Olimpik Sarajevo

FliX
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la FliX » 26 maj 2013, 20:39

arbitraža je napisao/la:
FliX je napisao/la:@arbitraža

slika

:lol:
@FliX

Očekivao sam malo mašte, ali eto samo si se nakalemio. Nisi me baš oduševio. Može novi pokušaj ;)
8-)

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 maj 2013, 20:48

dino lj je napisao/la:Od sutra samo dva evropska grada(London i Sarajevo) ce imati tri predstavnika u euro kupovima.
Mozda od prekusutra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mozda Borcu ne dadnu licencu, a valjda je ta arbitraza sutra.

Sta kazete pacenici, nesto ste mi se usutarili (ne odnosi se ovo na vukove, vec zna se za koga). Dzabe vasi postovi, dzabe blamaza. Olimpic je dobra ekipa ali Čelik je bolji, nema šta.
Što se tiće Evrope, nismo je zasluzili jer je Borac bio bolji u medjusobnim susretima. Ponosan sam na svoj Čelik i svoju Zenicu.

Vukovi vama sve najbolje, da ste pobijedili cestitao bih vam, kao sto sam i rekao. Sto se tice Otoke kao stadiona, mislio sam da se radi o boljem objektu, pa realno bolji je nas stadion na Kamberovica Polju.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 maj 2013, 20:56

E neka niste ni vi na kraju treći.Kada sam čuo Borac da vodi pravo mi je drago bilo.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 maj 2013, 21:01

plava_pruga je napisao/la:Joj ovih Zeničana, čim neko ne navija za njihov tim, odmah pojma nema. Pa da vam nema Vlade Jagodića, završili bi k'o Sloboda. Čitam na prošloj stranici piše da je Željo dobio Čelika na Bilinom uz pomoć sudija, pa jel vas sramota? To je ona klasična priča, kad ne možeš biti bolji, skrivi na sudije, a niđe veze, regularna utakmica bila.
Danas navijam za Olimpic, prvenstveno jer su iz Sarajeva i volio bih da vidim 3 sarajevska kluba u Evropi, ali ako pobjedi Čelik isto će mi biti drago, jer dugo nisu igrali Evropu, red je. Samo da bude sve fer i korektno.
Što se tiče trećeg kandidata za Evropu, Borca, oni nisu zaslužili da idu, zbog prikazanih partija u drugoj polusezoni.
Čelik je najposteniji klub u PL, bez premca, nedamo obraza. I danas smo to pokazali. I ko zna koji put. Za razliku od vas.
Sta da nas je sramota, zbog istine? Pa vi bi trebali da se sramite sto slavite nastimanu pobjedu. Ali kako cete kad nemate obraza, logicno.
E moj pacenice, nacekaces se ti da Celik zavrsi kao Sloboda,

@Guvo, sta bi? :D
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 maj 2013, 21:08

Mancini je napisao/la:E neka niste ni vi na kraju treći.Kada sam čuo Borac da vodi pravo mi je drago bilo.
Vama treba trener bolji, Oda bi sa ovom ekipom silovo Celika
NO PYRO NO PARTY

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 maj 2013, 21:09

Baš me interesuje kakvi će biti potezi rukovodstva kluba u naredne 2 sedmice?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 maj 2013, 21:14

Buu nije valjao Prljača,nije valjao Musemić,nije valjao Glavaš,nije valjao Janjoš,pa opet ne valja Jusufbegović,prije toga nije valjao ni Sadiković pa imali iko da valja?

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 maj 2013, 21:16

Mancini je napisao/la:E neka niste ni vi na kraju treći.Kada sam čuo Borac da vodi pravo mi je drago bilo.
Kako god bolji smo od vas, sto smo vam danas i dokazali. Isto sto je Borac bolji od nas. Sta se htjeli da vas pustimo, e pa ne moze.

Odovic bi silovao Celika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa imao je priliku sa drugim timovima to mu nije islo od ruke i njega smo otjerali sa klupe Slavije kad je Istuk Vodio Čelika, bilo je u Istocnom sarajevu 1:0 za nas.

Ovako Mancini, znas sta bi za vas najbolje bilo - da odete iz Sarajeva negdje, jer cete vi pored Zelje i Sarajeva uvijek biti treci tim. Ideja sa Gorazdem nije losa. Vi ste bukvalno klub bez navijaca, dakle klub koji tesko moze opstati i egzistirati cete u Sarajevu sve dok Gracic ne shvati da od tog svog projekta nema nista i dok ne digne ruke od vas. Licno nemam nista protiv vas, ali mi smo ipak tim sa daleko vecom tradicijom ;)

Ovaj Buu je bas biser :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 26 maj 2013, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 maj 2013, 21:16

Mancini je napisao/la:Buu nije valjao Prljača,nije valjao Musemić,nije valjao Glavaš,nije valjao Janjoš,pa opet ne valja Jusufbegović,prije toga nije valjao ni Sadiković pa imali iko da valja?
Musemic vam je valjo, ne znam sto se njega rijesiste. Za vas je Odovic ili Capljic dusu dao.
NO PYRO NO PARTY

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 26 maj 2013, 21:18

Nema zamjerki na igrače gostiju. Pobjeda bez i jedne mrlje i drago mi je da je to moguće u ovom našem fudbalu.

Što se tiče navijača, bilo je to dobro. Mada im ne ide na čast par desetina slomljenih stolica, a i neumjesno skandiranje na račun ove nove žene u klubu.

@gavrane

Lupaš majstore. Niko nije ni tražio da pustiš.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 maj 2013, 21:21

Gavrane idi pred kino slavi, osvojili ste proljetnu titulu :lol:
NO PYRO NO PARTY

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 maj 2013, 21:21

arbitraža je napisao/la:Nema zamjerki na igrače gostiju. Pobjeda bez i jedne mrlje i drago mi je da je to moguće u ovom našem fudbalu.

Što se tiče navijača, bilo je to dobro. Mada im ne ide na čast par desetina slomljenih stolica, a i neumjesno skandiranje na račun ove nove žene u klubu.

@gavrane

Cekaj majstore Mancini kaze da mu je drago sto je Borac treci a ne mi? Ocigkedna provokacija.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 maj 2013, 21:22

Jadna je liga gdje ste vi u vrhu!Olimpicu je na polusezoni otišlo 13 igrača.A Musemić je otišao zbog selidbe a sve šuplja bila.Jeli ono Bašić iskusni stoper onako zaostao tri metra kod drugog gola,nevjerovatno spor!

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 26 maj 2013, 21:27

Crni gavran je napisao/la:
arbitraža je napisao/la:Nema zamjerki na igrače gostiju. Pobjeda bez i jedne mrlje i drago mi je da je to moguće u ovom našem fudbalu.

@gavrane

Cekaj majstore Mancini kaze da mu je drago sto je Borac treci a ne mi? Ocigkedna provokacija.
Meni nikako ne može biti drago da je Borac ispred Čelika, ali dobro ti drugi čovjek kaže. O kakvom ti puštanju pričaš?

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 maj 2013, 21:46

open je napisao/la:
Meni nikako ne može biti drago da je Borac ispred Čelika, ali dobro ti drugi čovjek kaže. O kakvom ti puštanju pričaš?
Nevjerovatno kako vam mozak ne radi i kako vam moram sve crtati :D

Mancini Fadilj VOKRI, ne zna covjek sta bi. Jadna je liga kad je Celik 3. Pa kako te nije stid, bjezali ste nam 6 bodova a mi smo vas ostavili 3. Ostali ste bez 13 igraca, ali ste pokupovali sve zivo ali dzabe. Sta to znaci bijedna je ova liga kad je Celik 3. ? Da je Olimpic 3. onda bi ova liga bila bajna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dragi open, Olimpic da je pobijedio Celika, bio bi 3. A mogao je pobijediti da je postaojala mogicnost sa mu Celik pusti. Vi pricate o Evropi , a tri kola niste dali ni jedan gol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Zrinjski, radnik, Čelik)
E o tom pustanju ti pricam open, vec danima trubite da se mi dzabe blamiramo, da necemo dobiti licencu, da smonerealni i da smo se previse digli kad govorimo da cemo pobijediti vas. E o tom "pustanju" je rijec.
Čelik vas nije pustio, neka vas arbitraza pusti

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 26 maj 2013, 21:49

Crni gavran je napisao/la:
open je napisao/la:
Nevjerovatno kako vam mozakne radi i kao vam moram sve crtati :D

Mancini Fadilj VOKRI, ne zna covjek sta bi. Jadna je liga kad je Celik 3. Pa kako te nije stid, bjezali ste nam 6 bodova a mi smo vas ostavili 3. Ostali ste bez 13 igraca, ali ste pokupovali sve zivo ali dzabe. Sta to znaci bijedna je ova liga kad je Celik 3. ? Da je Olimpic 3. onda bi ova liga bila bajna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dragi open, Olimpic da je pobijedio Celika, bio bi 3. A mogao je pobijediti da je postaojala mogicnost sa mu Celik pusti. Vi pricate o Evropi , a tri kola niste dali ni jedan gol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Zrinjski, radnik, Čelik)
E o tom pustanju ti pricam open, vec danima trubite da se mi dzabe blamiramo, da necemo dobiti licencu, da smonerealni i da smo se previse digli kad govorimo da cemo pobijediti vas. E o tom "pustanju" je rijec.
Čelik vas nije pustio, neka vas arbitraza pusti
Očigledno si neupučen, jer da Olimpic tako kupuje utakmice kupio bi neke ranije na svom terenu. Uglavnom oprosti, mislio sam da se s tobom može razgovarati, ali balavo mi zvučiš. Sretno i još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 maj 2013, 21:56

Kakve ti gluposti pričaš!Koga su sve to kupili?Pa Djurić,Škaljić su za ove neke igrači.Zaboravih Suljevića.Ovo što se Olimpicu desilo kroz čitavu polusezonu je rezultat turbulencija prošle zime.A ovo za puštanje,kada su bošnjaci bošnjacima pustili zadnjih deset godina?Ali ima i ona pamti pa vrati!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 maj 2013, 22:01

open je napisao/la:
Očigledno si neupučen, jer da Olimpic tako kupuje utakmice kupio bi neke ranije na svom terenu. Uglavnom oprosti, mislio sam da se s tobom može razgovarati, ali balavo mi zvučiš. Sretno i još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi.
Koja glupost, kupovati ranije utakmice. Pa gdje ti zivis? Ko moze da zna sta ce biti pri kraju prvenstva? Daj ne budali. Danasnja utakmica je za vas bila kljucna, tu se utakmicu isplatilo kupovati, jer bi s esve znalo. samo sto Celik nece pare :D

Sa mnom mozes razgovarati naravno, ali moras imati argumenata. A ne posto ih nemas, onda koristis razne uvredljive atribute kao sto su balavo zvucis itd.. posto si nemocan da pobijes argumentovano ono sto ja pisem.

Hvala na cesttkama, vama vise srece drugi pu!

@Mancini, ponovo po ko zna koji put pises gluposti, cuj Bosnjaci nisu pustali Bosnjacima. Upitaj Velezovce jel im Celik ikada pustio. takodje jedne sezone zahvaljujuci Zelji Čelik je ostao u ligi, danas je Zvijezda pustila Travniku, itd..

Cuj upamti pa vrati, mi smo se danas borili za sebe vi za sebe. Mogu misliti kavih bi bilo komentara da ste pobijedili. I vasih i od pojednih manijaka(moram reci da su neki manijaci bili i na nasoj strani).
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 26 maj 2013, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 26 maj 2013, 22:02

većeg pačenika od tebe nema. koliko si samo govorio da Čelik nema šta da traži na Otoci. ja sam odmah pisao da se to vama ustvari "tresu gaće", jer znate da nemate šanse protiv Čelika.

Čelik neće pustiti nikada. zašto bi ikome pustili? ako ne idemo mi boli nas ko će ići. kao što je bila parola na Otoci:"Yebo dugove i licencu, igrajte za nas, Čelik i Zenicu". znali smo mi da nam pobjeda ništa ne mora značiti, ali igramo samo za sebe. bez ikakvih kalkulacija. a pamtite vi koliko hoćete....

i btw. ČELIK NIJE BOŠNJAČKI KLUB!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 maj 2013, 22:06

A koji je molim te reci,možda zbog onih srbijanaca nije?

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.