arbitraža je napisao/la:@FliXFliX je napisao/la:@arbitraža
Očekivao sam malo mašte, ali eto samo si se nakalemio. Nisi me baš oduševio. Može novi pokušaj

arbitraža je napisao/la:@FliXFliX je napisao/la:@arbitraža
Očekivao sam malo mašte, ali eto samo si se nakalemio. Nisi me baš oduševio. Može novi pokušaj
Mozda od prekusutradino lj je napisao/la:Od sutra samo dva evropska grada(London i Sarajevo) ce imati tri predstavnika u euro kupovima.
Čelik je najposteniji klub u PL, bez premca, nedamo obraza. I danas smo to pokazali. I ko zna koji put. Za razliku od vas.plava_pruga je napisao/la:Joj ovih Zeničana, čim neko ne navija za njihov tim, odmah pojma nema. Pa da vam nema Vlade Jagodića, završili bi k'o Sloboda. Čitam na prošloj stranici piše da je Željo dobio Čelika na Bilinom uz pomoć sudija, pa jel vas sramota? To je ona klasična priča, kad ne možeš biti bolji, skrivi na sudije, a niđe veze, regularna utakmica bila.
Danas navijam za Olimpic, prvenstveno jer su iz Sarajeva i volio bih da vidim 3 sarajevska kluba u Evropi, ali ako pobjedi Čelik isto će mi biti drago, jer dugo nisu igrali Evropu, red je. Samo da bude sve fer i korektno.
Što se tiče trećeg kandidata za Evropu, Borca, oni nisu zaslužili da idu, zbog prikazanih partija u drugoj polusezoni.
Vama treba trener bolji, Oda bi sa ovom ekipom silovo CelikaMancini je napisao/la:E neka niste ni vi na kraju treći.Kada sam čuo Borac da vodi pravo mi je drago bilo.
Kako god bolji smo od vas, sto smo vam danas i dokazali. Isto sto je Borac bolji od nas. Sta se htjeli da vas pustimo, e pa ne moze.Mancini je napisao/la:E neka niste ni vi na kraju treći.Kada sam čuo Borac da vodi pravo mi je drago bilo.
Musemic vam je valjo, ne znam sto se njega rijesiste. Za vas je Odovic ili Capljic dusu dao.Mancini je napisao/la:Buu nije valjao Prljača,nije valjao Musemić,nije valjao Glavaš,nije valjao Janjoš,pa opet ne valja Jusufbegović,prije toga nije valjao ni Sadiković pa imali iko da valja?
Cekaj majstore Mancini kaze da mu je drago sto je Borac treci a ne mi? Ocigkedna provokacija.arbitraža je napisao/la:Nema zamjerki na igrače gostiju. Pobjeda bez i jedne mrlje i drago mi je da je to moguće u ovom našem fudbalu.
Što se tiče navijača, bilo je to dobro. Mada im ne ide na čast par desetina slomljenih stolica, a i neumjesno skandiranje na račun ove nove žene u klubu.
@gavrane
Lupaš majstore. Niko nije ni tražio da pustiš.
Meni nikako ne može biti drago da je Borac ispred Čelika, ali dobro ti drugi čovjek kaže. O kakvom ti puštanju pričaš?Crni gavran je napisao/la:Cekaj majstore Mancini kaze da mu je drago sto je Borac treci a ne mi? Ocigkedna provokacija.arbitraža je napisao/la:Nema zamjerki na igrače gostiju. Pobjeda bez i jedne mrlje i drago mi je da je to moguće u ovom našem fudbalu.
Što se tiče navijača, bilo je to dobro. Mada im ne ide na čast par desetina slomljenih stolica, a i neumjesno skandiranje na račun ove nove žene u klubu.
@gavrane
Lupaš majstore. Niko nije ni tražio da pustiš.
Nevjerovatno kako vam mozak ne radi i kako vam moram sve crtatiopen je napisao/la:
Meni nikako ne može biti drago da je Borac ispred Čelika, ali dobro ti drugi čovjek kaže. O kakvom ti puštanju pričaš?
Očigledno si neupučen, jer da Olimpic tako kupuje utakmice kupio bi neke ranije na svom terenu. Uglavnom oprosti, mislio sam da se s tobom može razgovarati, ali balavo mi zvučiš. Sretno i još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi.Crni gavran je napisao/la:Nevjerovatno kako vam mozakne radi i kao vam moram sve crtatiopen je napisao/la:
Meni nikako ne može biti drago da je Borac ispred Čelika, ali dobro ti drugi čovjek kaže. O kakvom ti puštanju pričaš?![]()
Mancini Fadilj VOKRI, ne zna covjek sta bi. Jadna je liga kad je Celik 3. Pa kako te nije stid, bjezali ste nam 6 bodova a mi smo vas ostavili 3. Ostali ste bez 13 igraca, ali ste pokupovali sve zivo ali dzabe. Sta to znaci bijedna je ova liga kad je Celik 3. ? Da je Olimpic 3. onda bi ova liga bila bajna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dragi open, Olimpic da je pobijedio Celika, bio bi 3. A mogao je pobijediti da je postaojala mogicnost sa mu Celik pusti. Vi pricate o Evropi , a tri kola niste dali ni jedan gol![]()
![]()
![]()
![]()
(Zrinjski, radnik, Čelik)
E o tom pustanju ti pricam open, vec danima trubite da se mi dzabe blamiramo, da necemo dobiti licencu, da smonerealni i da smo se previse digli kad govorimo da cemo pobijediti vas. E o tom "pustanju" je rijec.
Čelik vas nije pustio, neka vas arbitraza pusti
Koja glupost, kupovati ranije utakmice. Pa gdje ti zivis? Ko moze da zna sta ce biti pri kraju prvenstva? Daj ne budali. Danasnja utakmica je za vas bila kljucna, tu se utakmicu isplatilo kupovati, jer bi s esve znalo. samo sto Celik nece pareopen je napisao/la:
Očigledno si neupučen, jer da Olimpic tako kupuje utakmice kupio bi neke ranije na svom terenu. Uglavnom oprosti, mislio sam da se s tobom može razgovarati, ali balavo mi zvučiš. Sretno i još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.