Za wallcota je Pedro po pitanju tehnike, suta i timske igre Maradona.Rajaz je napisao/la:Svojom kvalitetom je zaslužio bit potrčko, baš kao i Pedro dok je bio u Barceloni, nije se ni po čemu izdvajao od njega. Neces ti si Pedrom napadat trofeje kao sto neces ni s Alexisom. Da ces pojačati ekipu, itekako oces, pogotovo u ofanzivnom dijelu jer nije bolji samo od čileanca. Spanska verzija Thea Walnuta ne moze nikako biti. Daleko je talentovaniji od Thea, em je šampion, kako sa klubom tako i sa reprezentacijom.BigBigBang je napisao/la:E gledaj razlika je ta sto je Sanchez bio ispomoc i potrcko a nije zasluzio to biti svojom kvalitetom gdje je njegov kvalitet gusen on je igrac koji treba da bude glavni ili medju tri glavna igraca u top klubovima, a Pedro je potrcko i samo kao takav i funkcionise ne moze hebeni panj Pedro biti nigdje glavni igrac nijeosim mozda u turskoj ili onim smece ekipama iz donjeg dijela Primere (dobro sad bi vjerovatno i u Seriji A bio jedan od jacih ali to vise govori o njima nego o njemu). Pedra ne gusi Barcelona on je i skolvoan da bude igrac kakav jeste, potrcko i ispomoc da trci i da se ne buni...On je spanska verzija Thea Walnuta samo veci radnik od njega...
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- HighburyHigh
- Kontakt:
To sto vecina pljuje Walcotta ovdje ne znaci da se ne radi o jako korisnom igracu koji dok je fit moze olako zabiti i po 20 golova po sezoni uz veliki broj asistencija. U kojem segmentu je Pedro koji je u naglom padu forme vec nekoliko sezona zaredom bolji od Walcotta ? I kako je bolji finisher od Alexisa ? Alexis u 3 sezone u Barci(ako vec mislis na isti tim, o Arsenalu nema poente pricati) ima skoro isti broj golova kao Pedro koji je citavu karijeru proveo tamo.
Victoria Concordia Crescit.
Haj bar smo malo sjahali s voajera 

Reci mi kad je zadnji put Wallcot odigrao kompletnu sezonu bez povrede, a kad se Pedro uopste povrijedio zadnji put? Ako je vama nebitno igra li vam igrac ili ne, samo nastavite pljuvati. To je kao da kazes da je Ben Arfa u top20 lige kad je fit, ali kad je to on u kontinuitetu fitHighburyHigh je napisao/la:To sto vecina pljuje Walcotta ovdje ne znaci da se ne radi o jako korisnom igracu koji dok je fit moze olako zabiti i po 20 golova po sezoni uz veliki broj asistencija. U kojem segmentu je Pedro koji je u naglom padu forme vec nekoliko sezona zaredom bolji od Walcotta ? I kako je bolji finisher od Alexisa ? Alexis u 3 sezone u Barci(ako vec mislis na isti tim, o Arsenalu nema poente pricati) ima skoro isti broj golova kao Pedro koji je citavu karijeru proveo tamo.
Ma nema to veze sa igracima, da se Pedro nije nikad u karijeri povrijedio kod nas bi povreda stigla nakon par sedmica.xaves je napisao/la:Reci mi kad je zadnji put Wallcot odigrao kompletnu sezonu bez povrede, a kad se Pedro uopste povrijedio zadnji put? Ako je vama nebitno igra li vam igrac ili ne, samo nastavite pljuvatiHighburyHigh je napisao/la:To sto vecina pljuje Walcotta ovdje ne znaci da se ne radi o jako korisnom igracu koji dok je fit moze olako zabiti i po 20 golova po sezoni uz veliki broj asistencija. U kojem segmentu je Pedro koji je u naglom padu forme vec nekoliko sezona zaredom bolji od Walcotta ? I kako je bolji finisher od Alexisa ? Alexis u 3 sezone u Barci(ako vec mislis na isti tim, o Arsenalu nema poente pricati) ima skoro isti broj golova kao Pedro koji je citavu karijeru proveo tamo.
CIsti dokaz toga je Ozil.
Pedro je za klasu bolji igrac od Walcotta
kojeg isto cijenim, da ne bude zabune....druga je stvar što sad opasno "visi u zraku" dolaskom Neymara i Sukija, skupo placenih pojacanja (pa i boljih igraca)
uostalom, da ne bi i dalje pljuvali momka bezveze - nema ništa od transfera Pedra u Arsenal

uostalom, da ne bi i dalje pljuvali momka bezveze - nema ništa od transfera Pedra u Arsenal

Pedro da je imalo klasa igraca i da sam misli da zasluzuje bolje, odnosno da vise igra, davno bi se izjasnio da zeli ici iz Barse. Vodonosa mu je u krvi, tako da od njega neke klase od igraca nikad nece biti. Ne moze se porediti alexisom cak i da hoce...
Samo mi reci kako si to zakljucio? Pa covjek je tek ove sezone sjeo na klupu, a ne znam po cemu zakljucujes da nije klasa, daj mi jedan smislen argumentProfesor je napisao/la:Pedro da je imalo klasa igraca i da sam misli da zasluzuje bolje, odnosno da vise igra, davno bi se izjasnio da zeli ici iz Barse. Vodonosa mu je u krvi, tako da od njega neke klase od igraca nikad nece biti. Ne moze se porediti alexisom cak i da hoce...
- HighburyHigh
- Kontakt:
Ne mozes porediti Ben Arfu nikako, kakvu god da je tehniku imao prije taj igrac je toliko lijen da ga je sramota spominjati u istoj kategoriji sa Walcottom. Ja ostajem pri svojem, fit Theo Walcott je korisniji igrac od Pedra, koji stagnira vec godinama. Uz to Walcott je i dalje mlad igrac koji sigurno jos nije dozivio svoj prime. Povrede u Arsenalu su vjeciti problem, a ova Walcottova dugogodisnja povreda i ne moze biti toliki argument. Ajmo ovako, poredit cemo te igrace po formi kada se Walcott u potpunosti vrati na teren, sto bi trebalo biti veoma ubrzo, a do tada je ova polemika bespotrebna. Statistika ce reci svoje.xaves je napisao/la: Reci mi kad je zadnji put Wallcot odigrao kompletnu sezonu bez povrede, a kad se Pedro uopste povrijedio zadnji put? Ako je vama nebitno igra li vam igrac ili ne, samo nastavite pljuvati. To je kao da kazes da je Ben Arfa u top20 lige kad je fit, ali kad je to on u kontinuitetu fit
Pedru je 27 godina i karijeru mu je vec sada obilježila klupa,jbg,ja razumijem da Barselona ima bolje opcije od njega ali ne razumijem šta je cekao do sad..let3 je napisao/la: Pedro je za klasu bolji igrac od Walcottakojeg isto cijenim, da ne bude zabune....druga je stvar što sad opasno "visi u zraku" dolaskom Neymara i Sukija, skupo placenih pojacanja (pa i boljih igraca)
uostalom, da ne bi i dalje pljuvali momka bezveze - nema ništa od transfera Pedra u Arsenal![]()
Kako bi se Pedro snašao u Arsenalu tesko je reci,nadam se da necemo imati priliku to ni vidjeti..
Svaka njemu cast ali daleko mu kuca od Arsenala..Bolje gledati malog Ox/a koji ima strašan potencijal nego covjeka koji je u najboljim godinama pristao biti vodonoša..Ima on solidnu tehniku,dobar je paser,solidna realizacija ali nema brzinu i prodornost da ga okarakterišemo kao TOP pojacanje..
Ja pokusavam reci da Walcott ne moze postati malo bolji igrac dok ga povrede usporavaju, a ocito je da ima hronicni problem s istim, i da li zaista ocekujes da se ne povrjedjuje vise kad se vrati na teren? On nikad nece dozivjeti zeljeni prime ako ga povrede nastave unistavatiHighburyHigh je napisao/la:Ne mozes porediti Ben Arfu nikako, kakvu god da je tehniku imao prije taj igrac je toliko lijen da ga je sramota spominjati u istoj kategoriji sa Walcottom. Ja ostajem pri svojem, fit Theo Walcott je korisniji igrac od Pedra, koji stagnira vec godinama. Uz to Walcott je i dalje mlad igrac koji sigurno jos nije dozivio svoj prime. Povrede u Arsenalu su vjeciti problem, a ova Walcottova dugogodisnja povreda i ne moze biti toliki argument. Ajmo ovako, poredit cemo te igrace po formi kada se Walcott u potpunosti vrati na teren, sto bi trebalo biti veoma ubrzo, a do tada je ova polemika bespotrebna. Statistika ce reci svoje.xaves je napisao/la: Reci mi kad je zadnji put Wallcot odigrao kompletnu sezonu bez povrede, a kad se Pedro uopste povrijedio zadnji put? Ako je vama nebitno igra li vam igrac ili ne, samo nastavite pljuvati. To je kao da kazes da je Ben Arfa u top20 lige kad je fit, ali kad je to on u kontinuitetu fit
wallcot je i u bolnickom krevetu bolji od pedra
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- HighburyHigh
- Kontakt:
Pa ne bas, ovo mu je cini mi se jedina dugomjesecna povreda zbog pokidanih ligamenata. Ovaj posljednji setback je bio zbog povrede stomacnih misica. Vratio se vec u puni trening. Sto ne bi dozivio prime, vracali su se i od gorih povreda. Ramsey nek ti bude najbolj primjer, lom noge kritican za cijelu karijeru, vratio se bolji nego ikad. Nemoj ti mene pogresno shvatati, ja ne pljujem Pedra i sve sto ima veze sa Barcelonom, naprotiv ja postujem sve sto proizvodi lijep fudbal, ali jedno mi ne mozes reci, da su navijaci Barcelone trenutno zadovoljni Pedrovom igrom, zato sto sam u posljednjih nekoliko sezona vise cuo zalbi nego hvaljenja, uz to sve i vidio svojim ocima. To je ono gdje se nasa misljenja razilaze. Kod jednog forma raste, kod drugog u velikoj stagnaciji. Najveca greska Barcelone, prodaja Alexisa, ostavljanje Pedra, uz to najveci dobitak Arsenala u posljednjjih nekoliko godina, Alexis je masinerija koju je uzitak gledati.xaves je napisao/la:Ja pokusavam reci da Walcott ne moze postati malo bolji igrac dok ga povrede usporavaju, a ocito je da ima hronicni problem s istim, i da li zaista ocekujes da se ne povrjedjuje vise kad se vrati na teren? On nikad nece dozivjeti zeljeni prime ako ga povrede nastave unistavati
Samo cu na ovo da se osvrnem. To je vrhunski potez Barcelone. Prodat za fine pare Alexisa, imas u Pedru odlicnog back-up-a. Pedro ne ide nigdje, samo eto kazem da je bolji od Thea, Podolskog.. Ox-a ne racunam, on je kao potencijal mada vise ne znam sta bi mislio u vezi njega.HighburyHigh je napisao/la:Najveca greska Barcelone, prodaja Alexisa, ostavljanje Pedra, uz to najveci dobitak Arsenala u posljednjjih nekoliko godina, Alexis je masinerija koju je uzitak gledati.xaves je napisao/la:Ja pokusavam reci da Walcott ne moze postati malo bolji igrac dok ga povrede usporavaju, a ocito je da ima hronicni problem s istim, i da li zaista ocekujes da se ne povrjedjuje vise kad se vrati na teren? On nikad nece dozivjeti zeljeni prime ako ga povrede nastave unistavati
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja sam danas na osjećaj pukao 2 na vas. Kako bi trebao izgledati početni sastav otprilike?
Nadam se samo da će Giroud, Ramsey i Alexis igrati, sa njima u sastavu nekako mislim da je vaša pobjeda baš izgledna
Nadam se samo da će Giroud, Ramsey i Alexis igrati, sa njima u sastavu nekako mislim da je vaša pobjeda baš izgledna

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Ozymandias
- Kontakt:
Van Persie je poceo igrat sa 28 godina. Kad je mogao on dozivjeti svoj prime sto ne bi mogao Walcott ?xaves je napisao/la:Ja pokusavam reci da Walcott ne moze postati malo bolji igrac dok ga povrede usporavaju, a ocito je da ima hronicni problem s istim, i da li zaista ocekujes da se ne povrjedjuje vise kad se vrati na teren? On nikad nece dozivjeti zeljeni prime ako ga povrede nastave unistavatiHighburyHigh je napisao/la:Ne mozes porediti Ben Arfu nikako, kakvu god da je tehniku imao prije taj igrac je toliko lijen da ga je sramota spominjati u istoj kategoriji sa Walcottom. Ja ostajem pri svojem, fit Theo Walcott je korisniji igrac od Pedra, koji stagnira vec godinama. Uz to Walcott je i dalje mlad igrac koji sigurno jos nije dozivio svoj prime. Povrede u Arsenalu su vjeciti problem, a ova Walcottova dugogodisnja povreda i ne moze biti toliki argument. Ajmo ovako, poredit cemo te igrace po formi kada se Walcott u potpunosti vrati na teren, sto bi trebalo biti veoma ubrzo, a do tada je ova polemika bespotrebna. Statistika ce reci svoje.xaves je napisao/la: Reci mi kad je zadnji put Wallcot odigrao kompletnu sezonu bez povrede, a kad se Pedro uopste povrijedio zadnji put? Ako je vama nebitno igra li vam igrac ili ne, samo nastavite pljuvati. To je kao da kazes da je Ben Arfa u top20 lige kad je fit, ali kad je to on u kontinuitetu fit
Taj drugi dio je tacan, razumijemo se mi, ali jednostavno covjek koji se cesto povrjedjuje, unatoc potencijalu nece postici puno ako ne odigra bar jednu kompletnu sezonu bez povreda, tek tad bi se mogao isprofilirati u boljeg igraca, ali dotad je ipak subjektivno tvrditi za covjeka koji nije postigao na individualnom planu maltene nista u karijeri da je bolji od Pedra koji je timski igrac iz snova, a zabio je i u finalu lp, pa dosta golova protiv reala, moze se to pripisati timskoj igri, ali ne postoji takva timska igra koja ce od prosjecnog igraca napraviti svjetsku klasu, jednostavno ne postojiHighburyHigh je napisao/la:Pa ne bas, ovo mu je cini mi se jedina dugomjesecna povreda zbog pokidanih ligamenata. Ovaj posljednji setback je bio zbog povrede stomacnih misica. Vratio se vec u puni trening. Sto ne bi dozivio prime, vracali su se i od gorih povreda. Ramsey nek ti bude najbolj primjer, lom noge kritican za cijelu karijeru, vratio se bolji nego ikad. Nemoj ti mene pogresno shvatati, ja ne pljujem Pedra i sve sto ima veze sa Barcelonom, naprotiv ja postujem sve sto proizvodi lijep fudbal, ali jedno mi ne mozes reci, da su navijaci Barcelone trenutno zadovoljni Pedrovom igrom, zato sto sam u posljednjih nekoliko sezona vise cuo zalbi nego hvaljenja, uz to sve i vidio svojim ocima. To je ono gdje se nasa misljenja razilaze. Kod jednog forma raste, kod drugog u velikoj stagnaciji. Najveca greska Barcelone, prodaja Alexisa, ostavljanje Pedra, uz to najveci dobitak Arsenala u posljednjjih nekoliko godina, Alexis je masinerija koju je uzitak gledati.xaves je napisao/la:Ja pokusavam reci da Walcott ne moze postati malo bolji igrac dok ga povrede usporavaju, a ocito je da ima hronicni problem s istim, i da li zaista ocekujes da se ne povrjedjuje vise kad se vrati na teren? On nikad nece dozivjeti zeljeni prime ako ga povrede nastave unistavati
Vojo,debushy,chembers,mertersaker,gibbs,flamini,ox,cazorla,welbeck,ALEXIS,giroudFaraonTM je napisao/la:Ja sam danas na osjećaj pukao 2 na vas. Kako bi trebao izgledati početni sastav otprilike?

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kako li ce izgledati matchup Sterling-Mertesacker, a s obzirom da sam ziheras cekam x2, da sam znao da svabo pocinje razmislio bih dva putatopnik1 je napisao/la:Vojo,debushy,chembers,mertersaker,gibbs,flamini,ox,cazorla,welbeck,ALEXIS,giroudFaraonTM je napisao/la:Ja sam danas na osjećaj pukao 2 na vas. Kako bi trebao izgledati početni sastav otprilike?
Nadam se samo da će Giroud, Ramsey i Alexis igrati, sa njima u sastavu nekako mislim da je vaša pobjeda baš izglednavjerovatno ovako
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, JayCatwright i 28 gostiju.