Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Hvala dragom Bogu Joe se je oporavio i krenuo sa treniranjem.Vjerujem da ce biti u siroj konkurenciji za Soton i da ce biti na spisku od 18 igraca za tu utakmicu.Rodgers ga najbolje zna i ne sumnjam da ce izabrati pravi trenutak za njegov povratak.
Sto se Coutinha tice iako statisticki to ne izgleda najbolje ove sezone on je jako bitan za nasu igru i tesko ce ga biti zamjeniti.Pokazao je neke vrhunske poteze tokom ove,a posebno prosle sezone pa mu protivnici daju manje prostora ali time ostavljaju vise prostora za neke druge igrace.Mada slazem se s tobom da ove sezone nije ufatio pravu formu,moze on i bolje.
Sto se Coutinha tice iako statisticki to ne izgleda najbolje ove sezone on je jako bitan za nasu igru i tesko ce ga biti zamjeniti.Pokazao je neke vrhunske poteze tokom ove,a posebno prosle sezone pa mu protivnici daju manje prostora ali time ostavljaju vise prostora za neke druge igrace.Mada slazem se s tobom da ove sezone nije ufatio pravu formu,moze on i bolje.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Ja mislim da je Allen bio spreman za tekmu protiv Swanseaja.RodgersBOSS je napisao/la:Hvala dragom Bogu Joe se je oporavio i krenuo sa treniranjem.Vjerujem da ce biti u siroj konkurenciji za Soton i da ce biti na spisku od 18 igraca za tu utakmicu.Rodgers ga najbolje zna i ne sumnjam da ce izabrati pravi trenutak za njegov povratak.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Oporavio se je od povrede do utakmice sa Swanseaem,to je sigurno jer je i Rodgers to potvrdio svojom izjavom da je trenirao zadnjih dana.Izgleda da tih par dana nije bilo dovoljno da se spremi za mec tako da ga protiv Sotona mozemo ocekivati na klupi.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Coutinho,Johnson..
Baš je krenulo.
Volio bih protiv Sotona da vidim Enrike,Agger,Škrtel,Toure.Mislim da bi to odlično bilo.
A umjesto Coutinha vrlo vjerovatno Luis Alberto.
Baš je krenulo.

Volio bih protiv Sotona da vidim Enrike,Agger,Škrtel,Toure.Mislim da bi to odlično bilo.
A umjesto Coutinha vrlo vjerovatno Luis Alberto.
You'll never walk alone.
Moguće da cemo u nedostatku igrača igrati sa 3 stopera,lijevo Enrique desno Hendo,ionako je sad krpio Wisdoma cijelu utakmicu,sa Wisdomom imamo igraca manje. 

svake godine gore i gore , jos kad vidim kakvi klubovi igraju , ja samo gledam kad Milan igra i to je to .BigAndy je napisao/la:Jest bezveze ova liga prvaka... Mislim meni, kao navijacu Liverpula. Ne znam za vas

Kaze da je LP bezveze i onda doda da gleda samo Milan...zanimljivo.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
opet djecacic nesto mrmljaneo je napisao/la:Kaze da je LP bezveze i onda doda da gleda samo Milan...zanimljivo.

Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
dosadan si ko učestalo mokrenjeneo je napisao/la:Kaze da je LP bezveze i onda doda da gleda samo Milan...zanimljivo.

niste ni vi bolji kad govorite da je LP bezveze jer nema vašeg tima
. Ko da je neko kriv što lpool nije konkurentan pa pišete nebuloze 

Vođa zna.
Nije to taj uzitak gledat al je odlicno takmnicenje.nedim1993 je napisao/la:niste ni vi bolji kad govorite da je LP bezveze jer nema vašeg tima. Ko da je neko kriv što lpool nije konkurentan pa pišete nebuloze
Prije dok je Liverpool igrao sam bio uzbudjeno 200% dok sam sad negdje na 70%

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
razumijem sa te tačke gledišta naravno, isto ko sad evropsko u košarci jednostavno nije mi toliko zanimljivo bez Bosne.Otelo je napisao/la:Nije to taj uzitak gledat al je odlicno takmnicenje.nedim1993 je napisao/la:niste ni vi bolji kad govorite da je LP bezveze jer nema vašeg tima. Ko da je neko kriv što lpool nije konkurentan pa pišete nebuloze
al ne može reć da je bezveze nikako
Vođa zna.
Ja sam oduvijek protiv tog takmičenja,ali šta mogu.Mogu samo šutiti i gledati.nedim1993 je napisao/la:niste ni vi bolji kad govorite da je LP bezveze jer nema vašeg tima. Ko da je neko kriv što lpool nije konkurentan pa pišete nebuloze
Ne bih pričao o kojim enormnim ciframa novca je riječ,koje obrću Platini i ti tamo majmuni.

Još su sada uveli i Ligu Prvaka za mlade.

Lopovi veliki su to.
A što se tiče takmičenja ko takmičenja,nije se nešto promijenilo.Logično da u ovim grupnim fazama nema šta bit posebno uzbudljivo,bar 10/16 ekipa je sigurno prošlo odmah nakon izvlačenja.Tek kasnije postaje zanimljivo.
Ali me ljuti ovo uvođenje LP za mlade i uopšte koliko samo kradu ti majmuni.
You'll never walk alone.
- reds_forever
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:Nije to taj uzitak gledat al je odlicno takmnicenje.nedim1993 je napisao/la:niste ni vi bolji kad govorite da je LP bezveze jer nema vašeg tima. Ko da je neko kriv što lpool nije konkurentan pa pišete nebuloze
Ako ima nesto pozitivno u tome, onda je to vjerovatno cinjenica da smo sacuvali nekoliko godina zivota (mada, kakav je svijet, mozda ni to nije dobro). Da nam se uz sve kikseve u EPLu potrefio i stres za LP, Boga pitaj na sta bi to licilo

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Imas pravoreds_forever je napisao/la:Otelo je napisao/la:Nije to taj uzitak gledat al je odlicno takmnicenje.nedim1993 je napisao/la:niste ni vi bolji kad govorite da je LP bezveze jer nema vašeg tima. Ko da je neko kriv što lpool nije konkurentan pa pišete nebuloze
Ako ima nesto pozitivno u tome, onda je to vjerovatno cinjenica da smo sacuvali nekoliko godina zivota (mada, kakav je svijet, mozda ni to nije dobro). Da nam se uz sve kikseve u EPLu potrefio i stres za LP, Boga pitaj na sta bi to licilo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Most Premier League Goals Scored Jan 1st 2013-Present
Liverpool 45
Manchester United 42
Arsenal 41
Chelsea 40
Aston Villa 37
Liverpool 45
Manchester United 42
Arsenal 41
Chelsea 40
Aston Villa 37
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Danas je na treningu bio nasmijan i mislim da nece niti smije praviti probleme tokom sezone,ni njemu ni klubu to nije u interesu.
http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... lwood-pics" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo svih slika sa treninga.
Rodgers o povrjedenima.
http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... ess-latest" onclick="window.open(this.href);return false;
Ukratko:Aggerovo stanje ce odrediti u sljedeca 24 sata.
Kelly fino napreduje prema rijecima Rodgersa i hvata formu,sve u svemu zadovoljan je s njim.Vjerovatno klupa pa za sedmicu dvije,dok ufati PL formu,cemo i njega uzeti u obzir za desnog beka dok se Jonhson ne vrati.
Coutinha nazad mozemo ocekivati tek poslje 6 sedmica.
Allena nisu ni spomenuli medu povrjedenima sto znaci da je spreman.
http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... for-others" onclick="window.open(this.href);return false;
Citava pressica,a veliki dio nje se odnosi na ocekivanja od igraca koji ce dobiti svoju sansu nakon ovih izostanaka.Dao im je Brendan razloga da grizu po terenu,a pokazao je vise puta da kad se neko pokaze da i dobije svoju pravu priliku.
http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... lwood-pics" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo svih slika sa treninga.
Rodgers o povrjedenima.
http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... ess-latest" onclick="window.open(this.href);return false;
Ukratko:Aggerovo stanje ce odrediti u sljedeca 24 sata.
Kelly fino napreduje prema rijecima Rodgersa i hvata formu,sve u svemu zadovoljan je s njim.Vjerovatno klupa pa za sedmicu dvije,dok ufati PL formu,cemo i njega uzeti u obzir za desnog beka dok se Jonhson ne vrati.
Coutinha nazad mozemo ocekivati tek poslje 6 sedmica.
Allena nisu ni spomenuli medu povrjedenima sto znaci da je spreman.
http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... for-others" onclick="window.open(this.href);return false;
Citava pressica,a veliki dio nje se odnosi na ocekivanja od igraca koji ce dobiti svoju sansu nakon ovih izostanaka.Dao im je Brendan razloga da grizu po terenu,a pokazao je vise puta da kad se neko pokaze da i dobije svoju pravu priliku.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ako smo vec bez Coutinha u subotu, onda nam kiks ne gine. Ionako nisu dovoljno kreativni, jos kada on nije na terenu bas se pitam na sto ce to licit.
ZZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.