FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 02 jan 2016, 22:16

Bezveze se rasipaju bodovi, da je bilo malo samo ozbiljnosti u zadnje vrijeme imali bi veliku prednost i skoro rijesenu sezonu, ovako sve je ublizu i bezveze se zakomplikovalo, i veceras baceni bodovi bezveze

Messi glavni krivac za ove remije, vuce se ko mrljina po terenu, znamo kako je lukav i da se cuva za zavrsnicu, al moze jbg povuci barem 20 minuta u utakmici i to bi bilo dovoljno da se rijese tri boda, al jbg, najgore sto kurcibolju prenosi na druge igrace, ima u ekipi umora, al najvise je do neozbiljnosti

Nadam se u kupu da ce startati arda, vidal,roberto,vermalen, za messija je vrijeme da se uozbilji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 jan 2016, 22:24

Evo Atletico izbio na prvo mjesto, pobjegoše dva boda

Sve one bitne pobjede u gostima - u Bilbaou, u Madridu (protiv Atletica i Reala) smo prosuli na Mestalli (vodili do pred kraj), na Campu protiv Deportiva (vodili 2-0 na svom terenu) i danas na Cornelli :facepalm: sami sebe anulirali :tokralju: nevjerovatno šta dopuštaju sebi

isto krava muzara koja daje po 30 litara, onda se naglo ritne i sve prospe

ja mislim da je Lucho ispucao svu predviđenu dozu kikseva, više ne smije ako želi braniti titulu. Nabio je sebi pritisak i imperativ pobjeda.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 jan 2016, 22:26

Romariooo je napisao/la:vuce se ko mrljina po terenu
:rol: dobar, dobar

Šta misliš @romario je li vrijeme da se pale motori? :kafa:

Mah dobro ovo danas, nisu ni zaslužili više, ali protiv Depora i Valencie su baš glupo prosuti bodovi, pogotovo ovih prvih. A sjetimo se i Seville gdje su boga oca promašili.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 jan 2016, 23:07

I danas se pobjeda nudila sama, trebalo je samo ozbiljnije stisnuti espanjola pocetkom drugog poluvremena kad su se nudili sami i zavrsili bi to rutinski

Motori se moraju paliti, od messija niko ne trazi da igra sad maksimalno ko sto zna, samo malo da bude ozbiljniji dok ne povedemo 2 razlike, ovako on totalno uspori ostatak ekipe, kad se on zahebava odmah nekako predje i na neymara, da nije igrao ove utakmice siguran sam da bi imali 6 bodova vise sad

No jos uvijek je sve dobro, real je srecom taraba, atletica cekamo na kamp nou uskoru i tu bi se trebali odlijepiti, real i atletico nemaju sansu da nam ugroze titulu, jedino nasa zahebancija moze kostati, al ne vjerujem da ce se to vise desavati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 02 jan 2016, 23:11

Cuj, Messi kriv za sve. Bosanci :lol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 jan 2016, 23:18

BSBosna je napisao/la:Cuj, Messi kriv za sve. Bosanci :lol:
:crazy: :mrgreen: a ti fol jenki, nisi bosanac jel :tralala:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 jan 2016, 23:48

Naravno da je messi najveci krivac, ekipa je bila ozbiljnija bez njega,ovako drugi se uzdaju u njega, a on igra ko po jajima,vuce se ko mrljina, igra na 10 posto mogucnosti i koci druge,to se jasno vidi, cim on se poboljsa, derat cemo i jace ekipe od espanjola bez problema

Maskerano isto oslabio, treba enrike vise vermalena forsirati, ako vrati vermalena u zivot, dobit ce igrachinu, maskerano je u silaznon putanji i ovo bi mu trebala biti posljednja sezona da je prvotimac na stoperu, drag mi je, fajter je bio uvijek, al sto je istina istina je, vermalen da koju utakmicu jos uveze bice dosta pouzdaniji od maskerana
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 jan 2016, 23:53

Romariooo je napisao/la:Maskerano isto oslabio, treba enrike vise vermalena forsirati, ako vrati vermalena u zivot, dobit ce igrachinu, maskerano je u silaznon putanji i ovo bi mu trebala biti posljednja sezona da je prvotimac na stoperu, drag mi je, fajter je bio uvijek, al sto je istina istina je, vermalen da koju utakmicu jos uveze bice dosta pouzdaniji od maskerana
Danas ga ostavio na tribinama. :crazy: Slažem se, ne može ovakav Mascherano igrati, danas je malo falilo da nas ukopa u par navrata (sreća Pique je bio na nivou inače bi primili sigurno jedan gol). Daj nam radije Bartru. :crazy:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

barca_87
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 03 jan 2016, 00:19

Romariooo je napisao/la:Naravno da je messi najveci krivac, ekipa je bila ozbiljnija bez njega,ovako drugi se uzdaju u njega, a on igra ko po jajima,vuce se ko mrljina, igra na 10 posto mogucnosti i koci druge,to se jasno vidi, cim on se poboljsa, derat cemo i jace ekipe od espanjola bez problema

Maskerano isto oslabio, treba enrike vise vermalena forsirati, ako vrati vermalena u zivot, dobit ce igrachinu, maskerano je u silaznon putanji i ovo bi mu trebala biti posljednja sezona da je prvotimac na stoperu, drag mi je, fajter je bio uvijek, al sto je istina istina je, vermalen da koju utakmicu jos uveze bice dosta pouzdaniji od maskerana
pa ti evo godinu i po govoris ako.vrati vermalena u zivot .pa proce haman i 5 godina bice i dalje to.ne vrati ni sami bog tog vise u zivot ,valjda bi to trebalo svima da bude jasno.
on je samo 3.4. stoper ,da udje protiv granada elchea i to je to
treba kupit stopera a ne gubit vrijeme za vracanje vec "mrtvih" fudbalera i priznat gresku i sutnut ga dok nije se opet povrijedio ,da se uzme makar 5 mill za njega. ti se bas nadas da se bolnica moze vratiti poslije 385 povreda i odigranih 30 utakmica u zadnije 3-4 godine
:D i biti neki q u ekipi.pa ak do sad nisi skonto da od tog nema nista nezz kad ces
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 jan 2016, 01:07

Budimo realni čovjek se samo jednom povrijedio. :kafa:
Sergi Roberto ended game with discomfort. Doesn't seem bad, but will have more tests on Sunday and probably ruled out for Wednesday. [sport]
Treća ili četvrta povreda :damn:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Romariooo
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 03 jan 2016, 02:19

barca_87 je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Naravno da je messi najveci krivac, ekipa je bila ozbiljnija bez njega,ovako drugi se uzdaju u njega, a on igra ko po jajima,vuce se ko mrljina, igra na 10 posto mogucnosti i koci druge,to se jasno vidi, cim on se poboljsa, derat cemo i jace ekipe od espanjola bez problema

pa ti evo godinu i po govoris ako.vrati vermalena u zivot .pa proce haman i 5 godina bice i dalje to.ne vrati ni sami bog tog vise u zivot ,valjda bi to trebalo svima da bude jasno.
on je samo 3.4. stoper ,da udje protiv granada elchea i to je to
treba kupit stopera a ne gubit vrijeme za vracanje vec "mrtvih" fudbalera i priznat gresku i sutnut ga dok nije se opet povrijedio ,da se uzme makar 5 mill za njega. ti se bas nadas da se bolnica moze vratiti poslije 385 povreda i odigranih 30 utakmica u zadnije 3-4 godine
:D i biti neki q u ekipi.pa ak do sad nisi skonto da od tog nema nista nezz kad ces
Stopera ce kupiti na ljeto, a do ljeta ima jos utakmica i utakmica, zato treba vermalena vratiti u zivot, maskerano je sve slabiji,bartra nikako ne napreduje, korozija nazaduje, bolnica ne bolnica, vermalen nam je tu najozbiljniji igrac dok ne dovedu svjetsku klasu,ako ne bude povreda,jest tesko vjerovat da se nece povredjivati, al barem dok je zdrav nek igra pa sta bog da, lijepo je bio kreno dok je igrao,ne znam sta fali da starta ove slabije utakmice barem kad nista nije losiji od maskerana, a cim koju odigra bice i bolji od njega

Ako se povrijedi barem cemo imati odmornijeg maskerana, ako uhvati formu imat cemo odlicnog stopera, odlicnu rezervu za narednu sezonu ili ga prodati za fine pare, nema se tu sta izgubiti, vermalen treba vise igrati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 03 jan 2016, 04:29

Prodajte ga ako je najveci krivac, i nezasluzuje te takvog igraca svakako vi fanboys. Isti si kao da navijas za Real Madrid, jedan dan ti neko valja a drugi nevalja.

Citao sam komentare sa 3-4 foruma danas i na nijednu niko pise da je Messi kriv osim tebe. Znaci sigurno da apsolutno nemas pojma o fudbalu i o Messijevu fizicku stanju pa prosipas gluposti kao i svi ovi **** bosanci na ovom forumu. Sram te bilo pljuati tako na najboljeg igraca nasih vremena. Idi gledaj bejzbol ili americki fudbal, bolje ti je.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 jan 2016, 11:01

Koji je sad ovaj delegat, fala na sugestiji al ne moras nas ti uciti ko je messi, mi smo realni navijaci i kad nas najbolji i najdrazi igrac, nasa zakletva, i najveci igrac univerzuma svih vremena odigra lose, mi cemo to priznati, niko messiju pretjerano ne zamjeri ovu zahebanciju u zadnjim utakmicama, znamo da ce biti najbolji kad bude najpotrebnije, samo kazem da se bezveze razbacuju bodovi, a to nije lijepo, messi je mogo malo povuci da dobijemo ove utakmice, petnaestak njegovih inspirativnih minuta je dovoljno da se dobiju ove utakmice, ne trazimo da sad leti po terenu jer i bolje da se sad malo cuva, al jbg malo se pretjeralo sa zahebancijom
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 03 jan 2016, 12:13

Romariooo je napisao/la:Koji je sad ovaj delegat, fala na sugestiji al ne moras nas ti uciti ko je messi, mi smo realni navijaci i kad nas najbolji i najdrazi igrac, nasa zakletva, i najveci igrac univerzuma svih vremena odigra lose, mi cemo to priznati, niko messiju pretjerano ne zamjeri ovu zahebanciju u zadnjim utakmicama, znamo da ce biti najbolji kad bude najpotrebnije, samo kazem da se bezveze razbacuju bodovi, a to nije lijepo, messi je mogo malo povuci da dobijemo ove utakmice, petnaestak njegovih inspirativnih minuta je dovoljno da se dobiju ove utakmice, ne trazimo da sad leti po terenu jer i bolje da se sad malo cuva, al jbg malo se pretjeralo sa zahebancijom
Nemam nikakve probleme sa ovo sto si sad napisao, ali ono ranije za kako Messijev "lijenosti" prelazi na drugim igracima je apsolutno glupo reci. Messi igra svaku utakmicu pogotovo isto, bez puno trkanje ali vise od njih rijesi sam sa njegovom kvalitetom u individualnim akcijama, ako je on kriv za njihov lijenosti onda bi se to dogodilo svaku utakmicu ali to nije istina. Nije tesko vjerovati da su igraci samo umorni nakon polusezonu bez malo odmora zbog nedostatak nekih igraca za bolje rotacije ekipe, let u Japanu, plus sigurno neke slavlje za Bozic i za novu godinu (moram istaci da je bilo glupo odigrati ove utakmice u ovo vrijeme, nemislim da je ovo ovako bilo prije ali nisam siguran). Znam da mozda nekad i ne izgleda tako, ali jbg i oni su humani i mogu biti umorni. Zato i Enrique trazi pojacanje ili dva u ovaj prelazni rok, vidi da nemoze nastaviti i izdrzati na velikom nivou sa ovom malom ekipom da kraja sezone. Arda i Vidal ce dosta pomoci sa te strane za vas, ali treba i dovesti barem jednog od Denisa i Nolita ako ne obadvojicom da imate vise prostora rotirati i MSNa koje Munir i Sandro nemaju sansu zamijeniti ih niti za jednu utakmicu, a kamoli neki veci dio tekma.

Za zavrsetak, svi znaju zasto Messi ne trci toliko sto je pokazao prije, o tome su svi svijesni i u Barcu. To sto ostali igraci ne trce koliko trebaju samo moze znaciti da su umorni, a ne da je Messijev "lijenosti" presao na njih. Apsolutno ne.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 03 jan 2016, 12:28

ma previse i navijaci i igraci ocekuju od messija i misle da svaku utakmicu moze rijesiti a covjek vidi se nije ni blizu svoje najbolje forme poslije dva mjeseca pauze ,vidi se da nije to to ,pogotovo fizicki .
igraci kad je on na terenu se oslone na njega a ne moze bas svaku utakmicu on dati odlucujuci pas il dati gol .trebaju i ostali povuc kad ovog ne ide .
a ocito su partijanje i umor uticali na to da citava ekipa izgleda onako juce . malo i suarez je zasro onim promasajem sa metar :mrgreen: ,al dobro nekad te i sreca napusti :mrgreen:

meni je vise krivo za prosute bodove protiv depora ili valencije ,tu si imo sve igru rezultat i ko zadnji debili to ispustise .ono juce je bilo mucenje a i espanol nije bio los

sad sa dolaskom arde ,vidala i najvjerovatnije denisa imace se solucija u napadu i veznom i bice kvalitetnih zamjena za razliku od prvog dijela sezone .
et i juce ,nemas kvalitetne zamjene osim s roberta .pogotovo u napadu 0 bodova .
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 03 jan 2016, 14:21

slika
:tokralju: grande capitan

MES QUE UN CLUB !!!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 jan 2016, 14:40

Puyol :thumbup: :tokralju: :bow: Jos da kontam sta pise na slici bilo bi odlicno, cesto ovdje postavite nesto na spanjolskom, ubuduce ako moze i prijevod :mrgreen:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 jan 2016, 15:28

Ocekivao sam ovakvu utakmicu, iako je bilo u drugom poluvremenu dosta sansi i moralo se dobiti. Sto se mene tice, bezveze baceno 6 bodova ( Valencia, Deportivo i sad Espanjol) Na Nou Campu im sada treba napuniti mrezu do vrha, treba se motivisati nesto slicno kao protiv Bayerna kad im nismo dali izaci iz sesnaesterca. Pa nek onda opet vrijedjaju i valjaju se u uzvratu.

Ne smiju se vise gubiti bodovi jer da nije bilo stativa, kurcobolje i ostalih gluposti sad bi imali minimalno 10 bodova ispred ocajnog Real Madrida, kojeg ce veceras Valencia pobijediti bez problema.
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 jan 2016, 15:35

leorey je napisao/la:Ocekivao sam ovakvu utakmicu, iako je bilo u drugom poluvremenu dosta sansi i moralo se dobiti. Sto se mene tice, bezveze baceno 6 bodova ( Valencia, Deportivo i sad Espanjol) Na Nou Campu im sada treba napuniti mrezu do vrha, treba se motivisati nesto slicno kao protiv Bayerna kad im nismo dali izaci iz sesnaesterca. Pa nek onda opet vrijedjaju i valjaju se u uzvratu.

Ne smiju se vise gubiti bodovi jer da nije bilo stativa, kurcobolje i ostalih gluposti sad bi imali minimalno 10 bodova ispred ocajnog Real Madrida, kojeg ce veceras Valencia pobijediti bez problema.
:nene: Naravno da nece, vec ce Real iskoristiti ove poklon kikseve Barce, kao uostalom i Atletico sinoc...Valencija je smijurija od ekipa pod vodstvom onog klauna Nevila, o tome najbolje svjedoce njihovi zadnji rezultati, cak su bili bolji dok ih je vodio šarlatan Nuno.

btw.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... es-4790859

Postavljena cijena za MATSa....može ici u Liverpool za 28 miliona :salut:
šta li on je srao i zamjerio se ovoliko Enriqeu, pa da dođe do ovoga :think:

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 03 jan 2016, 15:47

Ona gamad kiksa danas protiv valencie to je sigurica

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.