Nađu oni u jajetu dlaku kad hoće da pokvare ugođaj svojeumnim ljudima, prečesto im to ne uspije.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nađu oni u jajetu dlaku kad hoće da pokvare ugođaj svojeumnim ljudima, prečesto im to ne uspije.
vidim smetaju im i zastave s ljiljanima.ehh kada njima nebi nešto smetalo to bi bilo čudno.Vedo20 je napisao/la:Nađu oni u jajetu dlaku kad hoće da pokvare ugođaj svojeumnim ljudima, prečesto im to ne uspije.
to za zastave sa ljljanima mi je potpuno jasno. mislim, to nije zastava bih i time opravdavaš da "oni" isuču svoje zastave koje nam jako smetaju. ne treba biti dvolican i nije mi jasno da se malo to ne odradi na kvalitetan način.CSIBilinoPolje je napisao/la:vidim smetaju im i zastave s ljiljanima.ehh kada njima nebi nešto smetalo to bi bilo čudno.Vedo20 je napisao/la:Nađu oni u jajetu dlaku kad hoće da pokvare ugođaj svojeumnim ljudima, prečesto im to ne uspije.
Svasta, pa koliko je tamo narod zaostao? Moze li se to izmjeriti?
Vedo20 je napisao/la:Nađu oni u jajetu dlaku kad hoće da pokvare ugođaj svojeumnim ljudima, prečesto im to ne uspije.
* Miskedinoze je napisao/la:Razmislja li ko o penalima?
Sta mislite ako se zavrsi sve sa nulom. Mozda bi Susic trebao malo i na tome poraditi. Steta so Salihovica nema, vazno je samo da Dzeki nedaju da puca u prvom krugu.
u kijevuamerosm je napisao/la:2.decembra je izvlacenje grupa, a mislim da bi konacni sesiri trebali biti poznati vec u srijedu. Za grad nisam siguran ja mislim da ce izvlacenje biti u Varsavi.Amar Dzeko je napisao/la:Kad je izvlacenje grupa za EURO, da znam s kim cemo igrati ?
Sto se penala tice nema tu velike filozofije. Ukoliko kojim slucajem dodje do tog scenarija treba biti smiren i ostati hladne glave i pokusati postici pogodak. Ja sam jedan od onih zagovoraca da penale netreba vjezbati, jer time ekipu samo dodatno psihicki opteretis. Ili imas mu.da kao Nijemci ili nemas kao Englezi.dinoze je napisao/la:Razmislja li ko o penalima?
Sta mislite ako se zavrsi sve sa nulom. Mozda bi Susic trebao malo i na tome poraditi. Steta so Salihovica nema, vazno je samo da Dzeki nedaju da puca u prvom krugu.
Blažo Stevović: "Asmire ni Trebinje nije navijalo za Tebe, Tita mi pionirske"
14. 11. 2011. • 11:03
S. B.
Veličina slova:
Blažo Stevović / 24sata.info
24SI - Tvoj rođeni grad navijao za Portugal. Mada u Trebinju ne žive Portugalci, niti su imali kakvih dodira kroz historiju sa nama, eto navijali smo za njih. Ne svi,naravno.
Asmire Begoviću iz čestite kuće Begovića, priželjkivali su Trebinjski stručnjaci za fudbal, pogotovo njihov "stočni" fond da ti Ronaldo pošalje jednu neodbranjivu pod gredu.
Srećom nije.
Pitao sam momke po kladionicama, zašto navijaju pored Tebe za Portugal, kažu kada Republika Srpska bude imala reprezentaciju navijaće za nju, a Bosna i Hercegovina vele nije njihova zemlja. Bilo je i momaka koji su viđeniji, i koji putuju malo dalje od Trebinja, pa trguju, dilaju, švercaju, koji su iz pika rekli, Blaka navijamo za BiH.
Asmir Begović je u Trebinju imao podršku oko 20 posto hajde da kažem "normalnih" Trebinjaca.
Menadžment FK Leotar, po čaršiji poznat po nadimku "ariel" čeka da Asmir baci koju funtu na njihova "osiromašena" pleća. To su ljudi, koje je jednom ili dva put lopta pogodila u glavu na malom odmoru i sada su u upravi ove veš mašine što na ariel pere. Počeli su dovoditi azilante...
Asmir Begović kada je bježao, odnosno protjeran iz Trebinja imao je samo dvije godine. Nije protjeran kao loš golman već kao Turčin, Balija...
Iako mu je otac branio u FK Leotar,i zadužio ovaj grad, našli su se "mandatari" Srpstva da Begoviće protjeraju.
Asmir je postao što je postao, jedan od najboljih Evropskih golmana, a Trebinje je ostalo rupa mržnje, krvi, kriminala i trave za koju bi Ronaldo rekao da je korov, ako je već onu na Bilinom polju onako nagrdio.
Asmire Begoviću, ne šalji Leotaru ništa, dok ga ne sredimo. Tamo su kriminalci. A kada bude 80 posto navijalo za Tebe, poslaćeš ovoj djeci svačega, ja to znam, iako te Engleska možda napravila malo čvršćim, jačim i ne tako lakog na emocije.
No, bilo te fino vidjeti. Visok, vitak, pravi Hercegovac.
Evo jutros Dodikovi mediji, u rubrici aforizmi kažu "Bosna i Hercegovina je pobijedila Portugal sa 0-0". Ukrali mi aforizam kada je Srbija pobijedila Sloveniju 1-1. Dodik nije vječan. A i u godinama je. Ovi oko njega mu već izmiču. Moglo bi se desiti da uskoro zaigraš u Banja Luci ili Tebinju kao golman reprezentacije naše države.
Do tada Asmire, brani čast Trebinja, gdje god da si, i pričaj o Trebinju, onakvom kakvo je bilo za vrijeme tvoga tate i kakvo će biti. Asmire, učini to zbog nas koji mislimo različito od ovih dvadeset posto.
Neka ti mreža ostane netaknuta i u Portugalu!
Blažo Stevović,
predsjednik "Alternativnog kluba Trebinje"
ma to je bilo ZELJA za ovu prvu tekmu, nisam izbrisao. A i za ovu drugu mi je zelja 0-2, al jedno je zelja, a drugo razum i realnost, treba to znati razgraniciti.melancholica je napisao/la:daj Boze da pobjedimo, al nista od toga.LukasL33 je napisao/la:Ljudi, ne uzimate u obzir da u Francuskoj nismo mogli nista izgubiti a mogli smo dobiti sve, u takvom slucaju, vecina timova bi odigrala iznad svog maksimuma, kao sto smo i mi uradili. Igrati protiv Portugala na njihovom terenu, uz to nemamo adekvatnog igraca za Ronalda, a naseg najboljeg igraca oni zatvore sa jednim svojim(nema potrebe da ga udvajaju), sredine nemamo itd, ma sta vam je, daj Boze da pobjedimo, al nista od toga.
a ispod:
BiH - Portugal 2-0
![]()
Smeta njima što postojimo. Ali što u Hrvatskoj vrlo dobro kažu "Neka pati kome smeta". Nekakav obskurni "depo portal" ne može pokvariti atmosferu i pomutiti osjećanja svim onim ljudima kojima je ova zemlja i reprezentacija u srcu.CSIBilinoPolje je napisao/la:vidim smetaju im i zastave s ljiljanima.ehh kada njima nebi nešto smetalo to bi bilo čudno.Vedo20 je napisao/la:Nađu oni u jajetu dlaku kad hoće da pokvare ugođaj svojeumnim ljudima, prečesto im to ne uspije.
Ne razmišljam jer do njih neće doći. Utakmica će biti riješena za 90 minuta jer male, gotovo nikakve šanse su da opet ove dvije reprezentacije ne zabiju niti jedan gol za 90 minuta.dinoze je napisao/la:Razmislja li ko o penalima?
to za zastave sa ljljanima mi je potpuno jasno. mislim, to nije zastava bih i time opravdavaš da "oni" isuču svoje zastave koje nam jako smetaju. ne treba biti dvolican i nije mi jasno da se malo to ne odradi na kvalitetan način.[/quote]Anti NWO je napisao/la:
bas sam ovo htio da napisem. Kakav polumjesec, bas lijepa grafika, ne znam kako nadju dlaku u jajetu. I ja sam ovo primjetio tokom tekme al to nema nikakve veze sa polumjesecem.Vedo20 je napisao/la:Nađu oni u jajetu dlaku kad hoće da pokvare ugođaj svojeumnim ljudima, prečesto im to ne uspije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.