Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Puma » 03 apr 2011, 23:17

nevezano za fudbal

[youtube][/youtube]

:mrgreen: :mrgreen:

a ima i ovaj, vezan za Seriu A

[youtube][/youtube]

:lol: :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Roma - Juventus

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 apr 2011, 23:18

Storari (9) nam je donio pobijedu, Krasić(7,5) opet onaj stari, ali je sebičan previše, to mu je preveliki minus za mene, Grosso (8) nekako najviše motivisan jer mu je dosadilo sjediti na klupi,također među 3 najbolja večeras...Ostali sasvim solidno, osim Bonuccija (5,5)...

Del Neri se ubio za derbija,moja ocjena za večerašnju tekmu 8,5 8-)

Šta nam donosi ova pobijeda u nastavku sezone!? Jedna lasta ne čini proljeće, tako da postoji još uvijek ta šansa i nada za plasman u CL, ali sve je to taj navijački optimizam...Nakon sljedeće tri utakmice (Genoa, Fiorentina i Catania) sve će znati...

I još nešto, konačno nam je Stara dama uzvratila ljubav koju osjećamo prema njoj na pravi način... :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 apr 2011, 23:41

Znam da nije niko napisao da je offside, ali evo za svaki slučaj da se vidi, mislim da nije bilo nedozvoljene pozicije i gol Matrija je čist?

slika

A evo i golove, Grosso kod prvog gola maestralan :D

[youtube][/youtube]

Nije mi jasno da derbije odigramo odlično, a u ostalim utakmicama upropastimo sve! :(
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 apr 2011, 00:01

Zamparini debil vratio Rossia na klupu...ne mogu da vjerujem koliki je ovaj covjek kreten :lol: :lol: :lol:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 apr 2011, 00:21

Grosso je kod drugog još bolje odigrao,baš ono iskusno iz prve...Juan je se povlačio, a Matri išao u offside,da je primio loptu, Juan bi namjesto offside, a ovako odigrao je iz prve pa Juan nije imao vremena se vratiti...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Derby Della Madonnina

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 apr 2011, 05:29

LBJ MVP je napisao/la:Odlična tekma sinoć drago mi je što sam pogledao iako Milan dobi :lol: Uz El Clasico najveći derbi na svijetu svaka čast Juventusu,ali kada igraju Inter i Milan to je poseban ugođaj
Milan rano zabio gol onda se povukli,a Inter napadao Eto fulao prazan gol i tu je već bio kraj priče za Inter.U drugom poluvremenu glup potez Chivua ne vjerujem da bi Pato stigao onu loptu,a Cesar je ionako strašno branio tako da me ne bi čudilo da je odbranio mogući šut Pata :lol:
I žalosno je što Milan nije prošao dalje u ligi prvaka iako ih ja ne volim baš Tottenham je nikakva ekipa,a i svidjelo mi se ono dok su igrali u grupi sa Realom 4:2 skor bio za Real :mrgreen:

ma milan nije prosao dalje, jer nije imao sirinu koju ima u ligi...ebiga januarska pojacanja,kao i povredjeni nisu igrala u ligi prvaka.... a tek slijedece sezone uz njih i nova pojacanja Milan ce biti onaj stari
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 04 apr 2011, 08:47

Haha, jak ovaj drugi video, a pogotovo Cambiasso i Vučinić. :lol:
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 apr 2011, 12:05

Milan vs Inter = 79,000
Napoli vs Lazio = 43,000
Roma vs Juventus = 37,000
Genoa vs Cagliari = 24,000
Cesena vs Fiorentina = 16,000
Catania vs Palermo = 15,000
Parma vs Bari = 15,000
Chievo vs Sampdoria = 12,000
Lecce vs Udinese = 10,000
Brescia vs Bologna = 9,000

posjecenost u Italiji ovo kolo
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 apr 2011, 12:12

nemoguce da je u Napulju bilo samo 43.000, bilo je bar 10 hiljada vise :|
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 apr 2011, 12:35

Interista di cuore je napisao/la:Zamparini debil vratio Rossia na klupu...ne mogu da vjerujem koliki je ovaj covjek kreten :lol: :lol: :lol:
Zato je Palermo bio i ostao mali klub. Zamparini ga unistava, koliko moze.

A ja fakat ne razumem, kako neki treneri pristaju da rade sa njim. Covek ih gazi kao qrve, i oni mu se opet vracaju.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 apr 2011, 12:38

Puma je napisao/la:nemoguce da je u Napulju bilo samo 43.000, bilo je bar 10 hiljada vise :|
Donji prsten na San Paolu je skoro uvek prazan.
I bez toga, bilo je bar 50k ljudi. Verovatno se racunaju samo prodate karte, sto je za juznu Italiju "irelevantan podatak".

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 apr 2011, 13:38

Interista di cuore je napisao/la:Zamparini debil vratio Rossia na klupu...ne mogu da vjerujem koliki je ovaj covjek kreten :lol: :lol: :lol:
Najjeftinije rjesenje, jer je Rossi i dalje na platnom spisku Palerma :lol: pa ce on nastaviti voditi tim a svaki trener u imalo ozbiljnom timu bi bio smjenjen nakon poraza kuci od 0:7 , sad nastavlja kao da se nista nije desilo :lol: . Zamperini 8-) .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 apr 2011, 22:48

Nova kolumna napisana, za one koji cene pisanu rec. :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 05 apr 2011, 11:20

JuveSissoko je napisao/la:
:o :shock:

daj nemoj srat , pa ja sam brijo da je to derbij!!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 apr 2011, 11:44

anton 1983 je napisao/la:

da da derbi i to pravi, za razliku onih pozorisnih susreta u voljenoj ti BL, tvoja zavist prema ovoj ligi i izvirujuci kompleks je nevjerovatan, postajes smjesan svakim danom :D samo kad pogledas kako si plakao jer Romu preuzima novi vlasnik pa ce postat jaca, vidi se koliko si iskompleksiran, vise brines o neuspjehu timova iz ove lige nego o uspjehu svog tima :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 05 apr 2011, 11:48

JuveSissoko je napisao/la: da da derbi i to pravi, za razliku onih pozorisnih susreta u voljenoj ti BL, tvoja zavist prema ovoj ligi i izvirujuci kompleks je nevjerovatan, postajes smjesan svakim danom :D samo kad pogledas kako si plakao jer Romu preuzima novi vlasnik pa ce postat jaca, vidi se koliko si iskompleksiran, vise brines o neuspjehu timova iz ove lige nego o uspjehu svog tima :mrgreen:
Pa prvenstveno ja sam bio iznenađen tako malom brojkom gledatelja kad je u pitanju ovakva tekma...Inače ti veliš iskompleksiranost, ja velim rivalstvo. Rivelastvo je zdravo i bilo bi loše da ga se nema. Mene nemuči toliko kolko će Romino preuzimanje imati utjecaja na BUNDESLIGU, jer ga neće niti biti više bi se o tome trebali brinuti "ostali talijani".

Ono kaj je sad nemoralno je to da se treba zapitati kako se sada osječaju navijači lazia i Napolija, a ne BUNDESLIGAŠKI klubovi, jer oni su se trudili da prešišaju Romu i sada kad su to uspjeli ta neka njihova "prednost" se preko noći otopila, a da se Roma nije niti pomučila..To je ono oko ćega treba srati!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 apr 2011, 11:57

JuveSissoko je napisao/la: da da derbi i to pravi, za razliku onih pozorisnih susreta u voljenoj ti BL, tvoja zavist prema ovoj ligi i izvirujuci kompleks je nevjerovatan, postajes smjesan svakim danom :D samo kad pogledas kako si plakao jer Romu preuzima novi vlasnik pa ce postat jaca, vidi se koliko si iskompleksiran, vise brines o neuspjehu timova iz ove lige nego o uspjehu svog tima :mrgreen:
Pa prvenstveno ja sam bio iznenađen tako malom brojkom gledatelja kad je u pitanju ovakva tekma...Inače ti veliš iskompleksiranost, ja velim rivalstvo. Rivelastvo je zdravo i bilo bi loše da ga se nema. Mene nemuči toliko kolko će Romino preuzimanje imati utjecaja na BUNDESLIGU, jer ga neće niti biti više bi se o tome trebali brinuti "ostali talijani".

Ono kaj je sad nemoralno je to da se treba zapitati kako se sada osječaju navijači lazia i Napolija, a ne BUNDESLIGAŠKI klubovi, jer oni su se trudili da prešišaju Romu i sada kad su to uspjeli ta neka njihova "prednost" se preko noći otopila, a da se Roma nije niti pomučila..To je ono oko ćega treba srati!

savremeni fudbal je nemoralan, postao je arena za zgrtanje mlijardi a gdje je profit prvi a ljepota druga po vaznosti tu nema morala, ne postoji moralan bogatas, taj se nije rodio a oko rivalstva, pa rivalstvo je kad recimo Juve izgubi od kuce protiv Bayerna pa zajedno s jaranom gledas tu utakmicu koji navija za Bayern, i svako se svom golu raduje, malo neko nekog zeza al na kraju se detaljno pogleda utakmica i realno diskutuje , to je rivalstvo a ne, neprekidno nabijanje na nos nekih sitnih provokacija cak i u doba kada italijansko-njemackih duela nema , to vec prelazi u podjebavanje, al hajd svako ima svoju definiciju rivalstva

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 05 apr 2011, 11:59

savremeni fudbal je nemoralan, postao je arena za zgrtanje mlijardi a gdje je profit prvi a ljepota druga po vaznosti tu nema morala, ne postoji moralan bogatas, taj se nije rodio a oko rivalstva, pa rivalstvo je kad recimo Juve izgubi od kuce protiv Bayerna pa zajedno s jaranom gledas tu utakmicu koji navija za Bayern, i svako se svom golu raduje, malo neko nekog zeza al na kraju se detaljno pogleda utakmica i realno diskutuje , to je rivalstvo a ne, neprekidno nabijanje na nos nekih sitnih provokacija cak i u doba kada italijansko-njemackih duela nema , to vec prelazi u podjebavanje, al hajd svako ima svoju definiciju rivalstva
Pa čuj, ja sam jedino napiso da sam iznenađen da je na tekmi roma - Juve koja bi za mene trebala biti rasprodana, bilo jako malo gledatelja. Ti si taj koji se uzjebo, nešto krivo protumačio i spomenuo BUNDESLIGU.

E sad ko je tu lud? Ili bolje reći iskompleksiran? 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 apr 2011, 12:04

Pa čuj, ja sam jedino napiso da sam iznenađen da je na tekmi roma - Juve koja bi za mene trebala biti rasprodana, bilo jako malo gledatelja. Ti si taj koji se uzjebo, nešto krivo protumačio i spomenuo BUNDESLIGU.

E sad ko je tu lud? Ili bolje reći iskompleksiran? 8-)
okay , ja sam iskompleksiran, samo izbroj svoje podcjenjivacke postove sa uvredama na ovoj temi ili temi italijanskih klubova sa mojim istim takvim postovima na temi bundeslige ili nekog od tamosnjih timova, pa ces dobit bolju sliku :)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 05 apr 2011, 12:12

okay , ja sam iskompleksiran, samo izbroj svoje podcjenjivacke postove sa uvredama na ovoj temi ili temi italijanskih klubova sa mojim istim takvim postovima na temi bundeslige ili nekog od tamosnjih timova, pa ces dobit bolju sliku :)
Nije u tom problem. problem je da si ti u ovom postu

Našao neku prcačku i podjebavačku maniru.

Moram priznat da to više i nije iskompleksiranost, to je već fobija...

jebote ljudi pišu o tome kolko je bilo ljudi na tekmi napolija, meni padne ovo u oko i odmah se spominje BUNDESLIGA, kompleksi, pizdarije. Pa daj sjašite više sa BUNDESLIGE, neče vas ona ugrist!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.