Naravno da nemaju, samo pročitaj drugi dio zadnjeg posta od @spielfuhrer_21 i biće ti jasno o čemu se radi...Capt_Billy je napisao/la:Pitanje za sve one koji misle nesto lose o Stoletu. Ako stvarno mislite da je bio jedan od onih kasapa i ubica sa brda, da li imate dokaz o tome? ( BIlo kakav)![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ljudi,pardon,djeca ne znaju ko je Stole iz Bora???Prica se kako nije dobrodosao,pucao itd itd a godinama je ovdje jedan od cijenjenijih clanova ovog foruma @Stole iz Bora(usput receno ne znam ko stoji iza tog nicka,ali je covjek veliki zeljovac i mnogi cijenimo njegove postove)pa se niko ne pobuni sto ima taj nick, ako je covjek 'zlocinac' kako ga nazivate????Odgovor je lak,jer do danas niste znali ko je Stole uopste,b.a.l.a.v.u.r.d.i.j.o konfliktna!!!!Zeljo se uvijek volio,od Vardara pa do Triglava,po tom smo bili poznati.....gdje god smo isli uvijek su nas cekali rasirenih ruku,a danas se neko nadje i kaze da neko nije dobrodosao...evo ja cu prvi reci,a ako treba i ugostiti covjeka....Stole dobrodosao!!!!!!!barbarez je napisao/la:Cime te momak prosvijetlio mlijekom jel.Sta se nalozio ko levat zadnji.Cuj vam price za Zelju moze navijati sam oonaj ko hvata tramvaj 3.Cuj ,price ja cuo da je zapalio transparente.Da ti ja nesto kazem kralju.Kad je neko cetnik,ostaje cetnik za cijeli zivot.Nema apsolutno nikakvog razloga da on sada mijenja svoje misljenje,ako je to zaista uradio.Ista vam je prica,kao kod velikog broja Beogradjana povodom koncerta DIne Merlina.Znas sta su tamo ljudi culi,da u Dininoj kafani stoji zabranjen ulaz cukama i Srbima.Pa ti zamisli dokle to ide,a ovaj niti ima kafane niti je to pisalo ikada.Ja ti govorim da je prije par godina objavljen intervju sa covjekom i ni rijeci o tome nije bilo,niti mu je to ko spomenuo.CUj gdje bio 20 godina,eto trebao je vama podnositi racune,i dolaziti vam sa granice sa Rumunijom u Sarajevo svaki drugi vikend.Ako imate konkretne dokaze protiv covjeka,recite dokazite,nemojte srati bezveze.Ovaj se stari skolarac,napalio i pominje Dzildu.Dzilda je legenda grada i to mu nikada niko nece moci oduzeti.Sad je problem sto je neko rekao za nekog srbina da je legendarni navijac.Ocito mu smeta taj Srbin,jer komentar mu je bio,sta su ti isti radili njegovom gradu,a ne razmisli sto ga je neko od raje nazvao legendarnim navijacem,i zbog kojih postupaka.Evo vi mi recite jos mnogo primjera kao sto je bio Stoletov,i ja cu reci to nije nista posebno.Nemojte brkati pojmove bezveze.Ocito da prosvjetljivanje mlijekom uzrokuje samo navalu proljeva i sranja po forumu.
hahha stole sa snajperom je isto kao prica da je branko kockica poginuo kraj tenka kod banja luke i kao sto smo mi srpsku nejac bacali lavovima 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
glupo je raspravljati o ovome..al slozicu sa nekima da mi pravimo provincijski klub..meni je drago kada neko dodje sa strane da navija za naseg Zelju..prije dessetak godina imao sam priliku ugostiti neku raju iz Slovenije..dosli da gledaju Zeljo-Newcastle..janezi se syebali kad su vidjeli puno Kosevo..zezaju se kazu ,jbt vi ko Real madrid pun stadion grmi 

- spielführer_21
- Kontakt:
stole, branko kockica i dragan bjelogrlic su bili u istoj brigadi.. ova zadnja 2 su poginula, a eto stole je kažu živSeyo_TM je napisao/la:hahha stole sa snajperom je isto kao prica da je branko kockica poginuo kraj tenka kod banja luke i kao sto smo mi srpsku nejac bacali lavovima
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ma ublehe obične! Srećom vidio sam samo dvojicu da pričaju takve stvari, znači da su u tragovima...Seyo_TM je napisao/la:hahha stole sa snajperom je isto kao prica da je branko kockica poginuo kraj tenka kod banja luke i kao sto smo mi srpsku nejac bacali lavovima
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ja samo mogu kazat da zadnjih 10 dana ne mogu vjerovat kakve se nebuloze pisu , ponadam se da nesto pametno procitam i dobro se zeznem pa sta uradi ste od foruma s glupostima svojim !!!
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Prosto je nevjerovatno kakva smo pogan i stoka. Ako nekome nije jasno zasto Zeljo nije ono sto u sustini jeste i sto treba biti, sad moze vidjeti. Nisam iz Sarajeva, ali sam od malih nogu isuvise vezan za ovaj grad. Niko ni meni niti bilo kome moze odredjivati i suditi mu.
Stole welcome i 'poceraj' majke ti sto vise tih divnih starih transova!
Stole welcome i 'poceraj' majke ti sto vise tih divnih starih transova!
Osim - drugo ime za Želju !
Ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru.Urban je napisao/la:Ja samo mogu kazat da zadnjih 10 dana ne mogu vjerovat kakve se nebuloze pisu , ponadam se da nesto pametno procitam i dobro se zeznem pa sta uradi ste od foruma s glupostima svojim !!!
Ja diskusije i g*vana.
Ma sejo jarane ovdje pola balavurdije, zato nam i idu teme u ovom smjeru ja vec dugo nepisem ovdje bas zbog veliki znalaca, ljepi org ovdje samo pisu nebuloze od Amara pa do igraca.Seyo_TM je napisao/la:hahha stole sa snajperom je isto kao prica da je branko kockica poginuo kraj tenka kod banja luke i kao sto smo mi srpsku nejac bacali lavovima
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Najbolje bi bilo da se ovatema zakljuca do daaljnjeg i nadam se da ste vi moderatori banovali KARL-HAJNCA zbog vrijedjanja, mene banujete sto odgovorim nacionalistima i mrziteljima Bosne a njega pustite da pise sve i svasta, pa malo se pobrinite za te stvari. pozdrav
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Ova tema treba da promijeni ime u "MENSA" (naziv udruzenja nadprosjecno inteligentnih osoba).
Cim neko napise misljenje koje nije onako vecinski dobije salve uvreda da je glup, da mu je inteligencija ko broj cipela itd itd. Svako ima pravo na svoje misljenje i na svoja osjecanja, otkud hebena potreba da se odmah popljuje neko ko misli drugacije. Niko od ovih sto popljuju nisu spremni da kazu hebeno izvini, da kaze pogrijesio sam, nego se usute i predju preko toga kao da nista nije bilo (primjer kad sam rekao da Borac nece uzeti niti jednog boda u zadnja dva kola kad smo mi postali sampioni, takvih sam lijepih epiteta i procjena mog IQ-a dobio da je to za ne povjerovati).
Pile ima svoje razloge da napise to sto je napisao, neko drugi ima svoje razloge da napise da je covjek legenda sa velikim L i OK sta se sad ima naglabati o tome 10 stranica ili nekome napisati da je glup i idiot sto misli tako.
Ova usrana tema je bas postala usrana i fakat covjek iole normalan nema sta da trazi na njoj. Previse je nekakvih isfrustriranih likova sa malim brojem godina, majke mi neznam kad stigose da budu isfrustirani i toliko napunjeni negativnom energijom. Nasa generacija, ako nista, je imala postovanje prema starijim od sebe, a ovi novokomponovani gaze sve pred sobom. Majke mi kad ovako covjek procita par stranica nikako mi ne ide u glavu kako ove energije nema na ulicama, nekih demonstracija da se ruse vlade ili sta sve ne.
I za kraj Omare500 postujem te i prerano ti je da koristis rijec "pobogu" pa nisi penzionerka neka ziv bio.
Cim neko napise misljenje koje nije onako vecinski dobije salve uvreda da je glup, da mu je inteligencija ko broj cipela itd itd. Svako ima pravo na svoje misljenje i na svoja osjecanja, otkud hebena potreba da se odmah popljuje neko ko misli drugacije. Niko od ovih sto popljuju nisu spremni da kazu hebeno izvini, da kaze pogrijesio sam, nego se usute i predju preko toga kao da nista nije bilo (primjer kad sam rekao da Borac nece uzeti niti jednog boda u zadnja dva kola kad smo mi postali sampioni, takvih sam lijepih epiteta i procjena mog IQ-a dobio da je to za ne povjerovati).
Pile ima svoje razloge da napise to sto je napisao, neko drugi ima svoje razloge da napise da je covjek legenda sa velikim L i OK sta se sad ima naglabati o tome 10 stranica ili nekome napisati da je glup i idiot sto misli tako.
Ova usrana tema je bas postala usrana i fakat covjek iole normalan nema sta da trazi na njoj. Previse je nekakvih isfrustriranih likova sa malim brojem godina, majke mi neznam kad stigose da budu isfrustirani i toliko napunjeni negativnom energijom. Nasa generacija, ako nista, je imala postovanje prema starijim od sebe, a ovi novokomponovani gaze sve pred sobom. Majke mi kad ovako covjek procita par stranica nikako mi ne ide u glavu kako ove energije nema na ulicama, nekih demonstracija da se ruse vlade ili sta sve ne.
I za kraj Omare500 postujem te i prerano ti je da koristis rijec "pobogu" pa nisi penzionerka neka ziv bio.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Najvise pricaju i melju oni koji nikada nisu ni vidjeli tenk ni zvuk granate nisu culi, 90% njih nema pojima o ratu niti ga se sjeca jer je bio beba ili se nije ni rodio, Pola nij nema pojima kako je bilo gledati utakmice bez stolica na grbavici da dalje ne pricam i samo da kazem STOLE LEGENDO DOBRO DOSAO U SARAJEVO DA PONOVO GLEDAS SVOG ŽELJU I DA SE PONOVO TVOJ TRANSPARENT VIDI NA JUGU.ramiral je napisao/la:Uz respect i poštovanje tema je ipak FK Željezničar a ne tenkovi, transporteri, kockice ovo-ono...
Pitar sam ali tema o jednom od dva najveća kluba u BiH ne zaslužuje tenkove, rat, snajpere itd.. dosta nam ih je bilo ...
- SarajlijaTM
Ovo je tema o FK Željezničar-u,koliko se sjecam,a vi do tenkova dosli vec. Sreca pa vecina ovih pljuvaca ne dolazi na tekme vec samo palamude iz fotelje.
vidim ratne lazi sa sve tri strane su jos zive,mnogi smo im se smijali u tom periodu ,a sad im umiremo od smjeha.
nego borimo se protiv nacionalizma,osudjujemo skripare,ultrase i slicne,a sta to mi radimo,na temelju nicega osudjujemo jednog starca kojem izgleda plava krv tece venama,koji je svoj grad i stadion tamo ofarbao u plavo,koji je vjerovatno ostavljao od penzije par godina da dodje vidjeti svoga zelju (jug srbije prema rumuniji i makedonija su btw odvjek bili najsiromasniji dio bivse juge)
onaj ko je pucao i radio svasta u prokletom ratu na sve tri strane ne ide nigdje i sigurno mu nije zelja doci na utakmicu
tjesim se jedino da smo mi normalni,kojima je bitna zajednicka ljubav prema zelji,a ne ko se kako zove i odakle je brojniji i ubjedjen sam u to
jedino mogu reci:
Stole iz Bora,dobrodosao si!!!ponesi transparent i da zagrmimo za plavu boju!!!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!!!
vidim ratne lazi sa sve tri strane su jos zive,mnogi smo im se smijali u tom periodu ,a sad im umiremo od smjeha.

nego borimo se protiv nacionalizma,osudjujemo skripare,ultrase i slicne,a sta to mi radimo,na temelju nicega osudjujemo jednog starca kojem izgleda plava krv tece venama,koji je svoj grad i stadion tamo ofarbao u plavo,koji je vjerovatno ostavljao od penzije par godina da dodje vidjeti svoga zelju (jug srbije prema rumuniji i makedonija su btw odvjek bili najsiromasniji dio bivse juge)
onaj ko je pucao i radio svasta u prokletom ratu na sve tri strane ne ide nigdje i sigurno mu nije zelja doci na utakmicu
tjesim se jedino da smo mi normalni,kojima je bitna zajednicka ljubav prema zelji,a ne ko se kako zove i odakle je brojniji i ubjedjen sam u to
jedino mogu reci:
Stole iz Bora,dobrodosao si!!!ponesi transparent i da zagrmimo za plavu boju!!!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!!!
Nije hinjski i izmedju redova samo nisam htio pokrenuti ovakvu raspravu.Reci mi da ne bi volio znati gdje je covjek proveo zadnjih 20 godina? Nisam cak ni rekao da je nepozeljan samo da niko nije cuo za njega dug period, poznajem covjeka koji i privatno zna Stoleta pa ni on nema nekih informacija sta se desavalo sa njim i proteklom periodu, mada me uvjerava da je covjek na mjestu i zaista ne bi volio da se pokaze drugacije.Koliko ja znam na tribini ima i Srba i Hrvata pa i ne znam da to nekom smeta ili pravi problem.Meni je samo Radomir Vlaski opomena da budem oprezan.ChWilla je napisao/la:ne znam.old school je napisao/la: a ti tog istog covjeka znas???
al' u neznanju ne pretpostavljam u startu da je četnik i da je pucao samo zato što je srbijanac, k'o neki.
i to još ne smiju ni napisati šta im je stvarno na pameti, nego hinjski između redova...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
nista novo na divljem zapadu, dodjem opet nakon tekme sa celikom 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Interesantna prica se razvila ... 

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Nekda, kad sam poceo da pratim forum svaki dan sam jedva cekao da udjem i vidim sta se novo pise o mojoj jedinoj iskrenoj pravoj ljubavi, adanas par godina poslije toga nema se sta ni prociti, zaista tuzno