Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

viKK
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la viKK » 27 jul 2013, 08:44

kaže "strašno nam je falio u Zenici" .. pa recimo u Atini ni bog Miske nije ništa mogao napraviti (Pjanić bio ozlijeđen) ? ne daj bože da je Pjanić igrao u Zenici da nije bilo one povrede , da je igrao u onoj formi kao prije toga , pobijedili bismo ih 5:0 a ne 3:1 .. čuj falio u Zenici , pa momak imao ozlijedu :roll:
ja se više ne mogu raspravljat sa ovakvim likovima , ti se izgleda svim silama trudiš da kuješ Pjanića što niže iz razloga poznatih samo tebi .. jedno je biti umjeren sa hvaljenjem , drugo je ponižavanje igrača u svakom smislu mogućem . ovdje na forumu ga rijetki i kuju u zvjezde i pretjeruju , već su većina realni i objektivni te govore onako kako jeste , da Pjanić mora ovu sezonu raditi inače ništa .. a to što portali pišu , to nikome ni ne smeta niti zanima ikoga .

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 jul 2013, 11:10

viKK je napisao/la:kaže "strašno nam je falio u Zenici" .. pa recimo u Atini ni bog Miske nije ništa mogao napraviti (Pjanić bio ozlijeđen) ? ne daj bože da je Pjanić igrao u Zenici da nije bilo one povrede , da je igrao u onoj formi kao prije toga , pobijedili bismo ih 5:0 a ne 3:1 .. čuj falio u Zenici , pa momak imao ozlijedu :roll:
ja se više ne mogu raspravljat sa ovakvim likovima , ti se izgleda svim silama trudiš da kuješ Pjanića što niže iz razloga poznatih samo tebi .. jedno je biti umjeren sa hvaljenjem , drugo je ponižavanje igrača u svakom smislu mogućem . ovdje na forumu ga rijetki i kuju u zvjezde i pretjeruju , već su većina realni i objektivni te govore onako kako jeste , da Pjanić mora ovu sezonu raditi inače ništa .. a to što portali pišu , to nikome ni ne smeta niti zanima ikoga .
Samo sam objektivan i nista vise...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

qurle
Kontakt:

Post Postao/la qurle » 27 jul 2013, 11:17

ma dobar je pjanke.. 23 su mu godine.. realno ocekivao sam mnogo vishe ali i sa ovim moramo biti zadovoljni, roma je npr sjajan tim za njega i bio bi stalan u prvoj postavi da se zimus nije ozljedio.. jbga ima taj peh. Za Barcelone nije, bolje nek igra ostat karijere u Romi ako ce imati sigurno mjesto u prvoj postavi nego npr fabregas koji ode u Barcu pa prakticno propada :S

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 27 jul 2013, 12:00

Strucnjacici predvidise tok pjaniceve karijere na osnovu 3 prijateljske utakmice od kojih su samo 1 poluvrijeme odigrali iznad prosjeka :D

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 jul 2013, 12:19

gringobih je napisao/la:U kojoj to vaznoj-teskoj-odlucujucoj utakmici za nas je on blistao????? :roll:
Ocito da nemas pametnijeg posla, nego da seruckas svaki dan po forumu. Je li to bio Pjanic, Dzeko, Susic ili bilo sta, sto ima veze sa BIH.

Pitam se samo da li si ikad pogledao jednu utakmicu reprezentacije.

Sta podrazumjevas pod to " u kojoj je utakmici blistao" sta ti znaci blistao?
Da je dao 5 golova, predriblao jedno 5 puta od gola do gola sve, i zabio svaki put?
Mada sumnjam u to i da uopste znas sta je Pjaniceva uloga na terenu.

Pogledaj na kojem je mjestu reprezentacija "za koju navijas", pa ces dobiti odgovor je li blistao "strucnjacino".

Usput pogledaj snimak jucerasnje utakmice (ako uopste gledas utakmice) Rome i kako je Pjanic igrao protiv (koji je dosad svaku utakmicu poceo od pocetka. (vjerovatno jer mu je trener lud)

" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 27 jul 2013, 12:23

Kako vas trola lik. Pjana je velemajstor i bit ce jos bolji. Bespredmetno je o tome diskutovati.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 jul 2013, 12:44

:lol: :lol: :lol:
Pitanje gledam li repku.... :lol: :lol: :lol: :lol: Ma jok ba setam se sa Armstrongom po mijesecu...

A sta ces nije vam zamjeriti, od rodjenja ste u indoktrinarni vjerom u tolikoj mjeri da gotovo vise i ne znate sta je objektivno opazanje i objektivni pogled na svijet...
Tako da za vecinu vas imam samo ovo :lol: :lol: :lol:
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 jul 2013, 13:01

nisi ti objektivan , ti si sve osim objektivnog.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 jul 2013, 13:24

Kakve veze vjera ima sa opažanjem, i otkud ti znaš koliko kome od nas vjera igra bitnu ulogu u svakodnevnici ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 27 jul 2013, 13:24

haj sto nije objektivan, ja mislim da je on nepismen
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 27 jul 2013, 14:07

Ne treba se nervirati niti odgovarati likovima poput njega,samo staviti na ignor ...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 jul 2013, 14:22

gringobih je napisao/la: Ma jok ba setam se sa Armstrongom po mijesecu...
Pametnije bi ti bilo da uzmeš malo knjigu u ruke.

slika

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 jul 2013, 21:10

mandraX je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Ma jok ba setam se sa Armstrongom po mijesecu...
Pametnije bi ti bilo da uzmeš malo knjigu u ruke.

slika
Evo imamo i Vuka Stefanovica Karadzica na forumu, pravopis :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 28 jul 2013, 12:47

Sta ce ti Vuk kad imas Senaida ;)
il stvarno zelis da te @mandrax elaborira :mrgreen:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 31 jul 2013, 09:20

Pjanić uoči prijateljske utakmice: SAD ima odličan tim
Miralem Pjanić, bh. reprezentativac u dresu Rome, trenutno se nalazi na turneji u Sjedinjenim Američkim Državama sa svojim timom. Vučica će danas odmjeriti snage sa najboljim timom američke MLS nogometne lige.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p2679058
U najboljem timu MLS-a je i 13 reprezentativaca SAD-a, koji će za dvije sedmice na Koševu odmjeriti snage sa reprezentacijom BiH.

Prije toga, veznjak Zmajeva će imat priliku vidjeti na djelu igrače koji u reprezentativnom dresu imaju nevjerovatan niz od 11 pobjeda.

"Nadam se da ćemo odigrati dobro protiv MLS tima. Što se tiče reprezentacije SAD-a, sa njima igramo za dvije sedmice, mislim da su dobar tim. Poznajem Michaela Bradleyja koji igra sa nama i znam da će ta utakmica biti dobra", kazao je Pjanić.

On je također pohvalio napredak nogometa u Sjedinjenim Američkim Državama.

"Nogomet koji se igra u SAD-u je iz godine u godinu sve bolji. Mnogo je poznatih igrača, velikih zvijezda, koje sada ovdje igraju. Za razvoj ovdašnjeg nogometa, to je od izuzetne važnosti", dodao je bh. reprezentativac.

Podsjetimo, Zmajevi protiv SAD-a igraju 14. augusta od 20:35 sati. Cijene ulaznica su 15 KM (tribine zapad i istok), odnosno 10 KM (tribine sjever i jug). U prodaju je pušteno ukupno 24.000 ulaznica.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 jul 2013, 12:19

BritishCore je napisao/la:Sta ce ti Vuk kad imas Senaida ;)
Bolje bi im bilo da elaboriraju ucinak nekog igraca, pa da vode malo realniju prepisku... ;)

A mandra inace ne grijesi :roll: on elegantno upakuje usranu pogresku sa "englisizmom" da se ne skonta...
Kani te se tih gluposti o pravopisu na to ovdje niko ne trosi vrijeme... ;)
mandraX je napisao/la:Itekako sam optimističan! 8-)

Welcome Tata! :mrgreen:
"Itekako", nadam se da ovo nije neko jezero u Juznoj Americi :?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p2656134" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 31 jul 2013, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 31 jul 2013, 12:32

neznam sta je s miretom u poslednje vrijeme......mozda bi trenutno bilo bolje, da se uzdamo u misketa, ipak mi pjanice djeluje izgubljen i totalno je van forme... :(

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 jul 2013, 12:41

Osta mi na prosloj da se ne zaboravi...
BritishCore je napisao/la:Sta ce ti Vuk kad imas Senaida ;)
Bolje bi im bilo da elaboriraju ucinak nekog igraca, pa da vode malo realniju prepisku... ;)

A mandra inace ne grijesi :roll: on elegantno upakuje usranu pogresku sa "englisizmom" da se ne skonta...
Kani te se tih gluposti o pravopisu na to ovdje niko ne trosi vrijeme... ;)
mandraX je napisao/la:Itekako sam optimističan! 8-)

Welcome Tata! :mrgreen:
"Itekako", nadam se da ovo nije neko jezero u Juznoj Americi :?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p2656134" onclick="window.open(this.href);return false;

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam sta je s miretom u poslednje vrijeme......mozda bi trenutno bilo bolje, da se uzdamo u misketa, ipak mi pjanice djeluje izgubljen i totalno je van forme... :(
Koji si sad you(mandrizam)? :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 31 jul 2013, 12:44, ukupno mijenjano 2 puta.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 31 jul 2013, 12:41

Pjanic i s jednom nogom nema zamjenu
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 01 avg 2013, 03:52

Pjanic evo igra protiv ovih MLSovaca igra DM -a i to skroz skroz je povucen , ima par finih pasova za ovo 25 minuta. Dosta dosta agresivnije igra sto se tice klizecih itd fino cita igru ali fali mu jos dosta toga da zaustavlja ove napade, nije los treba mu jos utakmica da bi se navikno na ovakvu igru...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.