Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Kako ću si napravit avatar? Imam sliku al' ne znam kako da je smanjim 
Allegri je gospodin!
- OnlyUnited
- Kontakt:
http://www.resizeyourimage.com/" onclick="window.open(this.href);return false; 
Skini sliku. Zatim otvori ovu stranicu, idi browse i kada ti otvori sliku, podesavas je tako da ti Width i Height budu otp 100 : 100 i spasis je.
Onda ides na tinypic.com, browse, nadjes ovo sto si zadnje spasio, izaberes u resize avatar, i upload (upload now).. Sada je photo spremna na avatar, i ovo u boxu ispod (IMG Code for Forums & Message Boards) kopiras, ides na profil, avatar, paste i zavrseno..
Skini sliku. Zatim otvori ovu stranicu, idi browse i kada ti otvori sliku, podesavas je tako da ti Width i Height budu otp 100 : 100 i spasis je.
Onda ides na tinypic.com, browse, nadjes ovo sto si zadnje spasio, izaberes u resize avatar, i upload (upload now).. Sada je photo spremna na avatar, i ovo u boxu ispod (IMG Code for Forums & Message Boards) kopiras, ides na profil, avatar, paste i zavrseno..
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ljudine kako bi ja mogao imati adsl od bhtelecoma u rs-u?ovaj mtel je koma 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Nisam 100% siguran ali mislim da ne možeš to imati.adisice je napisao/la:Ljudine kako bi ja mogao imati adsl od bhtelecoma u rs-u?ovaj mtel je koma
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
E hvala drug. Imam još pitanja. Na kompu je windows 7. E sad ja hoću da vratim na XP. Šta činit?OnlyUnited je napisao/la:http://www.resizeyourimage.com/
Allegri je gospodin!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zasto se vracati na mrtav OS ?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Ponovo je sedmica duplo brza na kršu od xp-a 
Re: Odg:
A jel moguce wifi karticu koja ima samo drajvere za xp, instalirati kako na 7?JoseMourinho je napisao/la:Ponovo je sedmica duplo brza na kršu od xp-a
Mia San Mia
Nije, ja sam imao problema sa svojim računarem sve dok nisam instalirao XP. Imam skroz slab računar i na sedmici kada pokrenem yt, word i još neki program to toliko uspori kao da sam crysis pokrenuo, dok na XP radi sve normalno...JoseMourinho je napisao/la:Ponovo je sedmica duplo brza na kršu od xp-a
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
ma nema šanse da je sedmica uopšte brža na nekom krš računaru a kamoli duplo Brža.
kao i sistem zauzima mnogo više od xp-a.
XP je jedostavno nešto najbolje iz Microsofta
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Koju wireless karticu imaš?R32 je napisao/la:A jel moguce wifi karticu koja ima samo drajvere za xp, instalirati kako na 7?JoseMourinho je napisao/la:Ponovo je sedmica duplo brza na kršu od xp-a
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
ti izgleda jos zivis u prvom desetljecu ovog stoljecatopnik1 je napisao/la:ma nema šanse da je sedmica uopšte brža na nekom krš računaru a kamoli duplo Brža.
reci to ljudima koji imaju single core procesor i 256 MB RAM-aJoseMourinho je napisao/la:Ponovo je sedmica duplo brza na kršu od xp-a
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
@miki_92 evo me, 1.6 single. i bilo 256 rama al sad sam stavio 1 gb
Jbg ostao racunar ispravan, nekad je znao stojati po pola god. nije se palio.
A AirPlus G+ DWL-G520+, muku mucio dok nisam napravio da uopste radi.
Mia San Mia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa na windows 7 drivere instaliras preko windows updatea
Ja sam pokusavao sve, ali ne moze. Jer je i kartica iz 2004 godineQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa na windows 7 drivere instaliras preko windows updatea
Mia San Mia
Ko zna nek objasni. Nije los racunar samo hocu XP ba haha. Dok mi lapic iz Njem dodje.
Sa mooooog!
Sa mooooog!
Allegri je gospodin!
- alan_kardec
- Kontakt:
OnlyUnited je napisao/la:Vidi od koliko ces giga.. Najbolje da odes u servis, a mozes i na piku.
Evo ti ovde sve sto trebas znati oko HD: http://www.videomajstor.com/hardver-hard-diskovi" onclick="window.open(this.href);return false;
I da polovni nisu skupi, mislim da mozes solidan za nekih 50-70 KM uzet..
Ma jbga tražio bih opet od 500 giga ko što je bio i do sad.
Sad se sjetih, sa mnom na terminu fudbal igra lik koji je ako sam dobro shvatio, direktor onog winwina-a za BiH. Vidjeću sa njim šta mi on kaže.
Hvala u svakom slučaju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ovo sto se tice XP vs win7, govorim iz ličnog iskustva na pentiumu 4 2,6ghz sa gigom ddr1 rama je PC prodiso bar meni, naravno da nećeš stavlja 7/8 na PC bez min. Gige rama, al kažem bar meni je bio dosta brzi PC 
- JoseMourinho
- Kontakt:
Probaj ovdje drp.su nac, ako nema raspakuj drivere za XP pa preko device managera obrisi drajvere i onda ručno navodi onaj wizard za novi hardwere na folder gdje si raspakovo drajvere...R32 je napisao/la:@miki_92 evo me, 1.6 single. i bilo 256 rama al sad sam stavio 1 gb![]()
![]()
![]()
Možda uspije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.