Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Batko
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la Batko » 21 avg 2014, 14:07

mrsic07 je napisao/la:Iako igramo cijelo vrijeme sa 6 igraca u rotaciji, momci igraju i dalje strasnu odbranu, svaka cast...
Ne znam kako je to moguce? Samo 8 licnih smo imali? :shock:

Inace, Gegic plej a najbolji skakac, cak 13 skokova.... :lol:

Pobjeda bez trice.

Sa 2 poena sa klupe.

Protivnika drzali na 20 poena za poluvrijeme, prakticki bez prekrsaja..

Mnogo je nelogicnosti... Ali najbitnije da sada imamo dvije pobjede... :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 21 avg 2014, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 21 avg 2014, 14:08

Bravo momci!! :clap:

Pobjeda bez pogodjene trice :tokralju: :tokralju:

:bih: :bih:

Gi33
Kontakt:

Post Postao/la Gi33 » 21 avg 2014, 14:09

Nevjerovatno !! Svaka cast igracima a posebno Halimicu :D

Kako ide sistem poslije grupe - da li se prenose pobijede ili se direktno ide dalje? hvala.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 avg 2014, 14:09

Musa opet 40 minuta, ostali vazni oko 30, Sikiras, Sandro, Labus, Gegic.

Bravo Hala, idemo BiH. :bih: :bih:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 21 avg 2014, 14:09

MrMuscle je napisao/la:Pusti te se vi suplje za ove iz Bosne sto igraju za Hrvatsku da se nisu usrecili I sl, tek je prva utakmica momcima bice oni puno bolji pogotovo colak koji je dosta dugo bio povrijedjen I tek se sad vratio a top prospekt je Evrope (ko imalo prati mlade zna to)..., a vjerujte da bi nama itekako valjalo da imamo I baju I colaka u rotaciji, pogotovo za skokove, gdje smo najtanji, pa mozda I na citavom prvenstvu... jer su svem brod za one nase na klupi... samo mi nije jasno sto nikako campara nije igrao, moze on pruziti dobru partiju I biti taj 6. igrac.... a I bojovic nije los...

Halimic je danas imao dva rjesenja da rotira I da vrlo izvjesno izgubi zbog toga (jer nasa I njihova klupa su kao nebo I zemlja ilI nesto sl tome) ili da konstantno skartira I amortizuje glavne igrace I da vidi dokle mogu igrati (jer nasa trojka (sikiras musa i gega) je sigurno medju 20 najkvalitetnijih igraca na prvenstvu)... I hvala Bogu izdrzali su do kraja (pogotovo msm na onu cetvoricu (plus sandro) jer je labus igrao "samo" 27 min).... I zato smo pobijedili i dosta posla odradili odmah u vezi opstanka... al danas nema sanse da cemo uzeti ako budu igrali kao jucer jer su preumorni...a I Grci su veci od nas pofino visinom, znaci valja opet skakati sa divljacima.... danas mora vise igrati I jahic I bojovic zbog skokova ako nista jer kvalitet se koliko toliko borbenoscu moze nadomjestiti....

Zdrijeb utakmica nas je ako nista pomazio jer zadnju igramo sa Latvijom od koje gubimo u svakom slucaju (oni su prvi favoriti ovdje)... pa zato bolje igrati sa objektivno slabijim Grcima danas I pokusati dobiti I vrlo vjerovatno proci I u cetvrtfinale (pa max se umoriti) a protiv latvije rasteceno sa sto vise rotiranja.... ionako je tu poraz 99% neminovnost ko god igrao...

Al I da izgube danas momcima se nema sta zamjeriti... ionako se sa kratkom klupom niko I ne nada medalji ili cetvrtfinalu, neka opstanu I puna saka brade...
Rusimo sve kosarkaske zakone.
BosnaE

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 21 avg 2014, 14:10

Bravo momci, svaka čast, kada sam vidio grupu u kojoj igramo i naše prijateljske utakmice konto sam teško da ćemo opstati,al ovi momci pravo deru, hrvatska pa grčka, sa malom rotaciojm al od ovih 5-6 stalno neko bude match winer, danas sandro riješio, musa konstanta, gegić 13 skokova, al očajan šut, njegoš dao svoj doprinos kao i labus, i dalje smatram da halimić mora više rotirati, sutra protiv latvije umor će stići glavne igrače, al kako su do sada igrali ništa nije nemoguće, bravo lavovi :tokralju:

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 21 avg 2014, 14:11

šut za 2 poena 48.9%
Samo naprijed Saraj'vo!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 21 avg 2014, 14:11

Dobro je sto se ukrstamo s grupom A :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 avg 2014, 14:12

cestitke momcima za ovu pobjedu protiv hrvatske i evo sad opet, mene su bas obradovali i to na kakav nacin... :bih:

ovaj gegic je odlican samo povisok je vec tesko da ce ostati play jos dugo. musa se razigrao bas na ovom prvenstu
You are someone else I am still right here

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 avg 2014, 14:13

sada protiv litvanije vidjeti prvo poluvrijeme kako ide, a na osnovu toga vidjeti kako dalje, ako budemo u vecoj razlici, odmoriti glavne igrace :opaopa: :bih: :kafa:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Gi33
Kontakt:

Post Postao/la Gi33 » 21 avg 2014, 14:14

fera je napisao/la:cestitke momcima za ovu pobjedu protiv hrvatske i evo sad opet, mene su bas obradovali i to na kakav nacin... :bih:

ovaj gegic je odlican samo povisok je vec tesko da ce ostati play jos dugo. musa se razigrao bas na ovom prvenstu
Dobro,nije on ni toliko visok koliko momak ima monstruozan odraz.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 avg 2014, 14:16

nerminh74 je napisao/la:sada protiv litvanije vidjeti prvo poluvrijeme kako ide, a na osnovu toga vidjeti kako dalje, ako budemo u vecoj razlici, odmoriti glavne igrace :opaopa: :bih: :kafa:
Nermine, Latvija je nije Litvanija

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 avg 2014, 14:21

bhsport je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:sada protiv litvanije vidjeti prvo poluvrijeme kako ide, a na osnovu toga vidjeti kako dalje, ako budemo u vecoj razlici, odmoriti glavne igrace :opaopa: :bih: :kafa:
nije **** nego se pas posro

ma salim se, moja greska i koliko citam da ipak nisu ni oni toliki bauk koliko se pise, ali opet koliko nam je neophodna pobjeda protiv njih, mislim da je bolje odmoriti nosioce
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 avg 2014, 14:23

nerminh74 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

ma salim se, moja greska i koliko citam da ipak nisu ni oni toliki bauk koliko se pise, ali opet koliko nam je neophodna pobjeda protiv njih, mislim da je bolje odmoriti nosioce
Slazem se, odmoriti pa u drugom krugu probati napraviti pobjedu, dvije koje garantuju cetvrfinale. :bih: :bih:

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 21 avg 2014, 14:23

edin74 je napisao/la:
Megaloman je napisao/la:
edin74 je napisao/la:@edin74

Nije u redu da mi se izbrise post.
Zasto niste izbrisali samo to "seronje" a ostalo ostavili da ljudi procitaju.
Ko god da mi je izbrisao post, taj ne zeli da se procita istina, a ja da 2 puta kucam isto, ne pada mi napamet.
Nadam se da je bar neko procitao sta sam imao da kazem.
Ne razumijem zasto je post izbrisan???
Zasto cenzurisete i za koga?
Zar ti nisi dao rijec da se 10 dana neces javljati na ovaj forum ukoliko dobijemo jucerasnju tekmu? Zar tvoja rijec toliko malo vrijedi?
Moja rijec ne vrijedi nista na ovom portalu, ne vrijedi ni tvoja, a znas zasto?
Zato sto smo ovdje svi anonimni i sto mozemo pisati sto god pozelimo.
E vidis, kad neko cenzurise post anonimusu kakav sam ja, onda to znaci da ga nesto zulja, odnosno boli. a uistinu ga je netko upozorio da ne mogu forumasi pisati bas sve sto im se cefne.
Neko i to mora da "halali".
A zasto?
Pa zato sto vas ima more takvih kao ti, koji im idu niz dlaku...
Ja ovdje zelim samo da zakuham izmedju onih koji navijaju za reprezentaciju i onih koji kao sto smo vidjeli proteklih mjesec dana, vrse blokadu protoka informacija na ovom forumu.
Niko nista ne napise o reprezentaciji kadeta, kriju se spiskovi djece, krije se ko je povrijedjen, pa se krije koliko su poraza ta djeca dozivjela u pripremnom periodu, ko je odbio da igra za repku, ko je poslat kuci i zbog cega, sve se bolan krije.
A zasto?
Zna se sta se krije, ono sto se muti.
Kazu ovdje, mi smo vjerovali u reprezentaciju, a vi niste. Pa kako da vjerujem kad nista ne znam. Sve su sakrili.
Ko fol taktika.
Necu da vjerujem onima kojima vi vjerujete, vidjecete da ona petorica sto su juce tukla Hrvatsku nece moci da hodaju po terenu jer su juce zrtvovani.
Da bog da nam djeca budu Evropski sampioni!

Ma ovom' čovjeku treba zahvaliti,prvi dan -20 od Hrvata najava,danas je najavio da nećemo moći hodat'.
Nadam se da će tipovat na Latvijce sljedeću.

Edo hvala ti.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 21 avg 2014, 14:26

nerminh74 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Ma treba napasti svaku utakmicu,možemo mi i Latvijce dobiti,jesu bolji od sve tri ekipe u grupi,ali mi nekako uspijevamo pobjediti svakoga i to odbranom bez faulova i skokova,zaista čudno,ali pobjeđujemo,tako da se nadam i sutra pobjedi protiv Latvijaca,čime bi obezbjedili četvrtfinale.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 21 avg 2014, 14:26

Priča se da su Latvijci kao najjači na prvenstvu, ali s obzirom da igraju protiv nas, ne gine im poraz :njanjanja:
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 21 avg 2014, 14:27

Iako godinu mladji, Musa je nas najbolji kosarkas do U-16.. Strasan je momak, u to sam se uvjerio na onom turniru u Turskoj kada je bio stream za grupnu fazu, zaista od Muse ocekujem velike stvari.. Sto se Amara tice, on je prava atleta, ima odlicne fizicke predispozicije, ali je evidentno da ima los sut, obicno on poene daje na ulaz, ima odlican ulaz pod kos, ali izgleda to na ovom turniru slabije koristi... Takodjer, Sikiras je veoma interesantan igrac za buducnost, posebno kad znamo da igra na poziciji 4 ( znamo koliko smo deficitarni na toj poziciji u rep.). A sto se tice Latvije, teba ici na pobjedu jer u tom slucaju prenosimo 4 boda u drugi krug takmicenja, s jos jednom pobjedom u drugom krugu gotovo sigurno bi izborili cetvrtfinale, sto bi bio veliki rezultat..

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 avg 2014, 14:29

nerminh74 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Grci su bili u (r)egalu snjima cijeli mec..... Treba ih probati dobiti i prenijeti obje pobjede.... Inace bi prenijeli samo jednu pobjedu, nesto kao Juniori u Turskoj, a ukrstamo se sa Turcima, Srbima i Litvanijom, mozda 3 najbolje ekipe na prvenstvu...

Ja mislim da mi za cetvrtfinale igramo sa Latvijom, inace ako izgubimo tesko do cetvrtfinala....

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum i 3 gosta.