješno izgledala(samo je Hart problem).Samo mirno i na kontre i da Mancini pošalje poklon u vidu Nastasića ili nekog sličnog :lol:
Ma poslije ovoga veceras Hart ce biti u qrcu...samo da tako i ostane do naseg dvoboja :D

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 18 sep 2012, 22:56

Moze li mi neko opisat igru u drugom poluvremenu,molim vas???? Ne znate kako je **** osjecaj kad uspijes odgledat samo 20 minuta i sve linkovi pocnu zay.ebavat...pa ti cekaj premier kladionicu 663 da izbaci rezultat... :D :D :D :D :D

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 18 sep 2012, 22:58

Cestitke na probijanju leda ove sezone u Ligi prvaka. Dobro je sto je druga utakmica u gostima protiv Citya, koji ce imati imperativ pobjede provit BvB sto BvB itekako moze iskoristiti i odigrati opusteno s obzirom na rezultate prvog kola.

Tu BvB ima sansu da odradi posao, po meni ne bi bilo iznenadjenje pobjeda BvB-a u Manchesteru jer nisu bez razloga prvak Njemacke. Vidjela se nervoza u ovoj utakmici, ali smatram da ce BvB u narednim utakmicama igrati sve bolje.

Sretno u nastavku i da BvB prodje ovu grupu, kao i ostala 2 predstavnika iz BL.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 18 sep 2012, 22:59

Eto ga! :D

Malo sam pratio, stream mi je puno kašljucao, ali vidio sam dovoljno da mogu reći kako igra nije bila čemu.
Al yebo igru, bodovi su tu, i što je još važnije, samopouzdanje!

Siti je slaba ekipa, može im se otući bod tamo komotno.
24.04.1991.
Stern des südens

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 18 sep 2012, 23:00

sorcnapruge je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Čestitke na pobjedi, treba probat sad Cityju iščupat bar bod.
Ma ako neko ovome Cityu može bodove uzeti, to je onda Borussia.Odbrana im je smiješno izgledala(samo je Hart problem).Samo mirno i na kontre i da Mancini pošalje poklon u vidu Nastasića ili nekog sličnog :lol:
Ma poslije ovoga veceras Hart ce biti u qrcu...samo da tako i ostane do naseg dvoboja :D
Nadam se, iako su oni zreli za "nabijanje" i sa Hartom u top formi ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 18 sep 2012, 23:07

gorstak je napisao/la:Eto ga! :D

Malo sam pratio, stream mi je puno kašljucao, ali vidio sam dovoljno da mogu reći kako igra nije bila čemu.
Al yebo igru, bodovi su tu, i što je još važnije, samopouzdanje!

Siti je slaba ekipa, može im se otući bod tamo komotno.
Mah, Dortmund moze uzeti bodove i protiv reala, samo da odigra na nivou.
Nije ti ni Real nesto posebno. Veceras jesu dali tri gola ali odbrana Citya je bila tragikomicna.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 18 sep 2012, 23:12

Tanko, tanko, tanko. Jest da su i oni dosli po bobu i skoro je odnijeli kuci, ali isto ko i protiv leverkuzena previse meljamo. Postali smo ko arsenal, hocemo da se usetamo u gol. Kopljanici su mogli veceras i do pobjede, malo nas je i sreca pomazila i Weidi nas cupao i bio bez felera :mrgreen: , cak su po meni c.ifuti imali i bolje sanse za gol nego mi.
Lewa i pored postignutog gola slab veceras skroz. Treba mu dati oskara za meljanje :evil: . I ne znam sto izmisljamo toplu vodu, Kuba pogadja penale po Poljskoj, a nama suta Humels :roll:

Igru brisi, bodove pisi i daj tog HSV-a da ih pobucamo 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 18 sep 2012, 23:15

anelkabvb je napisao/la:Ja bih veceras bio prezadovoljan sa pobjedom od 1-0...najbitnije da se starta sa 3 boda,ni igra mi nije pretjerano vazna...prosle godine smo igrali za oko al slabo za bodove....HEJA BVB
Rekoh vam ja danas.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 18 sep 2012, 23:22

kraljttbvb je napisao/la:Tanko, tanko, tanko. Jest da su i oni dosli po bobu i skoro je odnijeli kuci, ali isto ko i protiv leverkuzena previse meljamo. Postali smo ko arsenal, hocemo da se usetamo u gol. Kopljanici su mogli veceras i do pobjede, malo nas je i sreca pomazila i Weidi nas cupao i bio bez felera :mrgreen: , cak su po meni c.ifuti imali i bolje sanse za gol nego mi.
Lewa i pored postignutog gola slab veceras skroz. Treba mu dati oskara za meljanje :evil: . I ne znam sto izmisljamo toplu vodu, Kuba pogadja penale po Poljskoj, a nama suta Humels :roll:

realno od tebe svaka čast,ja sam lično navijao za dortmund,ipak je to njemačka ekipa i prvak,ali definitivno oni imaju nekakav grč kada čuju himnu lige prvaka,jednostavno nije ista ekipa,ali kao što kralj reče bodovi se pišu i to je bitno,mada mislim da ce prije bodove uzeti Realu na Signal i Duna parku nego Man City-u koji je prejak,pokazalo se to i veceras,iako su mogli puno bolje proci da je Mancini malo hrabrijom formacijom započeo.
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 18 sep 2012, 23:32

amel10071988 je napisao/la:
kraljttbvb je napisao/la:Tanko, tanko, tanko. Jest da su i oni dosli po bobu i skoro je odnijeli kuci, ali isto ko i protiv leverkuzena previse meljamo. Postali smo ko arsenal, hocemo da se usetamo u gol. Kopljanici su mogli veceras i do pobjede, malo nas je i sreca pomazila i Weidi nas cupao i bio bez felera :mrgreen: , cak su po meni c.ifuti imali i bolje sanse za gol nego mi.

realno od tebe svaka čast,ja sam lično navijao za dortmund,ipak je to njemačka ekipa i prvak,ali definitivno oni imaju nekakav grč kada čuju himnu lige prvaka,jednostavno nije ista ekipa,ali kao što kralj reče bodovi se pišu i to je bitno,mada mislim da ce prije bodove uzeti Realu na Signal i Duna parku nego Man City-u koji je prejak,pokazalo se to i veceras,iako su mogli puno bolje proci da je Mancini malo hrabrijom formacijom započeo.
City nema sta da traži na Signal Iduni jer u ovom trenutku nije bolja ekipa (kolektivno).Real bi mogao uzeti bod, ali kako igra u gostima i to će biti težak zadatak.BVB je favorit kući protiv svake ekipe pa će biti teško uzeti im bodove.Treba da se oslobode ko da ih je išijas strefio .Ova se grupa mora proć inače propalileo.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 18 sep 2012, 23:40

FRANK RIBERY je napisao/la:

City nema sta da traži na Signal Iduni jer u ovom trenutku nije bolja ekipa (kolektivno).Real bi mogao uzeti bod, ali kako igra u gostima i to će biti težak zadatak.BVB je favorit kući protiv svake ekipe pa će biti teško uzeti im bodove.Treba da se oslobode ko da ih je išijas strefio .Ova se grupa mora proć inače propalileo.
mislio sam na to da ce biti lakse uzeti bodove od reala kod kuce nego od city.a u gostima,jer sad idu city-u u goste pa dolazi real :)
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 sep 2012, 23:40

Cestitike na pobjedi. Konacno je i BVB u Evropi startovao pobjedom kako dolikuje jednom prvaku Njemacke i nadam se da ce ova pobjeda igracima dati krila u nastavku LP-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 18 sep 2012, 23:41

FRANK RIBERY je napisao/la:
amel10071988 je napisao/la: realno od tebe svaka čast,ja sam lično navijao za dortmund,ipak je to njemačka ekipa i prvak,ali definitivno oni imaju nekakav grč kada čuju himnu lige prvaka,jednostavno nije ista ekipa,ali kao što kralj reče bodovi se pišu i to je bitno,mada mislim da ce prije bodove uzeti Realu na Signal i Duna parku nego Man City-u koji je prejak,pokazalo se to i veceras,iako su mogli puno bolje proci da je Mancini malo hrabrijom formacijom započeo.
mislio sam na to da ce biti lakse uzeti bodove od reala kod kuce nego od city.a u gostima,jer sad idu city-u u goste pa dolazi real :)
Onda nisam post pročitao do kraja.Dobro zboriš.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Klare

Post Postao/la Klare » 18 sep 2012, 23:45

Djeca k'o djeca.

Zašto ne pokuša sa Leitnerom, mali ima damu, mali je gad, a Gundo je nekako premekan, a Leitner mi se nije baš činio kao loš igrač.
Ne treba da čude nekad i lošije partije Lewe, jer on je siguran, nema prave zamjene.
U duelima je jedan od najjačih igrača u Evropi, e yebe ga slabija završnica, slab je tu, a ima sjajnu igru glavom.
Da mu je završnica Gomeza, bio bi najbolji napadač.

Moraju se dovesti prava pojačanja, koliko god Kehla, Gundogana, Bendera hvalili, ipak nisu taj kalibar za ovog takmičenja, potrebna je jedan čvrsta šestica, koja zna i naprijed i nazad, tako da bi to trebalo da bude u planovima ove Uprave, inače dobro je ovo.

Dortmund je u grču, bojazan od LP, nedorasli momci, kako drukčije objasniti.
Ove utakmice protiv Reala i Citya niko se ne bi smjeo usuditi da nešto prognozira, jer ako pogledamo taj tim iz Bundeslige, jer ako pogledamo tu prepanutost, tu smušenost iz LP.

Niko ne zna koje lice će oni pokazati, stoga se ovdje krije velika misterija, koja je poznata samo nama pravim poznavaocima ove igre. :D

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 18 sep 2012, 23:53

Cestitke na pobjedi!!!
Stern des Südens

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 19 sep 2012, 00:02

Vise nego zasluzena pobjeda,standardno previse prilika i poluprilika neiskoristeno!!!To se ne smije desavati ali...tako je kako je!Tri boda smo uzeli i to je najvaznije,idemo dalje!
Tekma za srcanog,bar za mene :o ali sve se zavrsilo kako treba , NUR DER BvB ;)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 19 sep 2012, 00:06

Sami finiš utakmice, ja pripremam tekst za forum koji bi se sastoj'o od tačkica (****) i vjerovatno bi bio banovan, jer toliko su mi živac podigli da to nije normalno. :twisted: :twisted: :twisted:

I onda orgazam, vriska, cika, grljenje, vrištanje jbt. :D Jbt. ostario sam nekoliko godina u ovih 90 minuta.

Nekako smo opet djelovali nezrelo, nespremno i nesigurno za LP. A ako ispunjavaš dvije tačke od ove tri navedene onda si 99 % donji.
Na momente lijepo, a s druge strane nekako smiješno ili žalosno. Ovakve rupe ostavljat' protiv Reala i mi bi završili s 5-6 komada u mreži. Jbt. pa nek' neko opet kaže da Weidi nije dobar golman... :twisted: Čov'ek je skin'o makar 3 puta jedan na jedan.

Hummels da puca penal :roll: .... Hej moj Klopp koja si ti tica :roll: .... Pa ja sam znao da će on pucat' po zemlji, e samo je bilo pitanje koja strana i golman lagano skida. Dajte nek' Reus, Gotze ili Lewat preuzmu penale.
Kehl i Gundo su bili neprepoznatljivi. Nikakve povezanosti. Valjda nervoza, trema, pritisak, velika očekivanja. Ja ipak jedva čekam da Bender bude spreman. On neće dozvoljavat' velike rupe na sredini terena... :twisted:

Sve u svemu bodovi se pišu. Ova pobjeda mnogo znači za samopuzdanje i nastavak takmičenja. Vjerujem da ćemo biti mnogo sigurniji u sebe u narednim utakmicama.

P.S. Nadam se da su Bavarci zadovoljni pobjedom jer stalno spominju koeficijent. Pa de eto utefter'te nam deder anam jednu pobjedu... :D
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 19 sep 2012, 00:07

Klare je napisao/la: Ne treba da čude nekad i lošije partije Lewe, jer on je siguran, nema prave zamjene.
U duelima je jedan od najjačih igrača u Evropi, e yebe ga slabija završnica, slab je tu, a ima sjajnu igru glavom.
Da mu je završnica Gomeza, bio bi najbolji napadač.

Izvinite za spam ali na ovo moram da se grohotom nasmijem :D :D

HAHAHAHHAH HOHOHOHOHHOO HHUHUHUHUHUH :mrgreen:

btw čestitke na pobjedi !

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 19 sep 2012, 00:35

Nisam gledao utakmicu,ali iskrene cestitke na pobjedi. :)
#miasanmia

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 19 sep 2012, 00:39

Gledam sad ove Highlighte opet' i mogu reć' da smo imali nekoliko dobrih prilika (+penal) koje zbog mutavosti nismo pretvorili u golove... :twisted:
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 19 sep 2012, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.