BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Vedo20
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Vedo20 » 14 nov 2011, 10:42

Nađu oni u jajetu dlaku kad hoće da pokvare ugođaj svojeumnim ljudima, prečesto im to ne uspije. 8-)
ŠVRLJ

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 14 nov 2011, 10:43

Mnogi nas hvale,svi se nadaju da nešto možemo, a mi ništa samo negativizam.
dajte malo topline ;) možemo bar optimistični bit,vjerovat, pa šta bude sad je NAJBLIŽI korak za EP.

Sretno Pape i momci hrabro i pametno možemo to ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

CSIBilinoPolje
Kontakt:

Post Postao/la CSIBilinoPolje » 14 nov 2011, 10:48

Vedo20 je napisao/la:
Nađu oni u jajetu dlaku kad hoće da pokvare ugođaj svojeumnim ljudima, prečesto im to ne uspije. 8-)
vidim smetaju im i zastave s ljiljanima.ehh kada njima nebi nešto smetalo to bi bilo čudno.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 14 nov 2011, 10:50

Imam osjecaj da cemo povesti i onda parkirati autobus pred go ako to uradimo zajebat cemo se.Ja uvijek forsiram napad je najbolja odbrana ali vec su to iskusni momci i ne bi btrebali pravit takve gluposti najbolje je otic gore i igrat na go vise.Moje misljenje je da imamo vece sanse gore nego u zenici.Iako smo svoje u zenici glupo propustili.
svoj ti pos'o !

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 14 nov 2011, 10:52

CSIBilinoPolje je napisao/la:
Vedo20 je napisao/la:
vidim smetaju im i zastave s ljiljanima.ehh kada njima nebi nešto smetalo to bi bilo čudno.
to za zastave sa ljljanima mi je potpuno jasno. mislim, to nije zastava bih i time opravdavaš da "oni" isuču svoje zastave koje nam jako smetaju. ne treba biti dvolican i nije mi jasno da se malo to ne odradi na kvalitetan način.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 nov 2011, 10:52

Svasta, pa koliko je tamo narod zaostao? Moze li se to izmjeriti?
Imali to kolektivno ludilo neku granicu?

A sta znaci crveni polumjesec pored Portugala? :D
Ja mislim da sam vidio lik Michael Jackson-a u travi Bilinog Polja. I Elvisa.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Vedo20
Kontakt:

Post Postao/la Vedo20 » 14 nov 2011, 10:55

Ja sam vidio da su najavili Nania za prvi sastav, ali njega na terenu nisam vidio. Čak su mu pojedini portali dodijelili ocjenu 8 . :lol:
ŠVRLJ

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 14 nov 2011, 11:05

Razmislja li ko o penalima?

Sta mislite ako se zavrsi sve sa nulom. Mozda bi Susic trebao malo i na tome poraditi. Steta so Salihovica nema, vazno je samo da Dzeki nedaju da puca u prvom krugu.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 14 nov 2011, 11:07

Vedo20 je napisao/la:

ma jasta nego nadu,kad rade sve da bi kontrirali normalnoj BiH ;)

Vedo20
Kontakt:

Post Postao/la Vedo20 » 14 nov 2011, 11:08

dinoze je napisao/la:Razmislja li ko o penalima?

Sta mislite ako se zavrsi sve sa nulom. Mozda bi Susic trebao malo i na tome poraditi. Steta so Salihovica nema, vazno je samo da Dzeki nedaju da puca u prvom krugu.
* Miske
*Pjana
*Medo
*Spaha
*Lula the Speedy
ŠVRLJ

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 nov 2011, 11:09

Dzekson treba da puca sve penale. :D

Kao sto neko rece prije toga, treba bar malo vjezbati penale pred portugalskim novinarima.
Onako iz zezancije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 14 nov 2011, 11:11

amerosm je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Kad je izvlacenje grupa za EURO, da znam s kim cemo igrati ? :mrgreen:
2.decembra je izvlacenje grupa, a mislim da bi konacni sesiri trebali biti poznati vec u srijedu. Za grad nisam siguran ja mislim da ce izvlacenje biti u Varsavi.
u kijevu :)
...

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 14 nov 2011, 11:11

[/quote]
to za zastave sa ljljanima mi je potpuno jasno. mislim, to nije zastava bih i time opravdavaš da "oni" isuču svoje zastave koje nam jako smetaju. ne treba biti dvolican i nije mi jasno da se malo to ne odradi na kvalitetan način.[/quote]

Zastava sa ljiljanima nije zastava BiH? Izgleda da si ti spavao izmedu 92-95 i na casovima historije.

Da te malo podsjetim, Srbi nisu prihvatili zastavu Ljiljane kao svoju i tako smo dobili novu zastavu sa zapada plavo-zute boje. Nasa nova zastava koju Srbi u kompletnom entitetu rs neprihvataju je stvar licemjernosti. Ako je tako da nasi navijaci imaju ratnu zastava BiH (WTF??) na stadionu, zasto Srbadija po citavom entitetu rs ima srpske zastave a ne plavo zutu. Smjesno ba, hebe mi se za ovu Srbadiju.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 nov 2011, 11:12

Sto se penala tice nema tu velike filozofije. Ukoliko kojim slucajem dodje do tog scenarija treba biti smiren i ostati hladne glave i pokusati postici pogodak. Ja sam jedan od onih zagovoraca da penale netreba vjezbati, jer time ekipu samo dodatno psihicki opteretis. Ili imas mu.da kao Nijemci ili nemas kao Englezi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 nov 2011, 11:14

Ima i normalnih ljudi:
Blažo Stevović: "Asmire ni Trebinje nije navijalo za Tebe, Tita mi pionirske"
14. 11. 2011. • 11:03
S. B.
Veličina slova:

Blažo Stevović / 24sata.info

24SI - Tvoj rođeni grad navijao za Portugal. Mada u Trebinju ne žive Portugalci, niti su imali kakvih dodira kroz historiju sa nama, eto navijali smo za njih. Ne svi,naravno.

Asmire Begoviću iz čestite kuće Begovića, priželjkivali su Trebinjski stručnjaci za fudbal, pogotovo njihov "stočni" fond da ti Ronaldo pošalje jednu neodbranjivu pod gredu.

Srećom nije.

Pitao sam momke po kladionicama, zašto navijaju pored Tebe za Portugal, kažu kada Republika Srpska bude imala reprezentaciju navijaće za nju, a Bosna i Hercegovina vele nije njihova zemlja. Bilo je i momaka koji su viđeniji, i koji putuju malo dalje od Trebinja, pa trguju, dilaju, švercaju, koji su iz pika rekli, Blaka navijamo za BiH.

Asmir Begović je u Trebinju imao podršku oko 20 posto hajde da kažem "normalnih" Trebinjaca.

Menadžment FK Leotar, po čaršiji poznat po nadimku "ariel" čeka da Asmir baci koju funtu na njihova "osiromašena" pleća. To su ljudi, koje je jednom ili dva put lopta pogodila u glavu na malom odmoru i sada su u upravi ove veš mašine što na ariel pere. Počeli su dovoditi azilante...

Asmir Begović kada je bježao, odnosno protjeran iz Trebinja imao je samo dvije godine. Nije protjeran kao loš golman već kao Turčin, Balija...

Iako mu je otac branio u FK Leotar,i zadužio ovaj grad, našli su se "mandatari" Srpstva da Begoviće protjeraju.

Asmir je postao što je postao, jedan od najboljih Evropskih golmana, a Trebinje je ostalo rupa mržnje, krvi, kriminala i trave za koju bi Ronaldo rekao da je korov, ako je već onu na Bilinom polju onako nagrdio.

Asmire Begoviću, ne šalji Leotaru ništa, dok ga ne sredimo. Tamo su kriminalci. A kada bude 80 posto navijalo za Tebe, poslaćeš ovoj djeci svačega, ja to znam, iako te Engleska možda napravila malo čvršćim, jačim i ne tako lakog na emocije.

No, bilo te fino vidjeti. Visok, vitak, pravi Hercegovac.

Evo jutros Dodikovi mediji, u rubrici aforizmi kažu "Bosna i Hercegovina je pobijedila Portugal sa 0-0". Ukrali mi aforizam kada je Srbija pobijedila Sloveniju 1-1. Dodik nije vječan. A i u godinama je. Ovi oko njega mu već izmiču. Moglo bi se desiti da uskoro zaigraš u Banja Luci ili Tebinju kao golman reprezentacije naše države.

Do tada Asmire, brani čast Trebinja, gdje god da si, i pričaj o Trebinju, onakvom kakvo je bilo za vrijeme tvoga tate i kakvo će biti. Asmire, učini to zbog nas koji mislimo različito od ovih dvadeset posto.

Neka ti mreža ostane netaknuta i u Portugalu!

Blažo Stevović,
predsjednik "Alternativnog kluba Trebinje"

LukasL33
Kontakt:

Post Postao/la LukasL33 » 14 nov 2011, 11:18

melancholica je napisao/la:
LukasL33 je napisao/la:Ljudi, ne uzimate u obzir da u Francuskoj nismo mogli nista izgubiti a mogli smo dobiti sve, u takvom slucaju, vecina timova bi odigrala iznad svog maksimuma, kao sto smo i mi uradili. Igrati protiv Portugala na njihovom terenu, uz to nemamo adekvatnog igraca za Ronalda, a naseg najboljeg igraca oni zatvore sa jednim svojim(nema potrebe da ga udvajaju), sredine nemamo itd, ma sta vam je, daj Boze da pobjedimo, al nista od toga.
daj Boze da pobjedimo, al nista od toga.
a ispod:
BiH - Portugal 2-0

:? :?
ma to je bilo ZELJA za ovu prvu tekmu, nisam izbrisao. A i za ovu drugu mi je zelja 0-2, al jedno je zelja, a drugo razum i realnost, treba to znati razgraniciti.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 14 nov 2011, 11:20

CSIBilinoPolje je napisao/la:
Vedo20 je napisao/la:
Smeta njima što postojimo. Ali što u Hrvatskoj vrlo dobro kažu "Neka pati kome smeta". Nekakav obskurni "depo portal" ne može pokvariti atmosferu i pomutiti osjećanja svim onim ljudima kojima je ova zemlja i reprezentacija u srcu.
Najbolje im se možemo osvetiti tako što ćemo proći Portugal sutra.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 14 nov 2011, 11:21

Ne razmišljam jer do njih neće doći. Utakmica će biti riješena za 90 minuta jer male, gotovo nikakve šanse su da opet ove dvije reprezentacije ne zabiju niti jedan gol za 90 minuta.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 14 nov 2011, 11:22

Anti NWO je napisao/la:
to za zastave sa ljljanima mi je potpuno jasno. mislim, to nije zastava bih i time opravdavaš da "oni" isuču svoje zastave koje nam jako smetaju. ne treba biti dvolican i nije mi jasno da se malo to ne odradi na kvalitetan način.[/quote]

Zastava sa ljiljanima nije zastava BiH? Izgleda da si ti spavao izmedu 92-95 i na casovima historije.

Da te malo podsjetim, Srbi nisu prihvatili zastavu Ljiljane kao svoju i tako smo dobili novu zastavu sa zapada plavo-zute boje. Nasa nova zastava koju Srbi u kompletnom entitetu rs neprihvataju je stvar licemjernosti. Ako je tako da nasi navijaci imaju ratnu zastava BiH (WTF??) na stadionu, zasto Srbadija po citavom entitetu rs ima srpske zastave a ne plavo zutu. Smjesno ba, hebe mi se za ovu Srbadiju.[/quote]
ti nisi prespavao nego još spavaš u vremenu daytonske BiH.btw- prihvataju oni tu zastavu bih u zakonskim okvirima- u banja luci ispred zgrade u kojoj znam biti s vremena na vrijeme je zastava bih na ulazu u neku drzavnu agenciju. to sto bi ja volio jedno a oni drugo je samo razlog vise za kompromis a ne da ti pravdas svoje postupke nekim nihovim "licemjernim" pristupom stvari jer si time isti kao oni. Imamo zastavu BiH i to treba nositi na utakmice. zastava sa ljljanima, koliko god je ja volio, za neke građane bih je ratna zastava i time dajes razloga da kazu - e eno ih provociraju. jer oni to jedva cekaju. a prica mi smo u pravu a oni nisu je moj prijatelju zavrsena potpisom u daytonu. a bilo bi dobro da se probudis ili nadji poemu "čeračemo se još" i živi svoj-para život!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

LukasL33
Kontakt:

Post Postao/la LukasL33 » 14 nov 2011, 11:22

Vedo20 je napisao/la:
bas sam ovo htio da napisem. Kakav polumjesec, bas lijepa grafika, ne znam kako nadju dlaku u jajetu. I ja sam ovo primjetio tokom tekme al to nema nikakve veze sa polumjesecem.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.